Jump to content

Microsoft Surface 3 (2015)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το eshop δεν φέρνει πλέον το type cover για το surface 3?

Δεν το βλέπω πουθενά.

Από που μπορούμε να το βρούμε σε καλή τιμή?

Ξανα διαθέσιμο το cover στο πολυ ομορφο κοκκινο:

http://www.e-shop.gr/microsoft-surface-3-type-cover-red-p-PER.212767

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 260
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα. Σκεφτομαι την αγρα του Surface 3 στην εκδοση 128GB/4GB RAM. Ειχα μεχρι προτινος ενα HP Stream 7 αλλα λογω αδυναμου επεξεργαστη δεν το πολυχρησιμοποιουσα.

Θα ηθελα απο καποιον που το εχει να μου πει ποσο ικανοποιητικα μπορω να κανω τα παρακατω με το Surface 3:

- Ανοιγμα αρχειων Pdf μεχρι 5 MB κατα μεσο ορο. Τα διαβαζει ανετα; ΤΟ Scrolling Και zooming ειναι smooth;;

- Ανοιγμα αρχειων Office, κυριως Word και Powerpoint με μεγεθος απο 1 εως 5 MB κατα μεσο ορο. ΤΟ Scrolling Και zooming ειναι smooth;;

- Edge ή Firefox με 10-15 tabs. Πως αποδιδει σε τετοιο σεναριο; Σερνεται ή ρολαρει ικανοποιητικα;

- Ταινιες HD (1080p ή 720p) .mkv μεγεθους απο 5-10 GB απο usb stick ή 2.5'' σκληρο δισκο με USB. Αληθεια ποσο κραταει η μπαταρια για HD ταινια μεσω vlc;;

- Παιχνιδια επιπεδου Asphalt 8 κτλ

Πιθανο σεναριο εργασιας: Ανοιχτα το Mail, Calendar, One Note, Edge ή Firefox με εως 10 tabs, 5 Word αρχεια των 2-3 MB το καθε ενα, 3 pdf των 2-3 ΜΒ το καθε ενα. Σε ενα τετοιο σεναριο πως θα πηγαινει; Θα βλεπω σοβαρα κολληματα στην εναλλαγη εφαρμογων ή στο σκρολαρισμα κτλ;;

Επισημαινω οτι αν το αγορασω θα παρω το μοντελο με τα 4GB RAM.

Ευχαριστω πολυ για τις οποιες πιθανες απαντησεις

- Ανοιγμα αρχειων Pdf μεχρι 5 MB κατα μεσο ορο. Τα διαβαζει ανετα; ΤΟ Scrolling Και zooming ειναι smooth;;

Ανετα!

- Ανοιγμα αρχειων Office, κυριως Word και Powerpoint με μεγεθος απο 1 εως 5 MB κατα μεσο ορο. ΤΟ Scrolling Και zooming ειναι smooth;;

Κανενα θεμα

- Edge ή Firefox με 10-15 tabs. Πως αποδιδει σε τετοιο σεναριο; Σερνεται ή ρολαρει ικανοποιητικα;

Edge δε χρησιμοποιω...αθλιος κατ'εμε!

Με το Firefox ικανοποιητικο ρολαρισμα ομως.

- Ταινιες HD (1080p ή 720p) .mkv μεγεθους απο 5-10 GB απο usb stick ή 2.5'' σκληρο δισκο με USB. Αληθεια ποσο κραταει η μπαταρια για HD ταινια μεσω vlc;;

Ανετη η προβολη τους,κανα 4ωρο πιστευω δε το εχω δοκιμασει ολοκληρωτικα :O

- Παιχνιδια επιπεδου Asphalt 8 κτλ

Δε παιζω παιχνιδια.

Ανετα!

Κανενα θεμα

Edge δε χρησιμοποιω...αθλιος κατ'εμε!

Με το Firefox ικανοποιητικο ρολαρισμα ομως.

Ανετη η προβολη τους,κανα 4ωρο πιστευω δε το εχω δοκιμασει ολοκληρωτικα :O

Δε παιζω παιχνιδια.

Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου. Ειναι αρκετα κατατοπιστικες.

Καποιος αλλος ιδιοκτητης που μπορει επισης να εκφερει γνωμη για την χρηση που θελω να κανω;

Γνώμη μου πήγαινε στο Pro 4 θα είσαι πολύ πιο άνετος στο i5 όχι στο m3 διότι δεν έχει πλεονέκτημα κανένα.

Βέβαια θα έχεις 1.5-2 ώρες πιο μικρή αυτονομία από το Surface 3 αλλά φορτίζει και στο μισό χρόνο.

Ιδιαίτερα αν δουλεύεις και φορτίζει παράλληλα στο μικρό τις 5 ώρες τις έχεις για πλάκα.

Σημαντικό μείον.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μια χαρα θα σε καλύψει σε αυτα που θες να κανεις!

Γνωμη μου εμενα ειναι να κανεις λιγο υπομονη, πολυ πιθανο το Μάιο να εχουμε το καινουριο μοντελο. Ή οπως ειπε και ο alex απο πανω αν σε παιρνει οικονομικα πηγαινε σε surface pro 4

• 3 weeks later...

Κυκλοφορούν καθόλου φήμες για τον διαδοχο του surface 3?

Λογικά σε λιγότερο από μήνα θα πρέπει να ανακοινωθεί.

Παιδια SOS. Παει ενας γνωστος Αμερικη και μπορω να παρω απο εκει μεσω Amazon το Surface 3 128 GB 4GB RAM στα 430 ευρω.

Απο την MSFT Hellas ομως, στο chat, μου ειπανε οτι δεν θα εχω εγγυηση αν το αγορασω απο Αμερικη...Ισχυει αυτο παιδια; Ξερεις καποιος να μου πει;;;;

Ναι εγγύηση δεν θα έχεις από την MS Hellas,αλλα θα έχεις τον 1 χρόνο εγγύησης που παρέχει η MS για τα αμερικανικά μοντέλα.

Απλά επικοινωνείς με MS US(το κανεις εύκολα μέσω chat από την σελίδα υποστήριξης)

https://support.microsoft.com/en-us (δεξιά με ένα swipe σου βγάζει την επιλογή για επικοινωνία με chat)

Και εγώ αρκετές φορές με chat από το αμερικανικό τμήμα έχω μιλήσει 2-3 φορές και με εξυπηρέτησαν.

Κυκλοφορούν καθόλου φήμες για τον διαδοχο του surface 3?

Λογικά σε λιγότερο από μήνα θα πρέπει να ανακοινωθεί.

Η διαίσθηση μου λέει ότι δεν θα δούμε σύντομα διάδοχο του.

Εκτός αν κάνει μια πολύ μεγάλη έκπληξη.

Αργεί και πολύ από Intel ο διάδοχος των Cherry Trail.

Εκτός αν η MS στραφεί σε Core M.

Η έως τώρα πληροφορίες λένε ότι νέες συσκευές θα βγάλει την άνοιξη του χρόνου με το RedStone 2 upgrade των Windows 10.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

Ναι εγγύηση δεν θα έχεις από την MS Hellas,αλλα θα έχεις τον 1 χρόνο εγγύησης που παρέχει η MS για τα αμερικανικά μοντέλα.

Απλά επικοινωνείς με MS US(το κανεις εύκολα μέσω chat από την σελίδα υποστήριξης)

https://support.microsoft.com/en-us (δεξιά με ένα swipe σου βγάζει την επιλογή για επικοινωνία με chat)

Και εγώ αρκετές φορές με chat από το αμερικανικό τμήμα έχω μιλήσει 2-3 φορές και με εξυπηρέτησαν.

Σε ευχαριστω για την απαντηση ALex. Απο το chat της MSFT Hellas που μιλαω εδω και μια ωρα μου ειπαν οτι ναι θα εχω εγγυηση 1 χρονο αλλα αν χρειαστει επισκευη θα πρεπει να το στειλω με δικα μου εξοδα στην Αμερικη. Ετσι ειναι τα πραγματα;;; Η κοπελα ηταν πολυ εξυπηρετικη και εψαξε και μου βρηκε την χαμηλοτερη Ευρωπαικη τιμη στα 590 η οποια βεβαια ειναι ακομα πολυ ηψηλοτερη απο τα 430 ευρω που θα μου κοστισει απο την Αμερικη.....Αλλα αν ειναι να μην εχω εγγυηση ή να πρεπει να πληρωσω εγω εξοδα αποστολης για Αμερικη ε τοτε δεν θα το παρω.....

Αν το αγορασω απο Ευρωπη, θα εχω 2 χρονια εγγυηση οπως προβλεπει η Ευρωπαικη οδηγια;; Ή παλι 1 χρονο θα εχω;

2 χρόνια εγγύηση έχεις στα ευρωπαϊκά μοντέλα.

Θα σου πρότεινα αγορά είτε από ms store(οποιοδήποτε ευρωπαϊκό εκτός του αγγλικού που είναι βαβούρα η αγορά)είτε Amazon(γερμανικο)

Επίσης αν θες ξεκινα chat με ms store US και ρωτα αν πάρω us version τα έξοδα μεταφορικών για πήγαινε-έλα θα βαρύνουν εμένα η όχι όπως από Ευρώπη που αναλαμβάνει η MS δωρεάν με ups κούριερ.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

2 χρόνια εγγύηση έχεις στα ευρωπαϊκά μοντέλα.

Θα σου πρότεινα αγορά είτε από ms store(οποιοδήποτε ευρωπαϊκό εκτός του αγγλικού που είναι βαβούρα η αγορά)είτε Amazon(γερμανικο)

Επίσης αν θες ξεκινα chat με ms store US και ρωτα αν πάρω us version τα έξοδα μεταφορικών για πήγαινε-έλα θα βαρύνουν εμένα η όχι όπως από Ευρώπη που αναλαμβάνει η MS δωρεάν με ups κούριερ.

Sent from my iPad Air 2

Δυστηχως απο Αμερικη ειναι πολυ μπλεξιμο το θεμα της εγγυησης για απλα η MSFT δεν προσφερει International warranty.

Στην Ευρωπη ομως η χαμηλοτερη τιμη που το βρισκω ειναι στα 590 απο MSFT store Λουξεμβουργου. Και παλι ομως εχει σημαντικη διαφορα σε σχεση με την τιμη που θα το επαιρνα απο Αμερικη στα 450. Τεσπα. Θα περιμενω μηπως πεσιε και αλλο η Ευρωπαικη τιμη ή μηπως βγει κανενα καλο offer

Δυστηχως απο Αμερικη ειναι πολυ μπλεξιμο το θεμα της εγγυησης για απλα η MSFT δεν προσφερει International warranty.

Στην Ευρωπη ομως η χαμηλοτερη τιμη που το βρισκω ειναι στα 590 απο MSFT store Λουξεμβουργου. Και παλι ομως εχει σημαντικη διαφορα σε σχεση με την τιμη που θα το επαιρνα απο Αμερικη στα 450. Τεσπα. Θα περιμενω μηπως πεσιε και αλλο η Ευρωπαικη τιμη ή μηπως βγει κανενα καλο offer

Η καλύτερη προσφορά έως σήμερα ήταν 579 από ολλανδικό store.

Παρακάτω πολύ δύσκολα παρά μόνο αν βγει διάδοχος.

Εδώ η Apple χρεώνει στα 700 32αρα έκδοση του νέου iPad επομένως και τα 590 για το 4/128 είναι καλή τιμή.

Μην ξεχνάς έχεις 2 έτη εγγύηση ενώ αμερικανικό 1 έτος.

Στην ευρωπαϊκή τιμή πληρώνεις και το 1 επιπλέον έτος εγγύηση που θα λάβεις.

Edited by alextrela

Υπάρχει κάποιος τρόπος να ρυθμίσεις το touch windows button να κάνει συγκεκριμένες λειτουργείς όταν το πατάς?

Να ανοίγει πχ κάποια εφαρμογή ή να κάνει κάποια άλλη λειτουργεια πέρα από το να μπαίνει στο start menu?

Υπάρχει κάποιος τρόπος να ρυθμίσεις το touch windows button να κάνει συγκεκριμένες λειτουργείς όταν το πατάς?

Να ανοίγει πχ κάποια εφαρμογή ή να κάνει κάποια άλλη λειτουργεια πέρα από το να μπαίνει στο start menu?

Δεν νομίζω να εχει τέτοια λειτουργία από όσο γνωρίζω,εκτός αν κάνω λάθος μιας και δεν το έψαξα σε αυτη την παράμετρο.

Βέβαια ξυπνάει την συσκευή από sleep εξίσου πέρα από το start menu.

Μόνο το erase button στο surface pen εχει τέτοια λειτουργία με κάποια παραμετροποίηση.

Βέβαια από τη στιγμή που το Windows button το κατήργησε στο Pro 4 ειναι δεδομένο ότι θα το καταργήσει και από τον διάδοχο όποτε βγει.

Άρα δεν νομίζω να το εξελίξει κάν περαιτέρω σε customization.

Και δυστυχώς τo erase button μόνο σε windows 10 μπορείς να το αλλάξεις. Σε 8.1 δεν σου δείξει αυτή τη δυνατότητα.

Αλλα δεν μιλάω για κάτι επίσημο. Για κανένα hack - mod αν υπάρχει. Κάτι είχε παρει το μάτι μου για μια εφαρμογή που μπορούσες να παραμετροποιησεις το erase button πριν δώσει αυτή τη δυνατότητα επίσημα η Microsoft και έλεγα μπας και είχε βγει κάτι και για το windows button.

http://www.anandtech.com/show/10256/intel-unveils-apollo-lake-14nm-goldmont

Νεα για την επόμενη γενια atom...

Λέει πως θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μισο του 2016.

Αυτό σημαίνει πως να μην ελπίζουμε σε διαδοχο πιο νωρίς?

Και δυστυχώς τo erase button μόνο σε windows 10 μπορείς να το αλλάξεις. Σε 8.1 δεν σου δείξει αυτή τη δυνατότητα.

Αλλα δεν μιλάω για κάτι επίσημο. Για κανένα hack - mod αν υπάρχει. Κάτι είχε παρει το μάτι μου για μια εφαρμογή που μπορούσες να παραμετροποιησεις το erase button πριν δώσει αυτή τη δυνατότητα επίσημα η Microsoft και έλεγα μπας και είχε βγει κάτι και για το windows button.

http://www.anandtech.com/show/10256/intel-unveils-apollo-lake-14nm-goldmont

Νεα για την επόμενη γενια atom...

Λέει πως θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μισο του 2016.

Αυτό σημαίνει πως να μην ελπίζουμε σε διαδοχο πιο νωρίς?

Κοιτά η MS έως τώρα εχει το πλεονέκτημα να παίρνει πρώτη τα νεα soc από την Intel.

Άρα αν βγει ο διάδοχος των Cherry Trail δεύτερο μισό του έτους άρα αυξημένες οι πιθανότητες να το δούμε αρχές φθινοπώρου αν αποφασίσει βέβαια να βγάλει διάδοχο του 3(ως αουτσάιντερ το κόβω εως τέλη Μαιου με μέσα Ιουνίου)

Μέσα στο Ιούλιο με Αύγουστο το αποκλείω.

Αλλα βλέπω ο διάδοχος από Intel πάλι δεν υποστηρίζει SSD.

Αυτο ειναι θέμα.

Πρέπει η MS είτε να ενσωματώσει ξεχωριστό controller για SSD support είτε να καταφύγει στην λύση της Apple οπου εχει NVMe flash υλοποίηση με επιδόσεις SSD σε εγγραφή και ανάγνωση όπως πχ στα iPad Pro.

Εκτός αν ακολουθήσει την τεχνολογια της Samsung με UFS flash αποθηκευτικό χώρο που εξίσου ειναι πολυ καλή εναλλακτική.

Edited by alextrela

Εβαλα windows 10 τα οποια τελικα δεν μου αρεσουν και τοσο στο ταμπλετ. Είναι μερικα πραγματα τα οποια δεν μπορω να τα συνηθισω και δεν με βολευουν. Θελω να παω πισω στα windows 8.1 μεσα από την επιλογή στο recovery.

Το ερωτημα μου είναι αν στο μελλον θελήσω να παω παλι στα windows 10, θα εxω την επιλογή για free upgrade όπως εκανα τωρα ή τα ξεχναω πλεον τα 10αρια?

Εβαλα windows 10 τα οποια τελικα δεν μου αρεσουν και τοσο στο ταμπλετ. Είναι μερικα πραγματα τα οποια δεν μπορω να τα συνηθισω και δεν με βολευουν. Θελω να παω πισω στα windows 8.1 μεσα από την επιλογή στο recovery.

Το ερωτημα μου είναι αν στο μελλον θελήσω να παω παλι στα windows 10, θα εxω την επιλογή για free upgrade όπως εκανα τωρα ή τα ξεχναω πλεον τα 10αρια?

Από τη στιγμή που έκανες το upgrade εχεις πάρει το κλειδί για το 10 για πάντα όποτε θες να μεταπηδησεις αργότερα.

Δεν χάνεις την δυνατότητα για την δωρεάν αναβάθμιση.

Άρα ελεύθερα μπορείς να γυρίσεις στα 8.1.

Δυστυχώς και εγώ στο Pro 4 με το ζόρι ανέχομαι κάποια πράγματα,αλλα παραλληλα εχει και κάποια θετικά σε σχέση με τα 8.1.

Έχουμε βάσιμες ελπίδες ότι το καλοκαίρι θα υπάρχει μια βελτίωση όπως και περισσότερο του χρόνου άνοιξη με το RedStone 2.

Υπάρχουν αρκετές ενδείξεις ότι η MS σιγά και σταδιακά θα βελτιώσει αρκετα πράγματα.

Δυστυχώς στην προσπάθεια της η MS να τραβήξει τους χρήστες των 7 στα 10 όπως και επίσης ότι τα Windows χαρακτηρίζονται διαχρονικά ως desktop OS κυρίως την έκανε να παραβλέψει αρκετα την εμπειρία χρήσης σε tablet/touch mode με υποβάθμιση εμπειρία χρήσης τουλάχιστον για τον πρώτα 1-2 χρόνια κυκλοφοριας των 10.

Αλλα πιστεύω θα βελτιωθούν τα πράγματα στην πορεία ήδη το αντιλαμβάνεται και η ίδια ότι εχει αδικήσει την tablet mode πλευρά των Windows.

Edited by alextrela

Ακριβως όπως τα λες είναι Alex! Εχουν αρκετα θετικα τα windows 10 αλλα είναι μερικα πραγματα τα οποια δεν μπορω να τα ανεχτω σε ταμπλετ. Χρησιμοποιώ παντα το stylus ακομα και όταν απλως σερφαρω στο internet. Δεν μπορω κάθε φορα που θελω να πληκτρολογισω κατι να μου βγαζει το handwriting και όχι το πληκτρολογιο. Σε tablet mode δεν μπορω να εχω αμεση προσβαση στο desktop μου, η ελλειψη back gesture στον edge και άλλες τέτοιες παραλήψεις. Και αυτά είναι πραγματα τα οποια υπαρχουν στα 8.1!

Γιατι τα αφαιρέσανε?

Ακριβως όπως τα λες είναι Alex! Εχουν αρκετα θετικα τα windows 10 αλλα είναι μερικα πραγματα τα οποια δεν μπορω να τα ανεχτω σε ταμπλετ. Χρησιμοποιώ παντα το stylus ακομα και όταν απλως σερφαρω στο internet. Δεν μπορω κάθε φορα που θελω να πληκτρολογισω κατι να μου βγαζει το handwriting και όχι το πληκτρολογιο. Σε tablet mode δεν μπορω να εχω αμεση προσβαση στο desktop μου, η ελλειψη back gesture στον edge και άλλες τέτοιες παραλήψεις. Και αυτά είναι πραγματα τα οποια υπαρχουν στα 8.1!

Γιατι τα αφαιρέσανε?

Πραγματικά δεν εχω καταλάβει το λογο που αφαιρέσανε χρήσιμα feature και λειτουργίες.

Το μόνο σαν εξήγηση ότι άλλαξαν τα πρόσωπα δηλαδή άλλοι ηταν αυτοί που σχεδίασαν τα 8/8.1 και αλλα πλέον στην ανάπτυξη των 10.

Πάντως αμφιβάλλω αν αυτοί που τα σχεδιασαν τα 10 λειτουργούσαν ουδέποτε σε tablet mode και αμφιβάλλω αν είχαν αγγίξει η δουλέψει surface η οποιοδήποτε αλλο Windows tablet.

Τα σφαλτσα και ανισορροπίες ειναι τόσο μα τόσο εξόφθαλμα να τα διακρίνεις όπως και η υποβάθμιση εμπειρίας χρήσης που θα τα διέκρινε και ένα παιδί.

Αλλα ας ελπίσουμε να εχουν ένα ξεκάθαρα στόχο και προσήλωση και να υπάρχει μια συνέχεια και συνέπεια και οχι λογική ράβε-ξήλωνε τα επόμενα συνεχόμενα χρόνια.

Σίγουρα υπάρχουν και πολλοί άλλοι λόγοι που έχουμε αναφερθεί εξίσου.

Εως τότε θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε και τα αλλα 2 mobile OS για καλυψη των αναγκών που η MS αδυνατεί να παρέχει στο υψηλότερο βαθμό που θα όφειλε και δεν κάνει εως σήμερα.

Πάντως ο δρόμος ειναι μακρύς και οι αλλαγές/βελτιώσεις παρά πολλές που πρέπει να γίνουν και δεν βλέπω ουσιαστική αλλαγή προς το καλύτερο σε τελικό βαθμό αν δεν περάσει μια 5ετια και με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει συνέχεια και συνεπεία και οχι λογική ράβε -ξήλωνε all time.

Από τη στιγμή που αποφάσισαν να παίζουν σε 2 ταμπλό οφείλουν να δίνουν 50-50 σημασία και στα 2 και να δίνουν το μέγιστο παίρνοντας ιδέες και από τα αλλα OS εξίσου αλλα και από τα 8.1 που είχαν αρκετές πολυ καλές ιδέες και οχι να τα απαρνούνται.

Edited by alextrela

Στα windows 10 έχουν αλλάξει τον τροπο που λειτουργεί το stylus?

Στα 8.1 κάθε φορά που το stylus ήταν καντα στην οθόνη και φαινόταν ο pointer, απενεργοποιοταν το touch με τα δάκτυλα και λειτουργούσε μόνο το stylus.

Όπως κλασσικά δουλεύει ενα active stylus.

Τώρα το touch απενεργοποιείται μόνο όταν ακουμπάει η μύτη της γραφίδας στην οθόνη.

Δηλαδή μπορει να έχω τη γραφιδα πολύ κοντά στην οθόνη και να φαίνεται ο pointer αλλα το touch συνεχίζει να λειτουργεί.

Λειτουργεί και σε εσάς έτσι ή κάτι παίζει στο δικό μου με τους drivers?

Στα windows 10 έχουν αλλάξει τον τροπο που λειτουργεί το stylus?

Στα 8.1 κάθε φορά που το stylus ήταν καντα στην οθόνη και φαινόταν ο pointer, απενεργοποιοταν το touch με τα δάκτυλα και λειτουργούσε μόνο το stylus.

Όπως κλασσικά δουλεύει ενα active stylus.

Τώρα το touch απενεργοποιείται μόνο όταν ακουμπάει η μύτη της γραφίδας στην οθόνη.

Δηλαδή μπορει να έχω τη γραφιδα πολύ κοντά στην οθόνη και να φαίνεται ο pointer αλλα το touch συνεχίζει να λειτουργεί.

Λειτουργεί και σε εσάς έτσι ή κάτι παίζει στο δικό μου με τους drivers?

Αυτο το παρατήρησες τώρα η απο την αρχή που έβαλες τα 10;

Όταν τελειωσα με όλα τα updates και αρχισα να το δοκιμαζω...

Επισης η εφαρμογή surface δεν μου δίνει επιλογή να αλλαξω το τι θα κανει το erase button, για το αν θα ανοιγει τη desktop εφαρμογή onenote ή την άλλη (ακομα την λεμε metro ή εχει αλλαξει και αυτό με τα 10αρια?)

Όταν τελειωσα με όλα τα updates και αρχισα να το δοκιμαζω...

Επισης η εφαρμογή surface δεν μου δίνει επιλογή να αλλαξω το τι θα κανει το erase button, για το αν θα ανοιγει τη desktop εφαρμογή onenote ή την άλλη (ακομα την λεμε metro ή εχει αλλαξει και αυτό με τα 10αρια?)

Universal λέγεται πλέον η OneNote εφαρμογη.

Εμένα μου δίνει επιλογές αλλα οχι για την desktop OneNote εφαρμογη αλλα προεπιλογή δίνει την OneNote app που ειναι integrated στα 10.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160501/f0c0bdbe0cc8f27d7db4291b1dd8f11c.jpg

Για δοκίμασε να αφαιρέσεις τέλειως την universal.

Χρησιμοποίησε το ccleaner

Και μετα όρισε στο store να μην γίνονται αυτόματα ενημερώσεις για να μην εγκατασταθεί απο μόνη της.

Κάνε και το παρακάτω.

This works for me

Step 1 - Setting default program

1 - Open Control Panel

2 - On View By click on small Icons option

3 - Click on Default Programs icon

4 - Click on Set your default programs icon (Waiting for loading message)

5 - On list (left side), select OneNote (desktop)

6 - Click on Choose defaults for this program link

7 - Click on checkbox Select All

8 - Click on Save button

Step 2 - Checking default program

1 - Open OneNote (desktop) program

2 - If it isn'showing the message "OneNote is not your default...." - It works !

3 - Click on File menu

4 - Click on Options menu

5 - Click on Advanced options (left side)

6 - Scroll the bar until Default OneNote Application

7 - If the option is selected, it works ! you won't see the message again

Δες απο εδω οπου αναφέρετε το θεμα.

http://answers.microsoft.com/en-us/office/forum/office_2013_release-onenote/making-desktop-onenote-default-for-windows-10/a742262a-aef5-4abe-95da-bfa9f1472f8a

Έτσι λογικά θα σου δίνει επιλογή μόνο την desktop OneNote να ανοίγεις.

Edited by alextrela

• The title was changed to Microsoft Surface 3 (2015)