Jump to content

hdmi windows 8.1

marinakomo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχω γράψει προσφατα τα windows 8.1 στο λαπτοπ μου που ειναι fujitsu. Ενω μεχρι πριν τα εγκαταστησω επαιζε κανονικα εικονα και ηχος απο το pc στην τηλεοραση μεσω hdmi, τωρα δε γινεται!(πριν ειχα γραμμενα τα windows 7) Αναρωτιεμαι λοιπό τι μπορει να φταει!οταν συνδέω το hdmi η εικονα παιζει κανονικα στη samsung τηλεοραση μου, ο ηχος ομως βγαινει απο το pc. Μαλιστα οταν πηγαινω κατω δεξια στον ηχο δεν αναγνωριζει και δε μου εμφανιζει το καλωδιο.Τι μπορει να συμβαινει...;;;

Παιδιά έχω γράψει προσφατα τα windows 8.1 στο λαπτοπ μου που ειναι fujitsu. Ενω μεχρι πριν τα εγκαταστησω επαιζε κανονικα εικονα και ηχος απο το pc στην τηλεοραση μεσω hdmi, τωρα δε γινεται!(πριν ειχα γραμμενα τα windows 7) Αναρωτιεμαι λοιπό τι μπορει να φταει!οταν συνδέω το hdmi η εικονα παιζει κανονικα στη samsung τηλεοραση μου, ο ηχος ομως βγαινει απο το pc. Μαλιστα οταν πηγαινω κατω δεξια στον ηχο δεν αναγνωριζει και δε μου εμφανιζει το καλωδιο.Τι μπορει να συμβαινει...;;;

Αφού συνδέσεις το HDMI με την τηλεόραση και κάνεις το "source" για να βρεις την εξοδο hdmi και να δεις εικόνα του pc στην τηλεόραση , μετά πας κάτω δεξιά στο "εικονίδιο ηχείο" πάτα δεξί κλικ μετά ¨Συσκευές Αναπαραγωγής" μετά επιλεγείς την τηλεόραση σου από την λίστα και τέλος πατάς απο κάτω που λέει "ορισμός προεπιλογής" και τέλος πατάς "οκ" και είσαι έτοιμος.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016