Nosferatu Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Παιδιά, τί συμβαίνει με το club? Δοκιμάζω αρκετές φορές και βρίσκω πολλά τηλέφωνα σβηστά (δεν τα δοκιμάζω όλα βέβαια!). Εδώ ακούγεται πιθανό το ενδεχόμενο να μην χρεώνονται ως τέλη 2005 εντός δικτύου (αν αληθεύει η φήμη που αναφέρει σε άλλο θέμα ο surfer) και εμείς τα παρατάμε; Νομίζω πρέπει να φορτίσουμε όλοι τα 3G κινητά μας! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Παιδιά, τί συμβαίνει με το club? Δοκιμάζω αρκετές φορές και βρίσκω πολλά τηλέφωνα σβηστά (δεν τα δοκιμάζω όλα βέβαια!). Εδώ ακούγεται πιθανό το ενδεχόμενο να μην χρεώνονται ως τέλη 2005 εντός δικτύου (αν αληθεύει η φήμη που αναφέρει σε άλλο θέμα ο surfer) και εμείς τα παρατάμε; Νομίζω πρέπει να φορτίσουμε όλοι τα 3G κινητά μας! Τέτοια λεγε μας!!Σε μια διαφήμιση της διάβασα στην λεζάντα που περνάει από κάτω μια ημερομηνία 31-5-05 αλλά δεν πρόσεξα γιατί πράγμα έλεγε... Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XtR Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 paidia exei dokimasei kaneis na sude8ei sto internet apo to pc me modem to kinhto???exw akousei oti einai free alla den 3erw rithmiseis gia sumvolaia vodafone.opoios to xei testarei pls tell me Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) paidia exei dokimasei kaneis na sude8ei sto internet apo to pc me modem to kinhto???exw akousei oti einai free alla den 3erw rithmiseis gia sumvolaia vodafone.opoios to xei testarei pls tell me Ιδέα δεν εχω!!Γίνεται τέτοιο πράγμα;το θεωρώ απίθανο!:whistle: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 paidia exei dokimasei kaneis na sude8ei sto internet apo to pc me modem to kinhto???exw akousei oti einai free alla den 3erw rithmiseis gia sumvolaia vodafone.opoios to xei testarei pls tell me Άλλος ένας αναζητητής του ιερού δισκοπότηρου (τσάμπα internet). ΔΕΝ υπάρχει τσάμπα. Κάποιοι είχαν καταφέρει να συνδεθούν χρησιμοποιώντας σαν APN το wap apn του cu (ήταν χρήστες καρτοκινητού). ΔΕΝ είναι κανονική σύνδεση. Δεν δουλεύει pop3/smtp/cookies και γενικά ίσως καταφέρεις να δεις κάποιες σελίδες (ούτε λόγος να κάνεις login σε μέρη όπως hotmail/yahoo/κτλ ή να κατεβάσεις οτιδήποτε). Η ταχύτητα ήταν χειρότερη και από 56άρι modem. Συμπέρασμα: ξέχνα το και μπες με την παλιά καλή pstn ή ότι έχεις. Όλα τα παραπάνω περιγράφονται και σε προηγούμενες σελίδες, ένα search θα στις έβγαζε! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Παραθετω παλι τον καταλογο των members ανανεωμενο. ΜΟΝΟ τα τηλεφωνα οσων τα εχουν δοσει μεσα στο tread. :rolleyes: Meta parapioniountai oloi pws h Vodafone kollaei!!!hehe me tosa TSAMPE clubs,pws na mhn einai to diktuo tiga? :lol: :lol: :lol: Edw pou ta leme makari na mou ellada,tha to eixa skhsei!! Toso tsampa den exw ksanakousei! :p Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) paidia exei dokimasei kaneis na sude8ei sto internet apo to pc me modem to kinhto???exw akousei oti einai free alla den 3erw rithmiseis gia sumvolaia vodafone.opoios to xei testarei pls tell me Άλλος ένας αναζητητής του ιερού δισκοπότηρου (τσάμπα internet). ΔΕΝ υπάρχει τσάμπα. Κάποιοι είχαν καταφέρει να συνδεθούν χρησιμοποιώντας σαν APN το wap apn του cu (ήταν χρήστες καρτοκινητού). ΔΕΝ είναι κανονική σύνδεση. Δεν δουλεύει pop3/smtp/cookies και γενικά ίσως καταφέρεις να δεις κάποιες σελίδες (ούτε λόγος να κάνεις login σε μέρη όπως hotmail/yahoo/κτλ ή να κατεβάσεις οτιδήποτε). Η ταχύτητα ήταν χειρότερη και από 56άρι modem. Συμπέρασμα: ξέχνα το και μπες με την παλιά καλή pstn ή ότι έχεις. Όλα τα παραπάνω περιγράφονται και σε προηγούμενες σελίδες, ένα search θα στις έβγαζε! Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να κανείς log in στο hotmail αλλά μπορείς στα yahoo.Κρατάει σε αρκετά sites τα cookies και η ταχύτητα φυσικά είναι πολύ καλύτερη από dial up είναι μια καλή Isdn 128 την χειρότερη και dsl 512 στην καλύτερη! Ας δώσει κάποιος link με τις οδηγίες που εχω δώσει για συνέδεση κινητό με pc. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 512?sthnkaluterh? Ma auto einai praktikws ADUNATO! Isws enoeis mia 512 pou sernetai? UMTS=to polu 384 ektos k an allakse k de peira xampari!hehehe! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) 512?sthnkaluterh? Ma auto einai praktikws ADUNATO! Isws enoeis mia 512 pou sernetai? UMTS=to polu 384 ektos k an allakse k de peira xampari!hehehe! Εχω πιάσει σε αρκετές περιπτώσεις ταχύτητες σε κατέβασμα μέχρι και 65kb/s σε τι dsl αντίστιχει;; edit:και δεν μιλάω για στιγμιαία!! Κατεβάζα mp3 σε 45 δευτερόλεπτα, ολόκληρο album σε 20 λεπτά! (grmp3.gr) Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Εχω πιάσει σε αρκετές περιπτώσεις ταχύτητες σε κατέβασμα μέχρι και 65kb/s σε τι dsl αντίστιχει;; edit:και δεν μιλάω για στιγμιαία!! Κατεβάζα mp3 σε 45 δευτερόλεπτα, ολόκληρο album σε 20 λεπτά! (grmp3.gr) M enan aplo upologismo 65x8=520,lupamai alla mou fenetai apithano :X Alla gia na to les,etsi tha nai. Oso bebaia gia to mp3 kai to album einai thema kathara megethous kai de tha mporouse na nai metros sugriseis k metrhshs. Bravo diktuo h Voda! :lol: :lol: :lol: Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Εχω πιάσει σε αρκετές περιπτώσεις ταχύτητες σε κατέβασμα μέχρι και 65kb/s σε τι dsl αντίστιχει;; edit:και δεν μιλάω για στιγμιαία!! Κατεβάζα mp3 σε 45 δευτερόλεπτα, ολόκληρο album σε 20 λεπτά! (grmp3.gr) M enan aplo upologismo 65x8=520,lupamai alla mou fenetai apithano :X Alla gia na to les,etsi tha nai. Oso bebaia gia to mp3 kai to album einai thema kathara megethous kai de tha mporouse na nai metros sugriseis k metrhshs. Bravo diktuo h Voda! :lol: :lol: :lol: Ναι αλλά για να δεις τέτοιες ταχύτητες χρειάζετε να είσαι ο μόνος σε ολόκληρη την αττικη που μπαίνεις! :p(λεμε τώρα) φυσικά μιλάω για 128-192kbps mp3 δηλαδή περίπου 3.5 με 5 mb το καθένα. Εχω πολύ καιρό παντός να κατεβάσω, πριν απ'τα χριστούγεννα.απ'ότι εχω καταλάβει πρέπει να έχει βάλει όριο η βοντα στο κατέβασμα τα 3.5mb...Δυστυχώς :( Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Αν είναι να έχει όριο τα 3,5ΜΒ (!!!) τί να το κάνεις; Πάντως πριν τα χριστούγεννα που δοκίμασα είχα απογοητευτεί. Το ίδιο και 1 μήνα πριν. Αν συνδέεσαι μετά τις 2πμ ίσως έχεις ταχύτητα. Σε λογικές ώρες πρέπει να παίζει ο μέσος ελληνάρας με το 3G live οπότε ξέχνα την ταχύτητα... Ας μιλήσει όποιος έχει πιο πρόσφατη εμπειρία! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Αν είναι να έχει όριο τα 3,5ΜΒ (!!!) τί να το κάνεις; Πάντως πριν τα χριστούγεννα που δοκίμασα είχα απογοητευτεί. Το ίδιο και 1 μήνα πριν. Αν συνδέεσαι μετά τις 2πμ ίσως έχεις ταχύτητα. Σε λογικές ώρες πρέπει να παίζει ο μέσος ελληνάρας με το 3G live οπότε ξέχνα την ταχύτητα... Ας μιλήσει όποιος έχει πιο πρόσφατη εμπειρία! Πάντως μου φαίνεται λίγο περίεργο το γεγονός ότι όλοι μπαίνουμε με 3G αλλά κατεβάζουμε με 4-5 kb/sec. Αποκλείεται να οφείλεται στο γεγονός ότι το δίκτυο είναι φορτωμένο. Νομίζω είναι χαζομάρα. Είναι σα να λέμε ότι η Vodafone δίνει ας πούμε maximum 5GB/sec και μοιράζεται η ταχύτητα επειδή μπαίνουνε πολλοί.Είναι αστείο αυτό το πράγμα. Σα να λέμε ότι μπαίνω με isdn στα 64kb/sec αλλά κατεβάζω με 3-4 kb/sec επειδή είναι φορτωμένο το δίκτυο του ΟΤΕ.Εμένα η 64άρα του OTE ποτέ δεν έχει πέσει κάτω από 7,5 kb/sec. Ή σα να λέμε ότι όταν μιλάνε πολλοί στα κινητά ταυτόχρονα(Χριστούγεννα,πάσχα) η ταχύτητα του GSM μοιράζεται και έτσι μιλάμε με χαμηλή ποιότητα.Σε τέτοια περίπτωση απλά δεν μπορείς να κάνεις κλήση. Όπως γίνεται και με το dial-up που σου βγάζει κατηλλειμένο όταν είναι full o provider.Απλά δεν μπαίνεις στο internet.Δεν μπαίνεις με πιο χαμηλή ταχύτητα. Αυτά είναι αστεία, κάτι άλλο παίζει. Εγώ έχω την εντύπωση ότι μας κατάλαβε η Vodafone και πια μπαίνουμε όλοι με απλό GPRS, απλά επειδή χρησιμοποιούμε σα σημείο πρόσβασης το 3G live!, είναι δωρεάν. Ας πούμε οι κάτοχοι συμβολαίου κατεβάζουν άνετα με 40-50 kb/sec.Από αυτό και μόνο να καταλάβετε ότι δεν είναι η υπερφόρτωση του 3G, αλλά ότι απλά ΔΕΝ χρησιμοποιούμε 3G.Αυτή είναι η γνώμη μου τουλάχιστον.Κάποιος πιο ειδικός ας μας φωτίσει. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Αν είναι να έχει όριο τα 3,5ΜΒ (!!!) τί να το κάνεις; Πάντως πριν τα χριστούγεννα που δοκίμασα είχα απογοητευτεί. Το ίδιο και 1 μήνα πριν. Αν συνδέεσαι μετά τις 2πμ ίσως έχεις ταχύτητα. Σε λογικές ώρες πρέπει να παίζει ο μέσος ελληνάρας με το 3G live οπότε ξέχνα την ταχύτητα... Ας μιλήσει όποιος έχει πιο πρόσφατη εμπειρία! Πάντως μου φαίνεται λίγο περίεργο το γεγονός ότι όλοι μπαίνουμε με 3G αλλά κατεβάζουμε με 4-5 kb/sec. Αποκλείεται να οφείλεται στο γεγονός ότι το δίκτυο είναι φορτωμένο. Νομίζω είναι χαζομάρα. Είναι σα να λέμε ότι η Vodafone δίνει ας πούμε maximum 5GB/sec και μοιράζεται η ταχύτητα επειδή μπαίνουνε πολλοί.Είναι αστείο αυτό το πράγμα. Σα να λέμε ότι μπαίνω με isdn στα 64kb/sec αλλά κατεβάζω με 3-4 kb/sec επειδή είναι φορτωμένο το δίκτυο του ΟΤΕ.Εμένα η 64άρα του OTE ποτέ δεν έχει πέσει κάτω από 7,5 kb/sec. Ή σα να λέμε ότι όταν μιλάνε πολλοί στα κινητά ταυτόχρονα(Χριστούγεννα,πάσχα) η ταχύτητα του GSM μοιράζεται και έτσι μιλάμε με χαμηλή ποιότητα.Σε τέτοια περίπτωση απλά δεν μπορείς να κάνεις κλήση. Όπως γίνεται και με το dial-up που σου βγάζει κατηλλειμένο όταν είναι full o provider.Απλά δεν μπαίνεις στο internet.Δεν μπαίνεις με πιο χαμηλή ταχύτητα. Αυτά είναι αστεία, κάτι άλλο παίζει. Εγώ έχω την εντύπωση ότι μας κατάλαβε η Vodafone και πια μπαίνουμε όλοι με απλό GPRS, απλά επειδή χρησιμοποιούμε σα σημείο πρόσβασης το 3G live!, είναι δωρεάν. Ας πούμε οι κάτοχοι συμβολαίου κατεβάζουν άνετα με 40-50 kb/sec.Από αυτό και μόνο να καταλάβετε ότι δεν είναι η υπερφόρτωση του 3G, αλλά ότι απλά ΔΕΝ χρησιμοποιούμε 3G.Αυτή είναι η γνώμη μου τουλάχιστον.Κάποιος πιο ειδικός ας μας φωτίσει. Ναι αυτό το εχω σκεφτεί κι εγω.Όταν είμαι σε 3g δίκτυο συνήθως είμαι πάντα με 7kb/s όσο δηλαδή και με gprs.Όπως σας είπα λίγες φορές ποιανώ 3g ταχύτητες μας όχι εξαναγκάστηκα βράδυ.Αρκετές φορές ήταν μεσημέρι,και ούτε μπορείς να πεις ότι φταίει το σημα εχω μπάντα full. Παντός ότι ταχύτητα και να έχει οι σελίδες ανοίγουν αστραπή με τον mozilla. Έμαθε κανένας τίποτα για παράταση;;:( Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Πάντως μου φαίνεται λίγο περίεργο το γεγονός ότι όλοι μπαίνουμε με 3G αλλά κατεβάζουμε με 4-5 kb/sec. Αποκλείεται να οφείλεται στο γεγονός ότι το δίκτυο είναι φορτωμένο. Νομίζω είναι χαζομάρα. Είναι σα να λέμε ότι η Vodafone δίνει ας πούμε maximum 5GB/sec και μοιράζεται η ταχύτητα επειδή μπαίνουνε πολλοί.Είναι αστείο αυτό το πράγμα. Σα να λέμε ότι μπαίνω με isdn στα 64kb/sec αλλά κατεβάζω με 3-4 kb/sec επειδή είναι φορτωμένο το δίκτυο του ΟΤΕ.Εμένα η 64άρα του OTE ποτέ δεν έχει πέσει κάτω από 7,5 kb/sec. Ή σα να λέμε ότι όταν μιλάνε πολλοί στα κινητά ταυτόχρονα(Χριστούγεννα,πάσχα) η ταχύτητα του GSM μοιράζεται και έτσι μιλάμε με χαμηλή ποιότητα.Σε τέτοια περίπτωση απλά δεν μπορείς να κάνεις κλήση. Όπως γίνεται και με το dial-up που σου βγάζει κατηλλειμένο όταν είναι full o provider.Απλά δεν μπαίνεις στο internet.Δεν μπαίνεις με πιο χαμηλή ταχύτητα. Αυτά είναι αστεία, κάτι άλλο παίζει. Εγώ έχω την εντύπωση ότι μας κατάλαβε η Vodafone και πια μπαίνουμε όλοι με απλό GPRS, απλά επειδή χρησιμοποιούμε σα σημείο πρόσβασης το 3G live!, είναι δωρεάν. Ας πούμε οι κάτοχοι συμβολαίου κατεβάζουν άνετα με 40-50 kb/sec.Από αυτό και μόνο να καταλάβετε ότι δεν είναι η υπερφόρτωση του 3G, αλλά ότι απλά ΔΕΝ χρησιμοποιούμε 3G.Αυτή είναι η γνώμη μου τουλάχιστον.Κάποιος πιο ειδικός ας μας φωτίσει. Logika,prepei na nai etsi opws ta les De mporw na fantastw kati allo egw. ;) ;) :blink: Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Όπως τα λέτε πρέπει να είναι, το πήραν είδηση και για να μην πέσει το 3G δίκτυο απ'οσους κατεβάζουν, έχουν βάλει περιορισμούς στην ταχύτητα. Μου κάνει εντύπωση πώς δεν έχουν κλείσει αυτή την τρύπα ακόμα. Εκτός αν θέλουν feedback! Πάντως με 3-4Κ ευχαριστώ αλλά δεν θα κάθομαι να αρχίσω να ακτινοβολώ για τσάμπα νετ, προτιμώ να πληρώνω την απλή 56Κ PSTN !!! Άποψή μου πάντα ! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 mporei kapoios na dosei tis rythmiseis gia internet alla ohi aytes poy ehei kapou stin arhi poy einai gia to 6630 giati kano kati lathos kai den mporo na syndetho me to cu me tin syndesi mpaino alla... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 παιδιά σήμερα υποψιάστικα κάτι άλλο!!! λέτε η vodafone να ρίχνει την ταχύτητα ανάλογα με τα cells που έχουν την περισσοτερη κινηση; ερχομουνα με το λεοφωρείο σήμερα απο τρίπολη και με το που έπιασα 3g (κοντά στον κηφυσό) μία γραμμούλα,και απο 7 kb/s που κατεβαζα στο gprs (κατέβαζα ένα μεγάλο βιντεάκι 1.5mb κοντα) με το που βρήκε σήμα κατέβαζε με 40+ Kb/s. μόλις έφτασα στο σπίτι μου κοντά στο κέντο η ταχύτητα (αν και ήμουν σε 3G ) επέσε και πάλι στα 7-14 Kb/s. λέτε να έχει κάνει καμία τέτοια "μπινιά" η vodafone?? Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Σε λίγο θα πρέπει να δημιουργήσουμε και νέο club των cu κατόχων που έχουν αγοράσει τη νέα cu a lot κάρτα των 5 ευρώ. Θα ψηνόμαστε και λιγότερο! Η ανάπτυξη του 3G φαίνεται γενικά ότι δεν είναι και η πρώτη τους σκοτούρα ! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bONITo Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 feel free to comunicateQUOTE] Παράθεση use no way as way, and no limitation as limitation Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 να μπώ κεγώ στο club λίγο καθυστερημένα??? Λουκας 6945-554304 με v980 Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Παιδιά κι εγώ just joined the club.Έχω ένα Siemens U15 και χτυπάει στο 6945188311 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v800_13 Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Ναι αυτό το εχω σκεφτεί κι εγω.Όταν είμαι σε 3g δίκτυο συνήθως είμαι πάντα με 7kb/s όσο δηλαδή και με gprs.Όπως σας είπα λίγες φορές ποιανώ 3g ταχύτητες μας όχι εξαναγκάστηκα βράδυ.Αρκετές φορές ήταν μεσημέρι,και ούτε μπορείς να πεις ότι φταίει το σημα εχω μπάντα full. Παντός ότι ταχύτητα και να έχει οι σελίδες ανοίγουν αστραπή με τον mozilla. Έμαθε κανένας τίποτα για παράταση;;:( Εγω παντως παιδια μπαινω οντως με το 3G με V800 και κατεβαζω με ταχυτητα 45-50kbps/sec....δεν ειναι ψεμματα....!!!!!! και στο yahoo εχω το mail μου κανονικα....Απλα δεν μπορεις να κανεις chat και εχεις σοβαρο προβλημα σε sites με java....!!!!!κατα τ'αλλα ολα ΚΥΡΙΛΕ...!!!! Αντε να μπω κι εγω στο club....τηλ====>>>>>6942012428 Κυριως μεσημερακια μπορω .....Καλες βιντεοκλησεις.....'Οσο για αν παρει παραταση το δωρεαν 3G μαλλον θα παρει.....Αλλα Μ Ο Ν Ο η βιντεοκληση Ο Χ Ι το VFLIVE 3G....που σημαινει.....Αντιο δωρεαν πλοηγηση.....!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ....!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Εγω παντως παιδια μπαινω οντως με το 3G με V800 και κατεβαζω με ταχυτητα 45-50kbps/sec....δεν ειναι ψεμματα....!!!!!! και στο yahoo εχω το mail μου κανονικα....Απλα δεν μπορεις να κανεις chat και εχεις σοβαρο προβλημα σε sites με java....!!!!!κατα τ'αλλα ολα ΚΥΡΙΛΕ...!!!! Αντε να μπω κι εγω στο club....τηλ====>>>>>6942012428 Κυριως μεσημερακια μπορω .....Καλες βιντεοκλησεις.....'Οσο για αν παρει παραταση το δωρεαν 3G μαλλον θα παρει.....Αλλα Μ Ο Ν Ο η βιντεοκληση Ο Χ Ι το VFLIVE 3G....που σημαινει.....Αντιο δωρεαν πλοηγηση.....!!!!! Να σε ρωτήσω κάτι? Έχεις CU ή συμβόλαιο? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 As einai mono h Videoklhsh! Paidia se 5-6 meres tha xw k egw umts me Vodafone Italias,einai akoma gia ta Vodafone ekswterikou dwrean h uphresia? An nai na ANAFERTHEI AMESA edw mesa na sas dwsw to noumero mou!! Etsi tha kataferoume na doume k tis Videoklhseis pou mporoun na ginoun metaksu 2 Umts thlefwnwn se mia toso megalh apostash! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts