Kanenask Δημοσιεύτηκε April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 4, 2015 Καλησπέρα έχω το nexus 5 και σκέφτομαι να το δώσω για να πάρω το htc m8. Επίσης η γυναίκα μου έχει το s4 και σκέφτεται και αυτή να αλλάξει και να πάρει το g3. Αξίζουν οι αλλαγές? Εχεται μα προτείνετε κάποια αλλη συσκευή? Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Το θέμα είναι και το πόσα θα δώσεις...γενικα σαν μετάβαση και τα δύο αξίζουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. April 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Έχει κάτι προσφορές ο γερμανός αυτες τις μέρες, υπολογίζω γύρω στα 280 και για τα δύο. Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 φυσικα και αξιζουν οι μεταβασεις που λες.κι εχουν και καλες τιμες τωρα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. April 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Απλα για μένα το σκέφτομαι λίγο και για το G3 με τα 32gb και τα 3 gb αντι για το m8. Καμια γνώμη? Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple7 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Απλα για μένα το σκέφτομαι λίγο και για το G3 με τα 32gb και τα 3 gb αντι για το m8. Καμια γνώμη? Ε το 3άρι το G3 είναι σαφώς καλύτερη επιλογή. Πιο άνετο ;) Αλλά το Μ8 πιο δοκιμασμένη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. April 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Αυτό σκέφτομαι και γω... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απλα μου αρέσει το sense και η ποιότητα κατασκευής του m8 περισσότερο... Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 το g3 στα 280 ειναι απλα δωρο-στα 340-380 υπαρχουν και αλλες επιλογες-να θυμασαι ομως οτι δεν προκειται να ξεφυγεις απτο καθε μερα φορτιση-η 4κ περισσοτερο εντυπωσιαζει στην θεωρια ενω στη πραξη ''γδερνει'' την μπαταρια-στα κινητα η 1080 των g2,s5,z2 κτλ ειναι υπεραρκετη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georg_volos Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 το g3 στα 280 ειναι απλα δωρο-στα 340-380 υπαρχουν και αλλες επιλογες-να θυμασαι ομως οτι δεν προκειται να ξεφυγεις απτο καθε μερα φορτιση-η 4κ περισσοτερο εντυπωσιαζει στην θεωρια ενω στη πραξη ''γδερνει'' την μπαταρια-στα κινητα η 1080 των g2,s5,z2 κτλ ειναι υπεραρκετη Ακριβώς, το θέμα της μπαταρίας είναι σίγουρα στην ημερήσια φόρτιση. Δεν παίζει να αντέξει παραπάνω με τέτοια ανάλυση οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. April 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Για την ανάλυση της οθόνης του g3 είμαι της ίδιας άποψης και γω. Για να βοηθήσω λίγο οι λόγοι που αφήνω το Nexus είναι η διάρκεια της μπαταρίας, τα 16gb μνήμης και το χάλια ηχειάκι!!!! Απο την άλλη ειναι άψογο σε ταχύτητα, smooth όσο δεν πάει άλλο και φυσικά pure android. Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. April 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Η επιλογή τελικά ηταν το m8 . και είναι φοβερό ..... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 αν πας σε g3 θα ευχαριστηθεις οθονη..αλλα η μπαταρια στραγγιζει Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλησπέρα έχω το nexus 5 και σκέφτομαι να το δώσω για να πάρω το htc m8. Επίσης η γυναίκα μου έχει το s4 και σκέφτεται και αυτή να αλλάξει και να πάρει το g3. Αξίζουν οι αλλαγές? Εχεται μα προτείνετε κάποια αλλη συσκευή? Ποσο το σπρωχνεις το nexus?? Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. April 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Ποσο το σπρωχνεις το nexus?? Τα κινητά έχουν δοθεί και τα δύο... Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts