stamos Δημοσιεύτηκε September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 26, 2003 Θα ηθελα να με βοηθησετε σε ενα προβληματακι μου.Οταν κανω download δεν μου εμφανιζει πρωτα την ερωτηση τι θελω να κανω....ανοιγμα ή αποθηκευση....αλλα κατευθειαν ξεκιναει το κατεβασμα και κανει ανοιγμα του αρχειου.πως μπορω να το αλλαξω και να με ρωταει τι θελω να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallye Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Άνοιξε ένα παράθυρο explorer (όχι Internet Explorer) --> Tools --> Folder Options --> File Types -->"Το extension που δημιουργείται το πρόβλημα" --> Advanced --> Confirm open after download. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. September 26, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 δεν καταλαβες μου φαινετε η εγω δεν καταλαβα την απαντηση σου. οταν παω να κατεβασω κατι απο το ιντερνετ δεν μου βγαζει το ερωτημα τι θελω να κανω το αρχειο που θα κατεβαζει.απλως ξεκιναει το κατεβασμα σε temporary file και μετα το ανοιγει απο μονο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallye Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Για αυτό που λες απάντησα. Στο κάνει σε όλα τα αρχεία ή μόνο σε συγκεκριμένα π.χ. zip; Δοκίμασε αυτό που έγραψα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 δοκιμασε δεξι κλικ και save target as Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. September 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον william blake δοκιμασε δεξι κλικ και save target as το δοκιμασα αλλα το ιδιο του κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 με download manager γινεται τιποτε? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts