Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M9)

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα

Έβαλα και εγώ την 6 κάνοντας πριν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων..είχα κάνει όμως κρυπτογραφιση στην micro sd και τώρα δεν μπορεί να διαβάσει το κινητό τα αρχεία που έχει μέσα..μπορώ να κάνω κάτι;

Φιλε μαλλον δεν μπορεις να κανεις κατι, μονο φορματ την καρτα

Οσο αφορα τις θερμοκρασιες που ειχε το κινητο κατα την αναβαθμιση δεν ειμαι υπερβολικος , 100 κινητα εκανα αναβαθμιση τετοιο πραμα πρωτη φορα ειδα, να φανταστειτε οταν τελειωσε και μπηκε στην αρχικη οθονη μου εβγαζε ασπρη οθονη και το σημα της HTC, δεν ξερω αν αυτην ειναι δικλιδα ασφαλειας της εταιριας η τυχαιο γεγονος , η αληθεια ειναι πως τοσο καιρο ακουγα για θερμοκρασιες του m9 και γελουσα, ηταν ολα μια χαρα, μαλλον δεν το εφτασα στα ακρα ,ενταξει λιγο το κακο

Τωρα που εχω την 6 μια μερα βλεπω την μπαταρια σε καλυτερα επιπεδα, τωρα απο θεμα ταχυτητας τι να πω; δεν ειδα διαφορα ,και πως να δω αφου και με την 5.1 πηγαινε σφαιρα, ολα καλα μεχρι στιγμης

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Την έκανα και εγώ την αναβάθμιση και μου φαίνεται ,στην πρώτη φόρτιση που του Έκανα ,ότι έχει βελτίωση στην διάρκεια της μπαταρίας...:lol:

Κατ¨ αλλα όλα κυλάνε παρά πολύ smooth!:p

Την έκανα και εγώ την αναβάθμιση και μου φαίνεται ,στην πρώτη φόρτιση που του Έκανα ,ότι έχει βελτίωση στην διάρκεια της μπαταρίας...:lol:

Κατ¨ αλλα όλα κυλάνε παρά πολύ smooth!:p

Πράγματι η μπαταρία έχει βελτιωθεί και άλλο..... το τηλέφωνο έχει γίνει ονειρικό!!!! Πρώτη φορά κάνω αναβάθμιση σε android συσκευή και δουλεύουν όλα ρολόι από την πρώτη στιγμή..... Α ρε HTC είσαι πολύ μπροστά.....:)

Καλησπερα σας.Ποσο καλυτερο ειναι το htc one m9 απο το xiaomi redmi note 2???

Αξιζει η διαφορα τιμης;Ευχαριστω εκ των προτερων, κωστας.

...επίσης έχω την εντύπωση ότι ή αυτόματη φωτεινότητα δεν λειτουργεί τόσο καλά όσο με την lolipop..:worry:

φορτισε το φιλε, θα σε καταναλωσει αρκετη μπαταρια, σε καμια ωρα θα εισαι ετοιμος ,ειναι δυο αναβαθμισεις, επισης παρακολουθα λιγο τις θερμοκρασιες για να το συγκρινω με το δικο μου

Μολις ολοκληρωσα την εγκατασταση του Marshamallow και μολις μετρησα θερμοκρασια επεξεργαστη απο την εφαρμογη του DU Battery και ειναι στα 37.5 Κελσιου !! Νομιζω οτι ειναι σχετικα καλα και νορμαλ. Τουλαχιστον το δικο μου τοσο ανεβασε........Με επρηξε βεβαια μιαμιση ωρα να το κατεβαζω χαρι στο αθανατα χαλια modem που εχω........

Edited by Nippon1971

...επίσης έχω την εντύπωση ότι ή αυτόματη φωτεινότητα δεν λειτουργεί τόσο καλά όσο με την lolipop..:worry:

Το ίδιο συνέβη και στο Μ8. Εδώ άλλοι χρησιμοποιούν τα κινητά τους για να κάνουν μετρήσεις φωτεινότητας σε LED και εμείς ένα απλώς λειτουργικό auto brightness είχαμε και αυτό μας το πήραν.

Μολις ολοκληρωσα την εγκατασταση του Marshamallow και μολις μετρησα θερμοκρασια επεξεργαστη απο την εφαρμογη του DU Battery και ειναι στα 37.5 Κελσιου !! Νομιζω οτι ειναι σχετικα καλα και νορμαλ. Τουλαχιστον το δικο μου τοσο ανεβασε........Με επρηξε βεβαια μιαμιση ωρα να το κατεβαζω χαρι στο αθανατα χαλια modem που εχω........

σιγα μην ειχε μονο 37,5 βαθμους φιλε

Εντός λειτουργικού είναι αδύνατον να μάθετε τη θερμοκρασία του επεξεργαστή. Όλες οι εφαρμογές που ισχυρίζονται ότι δείχνουν θερμοκρασία επεξεργαστή, δείχνουν τη θερμοκρασία της μπαταρίας. Για την μπαταρία αναμενόμενη μου ακούγεται αυτή η θερμοκρασία. Μέχρι να ανοίξει το λειτουργικό και να μπει στην εφαρμογή θα έπεσε και καναδυό βαθμούς σε σχέση με την ώρα της εγκατάστασης.

Εντός λειτουργικού είναι αδύνατον να μάθετε τη θερμοκρασία του επεξεργαστή. Όλες οι εφαρμογές που ισχυρίζονται ότι δείχνουν θερμοκρασία επεξεργαστή, δείχνουν τη θερμοκρασία της μπαταρίας. Για την μπαταρία αναμενόμενη μου ακούγεται αυτή η θερμοκρασία. Μέχρι να ανοίξει το λειτουργικό και να μπει στην εφαρμογή θα έπεσε και καναδυό βαθμούς σε σχέση με την ώρα της εγκατάστασης.

Εχω αλλη εφαρμογη για την θερμοκρασια της μπαταριας.........Λεει αλλοστε: "CPU Cooler" και οχι Battery Temp !! Μπαταριας ειχα περιπου 34 κατι ψιλα αν θυμαμαι καλα.....Με το που κατεβασα και την δευτερη αμεσως το ανοιξα........αναθεμα αν περασαν 15 δευτερα............Η εφαρμογη ειναι σε εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας και ειναι η πιο Highly Rated στο Google Play Store..........

Edited by Nippon1971

Ας έχει ότι βαθμολογία θέλει. Διαβάζει τα δεδομένα από τον αισθητήρα που βρίσκεται στην μπαταρία. Μην την εμπιστεύεσαι, δεν είναι η μόνη εφαρμογή που ψεύδεται στο συγκεκριμένο ζήτημα. Αλλά κυρίως λάβε υπόψιν το εξής. Η αύξηση της θερμοκρασίας του επεξεργαστή όταν ξεκινήσει να τρέχει κάποιο απαιτητικό task είναι ραγδαία. Και η πτώση είναι αρκετά γρήγορη επίσης, όταν το task ολοκληρώνεται και ο επεξεργαστής πέφτει στο idle. Είναι αδύνατον να ξέρεις τι θερμοκρασίες έπιασε ο επεξεργαστής κατά το update για τον λόγο που αναφέρθηκε δεύτερος. Αν αποφασίσεις να κάνεις root και βάλεις TWRP custom recovery, τότε θα καταλάβεις τη διαφορά θερμοκρασίας μπαταρίας και θερμοκρασίας επεξεργαστή.

Χρειάζεσαι οπωσδήποτε στοκ system και recovery. Επειδή γίνεται και firmware update δεν έχω ιδέα αν ταυτόχρονα πρέπει να κλειδωθεί και ο bootloader. Εγώ είχα S-Off όταν έκανα το update οπότε δεν ασχολήθηκα καν με τον bootloader.

σιγα μην ειχε μονο 37,5 βαθμους φιλε

Μαν, τοσο ελεγε απο την εφαρμογη !! Συγκεκριμενα το πρωτο μερος του καινουργιου λειτουργικου ηταν 37.9 και στο δευτερο 37.5 !! Ορκιζομαι !!!!

Αντε να ειχε και 2 με 3 βαθμους πιο πολυ οπως λεει ο φιλος gms......Ηταν ζεστο παντως......Πες μια 40 να ειναι και στρογγυλο το νουμερο...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ας έχει ότι βαθμολογία θέλει. Διαβάζει τα δεδομένα από τον αισθητήρα που βρίσκεται στην μπαταρία. Μην την εμπιστεύεσαι, δεν είναι η μόνη εφαρμογή που ψεύδεται στο συγκεκριμένο ζήτημα. Αλλά κυρίως λάβε υπόψιν το εξής. Η αύξηση της θερμοκρασίας του επεξεργαστή όταν ξεκινήσει να τρέχει κάποιο απαιτητικό task είναι ραγδαία. Και η πτώση είναι αρκετά γρήγορη επίσης, όταν το task ολοκληρώνεται και ο επεξεργαστής πέφτει στο idle. Είναι αδύνατον να ξέρεις τι θερμοκρασίες έπιασε ο επεξεργαστής κατά το update για τον λόγο που αναφέρθηκε δεύτερος. Αν αποφασίσεις να κάνεις root και βάλεις TWRP custom recovery, τότε θα καταλάβεις τη διαφορά θερμοκρασίας μπαταρίας και θερμοκρασίας επεξεργαστή.

Δηλαδι ποσο εξω λες να ηταν περιπου οταν εδειχνε η εφαρμογη 37 ? Να ηταν καμια 40 ?

Edited by Nippon1971

@toroman δεν χρειάζεται να πληρώσεις 25 ευρώ για S-Off προκειμένου να κάνεις αναβάθμιση σε Marshmallow. Η διαδικασία είναι απλή και χωρίς S-Off. Ναι το S-Off μπορείς να το γυρίσεις σε S-On, αλλά δεν τα γνωρίζω καλά αυτά γιατί δεν θα χρειαστεί για κανένα λόγο να κάνω κάτι τέτοιο.

@Nippon1971 Το Μ8 πιάνει 55 βαθμούς κάνοντας backup με compression ενεργοποιημένο σε λιγότερο από ένα λεπτό. Το Μ9 που έχει πιο "ζεστό" επεξεργαστή και στο χρονοβόρο και πιο απαιτητικό update + δημιουργία art cache μετά το update θα πιάνει πάνω από 60.

@Nippon1971 Το Μ8 πιάνει 55 βαθμούς κάνοντας backup με compression ενεργοποιημένο σε λιγότερο από ένα λεπτό. Το Μ9 που έχει πιο "ζεστό" επεξεργαστή και στο χρονοβόρο και πιο απαιτητικό update + δημιουργία art cache μετά το update θα πιάνει πάνω από 60.

Οκ !! παω πασο ! δεν τα γνωριζω σε τετοια λεπτομερια οποτε οκ......παντως το κινητο δεν ηταν ιδιαιτερα ζεστο στην αφη και αυτες τουλαχιστον θερμοκρασιες διαβασα απο την εφαρμογη.....μεχρι εκει μπορω να πω......

Edited by Nippon1971

Δε ξερω για τα δικας σας κινητα, αλλα το δικο μου και ενος συναδελφου κατα την αναβαθμιση ηταν αρκετα ζεστα, απαραδεκτο ,μαλλον εχουμε ελαττωματικες συσκευες εμεις οι δυο, Nippon βαλε 4G και δες βιντεακια youtube κλπ κλπ για κανα μισαωρο, τους 37 βαθμους που αναφερεις τους εχει για πλακα ,φαντασου ποσους ειχε στην αναβαθμιση ,επισης οταν το κανεις μη το εχεις πανω σε παγοκυστες και φουρφουρια :lol:

Τελος αναφερω οτι στην χρηση που το κανω δεν εχω θεμα, ολα ειναι νορμαλ ,απλα αλλαξα 100 κινητα τετοιο πραμα πρωτη φορα ειδα ,τεσπα ,παντα υπαρχει η πρωτη φορα

παιδια καποιος αν μπορει να βοηθησει ! προσπαθω να γυρισω στοκ απο χθες βραδυ αλλα ολα πανε στραβα ! οταν προσπαθω να περασω το αρχειο zip στο κινητο για να το περασω μεσω fastboot δεν με αφηνει να το αντιγραψω βγαζοντας error ! τα αρχεια exe μου βγαζει και εκει error ! αν μπορει καποιος να μου πει μεσω πμ η και απο εδω τι να κανω ! αν μπορω επισης να γυρισω σε στοκ και απο twrp !
[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα χρειαστούν περισσότερες πληροφορίες για να σε βοηθήσει κάποιος. Ποιο zip αρχείο; Τι error βγάζει; Ποιο exe αρχείο; Μην μου πεις πως δεν έχεις κρατήσει στοκ backup από τη στιγμή που πέρασες το TWRP;

Δε ξερω για τα δικας σας κινητα, αλλα το δικο μου και ενος συναδελφου κατα την αναβαθμιση ηταν αρκετα ζεστα, απαραδεκτο ,μαλλον εχουμε ελαττωματικες συσκευες εμεις οι δυο, Nippon βαλε 4G και δες βιντεακια youtube κλπ κλπ για κανα μισαωρο, τους 37 βαθμους που αναφερεις τους εχει για πλακα ,φαντασου ποσους ειχε στην αναβαθμιση ,επισης οταν το κανεις μη το εχεις πανω σε παγοκυστες και φουρφουρια :lol:

Τελος αναφερω οτι στην χρηση που το κανω δεν εχω θεμα, ολα ειναι νορμαλ ,απλα αλλαξα 100 κινητα τετοιο πραμα πρωτη φορα ειδα ,τεσπα ,παντα υπαρχει η πρωτη φορα

:lol::lol::lol::lol: Οχι βρε.....Δεν το ειχα πουθενα επανω....Απλα το ειχα σε ανακληση στον εκτυπωτη να βλεπω την ιοθονη για την εξελιξη του κατεβασματος.......Ενταξι, επειδη βλεπω οτι το θεμα ακριβης θερμοκρασιας ειναι δυσκολα να πει κανεις θα ελεγα οτι ειχε απλα μια ελαφρια θερμη αισθηση.......