Jump to content

Ποιο 5άρι από Κίνα?

aboulafia
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να αλλάξω το Mi2s που έχω τώρα μόνο και μόνο για να πάω σε μεγαλύτερη οθόνη (λέω μέχρι 5" όχι παραπάνω μια και το κουβαλάω πάντα σε τσέπες +ότι πάντα έχω ακουστικά πάνω).

Μου αρέσει πολύ το λευκό Λενόβο Α8/806 και σκέφτομαι για αυτό.

Επειδή όμως έχω καλομάθει με την ΧΙΑΟΜΙ, θα ήθελα το κινητό να είναι όσο το δυνατόν πιο απροβλημάτιστο. Η χρήση που του κάνω βέβαια είναι βασική, τηλέφωνα, λίγο σερφάρισμα και Gps (σε αυτοκίνητο αλλά κυρίως στο ποδήλατο).

Να επιλέξω το Λενόβο ή να δω κάτι άλλο?

Επίσης κοιτάζω και το νεο Redmi 2 (2/16GB version) το οποίο αυτή τη στιγμή βέβαια δεν είναι διαθέσιμο στο Vickmall.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Για δες εκτος του Lenovo και τα Coolpad F1 και Elephone P6000... Για τα χρηματα τους ειναι πολυ αξιολογα...

Το Elephone P6000 στα 113$ στο Gearbest αυτη την στιγμη ειναι το κορυφαιο VFM.Δεν ξερω ομως κατα ποσο θα σε ικανοποιησει ερχομενος απο Xiaomi.

Επισης εξαιρετικο (και καλυτερης ποιοτητας του P6000) το Coolpad F1 στα 140$ στο vickmall.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

ξεστοκαρανε τοσο γρηγορα το coolpad f1 απο το vickmall? :wacko:

Eίναι περυσινό μοντέλο και αν πουλάει ακόμα, λογικό είναι να ξεστοκάρει... Και στο to2c εκτός από το Vicmall out of stock λέει...

Να πω την αλήθεια μου, επειδή πέρυσι παρακολουθούσα το νήμα του F1 και διάβαζα συνεχώς για θεματάκια (κυρίως με το λογισμικό του) θα ήθελα να το αποφύγω, για τον ίδιο λόγο δεν είμαι και πολύ υπέρ των Elephone, δεν ξέρω βέβαια αν στα ακριβά τους μοντέλα είναι πιο προσεκτικοί και δεν έχουν τόσα θέματα.

Πάντως από σχέδιο και χαρακτηριστικά πολύ καλό φαίνεται και το 6000, αλλά με προβληματίζει κατά πόσο θα είναι απροβλημάτιστο?

Επίσης πως πάει στα 113$ ?? Παίζει κουπόνι ? γιατί τιμή λέει 150$ στο gearbest.

Παναγιώτης

Να πω την αλήθεια μου, επειδή πέρυσι παρακολουθούσα το νήμα του F1 και διάβαζα συνεχώς για θεματάκια (κυρίως με το λογισμικό του) θα ήθελα να το αποφύγω, για τον ίδιο λόγο δεν είμαι και πολύ υπέρ των Elephone, δεν ξέρω βέβαια αν στα ακριβά τους μοντέλα είναι πιο προσεκτικοί και δεν έχουν τόσα θέματα.

Πάντως από σχέδιο και χαρακτηριστικά πολύ καλό φαίνεται και το 6000, αλλά με προβληματίζει κατά πόσο θα είναι απροβλημάτιστο?

Επίσης πως πάει στα 113$ ?? Παίζει κουπόνι ? γιατί τιμή λέει 150$ στο gearbest.

Παναγιώτης

Το Coolpad F1 επεσε θυμα της τεραστιας υποστηριξης με custom rom και των ιδιοκτητων του.Ειναι εξαιρετικο μοντελο και υπαρχουν εξαιρετικες ρομ που τις περνας σε 5 λεπτα και τελειωσες.

Για το P6000 το κουπονι ειναι GBEHP6000.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Το Coolpad F1 επεσε θυμα της τεραστιας υποστηριξης με custom rom και των ιδιοκτητων του.Ειναι εξαιρετικο μοντελο και υπαρχουν εξαιρετικες ρομ που τις περνας σε 5 λεπτα και τελειωσες.

Για το P6000 το κουπονι ειναι GBEHP6000.

πλεον δεν ισχυει το συγκεκριμενο κουπονι

πλεον δεν ισχυει το συγκεκριμενο κουπονι

Τωρα μολις δοκιμασα.Λειτουργει κανονικα.

Τωρα μολις δοκιμασα.Λειτουργει κανονικα.

δεν ξερω τι παιζει αλλα και χθες που δοκιμασα απο περιεργεια και ξανα τωρα,

βγαζει μηνυμα οτι το κουπονι εφτασε το οριο του, εξαντληθηκε.

δοκιμασα και στους δυο χρωματισμους της συσκευης και χθες και σημερα.

να και ενα screenshot που πηρα πριν λιγο: http://oi62.tinypic.com/i3ykvn.jpg

εν τω μεταξυ, και το to2c που το ειχε $119, το ανεβασε $145

παρολο που η προσφορα ειναι-ηταν μεχρι 20 απριλιου.

επικοινωνησα με to2c και μου ειπαν οτι η προσφορα-promotion

ηταν μονο για 100 κομματια και εχουν ξεστοκαρει.

το coolicool $119 αλλα επισης out of stock. το ιδιο και το geekbuying.

το dx.com, το pandawill, το focalprice και το 1949deal

φαινεται να εχουν ακομα στοκ με την τιμη της προσφορας $119.

Edited by telefoneri

• 2 weeks later...

Την Πέμπτη βάζει το pandawill to Elephone p5000 στα 180$. Τι λέει σαν συσκευή? να το προτιμήσω?

Την προσφορά του p6000 την έχασα και τώρα κοιτάω τι άλλο μπορώ να πάρω με μέγιστο πάντα τις 5".

Μεταξύ του Ρ5000 και του P3000S (με τα 3GB Ram) ποιο είναι καλύτερη επιλογή?

Παναγιώτης

Σε αυτά τα λεφτά γιατί δεν πας στο P7000? Λίγο πιο ακριβό αλλά με 20 ευρώ διαφορά περίπου παίρνεις τελευταίας γενιάς SOC. Κατά την γνώμη μου το 7000 φαίνεται πανέμορφο.

Kάπου πόσταραν χθες το 7000 σε τιμή preorder ~155 νομίζω, αλλά δε μπορώ να το βρω τώρα...

Σε αυτά τα λεφτά γιατί δεν πας στο P7000? Λίγο πιο ακριβό αλλά με 20 ευρώ διαφορά περίπου παίρνεις τελευταίας γενιάς SOC. Κατά την γνώμη μου το 7000 φαίνεται πανέμορφο.

Ο βασικός λόγος είναι το... μέγεθος.

Θα ηθελα να μείνω μέχρι τις 5" αφού το τηλέφωνο το κουβαλάω πάντα πάνω μου σε τσέπες και τέτοια και δεν θέλω να έχω τσαντάκι ή κάτι άλλο και τα 5,5 μου φαίνονται αρκετά μεγάλα. Άσε που έχω πάντα hands free επάνω.

Για όλα αυτά θα ήθελα να μείνω στις 5".

Μετά στις 5,5" είναι ακόμα περισσότερες (και πολύ καλές) οι επιλογές.

Κοιτάζω και το Thl 2015 για πεντάρι, αλλά είναι ακριβό μάλλον για αυτά που προσφέρει.

Βασικά οι μεγάλες μπαταρίες με δελεάζουν, που υπόσχονται και εξίσου καλή αυτονομία.

Παναγιώτης