Jump to content

Microsoft Surface 3 (2015)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μια προχειρη...η οθονη η η θεαση δεν επηρεαζεται καπου παντως,αψογο κατα τ'αλλα φαινετε !

http://s154.photobucket.com/user/vipergr/media/20151204_165931.jpg.html

αλλοι χρηστες με SURFACE 3 ? πως ειναι τα δικα σας ? Βαγγελη?

Edited by kek

• Απαντήσεις 260
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στην πρώτη-δεύτερη φωτό εχει μια πολυ μικρη καμπυλότητα τέρμα κατω οπως την βλέπω.

Στην τριτη που έβαλες το βρίσκω άψογη και στην τεταρτη στα πλαισίου του φυσιολογικού

Θα δω το δικό κου το βράδυ και θα βγάλουμε πιο ασφαλή πόρισμα.

Η νεκροψία θα δείξει και στο δικό μου διοτι 6+ μήνες δεν του εχω δωσει καν σημασία σε αυτο τον παράγοντα του πολυ ελαφρώς bending :p

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ευχαριστω αμφοτερους για το ενδιαφερον....στη φωτο φαινετε πιο εντονα απ'οτι ειναι στη πραγματικοτητα...απο κατω δεν εχει θεμα...ουτε η οθονη ολοκληρη εχει θεμα...το εντοπιζω στη πανω μερια και απ'οσο διαβαζω στα ξενα fora ειναι αρκετα κοινο (και στα SP3 PRO) λογω του δεσιματος (στο ανω μερος) του πλαστικου με το μαγνησιο ,δεν ειναι κατι που ενοχλει παρα μονο για ψυχολογικους λογους το αναφερω...θα δουλεψω το μηχανημα κι αν δω και οποιοδηποτε αλλο προβλημα θα το επιστρεψω (εχω ηδη λαβει UPS Tracking επιστροφης κι εχω 62 ημερες να το χρησιμοποιησω αν καταλαβα καλα !) ειδάλλως θα το κρατησω,δε τίθεται θεμα....

Μου γραφουν πως αν το επιστρεψω θα μου επιστρεψουν το ποσο....εγω το πηρα 150 ευρω φθηνοτερα λογω Black Fridays...αν μου κανουν refund και θελησω να το αγορασω ξανα θα το αγορασω χωρις την εκπτωση,σωστα ?

Edited by kek

Ευχαριστω αμφοτερους για το ενδιαφερον....στη φωτο φαινετε πιο εντονα απ'οτι ειναι στη πραγματικοτητα...απο κατω δεν εχει θεμα...ουτε η οθονη ολοκληρη εχει θεμα...το εντοπιζω στη πανω μερια και απ'οσο διαβαζω στα ξενα fora ειναι αρκετα κοινο (και στα SP3 PRO) λογω του δεσιματος (στο ανω μερος) του πλαστικου με το μαγνησιο ,δεν ειναι κατι που ενοχλει παρα μονο για ψυχολογικους λογους το αναφερω...θα δουλεψω το μηχανημα κι αν δω και οποιοδηποτε αλλο προβλημα θα το επιστρεψω (εχω ηδη λαβει UPS Tracking επιστροφης κι εχω 62 ημερες να το χρησιμοποιησω αν καταλαβα καλα !) ειδάλλως θα το κρατησω,δε τιθετα θεμα....

Μου λενε πως αν το επιστρεψω θα μου επιστρεψουν το ποσο....εγω το πηρα 150 ευρω φθηνοτερα λογω Black Fridays...αν μου κανουν refund και θελησω να το αγορασω ξανα θα το αγορασω χωρις την εκπτωση,σωστα ?

Αν η έκπτωση-προσφορά λήξη δεν νομίζω να μπορείς να το πάρεις εκ νέου με την ίδια τιμή.

Διοτι σου επιστρέφουν λεφτά και πρεπει να το ξανά αγοράσεις εσυ με την τρέχουσα τιμή που θα παιζει την δεδομένη στιγμή που θα πας να το παραγγείλεις.

Πάντως ισχύει ακόμα η προσφορά οπως είδα το πρωί.

Αλλα μεχρι να το παραλάβουν και σου βάλουν τα λεφτά μπορεί να λήξη η προσφορά.

Κάτσε να δω το δικό μου και βλεπουμε.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η αλλιως δεύτερη επιλογή το ξανά αγοράζεις τωρα(που τρέχει η προσφορά) και επιστρέφεις το πρώτο και ίσα βάρκα ίσα κρασιά.

Και απλά θα περιμένεις να παραλάβουν το πρώτο και να σου πιστώνουν τα λεφτά.

Alex ευχαριστω ,βρηκα κι αυτο:

Microsoft claimed it wasn't a problem.....

"Surface Pro 3 devices use a specially treated magnesium alloy case designed to help reduce weight, improve battery performance and because the treatment allows the case to be slightly malleable, improve durability in use. As a side effect of this treatment, devices can acquire a slight curvature. This curvature only occurs during the treatment process and does not change after manufacturing.

Our manufacturing process adheres to a strict specification for the maximum allowed curvature of the device and we routinely test newly manufactured devices to insure that specification is being met. This curvature does not impact functionality or usability of the device in any way. Microsoft is always looking for ways to improve the aesthetics and quality of our devices and we greatly value the feedback that we have received from our customers."

Edited by kek

Μόλις κοίταξα το δικό μου και είναι απόλυτα ίσιο προς όλες τις πλευρές.

Άρα αν σε ενοχλεί η πολύ ελαφριά και μικρή σε μήκος καμπύλη το επιστρέφεις.

99% θα κρατηθει εκτος αν προκυψει καποιο προβλημα αλλα το δουλευω καμποση ωρα κι ειναι διαμαντακι πραγματικο....με γυμνο οφθαλμο ισα που φαινετε,πιο πολυ ψυχολογικο ηταν το θεμα....αριστη η οθονη του και το glass αριστα εφαρμοσμενο περιμετρικα,του κανω αναβαθμισεις και συνεχιζουμε. :)

99% θα κρατηθει εκτος αν προκυψει καποιο προβλημα αλλα το δουλευω καμποση ωρα κι ειναι διαμαντακι πραγματικο....με γυμνο οφθαλμο ισα που φαινετε,πιο πολυ ψυχολογικο ηταν το θεμα....αριστη η οθονη του και το glass αριστα εφαρμοσμενο περιμετρικα,του κανω αναβαθμισεις και συνεχιζουμε. :)

Κρατά το,εφόσον ειναι άψογο σε όλα τα υπόλοιπα.

Ειναι τόση πολυ μικρη η καμπύλη που ειναι στα όρια του πταίσματος οριακά να το χαρακτηρίσουμε.

Μονο αμα χειροτερέψει που το θεωρω αδύνατο.

Μεχρι στιγμης αψογο,και τα WIN 10 τολμω να πω μου αρεσουν,σε tablet mode δεν εχω θεμα ιδιαιτερο,οι εφαρμογες κλεινουν με το γνωστο gesture παντως προς τα κατω και κλεινουν μια και καλη...μπαταρια φαινετε να κρατα αρκετα ενω σε επιδοσεις ειναι αριστο για τη καθημερινη χρηση σερφαρισματος,σημειωσεων,μουσικης,βιντεο,Youtube,Διαβασμα PDF....Ελαφρυ και βολικο σε μεγεθος....πολυ υψηλη φωτεινότητα οποτε χρειαστει,καλος ηχος στα ηχεια.

Μαλλον ηρθε για να μεινει. ;)

Μεχρι στιγμης αψογο,και τα WIN 10 τολμω να πω μου αρεσουν,σε tablet mode δεν εχω θεμα ιδιαιτερο,οι εφαρμογες κλεινουν με το γνωστο gesture παντως προς τα κατω και κλεινουν μια και καλη...μπαταρια φαινετε να κρατα αρκετα ενω σε επιδοσεις ειναι αριστο για τη καθημερινη χρηση σερφαρισματος,σημειωσεων,μουσικης,βιντεο,Youtube,Διαβασμα PDF....Ελαφρυ και βολικο σε μεγεθος....πολυ υψηλη φωτεινότητα οποτε χρειαστει,καλος ηχος στα ηχεια.

Μαλλον ηρθε για να μεινει. ;)

Το μικρό ήρθε για να μείνει κανονικα και με το νόμο θα πρόσθετα:lol:

Η αποθέωση της φορητότητας στην κατηγορία του οπου παιζει χωρις ανταγωνισμό για όσους δεν θέλουν κανέναν συμβιβασμό.:p

Άντε καλοδουλευτο Λαμπρό για μια εξαιρετικη πρόταση και σε πολυ καλή τιμή μαλιστα με την προσφορά των τελευταίων ημερών.

Edited by alextrela

Εγω έχω ένα θέμα που μου χαλάει την κατα τα αλλα πολυ ολοκληρωμένη εμπειρία.

Μια φορά την ημερα κατα μέσον όρο "παγώνει" και δεν επαναφέρεται με άλλον τροπο εκτός απο hard power off απο τον διακόπτη.

Είμαι σε win10 με όλα τα τελευταία updates.

Εγω έχω ένα θέμα που μου χαλάει την κατα τα αλλα πολυ ολοκληρωμένη εμπειρία.

Μια φορά την ημερα κατα μέσον όρο "παγώνει" και δεν επαναφέρεται με άλλον τροπο εκτός απο hard power off απο τον διακόπτη.

Είμαι σε win10 με όλα τα τελευταία updates.

Εγω αντίθετα rock solid 6+ μήνες αλλα με τα 8.1 όλο το διαστημα.

Πολλά μπορεί να ευθύνονται με βασικό ένοχο τα Windows 10 διοτι και εξωτερικό συχνά πυκνά παραπονιούνται κάτοχοι της σειρας 3 με τετοια παρομοια θέματα.

Οπως επίσης μερίδιο ευθύνης να εχουν τα τελευταία firmware update που έβγαλε η MS για την συγκεκριμένη σειρα για τα 10.

Διοτι για τα 8.1 ειναι διαφορετικά τα firmware update που βγάζει.

Αλλα δεν μπορείς να αποκλείσεις και θέμα hardware.

Πολυ Μικρη η πιθανότητα αλλα οσο το εχεις και δεν στρώνει εστω μετα απο επανεγκατάσταση των Windows τόσο να το υποψιάζεσαι και αυτον τον παράγοντα.

Επίσης ο Edge browser στο εξωτερικό εχει κατηγορηθεί για στιγμιαία παγώματα η crashed VGA driver.

Δοκίμασε μια ημέρα να σερφάρεις με άλλους browser αυστηρά και παρακολουθώ το.

Αν δεις οτι δεν εχεις παγώματα επί 2-3 συνεχή ημέρες αρα ο Edge ευθύνεται.

Επίσης απενεργοποίησε Cortana και Hello διοτι και εκει να υπαρχει αλλη μια πιθανη αιτία για τα παγώματα.

Αυτα τα βήματα κάνε πρώτα προτού προχωρήσεις σε αλλα βήματα οπως reset τα Windows.

Edited by alextrela

@alextrela

Ο edge παγώνει συχνά πυκνά αλλα οχι όλο το os.

Εγω έχω πλήρες πάγωμα όλης της συσκευής. Δεν λειτουργεί ούτε η αφή ούτε η ένταση ούτε το power button, παρά μόνον αν το πατήσω για 10 sec που διακόπτει την τροφοδοσία (και κανω reboot φυσικά).

@alextrela

Ο edge παγώνει συχνά πυκνά αλλα οχι όλο το os.

Εγω έχω πλήρες πάγωμα όλης της συσκευής. Δεν λειτουργεί ούτε η αφή ούτε η ένταση ούτε το power button, παρά μόνον αν το πατήσω για 10 sec που διακόπτει την τροφοδοσία (και κανω reboot φυσικά).

Τότε ειναι πιο σοβαρά τα πράγματα.

Κάνε ενα hard reset(reinstall Windows) μέσα απο update and recovery menu και αν δεν στρώσει ολοκληρωτικά εφόσον το πήρες πρόσφατα επικοινώνησε με κατάστημα αγοράς για αντικατασταση.

Τότε ειναι πιο σοβαρά τα πράγματα.

Κάνε ενα hard reset(reinstall Windows) μέσα απο update and recovery menu και αν δεν στρώσει ολοκληρωτικά εφόσον το πήρες πρόσφατα επικοινώνησε με κατάστημα αγοράς για αντικατασταση.

Εγκατέστησα πάλι τα Windows 10 μέσω media creation tool και μπορώ να πω πως μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν είδα κάποια περίεργη συμπεριφορά. Ίσως να έφταιξε το ότι δεν είχα κανει ποτε clean installation αλλα έκανα update πάνω απο τα 8.1.

Θα το παρακολουθήσω πάντως μια εβδομάδα και αν ξανακάνει κατι περίεργο μάλλον θα το επιστρέψω για επισκευή σε εγγύηση.

Εγκατέστησα πάλι τα Windows 10 μέσω media creation tool και μπορώ να πω πως μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν είδα κάποια περίεργη συμπεριφορά. Ίσως να έφταιξε το ότι δεν είχα κανει ποτε clean installation αλλα έκανα update πάνω απο τα 8.1.

Θα το παρακολουθήσω πάντως μια εβδομάδα και αν ξανακάνει κατι περίεργο μάλλον θα το επιστρέψω για επισκευή σε εγγύηση.

Ισως και να έφταιγε οτι δεν είχες κανεις καθαρη εγκατάσταση εξ αρχής.

Για αυτο καλό ειναι σε τόσο major upgrade μετα την αναβάθμιση να κάνουμε μια καθαρη εγκατάσταση για ελαχιστοποίηση θεμάτων πάσης φύσεως.

Το παρακολουθείς και βλέποντας και κάνοντας.

Παρήγγειλα κι ενα tempered glass....

http://www.ebay.com/itm/321938257763

Αψογο το εργαλειο και παρα πολυ βολικο...με ενοχλει μονο λιγο η θεση της θυρας ακουστικων,θα τη προτιμουσα οπως ειναι στο SP3 (πανω αριστερα).

Αψογο το εργαλειο και παρα πολυ βολικο...με ενοχλει μονο λιγο η θεση της θυρας ακουστικων,θα τη προτιμουσα οπως ειναι στο SP3 (πανω αριστερα).

Και δεν βάζεις ενα Bt hands free:p

Θα σου λύσει τα χέρια όπως κάνω εγώ.

καλησπέρα, έχω ψηθεί πολύ να το αγοράσω και ήθελα να με διαφωτίσετε αν μπορείτε ώς κάτοχοι. Διάβασα όλες τις σελίδες στο θέμα και έχω δει άπειρα βίντεο στο youtube με reviews και συγκρίσεις. Στην αρχή σκεφτόμουν το προ αλλά είναι πολλά τα λεφτά και δεν χρειάζομαι τόσο μεγάλο και δυνατο τάμπλετ. Το surface 3 είναι ιδανικό νομίζω για μένα σε μέγεθος. Αλλά με προβληματίζουν μερικά σημεία:

1. Δεν έχειι ssd και όλοι αυτό αναφέρουν ώς μεγάλο μειονέκτημα. Στην καθημερινή χρήση σας πως σας επηρεάζει εσας;

2. Διάρκεια μπαταρίας. 7 ώρες δεν είναι και πάρα πολλές για τάμπλετ. Εσείς το αφήνετε ανοικτό στην αναμονή; Εγώ θα ήθελα να το αφήνω ανοικτό. Πόσο κρατάω έτσι;

3. Επεξεργαστής. Είναι όπως και να το κάνουμε ατομ. Στην αρχή μπορεί να φαίνεται καλός αλλά μετά από λίγο καιρό να αγκομαχάει. Πως σας φαίνεται εσάς;

4. Είναι πράγματι τόσο αργό στην φόρτιση και πως επηρεάζει αυτό την καθημερινότητα σας;

Αυτά είναι τα κυρίως που με απασχολούν και η τιμή. Το έχει τώρα το πορτογαλικό στα 580 τα άλλα πήγαν πάλι πάνω από 630. Παρατήρησα ότι το βάλανε όλα προσφορά και μόλις ξεπούλησαν και είναι out of stock το ξαναπήγαν στα 600+. Μήπως ετοιμάζεται να λανσαριστεί καινούργιο;

Για να σας βοηθήσω η χρήση που θα κάνω είναι κυρίως browsing, ταινίες, office. Δεν παίζω παιχνίδια καθόλου. ένα πιθανό σενάριο είναι firefox (πως παίζει ο frefox γιατί σε όλα τα reviews λένε μόνο για edge και chrome) αρκετά 6-7 tabs ανοικτά με 2 από αυτά με video youtube paused, το bittorrent να κατεβάζει, eset idle και bs player. Λογιστικές εφαρμογές έχει δοκιμάσει κανείς να εγκαταστήσει; Θα με ενδιέφερε λόγω δουλειάς να βάλω τις εφαρμογές μου αλλά δεν ξέρω αν σηκώνει sql. Θα το χρησιμοποιήσω και στην δουλειά για παρουσίαση, office, team viewer κλπ.

Ξέρω έθεσα πολλά αλλά πραγματικά είμαι με το χέρι στο order.

Edited by psail

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

καλησπέρα, έχω ψηθεί πολύ να το αγοράσω και ήθελα να με διαφωτίσετε αν μπορείτε ώς κάτοχοι. Διάβασα όλες τις σελίδες στο θέμα και έχω δει άπειρα βίντεο στο youtube με reviews και συγκρίσεις. Στην αρχή σκεφτόμουν το προ αλλά είναι πολλά τα λεφτά και δεν χρειάζομαι τόσο μεγάλο και δυνατο τάμπλετ. Το surface 3 είναι ιδανικό νομίζω για μένα σε μέγεθος. Αλλά με προβληματίζουν μερικά σημεία:

1. Δεν έχειι ssd και όλοι αυτό αναφέρουν ώς μεγάλο μειονέκτημα. Στην καθημερινή χρήση σας πως σας επηρεάζει εσας;

2. Διάρκεια μπαταρίας. 7 ώρες δεν είναι και πάρα πολλές για τάμπλετ. Εσείς το αφήνετε ανοικτό στην αναμονή; Εγώ θα ήθελα να το αφήνω ανοικτό. Πόσο κρατάω έτσι;

3. Επεξεργαστής. Είναι όπως και να το κάνουμε ατομ. Στην αρχή μπορεί να φαίνεται καλός αλλά μετά από λίγο καιρό να αγκομαχάει. Πως σας φαίνεται εσάς;

4. Είναι πράγματι τόσο αργό στην φόρτιση και πως επηρεάζει αυτό την καθημερινότητα σας;

Αυτά είναι τα κυρίως που με απασχολούν και η τιμή. Το έχει τώρα το πορτογαλικό στα 580 τα άλλα πήγαν πάλι πάνω από 630. Παρατήρησα ότι το βάλανε όλα προσφορά και μόλις ξεπούλησαν και είναι out of stock το ξαναπήγαν στα 600+. Μήπως ετοιμάζεται να λανσαριστεί καινούργιο;

Για να σας βοηθήσω η χρήση που θα κάνω είναι κυρίως browsing, ταινίες, office. Δεν παίζω παιχνίδια καθόλου. ένα πιθανό σενάριο είναι firefox (πως παίζει ο frefox γιατί σε όλα τα reviews λένε μόνο για edge και chrome) αρκετά 6-7 tabs ανοικτά με 2 από αυτά με video youtube paused, το bittorrent να κατεβάζει, eset idle και bs player. Λογιστικές εφαρμογές έχει δοκιμάσει κανείς να εγκαταστήσει; Θα με ενδιέφερε λόγω δουλειάς να βάλω τις εφαρμογές μου αλλά δεν ξέρω αν σηκώνει sql. Θα το χρησιμοποιήσω και στην δουλειά για παρουσίαση, office, team viewer κλπ.

Ξέρω έθεσα πολλά αλλά πραγματικά είμαι με το χέρι στο order.

Για να σου απαντήσω τωρα αν και πανω κατω εχουν αναφερθεί πολλές παραμέτρους με τα συν και πλην της συσκευής.

1.Στην καθημερινή χρηση εφόσον δεν κανεις extract μεγάλο σε μεγεθος συμπιεσμένων αρχείων,ουτε μεταφέρεις απο φάκελο σε φάκελο εντος του εσωτερικού flash storage εξισου μεγαλα αρχεια,δεν θα εχεις πρόβλημα.

Και σε κάποιο βαθμο photo/video editing μπορείς να κανεις αλλα οπως αντιλαμβάνεσαι ο χρόνος εκτέλεσης της καθε εργασίας θα γίνεται σε πιο μεγάλο διαστημα απο οτι προτάσεις με Intel Core CPU και SSD.

Απλά θα αισθανθείς τις επιπτώσεις των χαμηλών ταχυτήτων στην εγγραφή/ανάγνωση του flash storage στην αρχή που θα γίνουν πανω του 1gb Windows update οπου θελει διπλάσιο με τριπλάσιο χρόνο για να εγκατασταθούν.

Αλλα εκει μονο στην αρχή στο σεταρισμα των Windows με τα updates του.

Αλλιως σε καθημερινή χρηση εφόσον δεν κανεις τα παραπάνω που ανέφερα ειναι σε απόλυτα ικανοποιητικά επιπεδα επιδόσεων.

2. Για την μπαταρια ναι υπολόγιζε εκει γύρω στις 6-7 ώρες γενικά ναι δεν ειναι πολυ για tablet αλλα ουτε το λες και λιγο(με σκέτο browsing(internet explorer) 8.5-9 ώρες τις είχα για πλάκα με 15% φωτεινοτητα που ειναι που ειναι αρκετα ικανοποιητικη σε εσωτερικό χωρο πχ δωματίου)

Σχετικα η αυτονομια του ειναι σε ικανοποιητικά επιπεδα για Windows tablet.

1.5-2 ώρες στανταρ παραπάνω αυτονομια μου έβγαζε απο το i5 Pro 3.

Αναμονή ποτε δεν το αφήνω πανω απο 2-3 ώρες εφόσον δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω σε standby κατάσταση.

Εφόσον εχεις σκοπό ετσι να κανεις οπως κανεις σε iPad η android σε 24ωρη βάση με standby κατάσταση φοβάμαι οτι συχνά-πυκνά θα εχεις θέμα με battery drain και συνολικά χειρότερη αυτονομια στο γενικό σύνολο.

Τα Windows και το hardware δεν ειναι τόσο optimized σε standby κατάσταση.

Βέβαια απο την στιγμή που μπουταρει σε περίπου 8-10 δευτερόλεπτα δεν βλέπω το λογο γιατι να μην κανεις shutdown με το κλασικό τροπο εφόσον δεν πρόκειται να το χρησιμοποιείς πχ τις ώρες που πέφτεις για ύπνο(7-9 ώρες)

3. Ο επεξεργαστής ειναι πολυ ισχυρός για την κατηγορία που παιζει και θα σε καλύψει αρκετα ικανοποιητικά και μαλιστα για την χρηση που περιγράφεις πιο κατω αναλυτικά(λογιστικά προγράμματα δεν εχω δοκιμάσει,αλλα πιστεύω δεν θα εχεις θέμα-στις υπόλοιπες κατηγορίες δραστηριοτήτων που ανέφερες,ανετα θα αντεπεξέλθει)

4.Εκει πιστεύω ειναι το αδύνατο σημείο της συγκεκριμένες πρότασης.

Ειδικά οταν θα εργάζεσαι και θα φορτίσεις παραλληλα το 5ωρο για να παει πχ απο 20% στο 100% το εχεις στο τσεπακι κανονικότατα.

Ιδιαίτερα αν εχεις συνηθίσει τις 2.5 ώρες φόρτισης στα μεγαλα surface ανεξάρτητα εργασιών μαζί του.

Ναι μεν ειναι θετικό οτι μπορείς να το φορτίζεις με οποιοδήποτε φορτιστή πχ απο κινητό η αλλο tablet μέσω της micro USB θύρας αλλα με βαρύ τίμημα τον εξαιρετικα μεγάλο διαστημα φόρτισης.

Θα προτιμούσα στανταρ να είχε την μαγνητική φόρτιση των μεγάλων.

Τωρα για διάδοχο,νωρίτερα απο το καλοκαίρι του χρονου δεν προβλέπεται.

Φετος τον Μάιο κυκλοφόρησε,αν δεν περάσει 1 ετος minumum δεν πρόκειται να δούμε διάδοχο.

Αυτα.

Edited by alextrela

Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι out of stock είναι σε όλα τα MS store ανά την Ευρώπη μετά την τελευταία πολύ καλή προσφορά μιας εβδομάδας από την εταιρεία για το Surface 3.

• 2 weeks later...

Ξανατρεχει η προσφορά σε ολλανδικό store για το Surface 3.

http://www.microsoftstore.com/store/mseea/nl_NL/pdp/productID.314948400

• 4 weeks later...

Μόλις 1.5 μήνα άντεξα τελικά χωρις το μικρό και η επιστροφή στα πάτρια εδάφη ειναι θα γεγονός προς το τέλος της επόμενης εβδομαδας.:lol::p

Στο Τσακ προλαβα και την προσφορά του ολλανδικού store.

Bedankt voor uw bestelling bij Microsoft op 14/01/2016. De volgende producten zijn verzonden.

Deze order is via de door Microsoft geselecteerde expediteur naar u verzonden met het onderstaand(e) trackingnummer(s).

SKU προϊόντος Όνομα προϊόντος Ποσότητα παραγγελίας Ποσότητα Αποστολής Συνολική Ποσότητα Αποστολής Ποσό

7G6-00016 Surface 3 - 128 GB 1 1 1 €579,99

Πληροφορίες αποστολής

Όνομα προϊόντος Αριθμός παρακολούθησης

Surface 3 - 128 GB 1Z************ (UPS)

Με το μικρό θα πορευτούμε εως κυκλοφορήσουν οι νέες προτάσεις που ανακοινώθηκαν εως δούμε αν και ποιο θα τιμήσουμε.

Pro 4 τέλος.

Ενα διάλειμμα μετα 2.5 σερί ετη ειναι αναγκαίο να αλλάξουμε παραστάσεις και να δούμε τι ψάρια πιάνει ο ανταγωνισμός.

Μόλις 1.5 μήνα άντεξα τελικά χωρις το μικρό και η επιστροφή στα πάτρια εδάφη ειναι θα γεγονός προς το τέλος της επόμενης εβδομαδας.

Με το καλο να παραλαβεις Αλεξ.

Ηρθε και το tempered glass,αψογο και με αριστη τοποθετηση....ουτε που καταλαβαινεις οτι υπαρχει κι η συμπεριφορα με το stylus δε φαινεται να εχει αλλαξει.

Μπράβο Αλεξ. Με το καλό να παραλαβεις. Κι εγώ την ίδια ακριβώς αναμονή, με το μικρό, αναμένοντας τις προτάσεις του ανταγωνισμού.

• The title was changed to Microsoft Surface 3 (2015)