jonkyr Δημοσιεύτηκε March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 31, 2015 Ημουν κατοχος του Μοτο G και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο το μηχανημα. Στο σημειο που αποφασισα οτι θα αγορασω απο την ιδια εταιρεια κινητο. Ωστοσο, σκεφτηκα να κανω ενα συντομο γκαλοπ εδω κυριως απο οσους εχουν παρει στα χερια τους καποιο Μοτο και εχουν εικονα. Το μπατζετ ΔΕΝ ξεπερνα τα 200-210 ευρω. Θελω να ειναι απροβληματιστο (σε θεμα λειτουργικου φυσικα) οπως το Μοτο G, να παιρνει Λολιποπ και οσο το δυνατον "καθαροτερο" Αντροιντ. Οι επιλογες ειναι οι δυο του τιτλου, αλλα δε θα ελεγα οχι σε καποιο αλλο κινητο ιδιας ποιοτητας/κατηγοριας. Μοτο G2: κερδος η 2η σιμ, αλλα δεν ειναι καποιο feature που με τρελαινει κιολας, διοτι εχω ενα καρτοκινητο που χρησιμοποιω σπανια. Moto G2 4G: κερδος το 4G, αλλα δεν ξερω αν θα μου χρειαστει (ως χρηστης wind :D) και επισης δεν εχει κυκλοφορησει στην Ευρωπη το δικαρτο (που θα ηταν εξτρα αβανταζ). Αλλο: δεν εχω ιδεα. Αν εχετε καποια προταση (καθως δεν ακολουθω πολυ την βιομηχανια των κινητων), θα με βολευε ωστε να παρω ιδεες. Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Γιατι δεν περιμένεις για το Moto G (2015)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. March 31, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Που κυκλοφορει...; Δεν ειναι το Moto g2 4G αυτο του 2015; Αυτο κυκλοφορησε πριν απο λιγες ημερες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Που κυκλοφορει...; Δεν ειναι το Moto g2 4G αυτο του 2015; Αυτο κυκλοφορησε πριν απο λιγες ημερες! Α έτσι είναι? Ε τότε αυτό να πάρεις αλλά εγώ δεν το έχω βρει πουθενά εδώ. Αυτό δεν έχει και καλύτερη μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. March 31, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ναι, αυτο ειναι με την καλυτερη μπαταρια. Αλλο ενα + που μου διεφυγε προφανως νωριτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ημουν κατοχος του Μοτο G και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο το μηχανημα. Στο σημειο που αποφασισα οτι θα αγορασω απο την ιδια εταιρεια κινητο. Ωστοσο, σκεφτηκα να κανω ενα συντομο γκαλοπ εδω κυριως απο οσους εχουν παρει στα χερια τους καποιο Μοτο και εχουν εικονα. Το μπατζετ ΔΕΝ ξεπερνα τα 200-210 ευρω. Θελω να ειναι απροβληματιστο (σε θεμα λειτουργικου φυσικα) οπως το Μοτο G, να παιρνει Λολιποπ και οσο το δυνατον "καθαροτερο" Αντροιντ. Οι επιλογες ειναι οι δυο του τιτλου, αλλα δε θα ελεγα οχι σε καποιο αλλο κινητο ιδιας ποιοτητας/κατηγοριας. Μοτο G2: κερδος η 2η σιμ, αλλα δεν ειναι καποιο feature που με τρελαινει κιολας, διοτι εχω ενα καρτοκινητο που χρησιμοποιω σπανια. Moto G2 4G: κερδος το 4G, αλλα δεν ξερω αν θα μου χρειαστει (ως χρηστης wind :D) και επισης δεν εχει κυκλοφορησει στην Ευρωπη το δικαρτο (που θα ηταν εξτρα αβανταζ). Αλλο: δεν εχω ιδεα. Αν εχετε καποια προταση (καθως δεν ακολουθω πολυ την βιομηχανια των κινητων), θα με βολευε ωστε να παρω ιδεες. Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας. Εγώ μια ερώτηση να κάνω...Το moto g γιατί θες να το αλλάξεις;;;Το λέω από την άποψη ότι στην ουσία σε ram/επεξεργαστή είναι ίδια. Εγώ δεν θα έδινα 200euro μόνο για μεγαλύτερη οθόνη και ηχεία και κάμερα..καλύτερα για μένα να κρατήσεις τα χρήματα για κάτι ουσιαστικά νεότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. March 31, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Αντικατασταση κινητου. Τα χρηματα με τα οποια θα αγορασω το νεο κινητο ειναι ουσιαστικα αυτα που εδωσα για το πρωτο Μοτο G. Στην ουσια κανω δωρεαν "αναβαθμιση". Προφανως ομως δεν εχω αλλο κινητο και χρειαζομαι κατι αμεσα, δεν μπορω να περιμενω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Πάρε το 4g γιατί έχει μεγαλύτερη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. March 31, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ευχαριστω κι εσενα και τον Μαντμαν :) Καθε αλλη απαντηση ειναι ευπροσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisgt Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 LG G2 απο εμένα. Νομίζω αξίζει τα 20-30€ παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 LG G2 απο εμένα. Νομίζω αξίζει τα 20-30€ παραπάνω. Αξίζει αλλά πέραν της τιμής, δεν είναι καθαρό android πόσο μάλλον δεν θα πάρει κάτι παραπάνω από lolipop . Το μπατζετ ΔΕΝ ξεπερνα τα 200-210 ευρω. Θελω να ειναι απροβληματιστο (σε θεμα λειτουργικου φυσικα) οπως το Μοτο G, να παιρνει Λολιποπ και οσο το δυνατον "καθαροτερο" Αντροιντ. Οι επιλογες ειναι οι δυο του τιτλου, αλλα δε θα ελεγα οχι σε καποιο αλλο κινητο ιδιας ποιοτητας/κατηγοριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Το Moto G 2015 4G σου βγαίνει τελική τιμή από Amazon.co.uk στα 229 ευρώ. Ελλάδα δε νομίζω να υπάρχει ακόμα (τουλάχιστον σε skroutz και bestprice δεν υπάρχει κάτι...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. April 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Ευχαριστώ όλους για τη συνδρομή. Κατέληξα τελικά στο πρώτο του τίτλου. Φτηνότερο, με ανανεώσεις και δίκαρτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts