sosimple2 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Ξανατρεχει η προσφορά σε ολλανδικό store για το Surface 3. http://www.microsoftstore.com/store/mseea/nl_NL/pdp/productID.314948400 Παει το 4? Γιατί αυτο, σε τι σε βολευε καλύτερα τo Surface 3? Προφανώς η ταχύτητα δεν ειναι βασικο για τη χρηση σου ε?.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 (edited) Παει το 4? Γιατί αυτο, σε τι σε βολευε καλύτερα τo Surface 3? Προφανώς η ταχύτητα δεν ειναι βασικο για τη χρηση σου ε?.. Τα 2 m3 τα γυρισα πίσω διότι το ένα μου ήρθε με καμένα pixel και αρκετο bleeding πράγμα απαράδεκτο και το δεύτερο διότι έβγαζε ένα περίεργο συνεχόμενο μηχανικό-ηλεκτρικο θόρυβο που δεν το θεωρώ φυσιολογικό(βασικα και τα 2 απλά το ένα περισσότερο από το δεύτερο) άρα πήγαινε περιπατο το fanless. Και στα 2 κοινος παρονομαστής η μετριότατη μπαταρία που δεν δικαιολογείται για Core M CPU και σε χειρότερα επίπεδα από το i5 Pro 3 που είχα επί 15 μήνες. Έλεγα να δοκιμάσω την τύχη μου με το i5 αλλά αυτό όλα φαινομενικά άψογα χωρίς τα κουσούρια των m3 και ελαφρώς καλύτερη αυτονομία από τα 2 m3 αλλά και εδώ μάλλον έπεσα σε ελαττωματικό διότι το proximity sensor της οθόνης δεν λειτουργεί σωστά και μεταβάλει την φωτεινότητα πάνω κάτω από μόνο του ενώ έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη φωτεινότητα. Και επανεγκατάσταση drivers και hard reset έκανα αλλά τίποτα επομένως γυρίζει πίσω και το i5. Και αφού δεν με θέλει βλέπω δεν ασχολούμαι περαιτέρω με το Pro 4. Και έως αποφασίσω ποιο άλλο 12αρι υβριδικό θα στραφώ επέστρεψα στο μικρό μιας και με καλύπτει στο 80-90% των αναγκών μου. Αλλά επειδή παρέλαβα πριν λίγη ώρα αλλά ούτε και εδώ τέλεια τα πράγματα από άποψη παρτίδας διότι μου ήρθε με 33% battery wear δηλαδή 1/3 λιγότερη χωρητικότητα από την εργοστασιακή που ορίζει η MS επομένως αν στις επόμενες ημέρες με 4-5 πλήρες φορτίσεις δεν πέσει κάτω από 5% και αυτό θα παρει το δρόμο της επιστροφής :lol::wacko: Με το πρώτο που είχα παρει πέρσι το Μάιο μήνα με 0% μου ήρθε και ένα εξαμηνο στην κατοχή μου ουδέποτε είχα πάνω από 5% battery wear. Είτε μάπα μπαταρία έκατσε στην παρτίδα που παρέλαβα είτε έχουν βαλει καμία από επιστρεφόμενα και χρησιμοποιημένα από refurbished. Αλλιώς δεν αξηγειται Με το καλο να παραλαβεις Αλεξ. Ηρθε και το tempered glass,αψογο και με αριστη τοποθετηση....ουτε που καταλαβαινεις οτι υπαρχει κι η συμπεριφορα με το stylus δε φαινεται να εχει αλλαξει. Μπράβο Αλεξ. Με το καλό να παραλαβεις. Κι εγώ την ίδια ακριβώς αναμονή, με το μικρό, αναμένοντας τις προτάσεις του ανταγωνισμού. Δεν ξεκινήσαμε με το δεξί ούτε και εδώ μου φαίνεται παιδιά :blink: Edited January 21, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Πωωω. Μεγάλη γκαντεμιά ή είναι γενικό φαινόμενο αραγε.. Σε διαβάζω, τα υπόλοιπα τα ήξερα. Για το sp4 δεν ήξερα γιατί το έδωσες. Προσωπικά πιστευα οτι με αυτο θα μεινεις, μου ακούγεται ως η χρυση τομη σε ολα. Γι αυτο σε ρώτησα, αλλά αμα σου ηρθε ψιλο ελαττωματικο λογικο να το επιστρέψεις.. Ισως θα πρεπε να ξανα παραγγείλεις το sp4 μεχρι να σου έρθει ενα σωστο.. Με αυτα που διαβαζω θα ανησυχουσα πολύ τι θα μου έρθει αν ειχα σκοπο να παρω.. Για τοσα λεφτα, και το ονομα Microsoft απαράδεκτο να υπάρχουν τοσα ελαττωματικα παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Χειρότερα και από τα κινεζικα! Σα να παίζεις τζοκερ, μέχρι να πιάσεις την καλή παρτίδα! Δε δικαιολογείται αυτό για έναν κολοσσό όπως τη Microsoft και τα λεφτά που ζητάει. Χρησιμοποιεί κανεις το καινούριο stylus του sp4 στο surface 3? Σε εμένα δουλεύει κατά το 90% όπως πρέπει. Υπάρχουν φορές που σταματάει να δουλεύει και επανέρχεται. Δεν ξέρω αν είναι ελαττωματικό το δικό μου ή αν οφείλεται στην μπαταρία. Πάντως σήμερα μου τελείωσε η αρχική μπαταρία που είχε στη συσκευασία μετά από λιγότερο από μήνα καθημερινής χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 (edited) Μετα ενα τετράμηνο απο το τελευταίο firmware update για το Surface 3 η MS κυκλοφόρησε ενα τεράστιο με βελτιώσεις σε πλήθος παραμέτρων για Windows 8.1 και 10 εξισου. Στα 10αρια το firmware update εχει extra βελτιώσεις/προσθήκες. https://www.microsoft.com/surface/en-us/support/install-update-activate/surface-3-update-history?os=windows-10 January 2016 updates The following update will be listed as “System Firmware Update – 1/19/2016” when you view your update history. Note When Surface updates are provided via the Windows Update service, they are delivered in stages to Surface customers. As a result, not every Surface will receive the update at the same time, but the update will be delivered to all devices. If you have not received the update then please manually check Windows Update later. -Surface System Aggregator Firmware update (v1.0.51500.0) improves reliability with the Surface 3 Type Cover. -Surface UEFI update (v1.51116.18.0) improves touch support for UEFI menus and support for 3rd party onscreen keyboards improvements. -Audio Device driver update (v603.9600.2563.61816) improves system stability. -Wireless Network Controller and Bluetooth driver update (v15.68.3093.197) improves access point compatibility and throughput on 5GHz. -HD Graphics driver update (v10.18.14.4299) improves system stability and reliability. -Audio Codec driver update (v6.2.9600.527) improves audio quality with some applications. -Serial IO GPIO Controller driver update (v603.9600.2305.3926) improves system stability and touch screen reliability. Edited January 23, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Το πέρασα. Για να πω την αλήθεια η μόνη διαφορα που ειδα είναι ο περισσότερος χρόνος που χρειάζεται πλέον να μπουταρει. Τώρα βγάζει και επιπλέον το logo των windows! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Ποσο παραπανω χρονο κανει για να μπουταρει? Να υποθεσω οτι αναφερεσαι σε καθε μπουταρισμα και οχι μονο στο πρωτο μετα την αναβαθμιση, που φυσιολογικα θα παρει παραπανω χρονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Αναφέρομαι σε ολα τα μπουταρισματα και οχι στο πρωτο. Ο χρονος ειναι λιγα δευτερολεπτα παραπανω, τιποτα τραγικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Και εγω αυτο παρατήρησα οτι το μπουταρισμα έγινε πιο αργό κανα 4-5" Και επίσης στο boot μετα το logo του surface εμφανίζεται επιπλεον στο καπάκι το logo των Windows. Τωρα σε τι αποσκοπεί να υπαρχει το Windows logo επιπλεον μονο η MS το ξέρει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Εχω την εντύπωση ότι στρώνει σιγά σιγα. Βασικά αυτό το logo των windows με τρομαξε στην αρχή. Επειδή έβαλε και αλλα update μαζί, το συνολικο μέγεθος ήταν 1 Gb. Όταν ειδα κατά το μπουταρισμα το logo των windows, λέω εκανα βλακεία και επελεξα να κάνει update στα windows 10:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Πως να δοκιμάσω τα windows 10 στο surface 3 μου χωρίς να χαλάσω τα windows 8.1 που έχει και να χάσω τα δεδομένα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Πως να δοκιμάσω τα windows 10 στο surface 3 μου χωρίς να χαλάσω τα windows 8.1 που έχει και να χάσω τα δεδομένα μου? Χώρισε το δίσκο στην μέση και εγκατέστησε τα 10 στο δευτερο partition κάνοντας καθαρη εγκατάσταση απο USB. Κατέβασε το ISO των 10 την τελευταία 1511 έκδοση απο windows media creation tool και αντέγραψε τα αρχεια σε ενα 8αρι USB flash που προηγούμενος θα εχεις διαμορφώσει σε fat32 και αυτο ήταν. Αφου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση κατέβασε και εγκατέστησε το firmware update για τα 10 απο το παρακάτω link και προχωρα σε manual εγκατάσταση του. https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=49040 Η μπορεί να μην χρειαστεί εφόσον τα 10 εχουν αναγνωρίσει το wifi και ετσι απλά πρώτο πράγμα που θα κανεις ειναι να πας Windows update και να εγκαταστήσεις το τελευταίο του Γεναρη firmware update μαζί με τα τελευταία Windows update και καθάρισες. Απλά καθε φορα που θα εκκινείς το tablet θα σου δίνει επιλογη ειτε με τα 8.1 ειτε με 10 να μπουταρεις και επιλέγεις οτι θες. Εδω ένας κατατοπιστικός οδηγός πως να σπάσεις το δίσκο στα 2 στην αρχή της διαδικασίας που ειναι απαραίτητο να γίνει και επιπλεον αν θελήσεις να διαγράψεις το partition με τα 10 πως ακριβώς να το κανεις με ασφάλεια και να ενώσεις τον δίσκο σε ενα ενιαίο partition και να εχεις τα 8.1 ως μονο και βασικό. http://www.windowscentral.com/how-dual-boot-windows-10-preview-windows-81 Απλά εχε υπόψη οτι μπορεί να χρειαστείς ενα USB hub και να συνδέσεις ποντίκι-πληκτρολόγιο για να γίνει η διαδικασία διοτι η η οθονη αφής δεν θα ανταποκρίνεται κατα το boot και εγκατάσταση των 10. Επίσης για να εκκινήσεις απο USB πας advance setting στο update and recovery menu κανεις επανεκκίνηση και θα σου βγάλει επιλογές στην οθονη και επιλέγεις boot απο USB και λογικα θα ξεκινήσει η διαδικασία. Τα 10 αν σου ζητήσει κλειδί στην αρχή πατάς skip η αλλιως αν δεν στο βγάλει σαν επιλογη βάλε ενα τυχαίο κλειδί των 10(με ενα Google search θα βρεις εύκολα) και αφου γίνει η εγκατάσταση δεν χρειάζεται κλειδί extra ακόμα και αν δεν εχουν γίνει activation τα Windows μετέπειτα. Ειναι πλήρως λειτουργικά. Αλλιως η πιο εύκολη εναλλακτική λυση κάνε αναβάθμιση στα 10 κανονικα κατεβάζοντας το τελευταίο ISO 1511 μέσω media creation tool και τρέξτω μέσα απο τα Windows επιλέγοντας διατήρηση αρχείων και ρυθμίσεων και περίμενε να ολοκληρωθεί. Καμια ωριτσα θα πάρει και είσαι έτοιμος. Και αν θελήσεις να γυρίσεις στα 8.1 εχεις 30 ημέρες περιθώριο που σε επαναφέρει ακριβώς στην κατασταση οπως ήταν πριν αναβαθμίσεις. Δεν χάνεις αρχεια η ρυθμίσεις. Αυτοί ειναι οι 2 τρόποι για να δοκιμάσεις τα 10 και να γυρίσεις στα 8.1. Διαλέγεις και παίρνεις.:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Σε ευχαριστώ πολυ. Αναλυτικότατος!!! Θα δοκιμάσω σε ξεχωριστο partition. Όταν θελήσω να τα βγάλω τελικά τα windows 10, θα έχω θέμα με τον bootloader και το recovery partition που ειδα πως έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 (edited) Σε ευχαριστώ πολυ. Αναλυτικότατος!!! Θα δοκιμάσω σε ξεχωριστο partition. Όταν θελήσω να τα βγάλω τελικά τα windows 10, θα έχω θέμα με τον bootloader και το recovery partition που ειδα πως έχει? Οχι κανενα θέμα,απλά να ακολουθήσεις κατα γράμμα τις βήμα βήμα οδηγίες του link. Πολυ απλη η διαδικασία να καταργήσεις τα 10 απλά μια εντολή πατάς και μια επανεκκίνηση κανεις και τέλος. Σου δείχνει και φωτογραφίες για να σε διευκολύνει. Το εχω κανει πολλές φορες στο πρόσφατο παρελθόν και οχι μονο στα surface. Edited February 5, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 https://www.microsoft.com/surface/en-us/support/install-update-activate/surface-3-update-history?os=windows-8.1-update-1 Νεο firmware update •Surface UEFI update (v1.51116.78.0) recalibrates touch panel. •Surface Touch Controller Firmware update (v4.251.60.0) recalibrates touch panel. •Surface Platform Power Driver update (v2.1.36.1) improves charging. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Με κάθε update και καλύτερο το surface. Να είχε και κατάστημα της προκοπής όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Έχει δοκιμάσει κανεις να περάσει Linux στο surface 3? Δοκίμασα σε virtualbox αλλα τα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο θετικά. Υπάρχουν πουθενά οδηγίες για dualboot? Βέβαια δεν περιμένω να δουλεύουν όλα όπως πχ το stylus. Απλά προεκειψε η ανάγκη για Linux. Αν δουλεύουν τα βασικά όπως ήχος, WiFi, σωστή ανάλυση οθόνης και το type cover θα ήμουν καλυμμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Έχει δοκιμάσει κανεις να περάσει Linux στο surface 3? Δοκίμασα σε virtualbox αλλα τα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο θετικά. Υπάρχουν πουθενά οδηγίες για dualboot? Βέβαια δεν περιμένω να δουλεύουν όλα όπως πχ το stylus. Απλά προεκειψε η ανάγκη για Linux. Αν δουλεύουν τα βασικά όπως ήχος, WiFi, σωστή ανάλυση οθόνης και το type cover θα ήμουν καλυμμένος. Για τσέκαρε εδω http://blog.davidelner.com/dual-booting-ubuntu-14-10-on-the-surface-pro-3/ http://www.tomsguide.com/answers/id-2315022/surface-pro-ubuntu-linux-mint.html https://www.reddit.com/r/surfacelinux Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Οι οδηγίες είναι για το pro 3. Δεν ξέρω αν τα ίδια ισχύουν και για το 3.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Οι οδηγίες είναι για το pro 3. Δεν ξέρω αν τα ίδια ισχύουν και για το 3.... Ε δεν νομίζω να διαφέρει το αποτέλεσμα. Ίδια φιλοσοφία και τα 2 με απλά πιο δυνατό hardware configuration το Pro. Ουτε στο BIOS και τις ρυθμίσεις διαφέρουν παρα πολυ ελαχιστα. Δοκιμάζεις και βλεπωντας και κάνοντας. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Το χτύπησα και εγώ από eBay μαζί με stylus, keyboard και docking station. Είχα πάρει πέρσυ το Pro 3, αλλά δεν με βόλεψε λόγω μεγέθους/βάρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Το χτύπησα και εγώ από eBay μαζί με stylus, keyboard και docking station. Είχα πάρει πέρσυ το Pro 3, αλλά δεν με βόλεψε λόγω μεγέθους/βάρους. Πολύ ωραίο μηχανάκι Γιώργο. Εγώ αραξα σε αυτό εδώ και μήνες και πλέον κοιτάω να δω με τι άλλο θα το "συμπληρώσω"... Καλορίζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Το μικρό πραγματικά σπέρνει για την κατηγορία του και σε οσους ξέρουν καλά τι παίρνουν και τι θα εισπράξουν σε εμπειρία χρησης με βάση τις δυνατότητες του. Θα ήμουν και εγω κάτοχος του για δεύτερη φορα μεςα σε 1 χρόνο κοντά,αλλα η δεύτερη απόπειρα απόκτησης του αποδείχθηκε άτυχης μιας και έπεσα σε προβληματική παρτίδα και μάπα μπαταρια. Και επειδη έκατσε ενα εξαιρετικό deal με το Dell Venue 11 Pro το οποιο θα πάρει τη θέση του μικρού surface:p Χάνει σε κάποια σημεία πχ το άβολο aspect ratio 16:9,αρκετα βαρύ,κατώτερη ποιοτικα συσκευή αλλα κερδιζει σε επιδόσεις και specs σημαντικά μιας και εξοπλισμενος σαν αστακός αρα παιζει με άνεση full laptop replacement,με πολυ καλή αυτονομια εφαμιλη του μικρού surface,εξαιρετικη οθονη οπως το μικρό και δυνατότητα για αλλαγή components under the hood οπως μπαταρια η SSD που ειναι ενα extra + Τωρα οταν βγει το Surface 4 ισως τότε να πάρει τη θέση του σημερινού Dell. Edited February 8, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Ερώτημα προς λοιπούς κατόχους: Ποσο περίπου on screen time σας βγάζει με κανονική χρήση (όχι games); Εγώ περίπου 4μιση ώρες, που θεωρώ λίγο χρόνο σε σχέση πχ με iPad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Ερώτημα προς λοιπούς κατόχους: Ποσο περίπου on screen time σας βγάζει με κανονική χρήση (όχι games); Εγώ περίπου 4μιση ώρες, που θεωρώ λίγο χρόνο σε σχέση πχ με iPad. Αν ειναι με υψηλή φωτεινοτητα πχ 60-70% ειναι νορμαλ ο χρόνος σου. Αν ειναι με 25-30% που εγω εκει το δούλευα διοτι αρκετα φωτεινή οθονη ειναι είχα 1-1.5 ώρες παραπάνω αυτονομια στανταρ. Σε ακόμα μικρότερα επιπεδα φωτεινοτητα πχ 10% το βράδυ πχ διάβασμα η browsing είχα επιπλεον 1 ώρα παραπάνω. Γενικά οι exe εφαρμογες, chrome,Firefox ειναι πιο battery hanger. Αντίθετα οι modern app,ο edge,internet explorer ειναι πιο battery friendly. Αντίστοιχα σε media player η YouTube μέσω browser. Οι exe πχ bsplayer,VLC καταναλώνουν παραπάνω απο τα αντίστοιχα σε modern περιβάλλον Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts