ταξιδιωτης22 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Προβλημα με m9 plus. εχει ξεχασει ο κατοχος του τον κωδικο ξεκλειδωματος. ακολουθαμε την μεθοδο,http://www.factoryresets.com/2015/05/how-to-hard-reset-htc-one-m9-m9-plus.html αλλα δε βαζει την επιλογη reset η wipe... τι κανουμε? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Κλειστό το κινητό κρατάς πατημένα volume down + power και θα σε βάλει σε download mode. Εκεί διαλέγεις recovery και μόλις δεις το droid πάτα vol up+down μαζί για να δείξει το μενού. Wipe data/factory reset και τελείωσες Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Δεν χρειάζεται να μπει στο recovery Finn κι από τον bootloader έχουν wipe τα HTC.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Το βρήκα τελικά πριν διαβάσω τις απαντήσεις,ευχαριστώ πάντως.δουλεύει ξανά η συσκευή. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Δεν χρειάζεται να μπει στο recovery Finn κι από τον bootloader έχουν wipe τα HTC.. Έχει αλλάξει ο bootloader στο Α9 και νομίζω έχει ίδιο και το M9 Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Τι να σου πω, δεν έτυχε να το δω, ίσως έχεις δίκιο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oistrakh Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Το κινητό πετάει! Μια ερώτηση: ποιος ειναι ο καλύτερος τρόπος για να στρώσουμε τη μπαταρία; Παράθεση Nokia 8310, Nokia 6270, HTC TyTn II, HTC One X, HTC One M9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Πάντως ρε παιδιά πολύ κρίμα για αυτήν την συσκευαρα τόσο χάλια κάμερα... Προέρχομαι από LG G4 και πραγματικά είναι η μέρα με τη νύχτα Χαλια δεν την λες αλλα δεν εχεις αδικο οτι ειναι καλυτερη αυτη του G4, ενα πραγμα θα σου πω, κανενα κινητο δεν ειναι τελειο, αναλογα με τις αναγκες του καθενος πρατουμε, προσωπικα η καμερα του M9 με υπερ-καλυπτει Το κινητό πετάει! Μια ερώτηση: ποιος ειναι ο καλύτερος τρόπος για να στρώσουμε τη μπαταρία; Ο καλυτερος τροπος για να εχεις μια υγειες μπαταρια ειναι να μη το αφηνεις να πεφτει κατω απο 15%, οταν φορτιζει να το βγαζεις μετα απο κανα 15λεπτο απο την πριζα, μη το αφηνεις ολο το βραδυ να φορτιζει ,επισης οταν παιζεις παιχνιδια μη το εχεις στην πριζα, σε ολα τα κινητα μεχρι σημερα αυτο κανω και δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Καλημερα σε ολους...Δυο ερωτησουλες....Εχω το γερμανικο unbranded και θελω να ρωτησω ποτε αναμενεται η marshamallow ...Επισης μου φαινεται οτι εχει πολυ κακη αυτονομια..Με fb gmail μιση ωρα κλησεις και και κανα δυοωρο internet και το απογευμα χρειαζεται να το φορτισω..Κανω κατι λαθος? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 αξιζει? το εχει 250 δολλαρια και λεει οτι ειναι καινουριο..το πηρε κανενας απο εκει? ολα οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Καλημερα σε ολους...Δυο ερωτησουλες....Εχω το γερμανικο unbranded και θελω να ρωτησω ποτε αναμενεται η marshamallow ...Επισης μου φαινεται οτι εχει πολυ κακη αυτονομια..Με fb gmail μιση ωρα κλησεις και και κανα δυοωρο internet και το απογευμα χρειαζεται να το φορτισω..Κανω κατι λαθος? Κάποια εφαρμογή σου κάνει την ζημιά ,πήγαινε ρυθμίσεις - μπαταρία και κοίτα τι γίνεται αξιζει? το εχει 250 δολλαρια και λεει οτι ειναι καινουριο..