Jump to content

Samsung Galaxy S6 Dual Sim (SM-G9200)

gkp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πόσο το πλήρωσες;Εν τω μεταξύ το 9200 είναι για Χονγκ Κονγκ http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s6-6849.php

Κοίτα ένα κλώνο δίπλα σε αυθεντικό http://www.devicespecifications.com/en/comparison/c93730e77

60 ευρώ το αγόρασα και μου το είπε το παλικάρι που το αγόρασα ότι είναι κλώνος κι έχει έρθει από Κίνα και του έβαλε Rom ευρωπαική διότι ήταν όλα τα menu στα Κινέζικα αλλά δεν ασχολήθηκα και να σου πω την αλήθεια δεν με νοιάζει κι όλας. Εγώ να παίρνω τηλέφωνο ήθελα και να με παίρνουν απλά βλέποντας ότι δεν κάνει αναβαθμίσεις σκέφτηκα μήπως μπορούμε να του βάλουμε μία Rom νεώτερη με Android 6 κι ας μείνει εκεί μετά δεν θα το ξαναπειράξω. Προφανώς όμως δεν μπορεί να γίνει...........Είδα και το Link που μου έστειλες καλά εντάξει καμία σχέση το ένα με το άλλο και φυσικά δεν τα γνώριζα όλα αυτά.

Edited by chipakos_origin

Απορώ τι συζητάμε τελικά σε αυτές τις δυο σελίδες!!!!!!!!!

:rolleyes:

Ασε το όπως είναι και μην το πειράζεις καθόλου.Οσο αντέξει...... άντεξε .

Ελπίζω όντως να καταλήξαμε κάπου.

Απορώ τι συζητάμε τελικά σε αυτές τις δυο σελίδες!!!!!!!!!

:rolleyes:

Ασε το όπως είναι και μην το πειράζεις καθόλου.Οσο αντέξει...... άντεξε .

Ελπίζω όντως να καταλήξαμε κάπου.

Εμ πως μπορεί να μην δόθηκε λύση σε αυτό που ζήτησα αλλά ξετυλίχτηκε το κουβάρι να ξέρω από πρώτο χέρι τι κρατάω στα χέρια μου κι αν πρέπει να κάνω δοκιμή. Οπως και να χει σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διέθεσες για εμένα φίλε μου.

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Dual Sim (SM-G9200)