alextrela Δημ. November 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Προσφορές για το Surface 3 στο γαλλικό store. http://www.microsoftstore.com/store/msfr/fr_FR/pdp/Surface-3/productID.314923700?icid=OffersR_ModG2 Και στο γερμανικο στα πλαίσια του Black Friday http://www.microsoftstore.com/store/msde/de_DE/pdp/Surface-3/productID.314918200?icid=BlackFridayR_mod-g_Surface3_26112015 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Είναι ιδέα μου η στο ιταλικό store έχει ακόμα καλύτερη προσφορά? Πχ το μοντέλο 128gb /4gb στα 599 ευρώ. Σε γερμανικο/γαλλικό στα 647 αντίστοιχα. Αλεξ τι λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Είναι ιδέα μου η στο ιταλικό store έχει ακόμα καλύτερη προσφορά? Πχ το μοντέλο 128gb /4gb στα 599 ευρώ. Σε γερμανικο/γαλλικό στα 647 αντίστοιχα. Αλεξ τι λες? Αν το είδες ναι γιατι εγω οχι Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) Έφυγε παραγγελία για το μικρό στο Ολλανδικό MS store. To μοντέλο με 128GB και 4GB RAM στα 580 ευρώ + 65 για το νέο Surface Pen και 119 ευρώ για το πληκτρολόγιο από e-shop διότι σε όλα τα MS STORE το είχαν στα 150 ευρώ! Πληρωμή με PayPal μου το δείχνει pending, να ανησυχώ η αν ήταν θα μου απερριπτε εξαρχης τη πληρωμή? Edited November 26, 2015 by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Έφυγε παραγγελία για το μικρό στο Ολλανδικό MS store. To μοντέλο με 128GB και 4GB RAM στα 580 ευρώ + 65 για το νέο Surface Pen και 119 ευρώ για το πληκτρολόγιο από e-shop διότι σε όλα τα MS STORE το είχαν στα 150 ευρώ! Πληρωμή με PayPal μου το δείχνει pending, να ανησυχώ η αν ήταν θα μου απερριπτε εξαρχης τη πληρωμή? Βιάζεσαι μου φαινεται.:lol: Αύριο εως το μεσημέρι θα γνωρίζεις. Για το ιταλικό είχες δίκιο τελικά :up: http://www.microsoftstore.com/store/mseea/it_IT/pdp/productID.314948400?icid=home_spotlight_5_S3_p1948_26112015 Καμία προσφορά για το Pro 4 όμως μας άδειασε η MS κανονικα και με το νόμο :p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) Για το ιταλικό είχες δίκιο τελικά :up: http://www.microsoftstore.com/store/mseea/it_IT/pdp/productID.314948400?icid=home_spotlight_5_S3_p1948_26112015 Στο Ολλανδικο στα 580 το 4GB RAM/128GB DISK φθηνοτερα κι απο το Ιταλικο (599) ! http://www.microsoftstore.com/store/mseea/nl_NL/pdp/productID.314948400?icid=SurfaceR_modG2_S3_16112015 Στα Γαλλικο/Γερμανικο στα 648 αντίστοιχα ! Edited November 26, 2015 by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Στο Ολλανδικο στα 580 το 4GB RAM/128GB DISK φθηνοτερα κι απο το Ιταλικο (599) ! http://www.microsoftstore.com/store/mseea/nl_NL/pdp/productID.314948400?icid=SurfaceR_modG2_S3_16112015 Στα Γαλλικο/Γερμανικο στα 648 αντίστοιχα ! Ακόμα καλύτερα. Πάντως εγώ θα απέφευγα με paypal αλλά σκέτη κάρτα. Ελπίζω μην δημιουργηθεί θέμα διότι περίεργοι είναι τους τελευταίους μήνες με τα capital control στην Ελλάδα. Λογικά αύριο είτε θετική ειτε αρνητική απάντηση θα έχεις. Εγώ το type cover 4 με virtual pre paid το παρήγγειλα. Ενημερωσε όταν θα έχεις νέα. Εξαιρετική προσφορά όμως στα 580 το 4/128 δεν το συζητάμε. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) Ακόμα καλύτερα. Πάντως εγώ θα απέφευγα με paypal αλλά σκέτη κάρτα. Ελπίζω μην δημιουργηθεί θέμα διότι περίεργοι είναι τους τελευταίους μήνες με τα capital control στην Ελλάδα. Λογικά αύριο είτε θετική ειτε αρνητική απάντηση θα έχεις. Εγώ το type cover 4 με virtual pre paid το παρήγγειλα. Ενημερωσε όταν θα έχεις νέα. Εξαιρετική προσφορά όμως στα 580 το 4/128 δεν το συζητάμε. Οντως η τιμη ειναι μαλλον η καλυτερη που εχει υπαρξει για το μικρο.....! Μου ηρθε αυτο απο PAYPAL Aλεξ...σημαινει πως εγκριθηκε? Hello **************, You submitted an order in the amount of 644.98 EUR to Microsoft Payments. Thanks for using PayPal. Please note that this is not a charge. Your account will be charged when the merchant processes your payment. You may receive multiple emails as the merchant processes your order. Your funds will be transferred when the merchant processes your payment. Any money in your PayPal account at that time will be used before any other payment source. To see the full transaction details, log in to your PayPal account. σε αλλες αγορες με paypal που δεν εγιναν λογω CC μου τις εχει DENIED απο το πρωτο δευτερολεπτο βεβαια και χωρις αποστολη καποιου email ..... Edited November 26, 2015 by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) Οντως η τιμη μαλλον η καλυτερη που εχει υπαρξει ! Μου ηρθε αυτο απο PAYPAL Aλεξ... Hello **************, You submitted an order in the amount of 644.98 EUR to Microsoft Payments. Thanks for using PayPal. Please note that this is not a charge. Your account will be charged when the merchant processes your payment. You may receive multiple emails as the merchant processes your order. Your funds will be transferred when the merchant processes your payment. Any money in your PayPal account at that time will be used before any other payment source. To see the full transaction details, log in to your PayPal account. σε αλλες αγορες με paypal που δεν εγιναν λογω CC μου τις εχει DENIED απο το πρωτο δευτερολεπτο βεβαια και χωρις αποστολη καποιου email ..... Από ότι κατάλαβα στα έχουν δεσμεύσει τα λεφτά το paypal και απλά αναμένουν την ολοκλήρωση της αγοράς από MS έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η χρέωση αφού η MS ολοκληρώσει την διαδικασία που απαιτείται. Αύριο λογικά θα ξεκαθαρίσουν γιατί από όσο ξέρω ΣΚ δεν κάνουν αποστολές αλλά μόνο καθημερινές. Μπες στο paypal account και δες τι σου γραφει για την παραγγελία,εκει στα transition. Εκεί θα καταλάβουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια. Edited November 26, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Αν στο paypal account δείχνει τη συναλλαγή completed, τότε το θέμα τελείωσε. Με το καλό να παραλαβεις. Κι εγώ αυτό το συνδυασμό έχω, surface 3 από ms store, γραφίδα και type cover από eshop (καθώς ήταν φθηνότερα πριν λίγους μήνες που αγόρασα). Το μικρό (surface 3), το βλέπω να μακροημερευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 (edited) Η αγορα με paypal δε γινοταν (thanks mr. Tsipras :mad:) και προχωρησα με χρεωστικη προπληρωμενη της Εθνικης....