kostassl45i Δημοσιεύτηκε November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 24, 2004 Οι ελλιπείς έως ανύπαρκτες γνώσεις μου πάνω στους εκτυπωτές και τις εταιρίες που κινούνται στο χώρο αυτό στάθηκαν αφορμή γι' αυτή τη δημοσκόπηση. Καλό θα ήταν πέρα από την ψηφοφορία να αναφέρουμε τις προσωπικές εμπειρίες μας με εκτυπωτές που έχει τύχει να χρησιμοποιήσουμε, ώστε να σχηματιστεί μια όσο το δυνατόν πιο πλήρης εικόνα για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε εταιρίας, τις ιδιαιτερότητες που ενδεχομένως έχουν κάποια μοντέλα, το κόστος των αναλώσιμων και φυσικά την ποιότητα και την ταχύτητα των εκτυπώσεων. Όποια διόρθωση ή προσθήκη στις επιλογές της δημοσκόπησης είναι ευπρόσδεκτη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Loipon oi kalhteroi ektypotes einai h HP xwris amfibolia alla to thema einai kai ta xrhmata giati sinithws einai akribh me akriba analwsima!bebaia exoun thn kalhterh poiothta se ola tous!! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Epson με χίλια!!! Ο Stylus photo 880 μας βγάζει ασπροπρόσωπους εδώ και 2+ χρόνια :) Κορυφαία ταχύτητα και πολύ καλή ποιότητα. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 HP για μενα.Οι Epson εχουν χαζο συστημα με τα μελανακια και τις κεφαλες,και ο λεξμαρκ που ειχα δεν με αφησε πολυ ικανοποιημενο. Και απο την εμπειρια μου,αλλα και απο οσα μου εχουν πει φιλοι οι HP εχουν αποδειχτει απλα καταπληκτικοί. :) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 ΗP για μένα (αναφέρομαι πάντα σε inkejt, για laser είναι άλλη ιστορία). Δεν έχω ασχοληθεί εδώ και καιρό με το θέμα, αλλά υπάρχουν μερικά σημεία που με κάνουν να κοιτάω δύσκολα άλλον κατασκευαστή. Δεδομένου ότι πλέον οι διαφορές σε ποιότητα εκτύπωσης είναι ελάχιστες. 1. Η αντοχή που έχουν. Στο γραφείο έχουμε αρκετούς εκτυπωτές που έχουν τυπώσει ολόκληρα... δάση... και δεν έχουν πάθει τίποτα. 2. Μου φαίνεται πιο σωστός ο τρόπος που χειρίζονται το χαρτί. Το τραβάνε και το βγάζουν από την ίδια πλευρά του μηχανήματος. Μπορεί να φαίνεται ασήμαντο αλλά δεν είναι. Επιτρέπει την τοποθέτηση του μηχανήματος σε πολύ δυσκολότερα σημεία, καταναλώνει πολύ λιγότερο χώρο και γενικά βολεύει πολύ περισσότερο. Επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις οι άλλοι εκτυπωτές εκεί που μπαίνει το χαρτί μαζεύουν σκόνη. 3. Το να αλλάζουν οι κεφαλές μαζί με τα μελάνια μπορεί να κοστίζει, αλλά με αυτό τον τρόπο αποφεύγεται ο καθαρισμός κεφαλών (εμένα τουλάχιστον μου σπάει τα νεύρα). Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Για εμένα οι canon είναι οι καλύτεροι όσον αφορα την εκτύπωση φωτογραφίας αλλά και οι ακριβότεροι δεύτερους εχω τους HP ποιο πολύ γενικής χρήσεως και μετά όλοι οι άλλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Η σωστή ερώτηση είναι "ποιός εκτυπωτής μου ταιριάζει καλύτερα" και όχι "ποιός φτιάχνει τους καλύτερους εκτυπωτές". Τι θέλεις να κάνεις με τον εκτυπωτή σου και τι χρήματα θέλεις να δώσεις; (Φαντάζεσαι κάποιον που να θέλει να αγοράσει αυτοκίνητο για την πόλη και να ρωτάεο "ποιός φτιάχνει τα καλύτερα αυτοκίνητα;" :) ) Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Ψήφισα HP φυσικά.... Πρώτο μου κριτήριο είναι να μη σπάει/χαλάει και οι HP για μένα είναι κορυφαίοι σ' αυτό. Μπορεί ίσως να υστερούν έναντι κάποιων άλλων σε ποιότητα εκτύπωσης, αλλά από αντοχή σκίζουν. :up: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος unforgiven (24 Νοέ. 2004 , 18:48) Η σωστή ερώτηση είναι "ποιός εκτυπωτής μου ταιριάζει καλύτερα" και όχι "ποιός φτιάχνει τους καλύτερους εκτυπωτές". Τι θέλεις να κάνεις με τον εκτυπωτή σου και τι χρήματα θέλεις να δώσεις; (Φαντάζεσαι κάποιον που να θέλει να αγοράσει αυτοκίνητο για την πόλη και να ρωτάεο "ποιός φτιάχνει τα καλύτερα αυτοκίνητα;" :) ) Συμφωνώ απολύτως :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος unforgiven (24 Νοέ. 2004 , 18:48) Η σωστή ερώτηση είναι "ποιός εκτυπωτής μου ταιριάζει καλύτερα" και όχι "ποιός φτιάχνει τους καλύτερους εκτυπωτές". Τι θέλεις να κάνεις με τον εκτυπωτή σου και τι χρήματα θέλεις να δώσεις; (Φαντάζεσαι κάποιον που να θέλει να αγοράσει αυτοκίνητο για την πόλη και να ρωτάεο "ποιός φτιάχνει τα καλύτερα αυτοκίνητα;" :) ) Ουσιαστικά αυτό που καλείται ο καθένας να πει σε αυτό το θέμα είναι ποιος εκτυπωτής είναι ο καλύτερος γι' αυτόν και για ποιους λόγους. Ο καθένας μας έχει τις προτεραιότητες του στο τι θέλει από ένα εκτυπωτή (ταχύτητα, ποιότητα εκτυπώσεων, φτηνά αναλώσιμα, αξιοπιστία) και με βάση αυτές καλείται να μας πει ποια εταιρία τον καλύπτει περισσότερο και γιατί. Αυτό λέω και στο πρώτο ποστ αν το προσέξεις καλύτερα. ;) Έτσι, με βάση τη συλλογή εμπειριών και απόψεων που θα γίνει θα μπορώ εγώ και οποιοσδήποτε άλλος - όχι τόσο έμπειρος - διαβάσει το thread να επιλέξει την εταιρία κι ίσως και το μοντέλο εκτυπωτή που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις προσωπικές του ανάγκες ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Να προσθέσω στις ήδη υπάρχουσες επιλογές και άλλες μεγάλες εταιρίες, όπως π.χ. Brother, Oki, εταιρίες με εμπειρία στην κατασκευή μηχανημάτων για μεγάλους όγκους εκτυπώσεων, όπως π.χ. Kyocera, Minolta, καθώς και άλλες, λιγότερο γνωστές για τα μοντέλα τους, όπως π.χ. Panasonic, Samsung. Η εμπειρία μου σχετίζεται με μικρούς laser εκτυπωτές γραφείου. Ξεκίνησα με Oki (OL-400), συνέχισα με Panasonic (KX-P6500) και πρόσφατα επανήλθα στην Oki (B4200). Γι' αυτούς που η έγχρωμη εκτύπωση δεν είναι απαραίτητη, η χρήση ενός τέτοιου εκτυπωτή είναι πολύ συμφέρουσα λύση, ενώ και οι τιμές αγοράς τους έχουν πάρει την κατιούσα τελευταία...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkatsogr Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Για μένα λίγο πολύ όλοι καλοί είναι αρκεί να μην βγάλουν πρόβλημα. Εγώ έχω ΗΡ στο σπίτι και είναι άψογος.Στην δουλειά έχουμε Laser ΗΡ και μας έχουν βγάλει το λάδι ενω κάποιοι ΟΚΙ που εχουμε (laser) "μαμούν" και δέρνουν!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/myphone7.gif P900/P910i/V3i/K800i/iPhone 2G/C510/Galaxy 3/Galaxy Ace/Galaxy S2/Galaxy S3/LG G2/OpO/Galaxy Alpha/S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (24 Νοέ. 2004 , 20:59) Ουσιαστικά αυτό που καλείται ο καθένας να πει σε αυτό το θέμα είναι ποιος εκτυπωτής είναι ο καλύτερος γι' αυτόν και για ποιους λόγους. Ο καθένας μας έχει τις προτεραιότητες του στο τι θέλει από ένα εκτυπωτή (ταχύτητα, ποιότητα εκτυπώσεων, φτηνά αναλώσιμα, αξιοπιστία) και με βάση αυτές καλείται να μας πει ποια εταιρία τον καλύπτει περισσότερο και γιατί. Αυτό λέω και στο πρώτο ποστ αν το προσέξεις καλύτερα. ;) Έτσι, με βάση τη συλλογή εμπειριών και απόψεων που θα γίνει θα μπορώ εγώ και οποιοσδήποτε άλλος - όχι τόσο έμπειρος - διαβάσει το thread να επιλέξει την εταιρία κι ίσως και το μοντέλο εκτυπωτή που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις προσωπικές του ανάγκες ;) :) Τότε δεν θα ήταν καλύτερο να μας πεις εσύ τις προσωπικές σου ανάγκες από το να διαβάζεις ποιός είναι καλύτερος έγχρωμος laser, ποιός είναι ο γρηγορότερος laser για δίκτυο με μεγάλο όγκο εκτυπώσεων, ποιός είναι ο καλύτερος κάτω από τα 100€, ποιός είναι πιο φτηνός, πιο γρήγορος, πιο οικονομικός κτλ κτλ κτλ; :) Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 HP και Canon από μένα. ΗΡ γιατί είναι εργαλεία και Canon γιατί κάποια μοντέλα έχουν πάμφθηνα αναλώσιμα. Τα χειρότερα λόγια τα έχω ακούσει για τους Epson πάντως. Ίσως να φταίει και ο Πουλιάδης για αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 κατα καιρούς είχα epson, lexmark, hp... o hp μου φαίνεται μακράν καλύτερος... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 EPSON, δουλεύουν τέλεια με τα μούφα μελανάκια!!! Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Εγώ είμαι με τους πρωτοπόρους: Xerox λοιπόν!!! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Είχα πολλά μοντέλα Epson και αρκετά HP. Ψηφίζω δαγκωτo HP γιατί 1)δε χαλάνε τόσο εύκολα 2)Εκτυπώσεις τους ακόμα και σε low end μοντέλα και σε απλό χαρτί με έκαναν να τρίβω τα μάτια μου 3)γιατί έτσι γουστάρω και αγαπώ. Hp 4 ever ! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος murex (26 Νοέ. 2004 , 13:41) EPSON, δουλεύουν τέλεια με τα μούφα μελανάκια!!! γιατί οι ΗΡ τι κάνουν? ;) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Λίγο εκτός θέματος, αλλά όλοι τυπώνουν "καλά" με "μούφα μελανάκια". Αρκεί βέβαια να μην θέλουμε πιστότητα χρώματος γιατί τότε έστα να πάνε! Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts