Guest lagoudakis Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 δεν το κανονιζουμε να βρεθουμε για καφε ας πουμε αυριο το απογευμα??εγω μεσα,τασο εσυ;αστην την ιωαννα να παει θεσσαλονικη,να βγουμε αντρικη παρεα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 παιδια καμμια σχεση με την 7.7 απο ταχυτητα!!!μπραβο στον τομαλ για την αψογη δουλεια του,καλα τι παθατε σημερα και σε 2 ωρες γεμισατε 4 σελιδες;:p θα ερχομουν για καφε αλλα μεχρι τις 15 ειμαι εκτος..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 οκ τοτε το αφηνουμε για μια αλλη φορα οταν ολοι θα μπορουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Την περασα και εγω πριν λιγο,εβαλα την 8.2 vanila,μιλαμε για απιστευτη ταχυτητα,και ολα δουλευουν,μεχρι στιγμης οκ,φυτιλιες που μας αναψες γιαννη:p μια απορια στις ρυθμισεις τις sd τι βαζω;class1 η class2,ευχαριστω:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 πάντως και η 8 ήταν πραγματικά πολύ γρήγορη αλλά είχε άλλα προβλήματα. Τώρα που απ ότι φαίνεται λύθηκαν τα προβλήματα η 8,2 θα θα είναι πολύ καλή. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 μπορεί κάποιος να μου πεί πως λέγεται το προγραμματάκι που κάνει το 9000 να τρέχει σε vga ανάλυση; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 νομιζω ozvga καταλαβα ποιο λες,αλλα δεν ειμαι σιγουρος,παντως προσεξε το γιατι εστειλε πολλους για hard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Την περασα και εγω πριν λιγο,εβαλα την 8.2 vanila,μιλαμε για απιστευτη ταχυτητα,και ολα δουλευουν,μεχρι στιγμης οκ,φυτιλιες που μας αναψες γιαννη:p μια απορια στις ρυθμισεις τις sd τι βαζω;class1 η class2,ευχαριστω:happy:αν η sdhc σου ειναι class 4 τοτε βαζεις type 1 αν ειναι class 6 τοτε type 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 εγω που δεν ξερω τι ειναι η sd μου??πως το βλεπω αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 κατεβασα και εγω την 8.2 το βραδακι με βλεπω να την περναω.απλα βαριεμει το σεταρισμα. το aek keyboard λειτουργει καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 αν εχεις την καρτα που ειχες ειναι sd οποτε δεν πειραζεις τιποτα,ναι το αεκ παει μια χαρα(δεν βλεπεις τον θρυλο μητσο;:pμιλαμε για μεγαλη μπαλα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 αν εχεις την καρτα που ειχες ειναι sd οποτε δεν πειραζεις τιποτα,ναι το αεκ παει μια χαρα(δεν βλεπεις τον θρυλο μητσο;:pμιλαμε για μεγαλη μπαλα ) φυσικα και βλεπω τον Ολυμπιακο. πρωτα ο θρυλος και μετα αν ολα πανε καλα βαζω και την rom... παντος παιζει μπαλα ο Ολυμπιακος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 αφου ξερεισ στο τελος τι θα γινει:pανθρωπος τις μπαλας εισαι,θα την βαλεις την ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 αφου ξερεισ στο τελος τι θα γινει:pανθρωπος τις μπαλας εισαι,θα την βαλεις την ρομ σωστος :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 βαλτο σε bootloader να εισαι ετοιμος:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Ετοιμαζομαι να την περασω και γω τωρα... για να δουμε τι λεει! Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Καλησπέρα. Έχω το Xda Exec και έχω πρόβλημα. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ με wm5. Μόνο με wm6 του tomal v7.6 Το πρόβλημά μου είναι όταν έχω sim μέσα μερικές φορές όταν με παίρνουν τηλέφωνο, κολλάει και για να ξεκολήσει θέλει soft reset και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνω πολλές κλήσεις. Τι κουλό είναι αυτό; Πως διορθώνεται; Έχω δοκιμάσει ενεργοποίηση-απενεργοποίηση του overclocking, και του watchdog αλλά τίποτα. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι; Τέλος, έχω πρόβλημα με το a2dp. Απλά δεν παίζει. Κάνει πολλές διακοπές lagάρισμα.(Στο qtek 8310 μου παίζει κανονικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 η συγκεκριμενη ρομ δεν ειναι απο τις καλυτερες,δοκιμασε 7.7 και 8.2,επισης τι radio εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 θα συμφωνησω με τον φιλο μου τον γιαννη,απο το μεσημερι δεν το εχω αφησει σε ησυχια το 9000 μου με την 8.2 απλα η ρομ ειναι ΑΨΟΓΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Λοιπόν, επειδή είχα μεγάλη απογοήτευση με το θέμα του xda, έψαχνα να βρω μια καλή rom wm5 με υποστήριξη sdhc για να βάλω να το δοκιμάσω. Δεν υπάρχει τίποτα! Μόνο οι επίσημες! Και φυσικά επίσημες ούτε στον εχθρό μου! Βρήκα στο τέλος όμως μια cooked η οποία βασίζεται στην τελευταία επίσημη της T-mobile (η οποία για κάποιο λόγο θεωρείται η καλύτερη επίσημη), και την εγκατέστησα. Τα αποτελέσματα ως τώρα εκθαμβωτικά. Δεν έχω ξαναδεί το xda να τρέχει έτσι. Και ως τώρα κανένα κόλλημα. Παρόλαυτα παραμένει το πρόβλημα του a2dp. Θα δοκιμάσω κάτι patchάκια που βρήκα. Φίλε lagoudakis ευχαριστώ για την απάντησή σου. Πριν την αλλαγή το radio μου ήταν το 1.15. Επειδή όμως η rom που κατέβασα είχε δικό της radio το άφησα να το εγκαταστήσει. Και τώρα έχω το 1.17. Έτσι όπως είναι θα το αφήσω μερικές μέρες να δω πως θα πάει. Κρίμα, και τα wm6 τρέχουν νερό σε άλλες συσκευές μου(8310, X51v)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 δεν ξερω αν λες για αυτη την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=409966 αν ναι ειναι παρα πολυ καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Ναι μπράβο γι'αυτή λέω. Ευχαριστώ για το λινκ γιατί δεν θυμόμουν που την βρήκα και θέλω να το αποθηκεύσω στα αγαπημένα μπας και ξαναχρειαστεί. Έχεις υπ'όψιν σου καμία άλλη wm5 rom το ίδιο καλή ή ακόμα καλύτερη; (Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να βρω στο xda-developers ενώ πιο παλιά θυμάμαι ήταν πήχτρα στις wm5 roms) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Καλημερα! Παιδια δεν μπορω να βαλω την 8.2 vanilla. Κολλαει και μου πεταει ενα error 112 νομιζω... Εχω υπολογιστη με vista. Λετε να φταιει αυτο; Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 100% δοκιμασε σε xp,η διαβασε στο xda πως γινετε η αλλαγη ρομ με vista,καπου το λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 100% δοκιμασε σε xp,η διαβασε στο xda πως γινετε η αλλαγη ρομ με vista,καπου το λεει Καλως Γιαννη! Ευχαριστω! Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts