chris_21k Δημοσιεύτηκε April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 22, 2015 Καλησπέρα έχω ένα θέμα αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει έβαλα στο λαπτοπ μου έναν άλλο σκληρό γιατί μου ζήτησαν να δω εάν δουλεύει και δεν δούλευε. Τον έβγαλα έβαλα ξανά το δικό μου και ο υπολογιστής δείχνει μια μαύρη οθόνη και δεν ξεκινάει. Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Toν εχεις συνδεσει σωστα;Παταει σωστα στην υποδοχη του;Στο bios τον δειχνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. April 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση ναι σωστά έχει συνδεθεί τον δείχνει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellghan Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 δες αμα κάνει boot απο αυτόν τον δίσκο και έλενξε τον sata controller...δες κιολας αν εχεις κανα usb stick κτλπ μήπως κολλάει και πες μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts