Jump to content

Πως κρατάω τα έγγραφα μου για να κάνω format;

SlRator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ ΤΟΝ PS MOY ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΑΤΙΣΩ Τ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΜΟΥ ΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!!!!!. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΦΤΑ ΕΞΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΚ 2 :( :mad:

Θα συμφωνίσω με τον φίλο pininfarina. Λοιπόν φίλε αυτό που θα σου πω είναι το ακραίο.... Αν δεν καταφέρεις τίποτα, βάλε το cd των windows μέσα και ξεκίνα την εγκατάσταση. Θα αναγνωρίσουν ότι υπάρχει ήδη λειτουργικό και (απ' ότι θυμάμαι) θα σου ζητήσει να επιλέξες εσύ αν θες να σβήσεις τα αρχεία σου ή όχι. Οπότε επέλεξε να μην τα σβήσεις!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ!!!! :worry:

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Regis Debray: Vie et Mort de l' Image

2 πράγματα μπορώ να σκεφτώ:

1) Να συνδέσει το σκληρό σε άλλο μηχάνημα ή

2) Να κάνει εγκατάσταση τα windows χωρίς να κάνει φορμάτ στο δίσκο ώστε όσα μπορέσουν, να διατηρηθούν. Είναι πιθανόν πάντως με αυτή τη μέθοδο κάποια αρχεία να χαθούν...

Αλήθεια, γιατί δε πας ολόκληρο τον υπολογιστή σου στο μαγαζί απ' όπου τον πήρες; Θα σου σώσουν όλα τα αρχεία και δε νομίζω να πάρουν χρήματα.

Υγ: Προσπάθησε να μη γράφεις κεφαλαία, είναι σα να φωνάζεις.

Επίσης σε κάποιες περιπτώσεις είναι καλύτερα να χρησιμοποιούμε greeklish. :o

Tα άσχετα posts αφαιρέθηκαν και να μην επαναληφθεί αυτό που έγινε :mad:

Στο θέμα, συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψε ο kostas@sl45i, ουσιαστικά αυτοί είναι οι δύο πιο απλοί τρόποι για να σώσεις τα αρχεία σου. Πάντως είναι πολύ πιο ασφαλές να πας τον δίσκο σου σε άλλο μηχάνημα.

Επίσης πρόσεξε πολύ αυτό που έγραψε για τα κεφαλαία.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (24 Νοέ. 2004 , 21:48)

2 πράγματα μπορώ να σκεφτώ:

1) Να συνδέσει το σκληρό σε άλλο μηχάνημα ή

2) Να κάνει εγκατάσταση τα windows χωρίς να κάνει φορμάτ στο δίσκο ώστε όσα μπορέσουν, να διατηρηθούν. Είναι πιθανόν πάντως με αυτή τη μέθοδο κάποια αρχεία να χαθούν...

Αν κάνεις επανεγκατάσταση τα xp στον ίδιο δίσκο νομίζω πως θα διαγράψει όλα τα περιεχόμενα του my documents υπάρχει και σχετική ειδοποίηση κατά την διαρκεια της εγκατάστασης. Εγώ που είχα αυτό το πρόβλημα σύνδεσα τον δίσκο σε άλλο pc και αυτό σου προτείνω. Εαν έχεις NTFS και κωδικό στον λογαριασμό σου ίσως να είναι κρυπτογραφημένα τα αρχεία αυτά, αλλά αυτο δεν είναι πρόβλημα γιατί υπάρχουν προγράμματα που το παρακάμπτουν....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (24 Νοέ. 2004 , 19:48)

Επίσης σε κάποιες περιπτώσεις είναι καλύτερα να χρησιμοποιούμε greeklish. :o

A! geia sou!... OLOI GREEKLISH PAIDIAAAAAAAAAAAA!