τα χρηματα βλεπω πως τραβηχτηκαν συνεπως αναμένουμε ! Product-SKU: 7G6-00016 Productnaam: Surface 3 - 128 GB Eenheidsprijs: € 729,99 Bestelde hoeveelheid: 1 Bedrag: € 729,99 Product-SKU: 3XY-00012 Productnaam: Microsoft Surface-pen (zwart) Eenheidsprijs: € 64,99 Bestelde hoeveelheid: 1 Bedrag: € 64,99 Korting: € 150,00 Subtotaal: € 524,38 BTW: € 120,60 Totaal: € 644,98 Edited November 27, 2015 by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Δυστυχώς οι φόβοι και η επιφύλαξη που έγραψα πανω για το PayPal επαληθεύτηκαν. Θα σου ελεγα το PayPal να το ξεχάσεις οριστικά ειδικά για εκτός συνόρων αγορές και μεγάλα ποσα. Εγω του εχω ρίξει μαύρη πέτρα. Οταν αρθουν πλήρως τα capital control τότε ναι. Τωρα λογικα με την κάρτα δεν θα εχεις πρόβλημα. Απλά θα είσαι πολυ τυχερός αν γίνει η αποστολή σήμερα αλλιως Δευτέρα διοτι ΣΚ δεν κάνουν αποστολές(εκτός αν άλλαξαν πολιτικη, διοτι θυμάμαι και με το PayPal στην αρχή επέτρεπαν,μετα οχι για μεγάλο διαστημα,τωρα ξανά ναι για αγορές μέσω ms store) Τουλαχιστον θα αποζημειωθεις απο την εξαιρετικη προσφορά :p Στανταρ θα το χτύπαγα αν ήδη δεν το είχα το μικρό απο τον Μάιο. Άλλα θα περιμένουμε κάποια παρομοια προσφορά με το m3 Pro 4 να το χτυπήσουμε :cool: Τρέχει και στο αγγλικό με δώρο επιπλέον θήκη και βγαίνει κανα 30 ευρω παραπάνω απο το ολλανδικό store http://www.microsoftstore.com/store/msuk/en_GB/pdp/productID.314926700?icid=en_GB_Surface3_cat_modG_100615 Βέβαια όσοι ειναι φοιτητές εχουν επιπλέον 10% έκπτωση. [/color]Αν στο paypal account δείχνει τη συναλλαγή completed, τότε το θέμα τελείωσε. Με το καλό να παραλαβεις. Κι εγώ αυτό το συνδυασμό έχω, surface 3 από ms store, γραφίδα και type cover από eshop (καθώς ήταν φθηνότερα πριν λίγους μήνες που αγόρασα). Το μικρό (surface 3), το βλέπω να μακροημερευει Βλέπω το μικρό εχει γίνει η επίτιμη καψούρα των απανταχων φίλων της σειρας :lol: Και σε εμένα δεν το κουνάει ρούπι :p Τα μεγάλα μπορεί να το διώξω αλλα το μικρό μάχιμο θα παραμείνει ;) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 (edited) Τα χρηματα εχουν τραβηχθει οπότε αναμενω το tracking number όποτε το αποστειλουν,δε βιαζομαι....:) [/color]Τρέχει και στο αγγλικό με δώρο επιπλέον θήκη και βγαίνει κανα 30 ευρω παραπάνω απο το ολλανδικό store http://www.microsoftstore.com/store/msuk/en_GB/pdp/productID.314926700?icid=en_GB_Surface3_cat_modG_100615 [/color] Για θηκη παρηγγειλα αυτη που ειχα παρομοια στο SP3 PRO απλη,ελαφρια και κανει τη δουλεια της.... http://www.amazon.com/gp/product/B00VPSVWGW?psc=1&redirect=true&ref_=od_aui_detailpages00 Βλέπω το μικρό εχει γίνει η επίτιμη καψούρα των απανταχων φίλων της σειρας :lol: Και σε εμένα δεν το κουνάει ρούπι :p Τα μεγάλα μπορεί να το διώξω αλλα το μικρό μάχιμο θα παραμείνει ;) Εχει -σε μεγαλο βαθμο- ολα τα θετικα του SP3 PRO με καλυτερη φορητοτητα κατι που ειναι προτεραιότητα για εμενα.:cool: Οσον αφορα τη τιμη των 580 ευρω ειναι 150 ευρω κατω απο την επισημη τιμη της MS ενω στην Ελλαδα ξεκινα απο 740.... Edited November 27, 2015 by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 (edited) Τα χρηματα εχουν τραβηχθει οπότε αναμενω το tracking number όποτε το αποστειλουν,δε βιαζομαι....:) Για θηκη παρηγγειλα αυτη που ειχα παρομοια στο SP3 PRO απλη,ελαφρια και κανει τη δουλεια της.... http://www.amazon.com/gp/product/B00VPSVWGW?psc=1&redirect=true&ref_=od_aui_detailpages00 Εχει -σε μεγαλο βαθμο- ολα τα θετικα του SP3 PRO με καλυτερη φορητοτητα κατι που ειναι προτεραιότητα για εμενα.:cool: Οσον αφορα τη τιμη των 580 ευρω ειναι 150 ευρω κατω απο την επισημη τιμη της MS ενω στην Ελλαδα ξεκινα απο 740.... Ωραία λοιπόν. Απο εβδομάδα τα σπουδαία λογικα :) Βέβαια και το m3 στην καλυτερη κανα 100 ευρω προσφορά να κάνουν εως τα Χριστούγεννα. Παραπανω με τίποτα. Εδω το Pro 3 διατηρείται στα 900 ευρω minumum παρ όλο που 1.5 χρόνο εχει στην πιάτσα. Αρα παιζει να το τσιμπήσουμε νωρίτερα,αν και με χαλαει η ιστορία με τον σάπιο Samsung SSD που εχει και δεν θέλω το i5/8/256 οπου 50-50 να σου τύχει ο πολυ πιο ανώτερος Toshiba drive διοτι άχρηστη μου και η παραπάνω μνήμη και η διπλάσια χωρητικότητα δίσκου και ουτε θέλω fan καθόλου. Έκανε η MS εδω απαράδεκτη πολιτικη :mad: Edited November 27, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Τι εγινε,δουλευουν κυριακατικα στην Ολλανδικη MS ? Μου εστειλαν προ λιγου tracking number ! Beste ****************, Bedankt voor uw bestelling bij Microsoft op 27/11/2015. De volgende producten zijn verzonden. Deze order is via de door Microsoft geselecteerde expediteur naar u verzonden met het onderstaand(e) trackingnummer(s). Έχει δημιουργηθεί μια ετικέτα αποστολής UPS. Μόλις η αποστολή φτάσει στις εγκαταστάσεις μας, η παρακολούθηση της κατάστασης, συμπεριλαμβανομένης της προγραμματισμένης ημερομηνίας παράδοσης- θα ενημερωθεί. Shipped/Billed On: 11/29/2015 Type: Package Weight: 1.60 kgs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) Τι εγινε,δουλευουν κυριακατικα στην Ολλανδικη MS ? Μου εστειλαν προ λιγου tracking number ! Beste ****************, Bedankt voor uw bestelling bij Microsoft op 27/11/2015. De volgende producten zijn verzonden. Deze order is via de door Microsoft geselecteerde expediteur naar u verzonden met het onderstaand(e) trackingnummer(s). Έχει δημιουργηθεί μια ετικέτα αποστολής UPS. Μόλις η αποστολή φτάσει στις εγκαταστάσεις μας, η παρακολούθηση της κατάστασης, συμπεριλαμβανομένης της προγραμματισμένης ημερομηνίας παράδοσης- θα ενημερωθεί. Shipped/Billed On: 11/29/2015 Type: Package Weight: 1.60 kgs Τριτη παραλαμβανεις. Αντε με το καλο. Περιμενουμε εντυπώσεις... ΥΓ Ποιο χρωμα type cover παρηγγειλες από eshop? Εγω εχω το κοκκινο κι είναι κυριολεκτικα "φωτια" Edited November 29, 2015 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Πλακα κανεις :D Μωρε μπράβο οι Ολλανδοι:lol: Άρα έως Παρασκευή θα το κάνεις το Unboxing :p Τριτη παραλαμβανεις. Αντε με το καλο. Περιμενουμε εντυπώσεις... Αν είναι express shipping ναι Τρίτη αλλιώς Παρασκευή το λογικό. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Πλακα κανεις :D Μωρε μπράβο οι Ολλανδοι:lol: Άρα έως Παρασκευή θα το κάνεις το Unboxing :p Αν είναι express shipping ναι Τρίτη αλλιώς Παρασκευή το λογικό. Σωστά δεν τον ρωτησα. Υπέθεσα ότι έβαλε express, εγώ σε αυτες τις περιπτώσεις βάζω την ταχύτερη επιλογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) ΥΓ Ποιο χρωμα type cover παρηγγειλες από eshop? Εγω εχω το κοκκινο κι είναι κυριολεκτικα "φωτια" Βαγγο μου σ'ευχαριστω...το Κοκκινο κι εγω....πες μου κατι ,το απλο RED εχεις η το BRIGHT RED ? Eιχα μια αμφιβολια μηπως με χαλασει το σκετο RED ! Σε διαφορες φωτο σαν "κεραμιδί" χρωμα φαινετε.... Αν είναι express shipping ναι Τρίτη αλλιώς Παρασκευή το λογικό. Κοιτα,περυσι που πηρα το SP3 PRO το ειχα σε μια μερα με τη δωρεαν αποστολη...ειδωμεν,δε βιαζομαι μωρε,καλα να ειμαστε να τα δουλευουμε και να τα χαιρομαστε...ενα παθος εχουμε σ'αυτη τη ρημαδοζωη...υγεια να εχουμε και να περναμε καλα ΟΛΟΙ ! Edited November 29, 2015 by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Σωστά δεν τον ρωτησα. Υπέθεσα ότι έβαλε express, εγώ σε αυτες τις περιπτώσεις βάζω την ταχύτερη επιλογή... Παίζει η MS express να στείλει χωρίς καμία χρέωση.:p Το έχουν ξανακάνει ιδιαίτερα σε περίοδο προσφορών. Βαγγο μου σ'ευχαριστω...το Κοκκινο κι εγω....πες μου κατο το απλο RED εχεις η το BRIGHT RED ? Eιχα μια αμφιβολια μηπως με χαλασει το σκετο RED ! Σε διαφορες φωτο "κεραμιδί" χρωμα φαινετε.... Σωστά 2 παραλλαγές έχει. http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Surface-3-Type-Cover/productID.314885800 Εσύ ποιο από τα 2 παρηγγειλες; Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Σωστά 2 παραλλαγές έχει. http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Surface-3-Type-Cover/productID.314885800 Εσύ ποιο από τα 2 παρηγγειλες; το απλο κοκκινο εχει μονο το e-shop... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Βαγγο μου σ'ευχαριστω...το Κοκκινο κι εγω....πες μου κατι ,το απλο RED εχεις η το BRIGHT RED ? Eιχα μια αμφιβολια μηπως με χαλασει το σκετο RED ! Σε διαφορες φωτο σαν "κεραμιδί" χρωμα φαινετε.... Κοιτα,περυσι που πηρα το SP3 PRO το ειχα σε μια μερα με τη δωρεαν αποστολη...ειδωμεν,δε βιαζομαι μωρε,καλα να ειμαστε να τα δουλευουμε και να τα χαιρομαστε...ενα παθος εχουμε σ'αυτη τη ρημαδοζωη...υγεια να εχουμε και να περναμε καλα ΟΛΟΙ ! Το "απλο" red, όχι το bright (αυτό φερνει μονο το e-shop και μαλιστα, σε καλη τιμη, για αυτό το προτιμησα). Είναι πανεμορφο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) ....σε πιστευω,στην απιθανη περιπτωση που δε μου αρεσει θα χτυπησω το μαυρο,οντως η τιμη ειναι καλη (του eshop στα 119 κι οχι της MS στα...150!) κι ειναι αδικο για τους πελατες της MS να μη βαζει στη τιμη του tablet και το πληκτρολογιο....λιγο πιο προσιτες τιμες να ειχε ,η πληρη πακετα Tablet με keyboard & stylus θα εσπρωχνε πολυ περισσοτερο....οπως και να χει,στη προσφορα που το πηρα εγω ειναι σα να πηρα δωρεαν το πληκτρολογιο και μου εμειναν και 30 ευρω για το budget του νεου Stylus που παρατηρησα πως περιλαμβανει και το σετακι με τις ανταλλακτικες μυτες. Edited November 29, 2015 by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 (edited) Μολις παρελαβα,μου φαινετε ομως στραβο στο πανω μερος ! Απο κατω ειναι αλφαδι ! Δειτε φωτο: http://i154.photobucket.com/albums/s272/vipergr/20151204_161944.jpg και κατω (αλφαδι) http://i154.photobucket.com/albums/s272/vipergr/20151204_161931.jpg για δειτε ρε παιδια τα δικα σας....πως ειναι ? Edited December 4, 2015 by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Πρεπει να τοποθετησεις τη "στραβη" πλευρα εφαπτομενη σε κατι επιπεδο, πχ το γραφειο. Για να δουμε αν ειναι ιδεα σου ή αν οντως (και ποσο) ειναι στραβο. Παντως εχω διαβασει αρκετες παρομοιες περιπτωσεις σε ξενα φορουμς. Οπως θα σου πει κι ο Αλεξ πιο αναλυτικα, η microsoft τα αντικαθιστα, αλλα πρωτα πρεπει να επικοινωνησεις με το τηλεφωνικο τους κεντρο για να κανονισεις τα διαδικαστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts