Jump to content

Επιλογή συσκευής από Κίνα ως 150€

hara75gr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα, ήρθε η ώρα να αλλάξω το παλιό μου Motorola razr (πεθαίνει η μπαταρία του) και λόγω περιορισμένου budget είπα να κοιτάξω προς Κίνα μεριά.

Οι απαιτήσεις μου από το κινητό είναι:

1. Καλή ποιότητα κατασκευής(να βγάλει κάνα 2 χρόνια τουλάχιστον)

2. Αξιοπρεπές hardware με τουλάχιστον 2gb ram

3. Υποστήριξη σε software update από τη"μαμά εταιρία" ή κοινότητες ώστε να πάρει lollipop

4. Καλή μπαταρία

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις προτάσεις που θα ήθελα να είναι δοκιμασμένες και όχι βασισμένες απλά σε specs.

Elephone P6000 απο vickmall στα 119.99$.Επισης στο ιδιο καταστημα το Coolpad F1 στα 139.99$ και το Jiayu F2 με παλιο επεξεργαστη (αγνωστο αν θα παρει 5) στα 129.99$.

Τελος απο Gearbest το Ulefone Be Pro με κουπονι στα 135$.

Απο θεμα τιμης προτεινω πρωτο το P6000.Απο ποιοτητα κατασκευης το Coolpad F1 ειναι κορυφη.Τα 3 (Ρ6000,Be Pro,F1) θα παρουν Android 5 σιγουρα.

Edited by arisg90
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Βασικά, ως άσχετος με κινέζικα, σκεφτόμουν κάτι προς Lenovo, ως πιο επώνυμα και γνωστά στην εδώ ήπειρο. Θα το σκεφτώ για το coolpad όμως, ευχαριστώ. Θέλω να ακούσω κι άλλες απόψεις βέβαια πριν αποφασίσω...

Όπως τα είπε ο Άρης δες τα P6000, F1 και Βe Pro... Αξίζουν και τα τρία... Tα 2 πρώτα είναι 5άρια, το 3ο 5.5... Επίσης υπάρχει και το Lenovo A806 στο EU Warehouse του Vickmall από το οποίο μπορείς να το έχεις σπίτι σου την επόμενη, σε τιμή Κίνας (βασικά λίγο παραπάνω)... http://www.vickmall.com/eu-warehouse.html ;)

Aπό θέμα ποιότητας κατασκευής επειδή έχω Coolpad (και επειδή έχω δει και το F1), το F1 είναι εξαιρετικό και ισάξιο αν οχι ανώτερο των αντίστοιχης τιμής (και οχι μόνο) γνωστών μοντέλων που υπάρχουν στην Ελλάδα... Τα Εlephone μέχρι πρόσφατα δε φημίζονταν ιδιαίτερα για την ποιότητα κατασκευής τους, αλλά αυτό απ΄ότι ακούγεται δεν ισχύει με το P6000... Το Ulefone επίσης είναι δυνατό και δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα θέματα...

Από θέμα τιμής VFM μάλλον το καλύτερο είναι το P6000 και καλύτερο από άποψη δοκιμασμένο το F1... Εγώ αν θες και προσωπική γνώμη θα έπαιρνα το Ulefone με την έννοια ότι είναι πιο καινούργιο και γενικά φαίνεται καλή συσκευή και έχει και μεγαλύτερη οθόνη (αλλά γούστα είναι αυτά)... Το F1 χωρίς να το ξέρω δε νομίζω ότι θα πάρει από τη μαμά Coolpad lolilpop, παρά μόνο με custom rom, ενώ επίσης κοντεύει ήδη να κλείσει χρόνο στην αγορά... Το P6000 δεν ξέρω αλλά θέλω να δω λίγο ακόμα την Elephone, πριν αποφασίσω να πάρω συσκευή της (φυσικά τέτοια specs σε τέτοια τιμή όπως και να έχει είναι καλή αγορά)... Το Α806 χωρίς να το έχω κοιτάξει ιδιαίτερα σε αυτή την τιμή, θα είναι επίσης τίμια αγορά και σχετικά επώνυμη ως Lenovo... ;)

Ααα τώρα που το θυμήθηκα σε αυτά τα χρήματα παίζει και το πανέμορφο Leagoo Elite 2, αλλά απ' ότι είχα δει στο θέμα του εδώ, δεν έχει παραλάβει κάποιος ακόμα για να μας πει εντυπώσεις...

Edited by SpyrosR

Αν ανεβαίνες σε τιμή θα σου πρότεινα το Lenovo K3 Note που έχει Lollipop από το κουτί του, 64Μπιτο Octa Core επεξεργαστή στο 1.7GHz, 2GB Ram στα 165€ http://www.vickmall.com/original-lenovo-k3-note-5-5-1920x1080-fdd-lte-mtk6752-octa-core-smart-phone-android-5-0-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-camera-gps.html
:chair:

Για να ανακεφαλαιώσω, ώστε να βοηθηθώ κι εγώ, να συνοψίσω με αυτά που μου τράβηξαν το ενδιαφέρον

Elephone p6000:vfm & lollipop, αλλά κακή προϊστορία σαν ποιότητα

Coolpad f1: ποιοτικό, αλλά σχετικά παλιό και μάλλον όχι επίσημο lollipop

Lenovo a806: τίμιο για τα λεφτά, αλλά lollipop?

Lenovo k3: πληρεί όλες τις απαιτήσεις μου(νομίζω) αλλά δεν είναι καμιά προσφορά

Με μπερδέψατε με τόσες μαζεμένες προτάσεις :-P πλάκα κάνω φυσικά. Θέλει σκέψη το πράγμα και αυτό θα γίνει όταν επιστρέψω σπίτι σε η/υ. Σας ευχαριστώ και πάλι για την ανεκτίμητη βοήθεια

Edited by hara75gr

τελικά ρε παιδιά ακόμη μπερδεμένος είμαι.

Ας πούμε ότι απορρίπτω f1 λόγω 4g και a806 λόγω notification led που και τα 2 τα θεωρώ χρήσιμα χαρακτηριστικά.Είμαι μεταξύ p6000 που για αυτά τα λεφτά είναι τούμπανο και k3 note, που είναι τούμπανο και lenovo(ποιότητα κατασκευής θεωρητικά).αν αγοράζατε εσείς για τον εαυτό σας ποιο θα πέρνατε και γιατί?Εκτός πάλι αν έχετε να προτείνετε και κάποιο άλλο...thanks και πάλι για τη βοήθεια

Ας πούμε ότι απορρίπτω f1 λόγω 4g και a806 λόγω notification led που και τα 2 τα θεωρώ χρήσιμα χαρακτηριστικά.Είμαι μεταξύ p6000 που για αυτά τα λεφτά είναι τούμπανο και k3 note, που είναι τούμπανο και lenovo(ποιότητα κατασκευής θεωρητικά).αν αγοράζατε εσείς για τον εαυτό σας ποιο θα πέρνατε και γιατί?Εκτός πάλι αν έχετε να προτείνετε και κάποιο άλλο...thanks και πάλι για τη βοήθεια

p6000 vickmall.com $120/€110

πληρωμη paypal, αποστολη singpost

Εγώ μάλλον το Lenovo θα έπαιρνα. Νομίζω είναι καλύτερο. Απλά το Elephone είναι πιο φθηνό.

Δε μας έχεις πει δυο βασικά, πόσα χρήματα διαθέτεις και τι μέγεθος οθόνης προτιμάς. Με τα υπόλοιπα που είπαν τα παιδιά συμφωνώ, το Coolpad πάντως θα πάρει επίσημα Lollipop τον Ιούλιο. Αν πας στις 5,5 ίντσες (είναι το trend πλέον και οι επιλογές είναι πολλές) και διαθέτεις 200 ευρώ σκέψου και το Meizu m1 note με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής , πανάλαφρο και συμμαζεμένο σχετικά με την οθόνη του.

Edit : τώρα είδα τον τίτλο του θέματος lol! Εγώ πάντως θα έπαιρνα ξανά (το έχω ήδη) το Coolpad f1. Το μόνο του αρνητικό είναι η έλλειψη 4G το οποίο αν το καλοσκεφτείς υπερβολή είναι (για budget κινητό), εννοώ ότι με τα 5-6 Mbps του 3G άνετα κάνεις οτιδήποτε στο κινητό.

Edited by volanis1980

Εγώ μάλλον το Lenovo θα έπαιρνα. Νομίζω είναι καλύτερο. Απλά το Elephone είναι πιο φθηνό.

εχοντας χρησιμοποιησει και τα δυο (a806, p6000) βρηκα πληρεστερο το p6000

και καλυτερο στην εμπειρια χρησης γενικοτερα. ειχα παρατηρησει τα εξης:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5967045#post5967045

Edited by telefoneri

εχοντας χρησιμοποιησει και τα δυο (a806, p6000) βρηκα πληρεστερο το p6000

και καλυτερο στην εμπειρια χρησης γενικοτερα. ειχα παρατηρησει τα εξης:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5967045#post5967045

Για το K3 Note λέω. :)

καλησπερα σας ειμαι καινουργια εδω,εχω μπερδευτει λιγακι εχω διαβασει αρκετα αποψεις και θα χρειαστω την βοηθεια σας θελω ενα καλο κινητο με καλη καμερα ειμαι αναμεσα στα doogee dg550 i new v3 plus και το jiayu s2.απο χρηματικής αποψης μεχρι 150 ευρω

καλησπερα σας ειμαι καινουργια εδω,εχω μπερδευτει λιγακι εχω διαβασει αρκετα αποψεις και θα χρειαστω την βοηθεια σας θελω ενα καλο κινητο με καλη καμερα ειμαι αναμεσα στα doogee dg550 i new v3 plus και το jiayu s2.απο χρηματικής αποψης μεχρι 150 ευρω

Καλησπέρα. Αγορά από Ελλάδα?