madman099 Δημοσιεύτηκε April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 7, 2015 (edited) http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/huawei/huawei-ascend-y550-1.jpg Size Height 133mm Width 68mm Depth 9.5mm Weight 153g Color Black/White Display 4.5 inch IPS display 854 x 480 pixels (FWVGA) 16M colors CPU Qualcomm® MSM8916™ Quad-Core 1.2 GHz Operation System Android™ 4.4 Emotion UI 2.3 Memory RAM : 1GB ROM : 4GB ROM User Available: about 1.8 GB microSD card (up to 32GB) Network Y550-L01: l LTE FDD: B1/B3/B7/B8/B20 l WCDMA: 900/2100MHz l GSM: 850/900/1800/1900MHz Y550-L02: l LTE FDD: B1/B3/B5/B7 l WCDMA: 850/900/2100MHz l GSM: 850/900/1800/1900MHz Y550-L03: l LTE FDD: B2/B4/B7 l WCDMA: 850/AWS/1900/2100MHz l GSM:850/900/1800/1900MHz GPS GPS/A-GPS/Glonass Connectivity Bluetooth 4.0 + EDR with BLE 802.11b/g/n USB 2.0 high speed 3.5mm Headset Connector Sensors Accelerometer Proximity sensor Ambient light sensor Digital compass Camera Main camera: 5 MP AF Secondary camera: 2 MP FF Support 720P/1080P video playback Support 720P video recording Audio Audio codec: MP3, MIDI, AMR-NB, AAC, AAC+, eAAC+, PCM Audio file format: *.mp3, *.mid, *.amr, *.3gp, *.mp4, *.aac, *.wav,*.ogg Video Video codec: H.263, H.264, MPEG-4 Video file format: *.3gp, *.mp4 Emotion UI Supported Battery 2000mAh In the box Handset x 1 Battery x 1 Headset x 1 Charger x 1 USB cable x 1 Quick Start Guide x 1 http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/tech-specs/ascend-y550.htm Edited April 7, 2015 by madman099 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 το κινητο ειναι απλα τελειο!! ταχυτατο, 64bit CPU με μολις στα 97ευρω αυτην την στιγμη στο skroutz νομιζω ειναι το πιο vfm smartphone της αγορας εγω βεβαια το εχω απο τον δεκεμβριο το πηρα στα 125 ευρω αλλα παλι αξιζε τα λεφτα που εδωσα δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα ουτε μια επανεκινηση δεν εχει κανει μεχρι στιγμης, περιμενω να παρει ανεπισημα lollipop για να δεσει το γλυκο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. April 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) Έπειτα από αρκετές μέρες με το εν λόγω κινητό μπορώ πλέον να κάνω ένα μίνι review που ίσως φανεί χρήσιμο σε κάποιους που σκέφτονται να πάρουν μια οικονομική συσκευή. Το πρώτο θετικό είναι πως η συσκευασία έρχεται μαζί με hands-free κάτι που δεν γίνετε με πολλές συσκευές στην αγορά - για να μειώσουν ίσως το κόστος - παρά το γεγονός πως το Huawei Ascend Y550 είναι ήδη φτηνό. Βέβαια τα hands - free είναι ότι πιο απλό μπορείς να βρεις, με ένα κουμπί, αλλά και πάλι υπάρχουν. Η κατασκευή του Huawei Ascend Y550 είναι - εννοείτε - πλαστική και δεν μπορεί να πει κάποιος ότι θυμίζει έστω premium καταστάσεις. Ωστόσο τα πλαστικά του δείχνουν να έχουν αντοχές στην καθημερινή χρήση χωρίς θήκη. Δεν έχω δοκιμάσει βέβαια να μου πέσει κάτω ακόμα...:D Από επιδόσεις νομίζω πως για τα δεδομένα της πάει πάρα πολύ καλά. Τρέχει ομαλά ότι παιχνίδι του έχω δοκιμάσει ενώ στα γνωστά Antutu Benchmarks έπιασε σκορ 21125 που είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό για τα δεδομένα. Το σημαντικότερο όμως είναι πως δεν έχω συναντήσει ακόμα κάποιο lag ούτε μου έχει κάνει κάποια επανεκκίνηση. Το μόνο που είδα κάνα δυο φορές μετά από κάποια πειράγματα στις ρυθμίσεις που δεν θυμάμαι τώρα, είναι κάποιες ανανεώσεις στην home screen το οποίο μάλλον ήταν φυσιολογικό. Από μπαταρία επίσης πολύ καλά. 2 μέρες συνήθως με μέτρια χρήση. Η χρήση βέβαια που κάνει ο καθένας μας είναι εντελώς διαφορετική. Εγώ συνήθως παίζω κάνα quizdom ή θα σερφάρω λίγο στο ίντερνετ ή θα παίξω και λίγο μουσική. Φαντάζομαι πάντως σε πολύ βαριά χρήση τη μέρα την βγάζει. Το μεγάφωνο για αυτούς που ακούνε μουσική δεν λέει και πολλά χωρίς όμως να είναι και χάλια. Μάλλον μέτριο. Πάντως με τα ακουστικά ο ήχος είναι πολύ καλύτερος ενώ στο μεγάφωνο έχει μια παραμόρφωση ιδιαίτερα όταν είναι δυνατά. Από θέματα σήματος και μικροφώνου δεν έχω να επισημάνω κάτι άσχημο. Οι συνομιλητές μου με ακούνε καμπάνα και τους ακούω μια χαρά, το σήμα είναι οκ οπότε όλα κομπλέ. Η κάμερα είναι μέτρια και βέβαια έχει και αυτή το θέμα της σε χαμηλούς φωτισμούς αλλά σε γενικές γραμμές η φωτογραφίες είναι αποδεκτές. Το software της κάμερας δεν έχει πολλές ρυθμίσεις - απλώς τα βασικά - ενώ κάποιες από αυτές όπως πχ. το HDR δεν κάνουν και μεγάλη διαφορά. Επίσης κάνα δυο φορές μετά από πείραγμα των ρυθμίσεων και αφού χρησιμοποίησα την κάμερα κατά την επιστροφή από την επεξεργασία των φωτογραφιών για λήψη είχα μαύρη εικόνα. Αυτό βέβαια λύθηκε εύκολα με μια "επαναφορά προεπιλογών". Όσο αφορά τα βίντεο τα οποία είναι 720p αν και δεν έχω δοκιμάσει πολλές λήψεις στις λίγες που δοκίμασα εντός οικίας μου φάνηκαν λίγο σκοτεινές. Η μπροστά κάμερα παρά τα 2Μp είναι αρκετά καλή. Τέλος παρά τα 4GB μνήμης και τα 1.6 που δίνονται στο χρήστη υπάρχει επιλογή να μεταφέρετε όσες εφαρμογές μεταφέρονται στην SD αλλά και να αποθηκεύονται κατευθείαν εκεί κατά την εγκατάστασή τους πράγμα που βοηθάει πολύ στο εξοικονομείτε χώρο. Βέβαια κάθε φορά που εγκαθιστάτε κάποια εφαρμογή καλό ρίχνεται και μια ματιά μήπως χρειαστεί να την μεταφέρετε μόνοι σας καθώς καμιά φορά "δεν πιάνει το κόλπο". Επίσης καλό είναι χρησιμοποιήστε κάποιο πρόγραμμα καθαρισμού περιττών αρχείων έτσι ώστε να εξοικονομείτε ακόμα περισσότερο χώρο. Σε γενικές γραμμές νομίζω πως το τηλέφωνο είναι vfm. Πάρα πολύ καλό για τα χρήματά του. Ίσως ιδανικό για πρώτο Smartphone ή για μια οικονομική λύση και νομίζω πως αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματα που θα δώσετε για να το πάρετε. Παρακάτω έχω και κάποιες εικόνες σχετικά με το τηλέφωνο και τη κάμερα. [ATTACH]59681[/ATTACH] [ATTACH]59682[/ATTACH][ATTACH]59683[/ATTACH] [ATTACH]59688[/ATTACH][ATTACH]59690[/ATTACH] Edited April 18, 2015 by madman099 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 δειχνει παρα πολυ καλη συσκευη παραξενο ομως που και η wind και ο γερμανος το δινουνε στα 99 ευρω ενω παλια ειχε 139 ευρω. Κολλαω λιγο στην αναλυση του κινητου παντως απο φωτογραφιες που γραφεις φαινεται παρα πολυ καλες , και ενα αλλο κολλημα ειναι η μπαταρια και επισης τα 4gb υπαρχει πιθανοτητα να μην μπορεις να εγκαταστησεις εφαρμογες; ή δεν σου εχει τυχει; και επισης τι ρυθμιση θελει για να αποθυκευονται στην καρτα μνημης κατευθειαν; ειναι χαρακτηριστικο του κινητου αυτο; ή γινεται σε ολα τα smartphone ; μου ειπανε οτι το clean master οτι μπορει να το κανει αυτο αλλα γινεται σε καποιες εφαρμογες και οχι σε ολες για αυτο κολλαω στον χωρο του κινητου , παντως φαινεται τελειο , δεν εχω βρει καποιο καταστημα να το εχει να το δω απο κοντα! Επισης η συσκευη εχει led notification;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. April 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 δειχνει παρα πολυ καλη συσκευη παραξενο ομως που και η wind και ο γερμανος το δινουνε στα 99 ευρω ενω παλια ειχε 139 ευρω. Κολλαω λιγο στην αναλυση του κινητου παντως απο φωτογραφιες που γραφεις φαινεται παρα πολυ καλες , και ενα αλλο κολλημα ειναι η μπαταρια και επισης τα 4gb υπαρχει πιθανοτητα να μην μπορεις να εγκαταστησεις εφαρμογες; ή δεν σου εχει τυχει; και επισης τι ρυθμιση θελει για να αποθυκευονται στην καρτα μνημης κατευθειαν; ειναι χαρακτηριστικο του κινητου αυτο; ή γινεται σε ολα τα smartphone ; μου ειπανε οτι το clean master οτι μπορει να το κανει αυτο αλλα γινεται σε καποιες εφαρμογες και οχι σε ολες για αυτο κολλαω στον χωρο του κινητου , παντως φαινεται τελειο , δεν εχω βρει καποιο καταστημα να το εχει να το δω απο κοντα! Επισης η συσκευη εχει led notification;. Η ανάλυση της οθόνης είναι οκ για τις διαστάσεις της συσκευής κάτι που μεταφράζετε σε 218 ppi. Μεγαλύτερη ανάλυση θα είχε και επίπτωση στην απόδοση της μπαταρίας. Ωστόσο το σημαντικό είναι πως τα χρώματα στην οθόνη δείχνουν όμορφα και δεν θα δεις π.χ το μαύρο σε μεγάλη φωτεινότητα να γκριζάρει. Γενικά νομίζω πως η οθόνη ανταποκρίνεται πολύ καλά. Για τη μπαταρία γράφω στο review πως τα πάει καλά. Προσωπικά μου βγάζει 2 μέρες αλλά όπως γράφω και παραπάνω είναι τι χρήση κάνει ο καθένας. Με βαριά χρήση πάντως νομίζω πως τη μέρα τη βγάζει άνετα. Όσο για τα 4GB σίγουρα θα θέλαμε τουλάχιστον 8GB αλλά μέχρι στιγμής δεν μου έχει τύχει να μην μπορώ να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή. Συνολικά έχω ξεπεράσει τα 5GB σε εφαρμογές και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το χώρο. Υπάρχει η επιλογή στις ρυθμίσεις της συσκευής (δεν χρειάζεται να εγκαταστήσω κάτι) αλλά νομίζω αυτό είναι θέμα του software της εταιρίας. Τώρα αν αυτό γίνετε σε όλες τις εφαρμογές δυστυχώς δεν μπορώ να το ξέρω και προφανώς θα το μάθω αν μου τύχει. Τέλος η συσκευή έχει led notification. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Τελικa σε αυτήν την συσκευη θα καταλήξω έπεσε στα 90ευρω στον σκρουντζ και θα θα πάω νά την πάρω , και επίσης στο σκρουντζ διάβασα και τα καλύτερα σχολια για το κινητό. Προς το παρον έχω 1gb κάρτα μνήμης σε ένα παλιό κινητό που χρησιμοποιω και πρέπει νά πάρω μια μεγαλύτερη για το κινητό για νά περνάω εφαρμογές !. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. April 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Τελικa σε αυτήν την συσκευη θα καταλήξω έπεσε στα 90ευρω στον σκρουντζ και θα θα πάω νά την πάρω , και επίσης στο σκρουντζ διάβασα και τα καλύτερα σχολια για το κινητό. Προς το παρον έχω 1gb κάρτα μνήμης σε ένα παλιό κινητό που χρησιμοποιω και πρέπει νά πάρω μια μεγαλύτερη για το κινητό για νά περνάω εφαρμογές !. Καλό είναι να πάρεις μια κάρτα 32GB. Υπάρχουν φθηνές και καλές στο skroutz. Όσο αφορά τη συσκευή νομίζω πως σε Android, βάση specs και σε αυτές της τιμές, από Ελλάδα είναι μονόδρομος. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) Καλό είναι να πάρεις μια κάρτα 32GB. Υπάρχουν φθηνές και καλές στο skroutz. Όσο αφορά τη συσκευή νομίζω πως σε Android, βάση specs και σε αυτές της τιμές, από Ελλάδα είναι μονόδρομος. :) σε ευχαριστώ πολύ σήμερα την πήρα μας από αυτήν την συσκευή σου γράφω αρκετά καλή συσκευή μου φαίνεται λίγο που την δοκίμασα. και το τέλειο είναι ότι αλλάζουν οι σταθμοί στο ράδιο από τα ακουστικά .και δεν έκανα λογαριασμό στην Android market αλλά κατέβασα το one mobile market και μια χαρά πάει αλλά δεν έχω περάσει πολλές εφαρμογές. μου άρεσε επίσης που μπορείς να ελέγξεις τις εφαρμογές που η κάθε μια ξεχωριστά θα ενημερώνεται είτε μέσω Wi-Fi είτε από το δίκτυο χωριστά για την κάθε μια. επίσης έχει μέσα διαχειριστή και καθαρίζεις την μνήμη και έχει και για την μπαταρία για να μην ενοχλείτε και το τέλειο επίσης όταν η μπαταρία είναι χαμηλή επιλέγεις την επιλογή ultra και μπορείς να πάρεις μόνο τηλέφωνο και να στείλεις μυνήματα όλα τα υπόλοιπα απενεργοποιούνται για μπορέσει να σε βγάλει η μπαταρία πολύ ωραίο. επίσης υπάρχει αλλαγή προβολής μενού σε πλακιδια όπως στα windows τηλέφωνα. Επίσης ένω εχει μπροστινή κάμερα στο skype εχει την επιλογή video κλήση στις κλήσεις του κινητού δεν μπορω νά βρω πως κάνουμε βίντεο κλήση δεν το υποστηρίζει αυτο ; Edited April 28, 2015 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. April 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Καλομίλητο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Καλομίλητο! :) καλή συσκευή φαίνεται! αλλά ζεσταίνεται πολύ στο 4g! και καταναλώνει πολύ μπαταρία, πάντως κολλάει και το όπερα μίνι στο yahoo mail ο browser που έχει μέσα το κινητό είναι καλύτερος και έχει και flash player ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. April 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Εγώ για να πω την αλήθεια δεν χρησιμοποιώ ιδιαίτερα 4G. Γενικότερα όμως σε παιχνίδια που έχω δοκιμάσει δεν μου έχει ανεβάσει θερμοκρασίες και η μπαταρία πάει ικανοποιητικά. Βέβαια ξέχασα να αναφέρω πως τη φωτεινότητα την έχω στη μέση ή στο αυτόματο. Επίσης ο browser που έχει όντως πάει καλά σε αντίθεση με το chrome που είναι λίγο αργός. Για opera δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Εγώ για να πω την αλήθεια δεν χρησιμοποιώ ιδιαίτερα 4G. Γενικότερα όμως σε παιχνίδια που έχω δοκιμάσει δεν μου έχει ανεβάσει θερμοκρασίες και η μπαταρία πάει ικανοποιητικά. Βέβαια ξέχασα να αναφέρω πως τη φωτεινότητα την έχω στη μέση ή στο αυτόματο. Επίσης ο browser που έχει όντως πάει καλά σε αντίθεση με το chrome που είναι λίγο αργός. Για opera δεν ξέρω. δεν το ήξερα ότι μπορείς νά ορίσεις νά αποθηκεύονται τα μυνηματα κατευθείαν στην σήμ(πέρα από την μεμονομενη αντιγραφή σε κάθε μυνημα με παρατεταμενο πατημα στο μυνημα!).Επίσης δοκίμασα το gps του κινητού χωρίς internet,και είναι ακαριαίο στο π και φί σου βρίσκει την θέση σου!.Και μεσα στο λεωφορείο που ήμουνα μετακινήνοτανε το κτελ και αυτο πήγαινε ακριβώς !. Επίσης υπάρχει επιλογή που σου λέει πως θα πας στα ελληνικά πολύ ωραίο εντυπωσιαστήκα!.Σε αλλά κινητά δεν εχει τους χάρτες μεσα και πρέπει νά τους περάσεις εσύ ! Επίσης δεν ξέρω εάν το είδατε άμα κάνεισ το κινητό σου hotspot υπάρχει από την αρχή κωδικός για ασφάλεια για μην γίνει κατά λάθος και σε χρεώσει ,επίσης μπορείς νά ορίσεις εσύ μέχρι πόσες συσκευές μπορούν νά συνδεονται στο wifi hotspot σου ! Από 1-8 συσκευές ομολογώ ότι hauwei δεν την περίμενα τόσο οργανωμένη και οφείλω νά πω ένα μπράβο στην εταιρεία ! Επίσης μπορείς νά συνδέσεις το κινητό σου με usb ως μόντεμ όπως έκανα πάλια με το νόκια ε52 που είχα ! :-) . Αυτο που έχω απορία είναι η βίντεο κλήση από το δίκτυο άμα γίνεται ! Όπως ρώτησα και παραπάνω ! Επίσης δεν ξέρω επίσης άμα το είδατε όταν βάζεται τον φόρτιστη πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις και μετα εξοικονόμηση ενέργειας γράφει σε πόση ώρα θα φόρτιστει το κινητό και αντίστοιχα όταν δεν φόρτιζει γράφει σε πόση ώρα θα απόφόρτιστει η μπαταρία , πολύ ωραίο !. Φοβάμαι το κουμπί που κλειδώνει όμως το κινητό μην χαλάσει αν και είναι πλαστικό και φαίνεται νά αντέχει διότι αλλιώς δεν θα μπορεί νά ανάψει η οθονη, εάν υπήρχε τροπος νά ανάβε η οθονη με τα κουμπιά τήσ έντασης δεν θα είχα αγωνία με το κουμπί αυτο !. Επίσης ο φόρτιστης του κινητού δεν μου αρέσει το καλώδιο usb είναι σκληρο το καλώδιο και όχι μαλακό είναι πολύ αγκιστρωτο στο κινητό φοβάμαι την υποδοχή μην ξεκολλήσει! (όπως την είχα πάθει σε πάλια συσκευή νόκια !). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. May 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Βασικά αυτό με το κουμπί δεν το είχα σκεφτεί αλλά δεν νομίζω να χαλάσει. Μια χαρά το βρίσκω όπως νομίζω και το καλώδιο. Άλλωστε φαντάζομαι πως σε καλύπτει η εγγύηση για όλα αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Βασικά αυτό με το κουμπί δεν το είχα σκεφτεί αλλά δεν νομίζω να χαλάσει. Μια χαρά το βρίσκω όπως νομίζω και το καλώδιο. Άλλωστε φαντάζομαι πως σε καλύπτει η εγγύηση για όλα αυτά... και εγώ αυτο πιστευω. Δυο χρόνια εγγυηση μου είπανε το καταστήμα μπορεί νά το πάει στους αντιπρόσωπους στην Αθήνα που είναι στην Λιοσιων. Ή το πάω κατευθείαν εγώ στην Λιοσιων αυτο μου είπανε στο καταστήμα στο Πειραιά tokinitomou.gr που το πήρα!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. May 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 (edited) σε ευχαριστώ πολύ σήμερα την πήρα μας από αυτήν την συσκευή σου γράφω αρκετά καλή συσκευή μου φαίνεται λίγο που την δοκίμασα. και το τέλειο είναι ότι αλλάζουν οι σταθμοί στο ράδιο από τα ακουστικά .και δεν έκανα λογαριασμό στην Android market αλλά κατέβασα το one mobile market και μια χαρά πάει αλλά δεν έχω περάσει πολλές εφαρμογές. μου άρεσε επίσης που μπορείς να ελέγξεις τις εφαρμογές που η κάθε μια ξεχωριστά θα ενημερώνεται είτε μέσω Wi-Fi είτε από το δίκτυο χωριστά για την κάθε μια. επίσης έχει μέσα διαχειριστή και καθαρίζεις την μνήμη και έχει και για την μπαταρία για να μην ενοχλείτε και το τέλειο επίσης όταν η μπαταρία είναι χαμηλή επιλέγεις την επιλογή ultra και μπορείς να πάρεις μόνο τηλέφωνο και να στείλεις μυνήματα όλα τα υπόλοιπα απενεργοποιούνται για μπορέσει να σε βγάλει η μπαταρία πολύ ωραίο. επίσης υπάρχει αλλαγή προβολής μενού σε πλακιδια όπως στα windows τηλέφωνα. Επίσης ένω εχει μπροστινή κάμερα στο skype εχει την επιλογή video κλήση στις κλήσεις του κινητού δεν μπορω νά βρω πως κάνουμε βίντεο κλήση δεν το υποστηρίζει αυτο ; Αλήθεια δεν βρήκες την επιλογή για βίντεο κλήση στο skype ή ρωτάς εάν έχει βίντεο κλήση εκτός skype? Edited May 3, 2015 by madman099 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Αλήθεια δεν βρήκες την επιλογή για βίντεο κλήση στο skype ή ρωτάς εάν έχει βίντεο κλήση εκτός skype? την βιντεοκληση στο skype την βρηκα , ρωταω για να κανω κανονικη βιντεοκληση πως γινεται ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. May 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια επιλογή. Μόνο μέσω κάποιου software μπορείς να κάνεις βιντεοκλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια επιλογή. Μόνο μέσω κάποιου software μπορείς να κάνεις βιντεοκλήση. το εχεις δοκιμαασει; τι με συμβουλευεις να κατεβασω; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. May 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 το εχεις δοκιμαασει; τι με συμβουλευεις να κατεβασω; . Δεν το έχω ψάξει καθόλου και βασικά δεν γνωρίζω αν υπάρχουν τέτοιες. Πάντως εάν πέσει κάποια τέτοια εφαρμογή στην αντίληψή μου θα σε ενημερώσω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Δεν το έχω ψάξει καθόλου και βασικά δεν γνωρίζω αν υπάρχουν τέτοιες. Πάντως εάν πέσει κάποια τέτοια εφαρμογή στην αντίληψή μου θα σε ενημερώσω. :) σε ευχαριστώ πολύ . κάτι άλλο back up τηλεφώνου πως μπορώ να κάνω ? επίσης μπορώ να συγχρονίσω το yahoo mail μου και αντιγράφουν στο ημερολόγιο ότι υπενθυμίσεις έχω? ή πρέπει να τις περάσω εγώ χειροκίνητα? . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. May 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 σε ευχαριστώ πολύ . κάτι άλλο back up τηλεφώνου πως μπορώ να κάνω ? επίσης μπορώ να συγχρονίσω το yahoo mail μου και αντιγράφουν στο ημερολόγιο ότι υπενθυμίσεις έχω? ή πρέπει να τις περάσω εγώ χειροκίνητα? . backup του τηλεφώνου λογικά κάνεις μέσω κάποιου software. Η συσκευή έρχεται με ένα πρόγραμμα "Αντίγραφο ασφαλείας" αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Επίσης εάν θέλεις να κάνεις backup μόνο τις επαφές υπάρχει η επιλογή στις επαφές σαν "Εισαγωγή/Εξαγωγή". Όσο αφορά το yahoo mail νομίζω θα πρέπει να τα συγχρονίσεις μέσω ιντερνετ με κάποιο λογαριασμό google πρώτα. Εκτός και αν υπάρχει software για το yahoo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. May 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Μια επιβεβαίωση μόνο να κάνω. Το κινητό όντως ανεβάζει θερμοκρασία όταν σερφάρεις στο ίντερνετ. Συνήθως εγώ δεν έμπαινα από το κινητό για πολύ ώρα αλλά κάποια στιγμή που χρειάστηκε όντως ζεστάθηκε από πίσω. Αυτό βέβαια είναι σύνηθες φαινόμενο σε πολλές συσκευές. Η ουσία είναι να μην υπάρχει περαιτέρω πρόβλημα. Επίσης ένα αρνητικό ακόμα είναι τα μη φωτιζόμενα buttons που είναι θεματάκι σε χαμηλό φωτισμό... Αυτά τα δύο αρνητικά είναι ίσως και τα πιο σοβαρά γιατί κατά τα άλλα το κινητάκι για 90€ είναι σούπερ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 backup του τηλεφώνου λογικά κάνεις μέσω κάποιου software. Η συσκευή έρχεται με ένα πρόγραμμα "Αντίγραφο ασφαλείας" αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Επίσης εάν θέλεις να κάνεις backup μόνο τις επαφές υπάρχει η επιλογή στις επαφές σαν "Εισαγωγή/Εξαγωγή". Όσο αφορά το yahoo mail νομίζω θα πρέπει να τα συγχρονίσεις μέσω ιντερνετ με κάποιο λογαριασμό google πρώτα. Εκτός και αν υπάρχει software για το yahoo. Δεν έχετε το HiSuite? http://consumer.huawei.com/minisite/HiSuite_en/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. May 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) Δεν έχετε το HiSuite? http://consumer.huawei.com/minisite/HiSuite_en/ Το είχα δει όταν ρώτησε ο φίλος πιο πάνω. Εννοείς αν ήταν προεγκατεστημένο? Εγώ δεν το έχω πάντως. Edit: Προφανώς βέβαια το πρόγραμμα είναι για το PC!:lol: Edited May 8, 2015 by madman099 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Το είχα δει όταν ρώτησε ο φίλος πιο πάνω. Εννοείς αν ήταν προεγκατεστημένο? Εγώ δεν το έχω πάντως. Edit: Προφανώς βέβαια το πρόγραμμα είναι για το PC!:lol: ουαου!!!! δεν το περίμενα ότι υπάρχει δηλαδή το είχα και στο νοκια και το έχω και εδώ? τέλειο?!!!! και πάλι λέω ένα μπράβο στην εταιρεία με την καλή οργάνωση της!!! άρα back up από εκεί θα κάνω τέλεια!! μου φτιάξατε την ημέρα!!! θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts