alepapa66 Δημοσιεύτηκε April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 13, 2015 Ψάχνω για κινέζικο με τα εξής χαρακτηριστικά: - Τιμή τελική έως 100-110 ευρώ (όχι παραπάνω) - Από 4.5 εως 5 ίντσες (όχι παραπάνω) - Φωτιζόμενα soft keys (οπωσδήποτε) - Notification LED, έστω και μονόχρωμο (οπωσδήποτε) - Τετραπύρηνο (οκταπύρηνο επιθυμητό) - Τουλάχιστο 1 GB RAM (2 GB επιθυμητά) - Τουλάχιστο 8 GB αποθηκευτικός χώρος - Να βγαίνει σε λευκό ή champagne χρώμα - Δυνατότητα smart gestures επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη - Υποφερτή ποιότητα φωτογραφιών, με auto focus και flash Ευχαριστώ εκ των προτέρων... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) - Τιμή τελική έως 100-110 ευρώ (όχι παραπάνω) / €110 - Από 4.5 εως 5 ίντσες (όχι παραπάνω) / 5" - Φωτιζόμενα soft keys (οπωσδήποτε) / ολα soft keys, μονο home button φωτιζομενο - Notification LED, έστω και μονόχρωμο (οπωσδήποτε) / ναι (στο home button) - Τετραπύρηνο (οκταπύρηνο επιθυμητό) / 4πυρηνο 64bit - Τουλάχιστο 1 GB RAM (2 GB επιθυμητά) / 2gb ram - Τουλάχιστο 8 GB αποθηκευτικός χώρος / 16gb rom - Να βγαίνει σε λευκό ή champagne χρώμα / εμπρος μαυρο πισω λευκο - Δυνατότητα smart gestures επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη / android 4.4.4 οχι, android 5 εκτιμω ναι - Υποφερτή ποιότητα φωτογραφιών, με auto focus και flash / ναι, 13mp μετρια-ικανοποιητικη p6000 προσφορα €110/$120, δεν υπαρχει καλυτερο vfm αυτη τη στιγμη. απο αρκετα κατ/τα εξαντληθηκαν τα τεμαχια της προσφορας. λευκα (με τιμη €110/$120 και free shipping) νομιζω εμειναν μερικα στο www.dx.com πληρωμη paypal, αποστολη με singpost, παραλαβη ~20 μερες, εγγυηση 1 ετος * το μεγαλο κεντρικο κουμπι (home) λειτουργει ως notification led (μονο μπλε) αν προϋπηρχε η hardware δυνατοτητα, ισως πολυχρωμο στο android 5 * τα αλλα 2 κουμπια-τελειες δεν ειναι φωτιζομενα * η προσφορα ειναι για κομματια με προεγκατεστημενο το νεο android 5 (ελπιζω μην κανει καμια μπαρουφα κανα κατ/μα και στειλει με 4.4.4) * , Edited April 13, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepapa66 Δημ. April 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το τηλέφωνο είναι για τη συμβία και δεν ξέρω αν το τουμπανάκι που προτείνεις θα της αρέσει, γιατί είναι όλο μαύρο στην πρόσοψη. Επίσης, δεν ξέρω αν θα την βολέψει το μοναδικό φωτιζόμενο soft button. Τώρα έχει ένα λευκό ΖΤΕ Blade III που, από ό,τι έχω καταλάβει, της αρέσει όπως είναι. Έχεις μήπως υπόψη σου κάτι άλλο με φωτιζόμενα όλα τα πλήκτρα - κι ας μην είναι και τόσο γρήγορο. Το notification LED θα φέρει λίγο γκρίνια αν λείπει, αλλά πιστεύω ότι τελικά θα κάνουμε δουλειά με καμιά εφαρμογή τύπου NoLED. Κοίταξα τα ThL 4000, το Cubot S308 και το Ulefone Be Pure. Το πρώτο είναι μάλλον παχύ για τα σημερινά δεδομένα και λίγο παλιό. Το S308 μου αρέσει (και μάλλον θα αρέσει και στη συμβία) αλλά δεν βρήκα καμιά προσφορά και στα 150$, που το δίνουν τώρα, είναι πέραν των οικονομικών μου δυνατοτήτων (μέχρι 100€ μπορώ αλλά έβαλα τα 110€ μήπως και βρεθεί κάτι που να αξίζει την υπέρβαση). Το Ulefone μου φαίνεται καλό αλλά είναι αδοκίμαστο και δεν ξέρω τι θα βγάλει, χώρια που δεν ξερω αν ισχύει ακόμα η προσφορά προπαραγγελίας του Gearbest - το έχω στο καλάθι μου και φαίνεται η αρχική τιμή (103$) ακόμα και αν κάνω ανανέωση, οπότε ελπίζω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) leagoo lead 7? τα 3 soft keys δε φωτιζονται Edited April 13, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepapa66 Δημ. April 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Πολύ όμορφο αλλά τα soft keys μας τη χαλάνε. :( Είχα και γω το Blade III πριν (σε μαύρο) και μετά πήρα το iOcean X7S-T, που ΔΕΝ έχει φωτιζόμενα πλήκτρα και μ' έχει δυσκολέψει πραγματικά, όχι μόνο στο σκοτάδι αλλά γενικότερα όποτε η οθόνη είναι πολύ φωτεινή σε σχέση με το περιβάλλον. Ίσως να είναι τα γεράματα, αλλά τι να κάνουμε :p Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Mlais M9 φιλε. Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Mlais M9 φιλε. Για τα λεφτά του φαίνεται πολύ καλή περίπτωση... Και στο Antutu μια χαρά αποτέλεσμα βγάζει (26Κ+)... Οχι ότι σημαίνει κάτι, απλά είναι ενδεικτικό... Επίσης δεν είναι άσχημο και εμφανισιακά, αλλά γούστα είναι αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) γνωμη μου μην παρεις στη συμβια το mlais m9 που αναφερθηκε πιο πανω. θα την ταλαιπωρησεις, θα εχεις γκρινια και θα ταλαιπωρηθεις κι εσυ. εχει προβληματακια που εχουν σχεση με καθημερινες λειτουργιες, πχ ηχο, φωτεινοτητα κ.α. που χρειαζονται σκαλισμα για να γινει η κατασταση υποφερτη. η μπαταρια που η mlais εγραψε 2800mah και αμα βγαλεις το αυτοκολλητο απο κατω γραφει 1800 (και τωρα τα καταστηματα-μεταπωλητες αναγκαζονται να πληρωνουν αποζημιωσουλες) ειναι δειγμα της προχειροτητας. το corning gorilla glass κι αυτο μαλλον ψεμα στη συγκεκριμενη συσκευη. επισης οι εφαρμογες τυπου "no led" που ανεφερες πιο πανω, συνηθως ειναι ενεργοβορες-ασυμφορες (battery drain). Edited April 15, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepapa66 Δημ. April 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Το Mlais μου άρεσε και μένα αλλά με αυτά που γράφει ο φίλος telefoneri, μάλλον τρώει Χ. Βρήκα σε καλή τιμή το Cubot S308 (95€) στο igogo.es αλλά δεν διαβάζω καλές κριτικές για το site και διστάζω. Βρήκα επίσης ότι δεν έχει notification LED. Για να μην σας ζαλίζω, υπάρχει κάποιο site όπου μπορώ να βρω ποια τηλέφωνα έχουν τα χαρακτηριστικά που θέλω (backlit soft keys, notification LED); Τα kimovil και gsmarena, που βρήκα, δεν έχουν τέτοια δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Σωστός... Το έψαξα λίγο γιατί μου έκανε εντύπωση αρχικά ως συσκευή και όντως αναφέρονται διάφορα προβλήματα για αυτή τη συσκευή και γενικά είναι μια προχειρότητα όπως είπες... Kαλύτερα μακριά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Μια καλή λύση είναι το ZTE V5 (Red Bull) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=389549 Βγαίνει σε 3 εκδόσεις. 1GB RAM/4 ROM στα 103€ http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-zte-v5-red-bull-4-gb 1GB RAM/8 ROM στα 123€ http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-zte-v5-red-bull-8gb 2GB RAM/8 ROM στα 133€ http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-zte-v5-red-bull-8gb-2GB Επίσης βρήκα και αυτό ZTE V5 Max Version S στα 116€ http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-zte-v5s-max Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Sony Xperia E4g τιμη 118 ευρω φιλε. http://www.bestprice.gr/item/2154518134/sony-xperia-e4g.html?qid=32akLIuqnCh_87674&seq=2 32879 points in Antutu Benchmark https://www.youtube.com/watch?v=jL64rDgpmDw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 δυστυχως δεν υπαρχει σελιδα που να κανεις αναζητηση συσκευων με τοσο λεπτομερη κριτηρια οπως ειναι η υπαρξη notification led, φωτιζομενα πληκτρα, ενοποιημενη ρομ κτλ. ειδα και τις αλλες συσκευες που προτειναν οι φιλοι πιο πανω. η καλυτερη συσκευη αυτη τη στιγμη, σε αυτα τα χρηματα, ειναι κατα τη γνωμη μου ξεκαθαρα το p6000, η προσφορα €110 θα ληξει σε 2-3 μερες, ηδη εξαντληθηκε σε καποια καταστηματα. δειξε το στη δικια σου, κι ας εχει μονο πισω λευκο. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepapa66 Δημ. April 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 @madman099 Είναι 5.5":( @valanths Πολύ ενδιαφέρον. Βέβαια, είναι λίγο φαρδύ για γυναίκα και όχι και πολύ κομψό. Επίσης, τα on-screen keys κλέβουν πολύτιμα pixels από τα λίγα διαθέσιμα. Θα το κοιτάξω όμως. Πλεονέκτημα η γνωστή μάρκα και η εγχώρια "εγγύηση" :lol: Ευχαριστώ και πάλι όλους σας. Αν έχετε καμμιά άλλη πρόταση, ευπρόσδεκτη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 @madman099 Είναι 5.5":( @valanths Πολύ ενδιαφέρον. Βέβαια, είναι λίγο φαρδύ για γυναίκα και όχι και πολύ κομψό. Επίσης, τα on-screen keys κλέβουν πολύτιμα pixels από τα λίγα διαθέσιμα. Θα το κοιτάξω όμως. Πλεονέκτημα η γνωστή μάρκα και η εγχώρια "εγγύηση" :lol: Ευχαριστώ και πάλι όλους σας. Αν έχετε καμμιά άλλη πρόταση, ευπρόσδεκτη ;) 5" είναι. Μόνο το τελευταίο είναι 5,5". :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) Lenovo S660.Φωτιζόμενα κουμπιά,πολύχρωμο led-άκι,μεταλλικό περίβλημα και καπάκι,δυνατή μπαταρία,δύκαρτο με κανονικές κάρτες sim.Πολυδοκιμασμένο κινητό.Χτύπα και την άσπρη θήκη της Nillkin και είσαι κομπλέ. Το πήρε ένας φίλος μου μετά από δική μου υπόδειξη και τώρα το έχουν και καμμιά 10ριά ακόμη φίλοι μας.....οι υπόλοιποι γνωστοί πήραν το Α806! Edited April 15, 2015 by immortal207 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) Lenovo S660.Φωτιζόμενα κουμπιά,πολύχρωμο led-άκι,μεταλλικό περίβλημα και καπάκι,δυνατή μπαταρία,δύκαρτο με κανονικές κάρτες sim.Πολυδοκιμασμένο κινητό.Χτύπα και την άσπρη θήκη της Nillkin και είσαι κομπλέ. Το πήρε ένας φίλος μου μετά από δική μου υπόδειξη και τώρα το έχουν και καμμιά 10ριά ακόμη φίλοι μας.....οι υπόλοιποι γνωστοί πήραν το Α806! αξιολογα και τα 2 αν και υπερτερει το p6000. ομως θελει να ειναι λευκο μπρος-πισω και να εχει notification led. το s660 δεν ειναι λευκο (εμπρος μαυρο, πισω γκριζο) και το a806 δεν εχει notification led. λοιπον φιλε δες thl 4000 $100 (υπαρχει και ελλαδα 30€ πιο ακριβο) Edited April 16, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepapa66 Δημ. April 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Τελικά, χτύπησα το Daogee DG750 με την προσφορά του Gearbest στα 79$! Είναι ολόκληρο λευκό, μικρότερο από 5" (όπως το ήθελα), έχει φωτιζόμενα πλήκτρα (σύμφωνα με το hands-on του Mythozz), είναι οκταπύρηνο (!) με 1 GB RAM/8GB αποθηκευτικό χώρο, σχετικά κομψό σε σχεδίαση. Στο site της Daogee, σε ερώτημα επισκέπτη, απαντούν ότι έχει notification LED αλλά δεν το διασταύρωσα σε κανένα άλλο site. Σε άλλο ερώτημα, απαντούν ότι δεν έχουν θήκη συμβατή με το hall effect sensor ωστόσο στο blog τους (?) αναφέρουν ότι σχεδίασαν και δίνουν στο πακέτο μια ειδική θήκη με στρογγυλό άνοιγμα, για την οποία και έγραψαν ειδική εφαρμογή-ρολόι που φαίνεται μέσα από το άνοιγμα! Τι να πει κανείς...:X Θα δούμε τι ισχύει πραγματικά όταν την παραλάβω με το καλό, οπότε και θα ενημερώσω στο αντίστοιχο topic - αν δεν με προλάβει άλλος στο μεταξύ.:p Ευχαρισώ πολύ και πάλι όσους μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) Τελικά, χτύπησα το Daogee DG750 με την προσφορά του Gearbest στα 79$! Είναι ολόκληρο λευκό, μικρότερο από 5" (όπως το ήθελα), έχει φωτιζόμενα πλήκτρα (σύμφωνα με το hands-on του Mythozz), είναι οκταπύρηνο (!) με 1 GB RAM/8GB αποθηκευτικό χώρο, σχετικά κομψό σε σχεδίαση. Στο site της Daogee, σε ερώτημα επισκέπτη, απαντούν ότι έχει notification LED αλλά δεν το διασταύρωσα σε κανένα άλλο site. Σε άλλο ερώτημα, απαντούν ότι δεν έχουν θήκη συμβατή με το hall effect sensor ωστόσο στο blog τους (?) αναφέρουν ότι σχεδίασαν και δίνουν στο πακέτο μια ειδική θήκη με στρογγυλό άνοιγμα, για την οποία και έγραψαν ειδική εφαρμογή-ρολόι που φαίνεται μέσα από το άνοιγμα! Τι να πει κανείς...:X Θα δούμε τι ισχύει πραγματικά όταν την παραλάβω με το καλό, οπότε και θα ενημερώσω στο αντίστοιχο topic - αν δεν με προλάβει άλλος στο μεταξύ.:p Ευχαρισώ πολύ και πάλι όσους μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν!:) εγω νομιζω ουτε notification led εχει ουτε φωτιζομενα πληκτρα :blink: παντως ειναι ομορφο και καλη τιμη :) Edited April 19, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts