Peni_ Δημοσιεύτηκε April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 13, 2015 Καλησπέρα! Θα ήθελα τη γνώμη σας για το ποιο κινητό υπερτερεί στα χαρακτηριστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Σε καμερα το Galaxy S6 ειναι καλυτερο αποτι φαίνεται απο τα αλλα δυο. Απο επιδοσεις ταχυτητα κτλ ειναι περιπου τα ιδια με μικρες διαφορες λογω παρομοιων επιδόσεων του υλικου και αφου πλεον οι μεγάλες εταιρειες προσέχουν το UI να ναι πιο ελαφρυ (βλ. Samsung), με το note 4 να ναι λιγο πισω απο το htc και αυτο με τη σειρα του λίγο πίσω απο το Samsung Μιας που το exynos του s6 φαινεται καλυτερο απο το snapdragon 810 chip. Απο κατασκευη το HTC μαζι με το S6 εχουν τα πρωτεια πιστευω. Σε πτωσεις το s6 λογω γυαλιου πισω θα ναι πιο ευαισθητο απο τα αλλα δυο. Οσο για τo note 4 είναι πανω κατω το γνωστο πλαστικο. Απο μπαταρια, το S6 για καποιο λογο εχει πιο μικρη αποτι ειχε το s5 αν και το αποτελεσμα μεταξυ των τριων πιστευω οτι ειναι κοντα με το note 4 να υπερτερει μερικως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) Έχοντας υπόψιν ότι μιλάμε για ναυαρχίδες, υποθέτω ότι πάνω-κάτω σε επιδόσεις το ίδια είναι με εξαιρετικά αποτελέσματα και μικρές διαφορές... To βασικό σου κριτήριο μεταξύ των τριών, θα πρέπει να είναι τι σου αρέσει/ταιριάζει περισσότερο... Το Note πχ είναι διαφορετικό τηλέφωνο εξ αρχής από τα άλλα 2, είναι phablet και γενικά ως φιλοσοφία διαφορετικό (βλ. πενάκι κλπ)... Υπάρχουν επίσης διαφορές στα υλικά όπως ανέφερε και ο φίλος πιο πάνω... Και τα 3 τηλέφωνα είναι "κτήνη" από specs/επιδόσεις και μη σε προβληματίζει αυτό, απλά δες ποιο σου αρέσει/ταιριάζει με τις ανάγκες σου περισσότερο... Αν είναι να πούμε και προσωπική γνώμη, εγώ αν ήταν να διαθέσω τόσα χρήματα, το ΗΤC θα έπαιρνα (μάλλον) λόγω πολύ υψηλής ποιότητας κατασκευής/υλικών και επειδή απ' ότι έχω δει οι ναυαρχίδες της HTC έχουν σημαντική αντοχή στο χρόνο, αλλά μάλλον το ίδιο συμβαίνει και με της ναυαρχίδες της Samsung... Edited April 14, 2015 by SpyrosR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Το note 4 έχει πλαστικό καπάκι back cover οχι ότι έχει πλαστικό στο σώμα..είναι αλουμίνιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peni_ Δημ. April 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Σκοπευα να παρω το note 4. Οταν βγηκε το s6 μου αρεσε πολυ εξωτερικα, ηταν κατι καινουριο απο τη samsung και αυτο με κερδισε, συν τα θετικα σχολια που διαβαζα. Αλλα η μπαταρια με προβληματισε πολυ, ειναι μικρη για ναυαρχιδα, με τα σημερινα δεδομενα και με αποθαρρυνει πολυ. Και απο την αλλη ακουω θετικα σχολια για την htc και σκεφτομαι μηπως κινηθω προς τα εκει. Μεχρι τωρα ειχα μονο samsung (s2, s4). Και τελικα δεν ξερω τι να κανω. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Σκοπευα να παρω το note 4. Οταν βγηκε το s6 μου αρεσε πολυ εξωτερικα, ηταν κατι καινουριο απο τη samsung και αυτο με κερδισε, συν τα θετικα σχολια που διαβαζα. Αλλα η μπαταρια με προβληματισε πολυ, ειναι μικρη για ναυαρχιδα, με τα σημερινα δεδομενα και με αποθαρρυνει πολυ. Και απο την αλλη ακουω θετικα σχολια για την htc και σκεφτομαι μηπως κινηθω προς τα εκει. Μεχρι τωρα ειχα μονο samsung (s2, s4). Και τελικα δεν ξερω τι να κανω. :wacko: τα σχόλια των κατόχων του s6 τα διάβασες για την μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Θες να μας πεις εσενα τι ακριβως σε ενδιαφερει απο μια τετοια συσκευη? Απαιτεις μεγαλη χωρητικοτητα? χρειαζεσαι sd card? Επισης τα iphone σ αρεσουν? Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 s6 ειναι οτι καλυτερο..λογω exynos η μπαταρια σιγουρα θα ειναι καλυτερο..μην σε ξεγελουν τα mah..note 4 πολυ καλο αλλα πας phaplet...snapdragon 805 πολυ καλος και γρηγορος..στο s5 g906s το κορεατικο που εχω ο snapdragon 805 με την οθονη qhd και μπαταρια ειναι αψογος σε αυτονομια..οποτε και στο note 4 ειναι το ιδιο πραγμα!!τωρα για το m9 φετος δεν εχει να δωσει κατι..m8 ειναι μια χαρα και για φετος..με εναν chip που εχει κατσει τελεια πανω στο m8 .ποιος ο λογος για το m9?οποτε μονοδρομος s6 αν εχεις το money Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peni_ Δημ. April 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Ενδιαφερομαι για τη μπαταρια, να εχει αυτονομια, να βγαζει μια μερα με λιγο ιντερνετ, καμια εφαρμογη, να μην αγχωνομαι μην ανοιξω τα δεδομενα ή το wifi. Επισης με ενδιαφερει η καμερα (εδω πιστευω οτι κερδιζει το s6, αν και δεν γνωριζω τι καμερα εχει το htc, τι παιζει με τα pixel -συγγνωμη για την ασχετοσυνη μου-). Και εννοειται οτι δεν θελω να κολλαει, αλλα νομιζω οτι και τα 3 κινητα θα ειναι οκ με αυτο! Για τη μπαταρια του s6 δεν εχω δει σχολια. Επισης πιστευω οτι με τα 32gb ειμαι καλυμμενη, δεν με πειραζει π.χ που το s6 δεν εχει επεκταση. Τα iphone δεν μου αρεσουν! :p Τελος, πιστευετε οτι το m8 δεν διαφερει ουσιαστικα απο το m9; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Ενδιαφερομαι για τη μπαταρια, να εχει αυτονομια, να βγαζει μια μερα με λιγο ιντερνετ, καμια εφαρμογη, να μην αγχωνομαι μην ανοιξω τα δεδομενα ή το wifi. Επισης με ενδιαφερει η καμερα (εδω πιστευω οτι κερδιζει το s6, αν και δεν γνωριζω τι καμερα εχει το htc, τι παιζει με τα pixel -συγγνωμη για την ασχετοσυνη μου-). Και εννοειται οτι δεν θελω να κολλαει, αλλα νομιζω οτι και τα 3 κινητα θα ειναι οκ με αυτο! Για τη μπαταρια του s6 δεν εχω δει σχολια. Επισης πιστευω οτι με τα 32gb ειμαι καλυμμενη, δεν με πειραζει π.χ που το s6 δεν εχει επεκταση. Τα iphone δεν μου αρεσουν! :p Τελος, πιστευετε οτι το m8 δεν διαφερει ουσιαστικα απο το m9; πολυ πιο ολοκληρωμενο το Μ9 απο το Μ8 αλλα οχι στα 749Ε. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 (edited) One+One και Meizu MX4...... Γύρω στα 350Ε η τιμή τους με το 2ο να ακούγεται πως ΘΑ το φέρει ο Γερμανός(έχει το ΜΧ3). Edited April 14, 2015 by immortal207 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Ενδιαφερομαι για τη μπαταρια, να εχει αυτονομια, να βγαζει μια μερα με λιγο ιντερνετ, καμια εφαρμογη, να μην αγχωνομαι μην ανοιξω τα δεδομενα ή το wifi. Επισης με ενδιαφερει η καμερα (εδω πιστευω οτι κερδιζει το s6, αν και δεν γνωριζω τι καμερα εχει το htc, τι παιζει με τα pixel -συγγνωμη για την ασχετοσυνη μου-). Και εννοειται οτι δεν θελω να κολλαει, αλλα νομιζω οτι και τα 3 κινητα θα ειναι οκ με αυτο! Για τη μπαταρια του s6 δεν εχω δει σχολια. Επισης πιστευω οτι με τα 32gb ειμαι καλυμμενη, δεν με πειραζει π.χ που το s6 δεν εχει επεκταση. Τα iphone δεν μου αρεσουν! :p Τελος, πιστευετε οτι το m8 δεν διαφερει ουσιαστικα απο το m9; Πολυ ομορφα. Αν δε σε κολλαει το μεγεθος λοιπον πηγαινε στο Νοτε 4 το οποιο εχει επισης εξαιρετικη καμερα. Με την χρηση που λες θα σου βγαζει ευκολα 2ημερο οχι απλα μια μερα. Και θα σου μεινουν και 200+ ευρω στην τσεπη για να τα κανεις οτι θες σε συγκριση με το S6.. Το HTC Μ8 μειονεκτει στο κομματι της καμερας δυστυχως.. Το Μ9 λογικα πλεον εχει καλυτερη απο το Μ8. (τα 32 gb σκεψου οτι ουσιαστικα ειναι γυρω στα 25 διαθεσιμα στον χρηστη. και οι φωτογραφιες-βιντεο που θα τραβας σε τοσο υψηλη αναλυση πιανουν αντιστοιχα και αρκετο χωρο..) Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts