Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ean eksakolouthei to problima kai meta apo hard reset... pithanotata nai.

εδω εχω αλλαξει ρομ 2-3 φορες και εξακολουθει.. αλλα ξερεις κατι αλλο; αν μετα το 40% της μπαταριας δεν το σκαλιζω το κινητο δεν προκειται να σβησει η να μου κανει κατι αλλο γι αυτο με παραξενευει..

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis
για update απο vista μια φορα που εκανα την εξυπναδα και δουλεψε περασα τους usb drivers απο xp 64bit(64bit vista ειχα) και νομιζω ξε-κλικαρα το allow usb settings.θυμαμαι τοτε κ εγω με τα vista μια φορα αυτη μου δουλεψε μαλλον στην τυχη:p και μετα ετρεχα να βρω καθε φορα pc με xp.:lol::lol:
καλα τα vista ειναι ωραια να βλεπεις τα εικονιδια,τα aero κλπ,για σοβαρες δουλειες εχουμε xp:)

Χαιρετω παιδες!Ολα καλα;Ρε παιδια εχω ενα προβληματακι με το qtek μου και δεν μπορω να το λυσω... Μολις η μπαταρια πεσει κατω απο 40% και παω να κανω μια κληση ή να στειλω ενα μηνυμα, ή ν ανοιξω το μπλε δοντι ( οτιδηποτε σχετικο με σημα ) το κινητο κλεινει ανεξηγητα...Λετε να ναι προβλημα μπαταριας;
οπως σου ειπαν και τα αλλα παιδια ειναι 99,99% προβλημα μπαταριας,το κανουν στο 9000 ολες μετα απο τον χρονο(περιπου)

τρεμω στην ιδεα οτι μπορει να παθει κατι το 9000 μου σαν αυτο που επαθε ο tasosvel:cry:βεβαια απο οτι λενε και οι αλλοι λυση υπαρχει αφου δεν ειναι νεκρο εντελως,και μετα μου λες γιαννη να περασω μονη μου ρομ:lol:και αν κατι παει στραβα;μια χαρα ειμαι με την 7.7 και δουλευουν ολα σωστα:happy:

έχω βάλει ρομ πολλές φορές, δεν μου έχει πάθει ποτέ τπτ όταν την περνάω από xp.Αυτή την φορά όμως δεν έβρισκα Pc με xp και είπα να δοκιμάσω σε βίστα. Σήμερα θα ασχοληθώ και πιστεύω θα το καταφέρω μόνος μου. Αλλιώς Γιάννη ετοίμασε το βαλιτσάκι διάσωσης. χαχα

Guest lagoudakis
τρεμω στην ιδεα οτι μπορει να παθει κατι το 9000 μου σαν αυτο που επαθε ο tasosvel:cry:βεβαια απο οτι λενε και οι αλλοι λυση υπαρχει αφου δεν ειναι νεκρο εντελως,και μετα μου λες γιαννη να περασω μονη μου ρομ:lol:και αν κατι παει στραβα;μια χαρα ειμαι με την 7.7 και δουλευουν ολα σωστα:happy:
και βεβαια μια χαρα εισαι με την 7.7 και αυτη την στιγμη δεν βλεπω προσωπικα καποιο λογο να πας σε αλλη;)

έχω βάλει ρομ πολλές φορές, δεν μου έχει πάθει ποτέ τπτ όταν την περνάω από xp.Αυτή την φορά όμως δεν έβρισκα Pc με xp και είπα να δοκιμάσω σε βίστα. Σήμερα θα ασχοληθώ και πιστεύω θα το καταφέρω μόνος μου. Αλλιώς Γιάννη ετοίμασε το βαλιτσάκι διάσωσης. χαχα
καλη επιτυχια,εγω ειμαι ετοιμος με το βαλιτσακι,ξερεις ραντεβου στο συνταγμα ε;:p

βρε guys εχω του tomal την 8.2(το ιδιο προβλημ ειχα και με την 7.7) και δεν μου παιζει κανενα msn live.εχω βαλει ποσες εκδοσεις η μια δεν ανοιγει η αλλη δεν συνδεεται.μου βγαζει οτι και καλα με τισ ρυθμισεις που εχω δεν μπαινει στο νετ κτλ ενω μια χαρα ολα δουλευον με το wifi.εχει κανεις καμια εκδοση που να του δουλευει να μου πει ποια η να μου την στειλει.εχω κουραστει βαλε βγαλε restart.και κατι αλλο.και στο kaiser αλλα και εδω (με αλλη ρομ) οταν μπαινει συνδεεται και μου δειχνει οτι δεν εχω καμια επαφη.το αφηνω ωρα μηπως και αργει να φορτωει αλλα τπτ.επισης δεν μου κανει τον συχρονισμο(olo failed) εσβησα αρκετες "αχρηστες επαφες απο το ΜΣΝ αλλα παλι τα ιδια ενω στο ν78 ολα οκ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Αν θυμαμαι καλα στο θεμα της εκδοσης 8 που ειχε βγαλει εκει ειχε προσθεσει το msn το οποιο λειτουργει με τις εκδοσεις του.Το οποιο μεχρι στιγμης ειναι το μονο πο υμου λειτουργει σε οσες ρομ εχω περασει.Αν δεν το βρεις στο στελνω :)

Αμα λειτουργει αυτο που εχεις μην κανεις τιποτα....Καμια διαφορα δεν εχει το ενα με το αλλο...

ευχαριστω για το ΜΣΝ δουλευει μια χαρα αλλα ακομα εχω το προβλημα με τις επαφες γμτ.....παντως σκεφτομαι να του ξαναβαλω την μαμα ρομ πανω.χτεσ πχ ξαφνικα κατα τις 4 το πρωι μου ηρθαν μαζεμενα 5-6 μηνυματα που ειχαν σταλθει 2 ωρες και πιο πριν και ορισμενα ηταν κ σημαντικα και δεν ειμαι να μου κανει τετοια νερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Guest lagoudakis
αυτο με τα μηνυματα ειναι πολυ πιθανο να ηταν προβλημα του δικτυου σου,απλα δες αν στο κανει συνεχεια,δεν εχω τετοιο προβλημα με την 7.7

Παιδια δεν ξερω αν εχει ξανα απαντηθει,αλλα θελω να συνδεσω το qtek9000 στον υπολογιστη μεσω bluetooth.αγορασα ενα bluetooth usb adapter HAMA απο τα media markt,αλλα τα βρηκα λιγο σκουρα με τις com ports και με τις συνδεσεις γενικα...καποιος να με διαφωτισει; ευχαριστω!

Guest lagoudakis
θελεις να κανεις συνχρονισμο;εισαι με τους drivers τις micrοsoft;να ξερεις οτι δεν κανουν συνχρονισμο ολες οι ρομ 6-6.1 αν εχεις αλλαξει

θελεις να κανεις συνχρονισμο;εισαι με τους drivers τις micrοsoft;να ξερεις οτι δεν κανουν συνχρονισμο ολες οι ρομ 6-6.1 αν εχεις αλλαξει

ασε ειδα και αποειδα...τελικα θα βρω αλλιως λυση...

μου ηρθε προχτες αυτη http://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=01467&dept_id=030&cat_id=0223 παρα πολυ καλη ποιοτητα για τα λεφτα της

Όντως πολύ καλή ποιότητα. Μη μου πεις ότι την πήρες απο εξωτερικό? Στο play247 ξεστοκάρουνε τα αξεσουαρ για το 9000.......

Dub be good to me!

Όντως πολύ καλή ποιότητα. Μη μου πεις ότι την πήρες απο εξωτερικό? Στο play247 ξεστοκάρουνε τα αξεσουαρ για το 9000.......

δε ξερω αν στο καταστημα εχει αλλες τιμες παντως αν αυτες του site ειναι ξεστοκαρησματος καθε αλλο παρα φτηνες τις βρησκω :ninja::worry::blink:

Εγώ πάντως πρόσφατα πήρα πενακια και πριν σταλεί η παραγγελία με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν, ότι επιπλέον αξεσουάρ αγοράσω -50% (καθόλου άσχημα, πήρα με 13 περιπου ευρώ την θήκη που πήρε ο και ο Γιάννης):D:D:D
Dub be good to me!

πολυ ωραια η θηκη αυτη!!!αυτη θελω να παρω,παντως στο site λεει 27 ευρω,οσο την πηρε και ο γιαννης απο brando,θα τους παρω τηλ να ρωτησω,θα ειναι καλη περιπτωση αν εχει τα μισα(θα παθει σοκ ο γιαννης οταν δει οτι εχει μιση τιμη:O )