Jump to content

LG Nexus 5 vs Samsung Galaxy S4 I9505

Alex_90
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και χρόνια πολλά είμαι σε δίλημμα μεταξύ αυτών των δύο συσκευών. Ποιό μου προτείνετε; Θα ήθελα να μου πουν οι κάτοχοι τις γνώμες τους.
:chair:

Τι σε ενδιαφερει περισσοτερο σαν χρηστης; Ειχα το Nexus 5 και ξερω απο κόσμο που γνωρίζει για το s4.

Το Nexus 5 ειναι πιο γρηγορο τηλέφωνο με πιο καινουργιο hardware, με μικροτερη ομως διαρκεια μπαταριας απο το s4 και πιο ευθραυστο. Οι φωτογραφιες του εμενα με ικανοποιησαν, το hdr plus της google και το ois κανουν πολυ καλη δουλεια σε κακές συνθηκες φωτισμου. Το S4 δεν εχει ois (οπτικο σταθεροποιητη εικονας) αλλα εχει πιο πολλα megapixels και ειναι ποιοτικη γενικα και πιο καλη σε καλες συνθήκες φωτισμου απο του nexus.

Μπορει και τα δυο να έχουν πλεον τη τελευταια εκδοση του Android απλά το nexus θα παρει και περαιτερω ενημερωσεις στο μέλλον λογω google.

Γενικα αυτα εχω να σου πω. Αν θες ποιο ειδικά ανεφερε τις αναγκες σου.

Παίζω βαριά παιχνίδια όπως Dead Trigger 2, Real Racing 3 κτλ., τα δεδομένα κινητής δεν τα χρησιμοποιώ γιατί μπαίνω με Wi-Fi, έχω το Nexus 7 2013 που πάει σφαίρα, αλλά το μόνο που με ' 'χαλάει' ' είναι το Pure Android. Επίσης, GPS χρησιμοποιώ μία φορά στο τόσο και φωτογραφίες τραβάω αλλά δεν πιστεύω να έχω θέμα γιατί προέρχομαι από κινητό με 5MP. Αυτά...

Το nexus θα παίζει σιγουρα καλυτερα τετοια games απο το s4 απλα θα ρουφαει μπαταρια περισσοτερη καπως στο nexus. Απο αποψη performance ειδικα που σε ενδιαφερει, μαλλον για nexus σε κοβω.

Απλα μου κανει έντυπωση ενα πράγμα. Που θα το βρεις; δεν είναι πλέον διαθεσιμο σχεδόν πουθενα και οπου το χει εχει μεινει σε παλια υψηλη τιμη (370).

Σε κάμερα είναι σαφώς ανώτερό το s4,για μένα αρκετά καλύτερό,το έχω για δεύτερη συσκευή.

Κατά τα άλλα,γεμάτο bloat πού σίγουρα δημιουργεί καθυστερήσεις στην συσκευή.

Το nexus σαφώς και τρέχει νεράκι και σαφώς και είναι λίγο πιο γρήγορο.

Η μπαταριά του όμως είναι λίγο κατώτερη από του galaxy.

Στο gaming από την άλλη δε θα έχεις θέμα με καμία από τις 2 συσκευές,απλά στο άνοιγμα το galaxy θα είναι λίγο πιο αργό.

Κρίμα πάντως πού το nexus δεν υπάρχει πλέον ευρέως στην αγορά,ακόμα θα πούλαγε.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εγώ θα προσθέσω σε αυτά που είπαν τα παιδιά την οθοναρα που έχει το Samsung Galaxy S4 + χαμηλότερο sar.
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Eγώ από την άλλη αν και δεν έχω κανένα, αν ήταν να διαλέξω ένα από τα 2 το Νexus θα διάλεγα, εύκολα κιόλας....

Pure απολαυστική Android αλαγκάριστη εμπειρία, υποστήριξη Google (το Νexus 4 πήρε μέχρι και Lolilop, φαντάζομαι θα έχει υποστήριξη και το 5άρι), το θεωρώ πολύ ομορφότερο εμφανισιακά και δεν ξέρω ούτε έναν δυσαρεστημένο κάτοχο της συσκευής (ίσα ίσα το αντίθετο και μιλάμε για συσκευή που έχει πουλήσει άπειρα και κρίμα btw που δεν είναι διαθέσιμη πλέον)...

Εμένα μία με κερδίζει το Nexus μία το Samsung, το μόνο που με χαλάει στο Nexus είναι η μπαταρία που είναι μη αφαιρουμενη και ότι αδειάζει γρήγορα. Από την άλλη το Samsung λένε ότι είναι γεμάτο bloatware αλλά αν είναι του ρίχνω μια cm και τελειώνει.

Από την άλλη το Samsung λένε ότι είναι γεμάτο bloatware αλλά αν είναι του ρίχνω μια cm και τελειώνει.

και μαζι τελειωνει και η εγγυηση σου οπως και η καμερα...

Εγω το nexus θα επαιρνα, εκτος και αν δινεις μεγαλη σημασια στα 2 σημεια που υπερτερει το samsung, δηλαδη την καμερα και (λιγοτερο) την οθονη + τις ευκολιες αποσπομενης μπαταριας+sd.

Απλα το samsung ειναι 2 γενιες πισω πλεον και εισαι και αναγκασμενος να ανεχτεις το samsung bloat για να μη χασεις την εγγυηση και την καμερα, αυτο ειναι που με ξενερωνει πολυ, αλλιως θα ηταν καλη επιλογη...

Αυτο που προξενει εντυπωση ειναι πως δεν εχεις στις επιλογες σου το LG G2... Στην ουσια αν δεν εισαι hardcore fan του pure android, ειναι απλα ενα βελτιωμενο nexus παντου (κυριως σε μπαταρια χαοτικη διαφορα και σε καμερα αισθητη, στα 2 σημεια δηλαδη που πασχει το Nexus)

Το G2 το έχει και ο αδερφός μου οπότε το ξέρω από την καλή και από την ανάποδη.Δεν θέλω να έχω το ίδιο.

Για την εγγύηση το ξέρω ότι χάνεται με το root αλλά η κάμερα που κολλάει;

Edited by Alex_90

Ειχα Nexus 5 και εκανα τη μεταβαση σε G2 μετα θεωρώντας οτι θα ειναι ενα αναβαθμισμενο G2. Ελα ομως που αυτο ισχυε μονο στη μπαταρια.

Απο άποψη bugs, gps και απο καποιες αποψεις στη καμερα ηταν αισθητα καλυτερο το Nexus.

Να πω ενα απλο παραδειγμα. Bug με hissing sound στην ηχογραφηση φτιάχτηκε στο nexus με ενα απο τα πρώτα updates απο τη google ενω στο g2 μηνες μετα και για οσο το είχα το bug ηταν παρον..

Πρέπει να είσαι από τους λίγους που θεωρούν το Nexus καλύτερο από το G2. Βλέπω πάντως ότι οι μισοί λένε Nexus οι άλλοι μισοί S4 .Μ αρέσει πάντως γιατί είναι σαν poll. Edited by Alex_90

τι να πω, εμενα η lg στο software σε δυο smartphones που είχα, το g2 και το l9 ii ηταν απαράδεκτη... Τέλος πάντων δεν μας αφορα σ αυτο το ποστ το g2.

Εγω προσωπικά που δε πολυασχολουμαι με παιχνιδια θεωρω το s4 πιο αξιόπιστο πάντως σαν συνολο με εξαιρεση στη συγκεκριμένο μοντελο οτι θελει προσοχή ανα καποιο καιρο μη φουσκωσει η μπαταρια γιατι παλιότερα καποια κομματια το ειχαν το θεματακι.

Θες απο κατασκευη, ποιοτητα drivers; θεωρω οτι η samsung εχει καλυτερα.

Προτεινα nexus πριν λογω games που ανέφερες επειδή θα ναι μερικως καλυτερο (ενας φίλος ειπε ελαχιστα, πιο πανω)

Τα περισσότερα κινητά έχουν θέματα που φουσκωνουν οι μπαταρίες τους.

Δεν θα το έλεγα...στα s4 & p6 είχε γίνει αναφορά ότι συνέβαινε αρκετά συχνά...

και μαζι τελειωνει και η εγγυηση σου οπως και η καμερα...

Εγω το nexus θα επαιρνα, εκτος και αν δινεις μεγαλη σημασια στα 2 σημεια που υπερτερει το samsung, δηλαδη την καμερα και (λιγοτερο) την οθονη + τις ευκολιες αποσπομενης μπαταριας+sd.

Απλα το samsung ειναι 2 γενιες πισω πλεον και εισαι και αναγκασμενος να ανεχτεις το samsung bloat για να μη χασεις την εγγυηση και την καμερα, αυτο ειναι που με ξενερωνει πολυ, αλλιως θα ηταν καλη επιλογη...

Αυτο που προξενει εντυπωση ειναι πως δεν εχεις στις επιλογες σου το LG G2... Στην ουσια αν δεν εισαι hardcore fan του pure android, ειναι απλα ενα βελτιωμενο nexus παντου (κυριως σε μπαταρια χαοτικη διαφορα και σε καμερα αισθητη, στα 2 σημεια δηλαδη που πασχει το Nexus)

Η εγγύηση χάνεται και το ξέρω,αλλά η κάμερα γιατί; Εννοείς ότι δεν θα έχει τέτοια απόδοση;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...