subsky Δημοσιεύτηκε April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 22, 2015 Την Πέμπτη 9 Απριλίου 2015 και ώρα 12 το μεσημέρι παρήγγειλα και πήρα απο το κατάστημα της Ηλεκτρονικής Αθηνών Ιφιγενείας 7 στην Νέα Ιωνία το Notebook Asus F553MA-SX418H με σειριακό αριθμό S/N F1N0CV67822105C . Μετά απο λίγα λεπτά που πήγα σπίτι και άνοιξα το κουτί είδα οτι έχει μια γρατσουνιά πάνω στο καπάκι. Ζήτησα άμεση αντικατάσταση γιατί πλήρωσα 300 ευρώ και είχα την απαίτηση να είσαι σε άριστη κατάσταση το προϊόν το οποίο αγόρασα!!!! Επικοινώνησα κατευθείαν με το κατάστημα και μου είπαν πως απο την στιγμή που ήταν σφραγισμένο δεν είναι υπεύθυνοι και με παρέπεμψαν στην Asus. Επικοινώνησα και με την τεχνική υποστήριξη της Asus και τους έστειλα φωτογραφίες για να αποδείξω το αυτονόητο οτι όντως έχει μια γρατζουνιά στο καπάκι. Θα πρέπει αν μη τι άλλο να σέβονται και να εξυπηρετούν τους πελάτες τους άμεσα. Τη στιγμή που πλήρωσα στο κατάστημα οι ίδιοι θα έπρεπε να με προστατεύσουν και να με εξυπηρετήσουν και να το αποστείλουν οι ίδιοι στην εταιρεία και όχι να τρέχει και να ταλαιπωρείται ο πελάτης για κάτι που εξ ολοκλήρου δεν φέρει ευθύνη!!! Αν είναι δυνατόν!!! Απο εκείνη την ημέρα έχει αρχίσει ο Γολγοθάς μου έχω πάρει αμέτρητα τηλέφωνα και στην Asus και στην Ηλεκτρονική και έχω πάει και στο κατάστημα και λύση δεν έχει βρεθεί!!! Έχουν περάσει 13 μέρες και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα! Με κοροϊδεύουν και πλήρωσα ένα προϊόν το οποίο δεν έχω καθότι το παρέδωσα πίσω στο κατάστημα!!! Προχώρησα τελικά σε καταγγελία και στον Συνήγορο του Καταναλωτή και στην Ένωση Καταναλωτών. Συμβουλή μου επειδή την πάτησα μην μπλέξετε ποτέ με αυτές τις εταιρίες!! Το τι έχω τραβήξει τόσες μέρες δεν λέγεται!!! Δεν σέβονται ούτε εξυπηρετούν καθόλου τους πελάτες τους!!! Ο σύνδεσμος στο dropbox με όλες τις φωτογραφίες είναι αυτός: http://www.dropbox.com/sh/qdc7kbdf3lqthw0/AACzWTjQu66wnY3Ahb6WVy27a?dl=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 από τη στιγμή που είδες έτσι το κουτί δεν έπρεπε να το επαίρνες ή να το ανοιγες μπροστά τους !!! για ό,τι νεότερο ενημέρωσέ μας!!! Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 (edited) Έλεος!! Αφού δεν σου τα φόρτωσαν κιόλας να σου πουν ότι εσύ την έκανες την γρατζουνιά Για να κάνεις δυσφήμηση στο μαγαζι πάλι καλά..... το έχω ακούσει κ αυτο! Δεν τους το πληρωσες? Τζαμπα το πηρες? Γιατί να είναι χτυπημενος? Αν ήταν μεταχειρισμένος θα ήταν δικαιολογημένο.... Κανονικά δικαιουσε πλήρη αντικατάσταση του προϊόντος ! Αλλά άντε βγάλε άκρη με δαυτους.... Παντού μπορείς να την πατήσεις έτσι δυστυχώς.... Edited April 23, 2015 by lek88 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Καταγγελίες δεν μπορούν ελεγχθούν και επομένως δεν μπορούν να φιλοξενηθούν στο forum. Το topic κλειδώνεται. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts