dimiou13 Δημοσιεύτηκε April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 8, 2015 Καλησπέρασ σας, σκοπεύω να αγοράσω ένα νέο κινητό, αλλά είμαι ανάμεσα στα δύο κινητά του τίτλου. Σε γενικές γραμμές είναι ίδια, εκτός από την εσωτερική μνήμη(8gb το πρώτο και 4gb το δεύτερο), αλλά και στην οθόνη. Διάβασα ότι η οθόνη του alcatel δεν είναι και η πιο καλή, βασικα δεν βρήκα καμία κριτική γι΄αυτό σε Ελληνική σελίδα, ενώ απεναντίας για το Huawei, χωρίς υπερβολή, μόνο θετικά διαβάζω. Όμως αν τελικά δεν έχουν διαφορές, και η οθόνη του Acatel είναι παρόμοια με αυτήν του Huawei, γιατί να μην πάρω το Alcatel που είναι και 20 ευρώ φθηνότερο; Αυτά. Ελπίζω να μπορείτε να μου απαντήσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα, αν γίνεται και μέσα σε μία ώρα. Το ξέρω, είναι πίεση, αλλά πρέπει να το παραγγείλω και δεν μπορώ να το αναβάλλω. Ευχαρισώ πολύ. Βαγγέλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Καλησπέρασ σας, σκοπεύω να αγοράσω ένα νέο κινητό, αλλά είμαι ανάμεσα στα δύο κινητά του τίτλου. Σε γενικές γραμμές είναι ίδια, εκτός από την εσωτερική μνήμη(8gb το πρώτο και 4gb το δεύτερο), αλλά και στην οθόνη. Διάβασα ότι η οθόνη του alcatel δεν είναι και η πιο καλή, βασικα δεν βρήκα καμία κριτική γι΄αυτό σε Ελληνική σελίδα, ενώ απεναντίας για το Huawei, χωρίς υπερβολή, μόνο θετικά διαβάζω. Όμως αν τελικά δεν έχουν διαφορές, και η οθόνη του Acatel είναι παρόμοια με αυτήν του Huawei, γιατί να μην πάρω το Alcatel που είναι και 20 ευρώ φθηνότερο; Αυτά. Ελπίζω να μπορείτε να μου απαντήσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα, αν γίνεται και μέσα σε μία ώρα. Το ξέρω, είναι πίεση, αλλά πρέπει να το παραγγείλω και δεν μπορώ να το αναβάλλω. Ευχαρισώ πολύ. Βαγγέλης Το Huawei είναι στα 98 ευρώ αυτή τη στιγμή στο skroutz ενώ το Alcatel στα 110 (μιλάω για την έκδοση με την 4,5" οθόνη). Σαν σύγκριση νομίζω αξίζει τα 12 ευρώ παραπάνω το Alcatel καθώς έχει 8Gb ROM και είναι Dual. Ωστόσο δεν το έχω δουλέψει σε αντίθεση με το Huawei που για τα λεφτά του είναι πολύ καλό. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από θέμα οθόνης και επειδή ρώτησες το Huawei έχει IPS οθόνη ενώ το Alcatel TFT. Αυτό τεχνικά σημαίνει πως το Huawei υπερτερεί σε θέμα χρωμάτων ενώ θεωρητικά έχει και καλύτερες γωνίες θέασης αλλά απαιτεί και περισσότερη ενέργεια (μπαταρία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Huawei και από μένα... Έχει καλές κριτικές από όσους το έχουν και γενικά είναι από τις καλύτερες προτάσεις στα χρήματά του... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimiou13 Δημ. April 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Ευχαριστώ πάρα πολύ και τους δύο για τις προτροπές σας. Τελικά, από ότι φαίνεται, έκανα την σωστή επιλογή, γιατί πήρα το Huawei. Δεν χρειαζόμουν ούτε την δεύτερη sim, ούτε και την μεγαλύτερη μνήμη(ούτως ή άλλως μπορώ να βάλω και κάρτα sd, και με root και με ειδικό μπορώ να αποθηκεύσω από ότι ξέρω πλήρως εφαρμογές σε αυτήν, άρα... σιγά. Αυτά, και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Βαγγέλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r3dsky Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Ευχαριστώ πάρα πολύ και τους δύο για τις προτροπές σας. Τελικά, από ότι φαίνεται, έκανα την σωστή επιλογή, γιατί πήρα το Huawei. Δεν χρειαζόμουν ούτε την δεύτερη sim, ούτε και την μεγαλύτερη μνήμη(ούτως ή άλλως μπορώ να βάλω και κάρτα sd, και με root και με ειδικό μπορώ να αποθηκεύσω από ότι ξέρω πλήρως εφαρμογές σε αυτήν, άρα... σιγά. Αυτά, και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Βαγγέλης Καλή επιλογή σε σχέση με το Alcatel για τα χρήματά του. Έχει πουλήσει και πολύ στην αγορά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Με γεια σου... Εύχομαι να το ευχαριστηθείς και να βγει κομπλέ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimiou13 Δημ. April 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Με γεια σου... Εύχομαι να το ευχαριστηθείς και να βγει κομπλέ! ;) Και εγώ το ελπίζω. Είδομεν! Σε λίγες ημέρες θα το έχω στα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45i Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Και εγώ το ελπίζω. Είδομεν! Σε λίγες ημέρες θα το έχω στα χέρια μου. Εντυπώσεις να μας πεις, καλορίζικο. :D Παράθεση k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire - Vodafone Smart 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Ευχαριστώ πάρα πολύ και τους δύο για τις προτροπές σας. Τελικά, από ότι φαίνεται, έκανα την σωστή επιλογή, γιατί πήρα το Huawei. Δεν χρειαζόμουν ούτε την δεύτερη sim, ούτε και την μεγαλύτερη μνήμη(ούτως ή άλλως μπορώ να βάλω και κάρτα sd, και με root και με ειδικό μπορώ να αποθηκεύσω από ότι ξέρω πλήρως εφαρμογές σε αυτήν, άρα... σιγά. Αυτά, και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Βαγγέλης Καλησπερα και εγω το σκεφτομαι αυτο το κινητο μου αρεσε , και κοιταγα και το kazam ως φτηνο smartphone 4g απο τον γερμανο , επισης ειδα οτι το pop2 βγαινει και σε 4 οθονη και αυτο μου αρεσε περισσοτερο για να ειναι μικρουλη ξερουμε κατι για αυτο; http://www.alcatelonetouch.com/global-en/products/smartphones/pop-2-4.html . Οσο για τον αποθηκευτικο χωρο σε αυτο κολλαω και εγω μου λενε οτι τα 4gb ειναι παρα πολυ λιγα και καλυτερα να παρω απο 8gb και πανω καλυτερα μου ειπανε τα 16gb αλλα σε κινεζικο κινητο συνηθως βρισκεις πιο οικονομικο με 16gb πχ lenovo . θα ηθελα να μου πεις αυτο που λες ως root για τον αποθυκευτικο χωρο εξυπηρετει; ειναι ευκολο να γινει; , θα ηθελα να μαθω περισσοτερα με ενδιαφερει. Επισης θα ηθελα να μου στειλεις κριτικες για το hauwei y550 διοτι ητανε το πρωτο κινητο που μου αρεσε και δεν το εχω βρει σε κανενα μαγαζι ανοιχτο να το δω . Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimiou13 Δημ. April 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Καλησπερα και εγω το σκεφτομαι αυτο το κινητο μου αρεσε , και κοιταγα και το kazam ως φτηνο smartphone 4g απο τον γερμανο , επισης ειδα οτι το pop2 βγαινει και σε 4 οθονη και αυτο μου αρεσε περισσοτερο για να ειναι μικρουλη ξερουμε κατι για αυτο; http://www.alcatelonetouch.com/global-en/products/smartphones/pop-2-4.html . Οσο για τον αποθηκευτικο χωρο σε αυτο κολλαω και εγω μου λενε οτι τα 4gb ειναι παρα πολυ λιγα και καλυτερα να παρω απο 8gb και πανω καλυτερα μου ειπανε τα 16gb αλλα σε κινεζικο κινητο συνηθως βρισκεις πιο οικονομικο με 16gb πχ lenovo . θα ηθελα να μου πεις αυτο που λες ως root για τον αποθυκευτικο χωρο εξυπηρετει; ειναι ευκολο να γινει; , θα ηθελα να μαθω περισσοτερα με ενδιαφερει. Επισης θα ηθελα να μου στειλεις κριτικες για το hauwei y550 διοτι ητανε το πρωτο κινητο που μου αρεσε και δεν το εχω βρει σε κανενα μαγαζι ανοιχτο να το δω . Ευχαριστω εκ των προτερων. Καλησπέρα σας, πριν από 3 ημέρες παρέλαβα το Huawei ascend Y550. Χωρις πλάκα, ως τώρα, το κινητό είναι υπέροχο. Δεν έχει κολλήσει όύτε μία φορά, η οθόνη είναι πολύ καλή, και μου άρεσε η όλη παρουσίαση. Πραγματικά, το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους το σκέφτονται. Κριτικές, μπορείτε να δείτε στο skoutz, στο gsmarena, γενικά σε γνωστά site έχει κριτικές, και είναι, ως επί το πλείστον, πεντάστερες. Πραγματικά ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχω δώσει μόνο 100 ευρώ για κινητό, βασικά, δεν έδωσα, από επιδότηση ήταν:lol::lol:, αλλά το ίδιο είναι:p!! Για το root, καταρχήν έχω βρει σελίδα για το πως να κάνεις root το συγκεκριμένο κινητό, εδώ , , αλλά και γενικότερα εδώ:, ακόμη βέβαια δεν το έχω ψάξει πολύ, όμως σκοπεύω κατά το καλοκαίρι, που θα έχω χρόνο. Έπειτα, αφού το κάνεις root, είδα σε ένα βίντεο ότι μπορείς να εγκαταστήσεις ένα προγραμματάκι που τα μεταφέρει όλα στην sd, αν θέλεις, ενώ με τον παραδοσιακό τρόπο του android μεταφέρει μέρος ή καθόλου από κάποια προγράμματα. Άρα, με μία sd, μπορείς να έχεις χώρο για εφαρμογές. Αυτό το είδα . Βέβαια, υπάρχουν και βίντεο που λένε ότι δεν χρειάζεται να κάνεις root, για να μεταφέρεις πλήρως εφαρμογές στην sd. Και πάλι, αυτά το καλοκαίρι για μένα. Εσύ όμως ψάξτα λίγο, και , εάν βρεις κάτι, πες μας. Εγώ στην Δράμα, το είδα στο Public, δεν ξέρω που μένεις, αλλά φαντάζομαι ότι για να το έχει στην Δράμα, θα το έχει και στο τοπικό σου κατάστημα. Μπορείς όμως να δεις και βίντεο στο youtube, έχει άπειρα. Αυτά από εμένα για την ώρα Βαγγέλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Καλησπέρα σας, πριν από 3 ημέρες παρέλαβα το Huawei ascend Y550. Χωρις πλάκα, ως τώρα, το κινητό είναι υπέροχο. Δεν έχει κολλήσει όύτε μία φορά, η οθόνη είναι πολύ καλή, και μου άρεσε η όλη παρουσίαση. Πραγματικά, το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους το σκέφτονται. Κριτικές, μπορείτε να δείτε στο skoutz, στο gsmarena, γενικά σε γνωστά site έχει κριτικές, και είναι, ως επί το πλείστον, πεντάστερες. Πραγματικά ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχω δώσει μόνο 100 ευρώ για κινητό, βασικά, δεν έδωσα, από επιδότηση ήταν:lol::lol:, αλλά το ίδιο είναι:p!! Για το root, καταρχήν έχω βρει σελίδα για το πως να κάνεις root το συγκεκριμένο κινητό, εδώ , , αλλά και γενικότερα εδώ:, ακόμη βέβαια δεν το έχω ψάξει πολύ, όμως σκοπεύω κατά το καλοκαίρι, που θα έχω χρόνο. Έπειτα, αφού το κάνεις root, είδα σε ένα βίντεο ότι μπορείς να εγκαταστήσεις ένα προγραμματάκι που τα μεταφέρει όλα στην sd, αν θέλεις, ενώ με τον παραδοσιακό τρόπο του android μεταφέρει μέρος ή καθόλου από κάποια προγράμματα. Άρα, με μία sd, μπορείς να έχεις χώρο για εφαρμογές. Αυτό το είδα . Βέβαια, υπάρχουν και βίντεο που λένε ότι δεν χρειάζεται να κάνεις root, για να μεταφέρεις πλήρως εφαρμογές στην sd. Και πάλι, αυτά το καλοκαίρι για μένα. Εσύ όμως ψάξτα λίγο, και , εάν βρεις κάτι, πες μας. Εγώ στην Δράμα, το είδα στο Public, δεν ξέρω που μένεις, αλλά φαντάζομαι ότι για να το έχει στην Δράμα, θα το έχει και στο τοπικό σου κατάστημα. Μπορείς όμως να δεις και βίντεο στο youtube, έχει άπειρα. Αυτά από εμένα για την ώρα Βαγγέλης σε ευχαριστω πολυ στον γερμανο και στην wind που το βρηκα στο ιντερνετ σε καταστημα δεν το εχουνε να το δω απο κοντα και να το χειριστω. Απο μπαταρια πως παει το κινητο; η ενδειξη 4g πως εμφανιζεται; . Εχει επιλογη μονο 4g ; οχι ετσι δεν ειναι; τι επιλογες δικτυου εχει; μονο 2g και μετα μονο umts και μετα την τριπλη λειτουργια; μαζι με το lte ; . Τελος το alcatel το εχεις δει απο κοντα; βλεπω οτι εχει μεγαλυτερη μνημη απο αυτο! επισης το αλκατελ βγαινει και σε 4'' περα απο το 4,5 αλλα εχει 512 ραμ και δεν μπορω να βρω σχολια για αυτο και να το δω και αυτο απο κοντα!. Αν και δεν θελω να παρω κινητο με ραμ 512.... . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts