JOHNMEGARYTHMOS Δημοσιεύτηκε April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 18, 2015 καλησπερα το εν λογω ρουτερ υποστηριζει την υπηρεσια γεφυρας bridge που μπορεις να καλωδιο ethernet να του δωσεις ιντερνετ και να δουλεψει ως ethernet hub και ωσ wifi repeater δεν το γνωριζα οτι υπαρχει αυτη η επιλογη και μπορεις ενα ρουτερ παλιο να το χρησιμοποιησεις ετσι πολυ καλο!!! . Βεβαια θα ητανε καλυτερο να δουλευε ως wifi exteder χωρις ethernet αλλα μου ειπανε οτι χρειαζεται να υποστηριζει wds αληθευει;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellghan Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 το συγκεκριμένο που έψαξα λίγο ναι δεν μπορείς να κάνεις repeater εκτός αν θες να το κάνεις Hub..εγώ αυτό που έχω κάνει.. το έχω κάνει bridge και έχω βγάλει το Dhcp και έχω δύκτιο στον πάνω όροφο και φυσικά έχω ανοικτό wifi και συνδέομαι και ασήρματα... αν έχεις θέμα μπορείς να το κάνεις μέσω ρεύματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 το συγκεκριμένο που έψαξα λίγο ναι δεν μπορείς να κάνεις repeater εκτός αν θες να το κάνεις Hub..εγώ αυτό που έχω κάνει.. το έχω κάνει bridge και έχω βγάλει το Dhcp και έχω δύκτιο στον πάνω όροφο και φυσικά έχω ανοικτό wifi και συνδέομαι και ασήρματα... αν έχεις θέμα μπορείς να το κάνεις μέσω ρεύματος δεν καταλαβα τι θελεις να πεις; , εγω το ειχα συνδεσει στην πρωτη θυρα του ethernet ενα καλωδιο απο το μοντεμ και στις αλλες 2 θυρες 2 ethernet καλωδια και εδινε ιντερνετ κανονικα και δουλευε και το wifi αλλα καπου αργουσε η συνδεση στον υπολογιστη , δεν λεω οτι δεν εμπαινε κανονικα αλλα αργουσε λιγο περισσοτερο , παντως μεσω wifi που εμπαινα απο κινητο συνεχεια μου εβγαζε μυνημα να συνδεθει δηλαδη με πετουσε και πατα ξανα συνδεση εμπαινε κανονικα και φορτωνε τις σελιδες παντως .. ο αδελφος μου το εβγαλε τελειως επειδη του κολουσε το youtube ! . Οσο για wds ουτε εγω το βρηκα μεσα στο μενου , παντως δοκιμασα να συνδεσω μεσω wds ενα zte μοντεμ και ενα netfaster iad 2 (pstn ) της χολ και δεν τα καταφερα ( μονο ωσ bridging μπορουσα και εδω! ) . και ελεγα να το κανω με αυτο αλλα τελικα μονο με καλωδιο μπορουσα.. . Εσυ εχει δικτυο στο επανω οροφο πως ; το εκανες αυτο; εχεις ανεβασει καλωδιο ethernet εκει; ή με καλωδιο του οτε ; ή μεσω powerline το κανεις;. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts