Jump to content

Ο Κεφάλας - Ελληνικό Παιχνίδι Γνώσης και Ταχύτητας


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στην κοινότητα του myphone.gr

 

Μετά από περίπου μια 10ετία μέλος αυτής της κοινότητας είπα να γνωστοποιήσω μερικές από τις εφαρμογές & παιχνίδια μου. :D

 

Για μερικούς που ίσως γνωρίζουν ο Κεφάλας , ένα παιχνίδι που βασίζετε στο κλασσικό "επιτραπέζιο" που παίζαμε όλοι μας παιδιά / φοιτητές , με τα διάσημα πρόσωπα και τις ερωτήσεις που κάναμε στην παρέα μας για να βρούμε το όνομα που έγραφε το χαρτί στο κεφάλι μας, υπάρχει εδώ και περίπου 4 μήνες για iOS συσκευές (iPhone & iPad) και εδώ και 6 ημέρες πλέον διαθέσιμο ΔΩΡΕΑΝ για Android. Μπορείτε να κατεβάσετε τον Κεφάλα για Android tablets και κινητά από εδώ : Ο Κεφάλας - Βρες τις Λέξεις

 

http://s27.postimg.org/k6xahfqk3/1_tablet_greek.jpg

 

Το παιχνίδι οι περισσότεροι θα το γνωρίζουν από την υλοποίηση της Ellen Degeneres Και του Heads Up. Είναι ένα "κράμα" , μείγμα παντομίμας , ταμπού και βρες τη λέξη.

 

Για την ανάπτυξη της Android έκδοσης χρησιμοποίησα την Unity 3D engine που μου δίνει τη δυνατότητα με μικρές αλλαγές / βελτιστοποιήσεις να το λανσάρω σχεδόν σε όλα τα λογισμικά (android, ios, blackberry, xbox κτλ).

 

Μετά από 3 μήνες σκληρής δουλειάς στον προγραμματισμό και το σχεδιασμό και αρκετά ξενύχτια, κατάφερα με τη βοήθεια φίλων να παρέχω το παιχνίδι όχι μόνο στα Ελληνικά , αλλά επίσης στα Αγγλικά και τα Ρώσικα.

 

http://s27.postimg.org/q6l1l3bcj/2_tablet_greek.jpg

 

Μια περιγραφή του παιχνιδιού:

 

Ονομάστε Διασημότητες, βρείτε το Ελληνικό Τραγούδι, προσπαθήστε να βρείτε το Ζώο που αναγράφει η κάρτα που είναι στο κεφάλι σας σύμφωνα με τις ενδείξεις των φίλων σας πριν τελειώσει ο χρόνος!

 

Το δημοφιλές γαλλικό παιχνίδι charades, ένα μείγμα παντομίμας , μιμήσεων και εύρεσης διαφόρων λέξεων, ταινιών , τραγουδιών , χαρακτήρων, είναι πλέον γεγονός στο Android !

 

Με 29 συναρπαστικές κατηγορίες, και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε δικές σας ο Κεφάλας είναι το απαραίτητο παιχνίδι για όλη την παρέα, είτε πρόκειται για βραδιές στο σπίτι, ταξίδια με το αυτοκίνητο, γιορτές ή διακοπές.

 

http://s27.postimg.org/6ihafsunn/3_tablet_greek.jpg

 

Τρόπος παιχνιδιού:

 

Τοποθετήστε τη συσκευή στο μέτωπο και γείρτε επάνω αν βρήκατε τη λέξη & κάτω αν θέλετε να πάτε πάσο και να να περάσετε στην επόμενη.

 

Περιεχόμενο ::

 

  • Παίξτε μαζί με ένα φίλο, ή χωριστείτε σε 2-4 ομάδες με άπειρους παίκτες
  • Κάντε πάσο για μια νέα κάρτα απλά γέρνοντας το τηλέφωνό σας προς τα πάνω ή προς τα κάτω αν καταφέρατε να την βρείτε.
  • Διασκεδάστε με το video του γύρου, ή αποθηκεύστε το στη συσκευή σας και μοιραστείτε με τους φίλους σας στο Facebook και σε πολλά δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.
  • Ιδανικό για Όλες τις Ηλικίες, από μικρά Παιδιά μέχρι Ηλικιωμένους.
  • 29 Συναρπαστικές Κατηγορίες
  • Δυνατότητα προσθήκης Άπειρων Νέων Κατηγοριών ή προσθήκης νέων καρτών στις υπάρχουσες χωρίς την ανάγκη έξτρα αγοράς - ΝΑΙ, είναι δωρεάν
  • Ονομασία Ομάδων
  • Επιλογή Αριθμού Γύρων
  • Επιλογή Διάρκειας του κάθε γύρου (μόνο στο ομαδικό παιχνίδι) επειδή πολλοί από εσάς μας ζητήσατε τη δυνατότητα να παίζετε περισσότερο !
  • Τυχαία Επιλογή Κατηγορίας. Για να μην μαλώνετε με την παρέα σας για το ποια κατηγορία θα επιλέξετε, αφήστε το στην Θεά Τύχη !
  • Έξτρα Διασκέδαση με ειδικούς κανόνες, όπως Περιγραφή της Κάρτας με την Γλώσσα έξω, χοροπηδώντας στο ένα πόδι κτλ.

 

http://s27.postimg.org/b6xaazjub/4_tablet_greek.jpg

 

http://s27.postimg.org/ou7xwy3ar/5_tablet_greek.jpg

 

Ελπίζω να σας αρέσει και να περάσετε όμορφα με την παρέα και την οικογένειά σας. Όποιος το βρει ενδιαφέρον και έχει χρόνο θα ήμουν ευγνώμων και ανυπομονώ για κάποια σχόλια και reviews του παιχνιδιού στο google play, είτε είναι θετικά είτε αρνητικά είτε ουδέτερα :) καθώς όλα θα με βοηθήσουν στα μελλοντικά μου σχέδια (ήδη δουλεύω επάνω σε ένα νέο παιχνίδι τύχης και γνώσης για όλες τις συσκευές)

 

Μπορείτε να κατεβάσετε τον Κεφάλα από εδώ : Ο Κεφάλας - Βρες τις Λέξεις

 

Ευχαριστώ :):O

Edited by scissorhands
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...