urbanpanos Δημοσιεύτηκε April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 23, 2015 Παιδες Καλησπερα εχω ενα θεματακι με της ram. * Εχω την asrock 990fx extreme 3 μητρικη κ επεξεργαστη AMD FX 8150 κ εβαλα της εξης μνημες corsair vengeance 4gb 1600 (4gb x 4 = 16gb) κ μου της διαβαζει 1145 MHz οταν της ανεβαζω δεν αναβει ο υπολογιστης. * Οι συχνοτητες που μου βγαζει το bios ειναι 860,1145,1432,1720,2005,2292 ο επεξεργαστης ειναι στα 3870 MHz* * Πως να τις ρυθμισω τις μνημες ? * Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]KTM DUKE....!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 αφου εχεις ανεβασει τον επεξεργαστη μαλον ειναι ανεβασμενες και η μνημες οταν πουσαρις τον επεξεργαστη ανεβαζοντας μεγαχερτντζ ανεβενουν και οι μνημες στα 1100 κατι που δουλευει μεσα απο τα γουιντοους ποσο της διαβαζει με προγραμμα cpu z ? πιθανων αν κατεβασεις σε στοκ τιμες τον επεξεργαστη να μπορει να παει στα 1600 εκτος και αν καποια μνημη εχει θεμα οποτε πρεπει να της ελενξης μια μια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsospap Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Λογικά δεν θα έπρεπε να επηρεάζει το overclocking στο cpu γιατί έχεις ξεκλείδωτο cpu και ανεβάζεις μόνο το multiplier.Κανε ένα reset to default settings πρώτα, δες αν μπορείς να παίξεις 1600 τις μνήμες και μετά κάνε overclocking στο cpu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts