Jump to content

Επιλογή συσκευής από κίνα 100-120 ευρώ

nas13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα μου εκλεψαν το κινητο μου AMOI N828 απο το οποιο ημουν πολυ ευχαριστημενος(σχεδον 2 χρονια χωρις να πειραξω τιποτα στο κινητο οπως ηρθε απο κινα).Το θέμα ειναι οτι τα χρηματα που διαθέτω ειναι το πολυ 120 ευρω.και με αυτα θελω να παρω τη δυνατον καλυτερη και απροβληματιστη συσκευη χωρις να χρειαζετε πειραγματα γιατι δεν ξερω να τα κανω.Τι εχετε να μου προτινετε?

Αν είσαι αυστηρά μέχρι τα 120€ τότε Coolpad F1.

Συμφωνά απόλυτα αν και νομίζω ότι τελευταία φορά στο Vickmall (το μόνο στο οποίο είναι ακόμα διαθέσιμο;;; ) ήταν στα ~140$ (~130 ευρώ)... Nαι μεν είναι περυσινό μοντέλο, αλλά αξίζει ακόμα γιατί πρώτον είναι αξιόπιστο και εγγυημένο, δεύτερον θα πάρει επίσημα μέχρι και Lolipop και τρίτον είναι δυνατό σε specs... Μόνο κακό που βλέπω είναι ότι ίσως χρειαστεί κάνα flashάρισμα rom, αλλά μη σε φοβίζει γιατί έχει μεγάλη κοινότητα υποστήριξης και εδώ μέσα... ;)

Καλή περίπτωση είναι και το Elephone P6000, αν το βρεις στην τιμή που έπαιζε τον τελευταίο καιρό (γύρω στα ~110 νομίζω)...

Τα παραπάνω αν μιλάμε από Κίνα... Αν σε ενδιαφέρει από Ελλάδα και δεν έχεις πρόβλημα με Windows, μπορείς να δεις το νέο Lumia 640 που παίζει στα ~135 στο bestprice και μπορεί να σου εγγυηθεί απόλυτα αυτό που θες... Απροβλημάτιστη λειτουργία χωρίς πειράγματα καθώς και αναβαθμίσεις... ;)

να σου πω οτι αυτο σκεφτομουν το coolpad f1, και επισης το cubot s200 που ειναι πιο οικονομικο.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και μεταξυ του coolpad F1 και του elephone P6000 πιο προτινετε?

να σου πω οτι αυτο σκεφτομουν το coolpad f1, και επισης το cubot s200 που ειναι πιο οικονομικο.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και μεταξυ του coolpad F1 και του elephone P6000 πιο προτινετε?

Mεταξύ Coolpad και Cubot, σίγουρα Coolpad...

Mεταξύ του Coolpad και του Elephone, σε specs μάλλον καλύτερο είναι το Elephone, αλλά αν με ρωτάς προσωπικά δεν ξέρω αν θα το προτιμούσα από το F1...

Η αλήθεια είναι πως τα Elephone παρά το γεγονός πως είναι συνήθως smartphones με υψηλά specs δεν έχουν σταθεροποιηθεί ακόμα ως ποιοτικές συσκευές.

Η αλήθεια είναι πως τα Elephone παρά το γεγονός πως είναι συνήθως smartphones με υψηλά specs δεν έχουν σταθεροποιηθεί ακόμα ως ποιοτικές συσκευές.

Aυτό ακριβώς... Αν και για τα τελευταία μοντέλα όπως το 6000 ακούγεται ότι η Elephone έχει κάνει σημαντικά βήματα μπροστά σε ποιότητα κατασκευής (και μακάρι να ισχύει)... Πάντως και εγώ θα περίμενα λίγο ακόμα για να πάρω Elephone...

Φίλε μου δες και το Leagoo Lead 5.

Δεν βάζει φωτιά με τις επιδόσεις του αλλά στα χρήματά του είναι μια τίμια αγορά

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

μαλλον παω για το coolpad f1 γιατι την elephone την φοβαμαι, οπως ειπα δεν το εχω στο να πειραζω το κινητο.οπως ερθει ετσι θα μεινει και γι'αυτο λεω για το f1.στο minideal το εχει 125 ευρω

http://www.minideal.net/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen.html

Παιζει να το βρω σε καποιο αλλο site πιο οικονομικα?ξερετε να μου πειτε?καποιο κουπονι ισως?

μαλλον παω για το coolpad f1 γιατι την elephone την φοβαμαι, οπως ειπα δεν το εχω στο να πειραζω το κινητο.οπως ερθει ετσι θα μεινει και γι'αυτο λεω για το f1.στο minideal το εχει 125 ευρω

http://www.minideal.net/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen.html

Παιζει να το βρω σε καποιο αλλο site πιο οικονομικα?ξερετε να μου πειτε?καποιο κουπονι ισως?

Κουπόνι για το συγκεκριμένο δε νομίζω να παίζει, καθώς είναι παλιό και δε νομίζω να παίζει promotion... Ρώτα χύμα στο chat τους αν μπορούν να σου δώσουν κάνα κουπόνι 5$ ή έστω να σου στείλουν κάνα δωράκι, το έχω κάνει πολλές φορές... :p

Στο εξαιρετικό Vickmall τελευταία φορά που το είχα κοιτάξει, ήταν στα ~139.9 $, οπότε η τιμή του minideal, είναι οριακά φθηνότερη... ;)

Btw και στο F1 ενδεχομένως χρειαστεί κάποια άλλη rom για να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του κινητού... Απ' όσο ξέρω έρχεται με 4.2 rom, ενώ ήδη υπάρχουν 4.4 και θα πάρει και επίσημα 5... Αν δεν τις πάρει OTA κρίμα είναι να μείνεις με 4.2... Δεν είναι κάτι δύσκολο και ειδικά το F1 έχει τεράστιο και ενεργό νήμα εδώ μέσα, οπότε σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί να σε βοήθησουν... Μην το φοβηθείς... ;)

Το Coolpad F1 στο minideal εχει 138$ δηλαδη 133 Ευρω περιπου,οχι 125.Στο vickmall εχει 140$ δηλαδη 134 Ευρω περιπου.Για 1-2 Ευρω διαφορα,προτιμησε το αριστο vickmall με το επισης αριστο after sales του.

Αλλες οικονομικες προτασεις το Jiayu F2 με παλιο επεξεργαστη αλλα 2GB ram,16GB rom και μπαταρια 3000mAh,το 5.5αρι Lenovo A916 και το ZTE V5 1GB αν εχεις πολυ λιγες εφαρμογες ωστε να σου βγαλει η rom του (4GB) 1 χρονο απροβληματιστο.

Σαφως ανωτερο ολων το Coolpad F1,θα του περασεις παρα πολυ ευκολα σε 15 λεπτα αν εισαι αρχαριος (10 λεπτα διαβασμα και 5 περασμα) μια απροβληματιστη Android 4.4 rom και θα σαι κομπλε.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Εγώ θα σου πρότεινα να δεις και το xiaomi redmi 2.πολυ αξιόπιστη συσκευή.

Το περιμένω και εγώ να το φέρει στοκ το vickmall, αυτό με την 2gb μνήμη.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s