gfdimopo Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 ψαξε μεσα στο my documents με τον file explorer που χρησιμοποιείς Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afoundas Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 αφού το 9000 είναι καλύτερο από το tytn.. To άφησα εξαιτίας βάρους και όγκου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas28 Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 παιδια καλισπερα.τι ακριβως πρεπη να κανω για να συνδεσω το ρουτερ μου με το qtek 9000,τι ρυθμισεισ πρεπη να βαλω,αν υπαρχη καποιοσ που γνωριζει ασ μου πει αναλυτικα γιατι ειμαι και λιγο ασχετοσ; ευχαριστω εκ των προτερων!! Παράθεση ποτε δεν ειναι αργα,αμα δεν ειναι και νωρις!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 παιδια καλισπερα.τι ακριβως πρεπη να κανω για να συνδεσω το ρουτερ μου με το qtek 9000,τι ρυθμισεισ πρεπη να βαλω,αν υπαρχη καποιοσ που γνωριζει ασ μου πει αναλυτικα γιατι ειμαι και λιγο ασχετοσ; ευχαριστω εκ των προτερων!! Θα πρεπει πρωτα βεβαια να ενεργοποιησεις το ασυμαρτο δικτυο στο 9000.Στην συνεχεια αν ο ρουτερ λειτουργει ως dhcp θα συνδεθει.Αλλιως θα πρεπει να κανεις εσυ τι ρυθμισεις της καρτας στο 9000 Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afoundas Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 παιδια καλισπερα.τι ακριβως πρεπη να κανω για να συνδεσω το ρουτερ μου με το qtek 9000,τι ρυθμισεισ πρεπη να βαλω,αν υπαρχη καποιοσ που γνωριζει ασ μου πει αναλυτικα γιατι ειμαι και λιγο ασχετοσ; ευχαριστω εκ των προτερων!! Λογικά αφού ενεργοποιήσεις το wifi στο κινητό σου θα σου βγει μια οθόνη με τα διαθέσιμα wireless δίκτυα. Επιλέγεις το δικό σου (πιθανόν να δεις και 1-2 ακόμα αν οι γείτονές σου έχουν κι αυτοί wireless δίκτυα). Στη συνέχεια θα σου ζητήσει το network key (εφόσον φυσικά έχεις βάλει την προστασία αυτή στο δίκτυό σου). Το network key το όρισες εσύ όταν έστησες το δίκτυό σου. Αν δεν έχεις ορίσει network key και το δίκτυό σου είναι ελεύθερο τότε το κινητό θα συνδεθεί απευθείας (btw αν δεν έχεις ορίσει network key καλό είναι να το κάνεις)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas28 Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 φιλε ioma εαν σου ειναι ευκολο μπορησ να μου πεισ αναλυτικα τι ρυθμισεισ πρεπη να βαλω στο 9000; Παράθεση ποτε δεν ειναι αργα,αμα δεν ειναι και νωρις!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Hello. Επειδή έχω πρόβλημα (πέρασα το CommView WiFi for PPC και μου το διέλυσε το ασύρματο...) θέλω από κάποιον γνώστη 2 πράγματα. Πρώτον και σημαντικό. Επειδή το κινητό βλέπει το ασύρματο αλλά με τίποτα δεν παίζει πλέον (ούτε ενεργοποιείται) ας πάει κάποις στο Resco Registry HKEY_LOCAL_MACHINE\Comm\tiacxwln1\Parms και να μου πει τι τιμές έχει εκεί γιατί αυτό θα πρέπει να πείραξε το πρόγραμμα. Εμένα π.χ. είναι: 1 8 1 0 2 0 1 8 0 0 120000 0 0 2 15000 1 0 1 0 2 128 1 0 Ακόμη, ποιον driver βλέπει δηλωμένο στο κλειδί ImagePath στη θέση HKEY_LOCAL_MACHINE\Comm\tiacxwln (και όχι tiacxwln1 όπως πριν)... Ευχαριστώ πολύ για όποιον/ους κάνει/ουν τον κόπο γιατί καίγομαι. Τέλος, ξέρετε κανένα άλλο πρόγραμμα Packet Sniffing κλπ, για μελέτη ασύρματου δικτύου και γενικότερα κάτι σε αυτόν τον τομέα που να λειτουργεί με το 9000; Thanksss... Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 φιλε ioma εαν σου ειναι ευκολο μπορησ να μου πεισ αναλυτικα τι ρυθμισεισ πρεπη να βαλω στο 9000; Να τα παρουμε με την σειρα 1)Ο ρουτερ λειτουργει ως dhcp; Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Νεα AKU 3.2 ROM (BETA9:X ) Changes from beta8 to beta9: New Camera 3.00 22764 (recommended in thread) CompactFramework 2.0 Removed Battery icon on top Added Battery Icon at bottom Pocket MSN works with "non hotmail"(for example example@gmx.com) adresses No Extended Rom needed anymore f@p://xda:xda@ftp.xda-developers.com/Uploads/Universal/Uni_AKU3_WWE/UNI_AKU3_2_WWE_IVAN_beta9c.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Νεα AKU 3.2 ROM (BETA9:X ) Changes from beta8 to beta9: New Camera 3.00 22764 (recommended in thread) CompactFramework 2.0 Removed Battery icon on top Added Battery Icon at bottom Pocket MSN works with "non hotmail"(for example example@gmx.com) adresses No Extended Rom needed anymore f@p://xda:xda@ftp.xda-developers.com/Uploads/Universal/Uni_AKU3_WWE/UNI_AKU3_2_WWE_IVAN_beta9c.rar Την δοκιμασε κανεις να μας πει εντυπωσεις Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Την δοκιμασε κανεις να μας πει εντυπωσεις Εβγαλε την BETA 10. As beta10 is only loosely based on all previous betas here a list of all changes/additions/features: New Camera 3.00 22764 (recommended in thread) CompactFramework 2.0 Removed Battery icon on top Added New Battery Icon at bottom Pocket MSN works with "non hotmail"(for example example@gmx.com) adresses No Extended Rom needed anymore New MMS Client 3.5.1.5 IA Zip upgedatet PagePool increased to 6MB New Ringtone Plugin New WlanManager Pocket MSN works with non hotmail adresses f@p://xda:xda@ftp.xda-developers.com/Uploads/Universal/Uni_AKU3_WWE/Ivan/UNI_AKU3_2_WWE_IVAN_beta10.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Αυτή μπαίνει και στο 9000 της Qtek....? Γιατι μάλλον η Qtek δεν βλέπω να βγάζει νεο firmwire.... Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Αυτή μπαίνει και στο 9000 της Qtek....? Γιατι μάλλον η Qtek δεν βλέπω να βγάζει νεο firmwire.... Και βεβαια μπαινει, αλλα θελει προσοχη. Διαβασε λιγα ποστς ποιο πανω να δεις ακριβως πως γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Καλημερα και απο εμενα! Απο χθες ειμαι και εγω κατοχος ενος QTEK 9000!!!! Ειναι απλα τελειο! Πολυ μικροτερο απο οτι το περιμενα! Τα εχει ολα! Επιδη εχει αγγλικο μενου μπορειτε να μου πειτε ποιο προγραμμα να χρησιμοποιησω για να στελνω μυνηματα με ελληνικους χαρακτηρες? Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Φίλε ψάξε το AE Keyboard mapper. Έπειτα θα βρεις και το layout για τα ελληνικά, το οποίο θα βάλεις στον φάκελο που αναγράφεται στο readme. Έτσι θα γράφεις ελληνικά με το hardware keyboard. Για ελληνικά και με αναγνώριση γραφής, δες το interpen της paragon. Με γεια το κινητό σου, το οποίο μάλλον δεν ειναι Qtek 9000 αλλά i-Mate jasjar, O2 xda exec ή κάτι άλλο για να μην έχει ελληνικά. Καινούριο το πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Κατ'αρχην ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Σχετικα με το κινητο, ειναι QTEK 9000 αγορασμενο απο expansys. Το πηρα μεταχειρισμενο 5 μηνων χωρις το παραμικρο σημαδι 450 ευρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Περάστε γρήγορα την ΒΕΤΑ10. Το κινητό έχει φορέσει πύραυλους και πετάει αλλού. Πραγματικά πρώτη φορά το βλέπω τόσο γρήγορο (πριν είχα την ΒΕΤΑ8). Λέω μήπως ευθύνεται το καθάρισμα και το ότι βγήκε το SPB Pocket Plus που είναι βαρύ, αλλά και πάλι το έβαλα και συνεχίζει να πετάει. Το κινητό μου απέδειξε πως παραμένει εν έτει 2006 το κορυφαίο κινητό, ακόμη. ΠΕΤΑΕΙ παιδιά, δεν θα το πιστεύετε. Η κάμερα επίσης πολύ βελτιωμένη, με λίγη ρύθμιση του φωτισμού βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες (για 1 ή 2 megapixels πάντα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 το interpen δουλεύει καλά με την Rom της ACE Hellas...? η έχει προβλήματα....? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Περάστε γρήγορα την ΒΕΤΑ10. Το κινητό έχει φορέσει πύραυλους και πετάει αλλού. Πραγματικά πρώτη φορά το βλέπω τόσο γρήγορο (πριν είχα την ΒΕΤΑ8). Λέω μήπως ευθύνεται το καθάρισμα και το ότι βγήκε το SPB Pocket Plus που είναι βαρύ, αλλά και πάλι το έβαλα και συνεχίζει να πετάει. Το κινητό μου απέδειξε πως παραμένει εν έτει 2006 το κορυφαίο κινητό, ακόμη. ΠΕΤΑΕΙ παιδιά, δεν θα το πιστεύετε. Η κάμερα επίσης πολύ βελτιωμένη, με λίγη ρύθμιση του φωτισμού βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες (για 1 ή 2 megapixels πάντα). Με επεισες.Θα την βαλω αυριο και βλεπουμε Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 αν περάσουμε αυτή τη beta 10 χάνουμε την ελληνική εγγύηση? και αν ξαναγυρίσεις στην κανονική Rom μπορούν να το καταλάβουν στην αντιπροσωπεία? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Όχι, εάν ξαναπεράσεις την ελληνική ΡΟΜ δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αλλάχθηκε παλιότερα και δεν ασχολούνται κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Περάστε γρήγορα την ΒΕΤΑ10. Το κινητό έχει φορέσει πύραυλους και πετάει αλλού. Πραγματικά πρώτη φορά το βλέπω τόσο γρήγορο (πριν είχα την ΒΕΤΑ8). Λέω μήπως ευθύνεται το καθάρισμα και το ότι βγήκε το SPB Pocket Plus που είναι βαρύ, αλλά και πάλι το έβαλα και συνεχίζει να πετάει. Το κινητό μου απέδειξε πως παραμένει εν έτει 2006 το κορυφαίο κινητό, ακόμη. ΠΕΤΑΕΙ παιδιά, δεν θα το πιστεύετε. Η κάμερα επίσης πολύ βελτιωμένη, με λίγη ρύθμιση του φωτισμού βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες (για 1 ή 2 megapixels πάντα). Μπορεις να μας πεις εαν παιζει το Voice Dialing στην ROM αυτη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Βγηκε η BETA11. Η 10 ειχε πολλα προβληματα...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Γαμωτο και δεν προλαβα να βαλω την 10 που ελεγα :lol: Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Not again... Διαφορές έχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts