Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απλα να ξερεις οτι το περασμα radio και rom και γενικα οι αλλαγες που απαιτουν μια διαδικασια ειναι δουλειες που ολοι ξερουμε οτι μπορει να δημιουργησουν καποιο προβλημα,θεωρω πως αν δεν τις γνωριζεις καλα ειναι καλο να τις αποφευγεις.

οχι τιποτα αλλο,απλα να μην μπλεξεις.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τι;που;ποιος;αν σου πω οτι αυτα που μου λες τα βλεπω κινεζικα;:pσε ευχαριστω για την διαθεση να δωσεις βοηθεια,αλλα λεω να την πληρωσει την νυφη ο lagoudakis:p

τι;που;ποιος;αν σου πω οτι αυτα που μου λες τα βλεπω κινεζικα;:pσε ευχαριστω για την διαθεση να δωσεις βοηθεια,αλλα λεω να την πληρωσει την νυφη ο lagoudakis:p

τοτε δεν υπαρχει προβλημα.

ο γιαννης ξερει την διαδικασια rom σε 9000.

Έτσι Ιωάννα... Είναι πασίγνψστο ότι οi γνώσεις του φανταστικού Λαγουδάκη είναι παροιμιώδεις!! Άνθρωπος εγκυκλοπαίδεια!!!! Εμπιστεύσου τον με κλειστά τα μάτια!!!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Guest lagoudakis
οντως εδω μεσα τα πιο πολλα παιδια ξερουν και δινουν βοηθεια,σιγα το μπλεξιμο 1 ωριτσα το πολυ!!!αν κανεις την αρχη με τις ρομ και μπεις σε αυτο το τρυπακι δεν σταματας,πχ η 7.7 δουλευει υποδειγματικα αλλα με το που θα βγει αλλη θα την δοκιμασουμε και στο τελος θα χασουμε τον χρονο μας και μετα ξανα παλι πισω στην 7.7:pτον jimlost μην το ακους τι λεει,ξερει πολυ καλα αλλα ειναι λιγο αγενης για αυτο δεν σου ειπε να σε βοηθησει αλλα ειναι καλο παιδι:p την δε eltsele(μικρη ελενη κατα τον κοσμο)τις δινω καθε μηνα 50 ευρω για να λεει καλα λογια για μενα:p

οντως εδω μεσα τα πιο πολλα παιδια ξερουν και δινουν βοηθεια,σιγα το μπλεξιμο 1 ωριτσα το πολυ!!!αν κανεις την αρχη με τις ρομ και μπεις σε αυτο το τρυπακι δεν σταματας,πχ η 7.7 δουλευει υποδειγματικα αλλα με το που θα βγει αλλη θα την δοκιμασουμε και στο τελος θα χασουμε τον χρονο μας και μετα ξανα παλι πισω στην 7.7:pτον jimlost μην το ακους τι λεει,ξερει πολυ καλα αλλα ειναι λιγο αγενης για αυτο δεν σου ειπε να σε βοηθησει αλλα ειναι καλο παιδι:p την δε eltsele(μικρη ελενη κατα τον κοσμο)τις δινω καθε μηνα 50 ευρω για να λεει καλα λογια για μενα:p

εγω γιαννη ειμαι αγενης??καθε αλλο εγω εγραψα την διαδικασια που πρεπει να ακολουθησει η φιλη,αν ειναι να περασει την rom.μηπως ζηλευεις μην τυχον και σου παρω την δοξα??:lol::lol:

τωρα οσο λες για την ελενη τι 50 ευρω ειναι αυτα??

αφου της εχεις υποσχεθει την κοπελας το diamond,τα αλλαζεις τωρα??:lol::lol:

:lol::lol:

χθές απέκτησα και δεύτερο 9000:) Μου έδωσε ένς φίλος μου το δικό του μιας και το είχε παρατημένο κανένα 6μηνο και δεν το χρησιμοποιούσε οπότε έβαλα το ένα από τα δύο για πούλημα να μην γίνω κι εγώ σαν τον lagoudaki με 2 9000 :) χεχε :)

απο οτι βλεπω εισαστε ολοι εδω μια παρεα και ειναι πολυ ωραιο αυτο,jimlost χρονια πολλα,παιδια ειδα οτι υπαρχει μεγαλη μπαταρια 3800,θα γινει πολυ μεγαλο σε μεγεθος το 9000 με μια τετοια;γιατι η δικια του οριακα με βγαζει μια μερα μετα απο 1 χρονο,το σκαλιζω βεβαια αλλα....

απο οτι βλεπω εισαστε ολοι εδω μια παρεα και ειναι πολυ ωραιο αυτο,jimlost χρονια πολλα,παιδια ειδα οτι υπαρχει μεγαλη μπαταρια 3800,θα γινει πολυ μεγαλο σε μεγεθος το 9000 με μια τετοια;γιατι η δικια του οριακα με βγαζει μια μερα μετα απο 1 χρονο,το σκαλιζω βεβαια αλλα....
απο οτι ειδα στο 9000 του γιαννη του δινει λιγο ογκο αλλα βγαζει με πολυ χρηση 3 μερες το λιγοτερο,εγω προσωπικα λεω να την παρω απο το expansys που την εχει,χρονια πολλα και απο μενα στον jimlost

ευχαριστω για την απαντηση σου,οποτε λεω να περιμενω να δω πρωτα πως ειναι στην συσκευη του γιαννη και θα αποφασισω
το καλυτερο αυτο ειναι να κανεις,παντως λιγο ογκο και βαρος θα το παρεις,αλλα και σημαντικη αυτονομια,εμενα προσωπικα αυτη η μπαταρια με εσωσε:)με μια μερα αυτονομια ειναι καπως δυσκολα τα πραγματα,χρονια πολλα jim

ευχαριστω πολυ.

λοιπον η μεγαλη μπαταρια ειναι αληθεια οτι μεγαλωνει λιγο:pτο 9000 αλλα σιγουρα του αυξανει και την αυτονομια του.

τωρα εγω ας πουμε περναω 3 μερες με την μεγαλη μπαταρια με φυσιολογικη χρηση.

αξιζει παντος.

ευχαριστω πολυ.

λοιπον η μεγαλη μπαταρια ειναι αληθεια οτι μεγαλωνει λιγο:pτο 9000 αλλα σιγουρα του αυξανει και την αυτονομια του.

αξιζει παντος.

Σκεφτόμουν κι εγώ να αγοράσω αλλά είναι αρκετά μεγάλη.

Guest lagoudakis
ευχαριστω πολυ.

αξιζει παντος.

οντως "λιγο":pαλλα εχει και τεραστια αναμονη για ppc με 3.6 οθονη και vga,ακουσα απο τα αλλα παιδια οτι γιορταζες μητσαρα,χρονια πολλα αν και καθυστερημενα και παντα ορθιος:p

ευχαριστω Γιαννη για τις ευχες σου.τωρα για το παντα ορθιος,αν δεν κανω την εγχειρηση και γρηγορα στο ποδι,δεν το βλεπω.

τελικα λεω να την αγορασω την μπαταρια των 3.800,την ειδα στην συσκευη του γιαννη το απογευμα,με αυτα που ακουγα την περιμενα λιγο πιο μεγαλη:Oοχι πως ειναι και μικρη,αλλα σημερα λογω μεγαλης χρησης εμεινα:(οποτε δεν βλεπω αλλη λυση,γιαννη οι πρωτες εντυπωσεις απο την ρομ ειναι πολυυυυ καλες,thanks,thanks,thanks:happy:

εγω στο ειπα οτι χρειαζετε η μεγαλη μπαταρια,αν το εχεις και για κυρια συσκευη,σιγουρα την χρειαζεσε.

για πες εντυπωσεις απο την rom.

την 7.7 σου εβαλε ο γιαννης??

οντως jim θελω μεγαλυτερη γιατι το εχω για κυρια συσκευη,σημερα ετυχε να μιλησω 2 ωρες(εισερχομενες-εξερχομενες) λιγο wifi,και σε 10 ωρες τελος!!!ναι την 7.7 μου εβαλε,το σκαλιζω εδω και μια ωρα και μου αρεσει πολυ!!!η δε ταχυτητα ειναι αισθητη παντου,καμμια σχεση με τα 5,σε λιγο θα του περασω και 10 προγραμματακια που δουλευω και τελος:)

αντε καλοδουλευτο.

ειναι λογικο να μην σε φτανει η μπαταρια με τοση χρηση που κανεις.η μεγαλη μπαταρια για σενα ειναι μονοδρομος.

και εγω να δω ποτε θα περασω την 7.7

στην 7.4 εχω μεινει.

ευχαριστω:happy:δεν ετυχε να την δω την 7.4 επειδη ειμαι ασχετη:pπαντως αυτη που εχω τωρα δουλευει τελεια και σε κλησεις και σε bt-wifi ειμαι πολυ χαρουμενη,πιστευω να καταφερω τωρα που ειδα απο τον γιαννη πως γινεται να περασω καποια στιγμη και μονη μου ρομ:Dαν και βλεπω πως αυτη θα με καλυψει ανετα:)

και εγω εχω ακουσει τα καλυτερα απο οσους εχουν βαλει την 7.7

σιγουρα αφου δουλευει απροβληματιστα το bt και το wi-fi μια χαρα ειναι.

ναι γιατι ειναι πραγματα που τα δουλευω συνεχεια,ειδικα το bt hands free ειναι απαραιτητο για αυτη την συσκευη,φαντασου το θεαμα να μιλας με το 9000 στο αυτι:lol::lol:καλο βραδυ σε ολους,αντε να παω να περασω τα προγραμματακια μου

και εγω εχω ακουσει τα καλυτερα απο οσους εχουν βαλει την 7.7

σιγουρα αφου δουλευει απροβληματιστα το bt και το wi-fi μια χαρα ειναι.

κι εγώ θα την περάσω το Σάββατο που θα έχω χρόνο :)