το πηρε κανενας απο εκει? ολα οκ? Που το βρίσκεις 250 δολάρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Κάποια εφαρμογή σου κάνει την ζημιά ,πήγαινε ρυθμίσεις - μπαταρία και κοίτα τι γίνεται Που το βρίσκεις 250 δολάρια; Στο fastcardtech.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Εκανα ενα hard reset και το εστησα απο το 0 σαν καινουριο τηλεφωνο μηπως καποια απο το προηγουμενο κινητο ρουφαγε μπαταρια...Για την marshmallow εχουμε τπτ νεοτερο...? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Στο fastcardtech.. για τετοια τιμη τι να πεις ; μακαρι να ειναι οκ το site Εκανα ενα hard reset και το εστησα απο το 0 σαν καινουριο τηλεφωνο μηπως καποια απο το προηγουμενο κινητο ρουφαγε μπαταρια...Για την marshmallow εχουμε τπτ νεοτερο...? Μαλλον καποια εφαρμογη σου εκανε την ζημια φιλε, επισης το 4G καταναλωνει αρκετη μπαταρια κατα το σερφαρισμα αλλα παει σφαιρα :p, καμια σχεση με το wifi, αν συνδεεσαι μονο με wifi την δευτερη μερα θα το φορτιζεις, την πρωτη σου την βγαζει ανετα Τωρα για την mm δε ξερω, επρεπε να την ειχε παρει ειδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 για τετοια τιμη τι να πεις ; μακαρι να ειναι οκ το site Μαλλον καποια εφαρμογη σου εκανε την ζημια φιλε, επισης το 4G καταναλωνει αρκετη μπαταρια κατα το σερφαρισμα αλλα παει σφαιρα :p, καμια σχεση με το wifi, αν συνδεεσαι μονο με wifi την δευτερη μερα θα το φορτιζεις, την πρωτη σου την βγαζει ανετα Τωρα για την mm δε ξερω, επρεπε να την ειχε παρει ειδη Και ομως...Μετα το reset το επιασα στα χερια μου για 4 λεπτα και μπροστα στα ματια μου εχασε 2%..4 λεπτα!!!WTF!!!Aν καταφερω και βγαλω μερα θα καων κωλοτουμπες απο τη χαρα μου... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oistrakh Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Ο καλυτερος τροπος για να εχεις μια υγειες μπαταρια ειναι να μη το αφηνεις να πεφτει κατω απο 15%, οταν φορτιζει να το βγαζεις μετα απο κανα 15λεπτο απο την πριζα, μη το αφηνεις ολο το βραδυ να φορτιζει ,επισης οταν παιζεις παιχνιδια μη το εχεις στην πριζα, σε ολα τα κινητα μεχρι σημερα αυτο κανω και δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο θεμα Δηλαδή τώρα που είναι αρχή να το αφήνω μέχρι το 15% και να το φορτίζω φουλ ή να κάνω και ενδιάμεσες φορτίσεις? πχ. τώρα είναι στο 40% να το βάλω να φορτίσει για 1 ώρα ή όχι; Γενικώς κάνουν καλό στη μπαταρία αυτά τα σκαμπανεβάσματα; Παράθεση Nokia 8310, Nokia 6270, HTC TyTn II, HTC One X, HTC One M9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Στο fastcardtech.. Ετοιμάσου για φόλα ή ανακατασκευής στην καλύτερη. Ότι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, ξέρεις τι ειναι ;) Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Δηλαδή τώρα που είναι αρχή να το αφήνω μέχρι το 15% και να το φορτίζω φουλ ή να κάνω και ενδιάμεσες φορτίσεις? πχ. τώρα είναι στο 40% να το βάλω να φορτίσει για 1 ώρα ή όχι; Γενικώς κάνουν καλό στη μπαταρία αυτά τα σκαμπανεβάσματα; Δε χρειάζεται, 15% με 20% να το φορτίζεις έως 100% ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και ομως...Μετα το reset το επιασα στα χερια μου για 4 λεπτα και μπροστα στα ματια μου εχασε 2%..4 λεπτα!!!WTF!!!Aν καταφερω και βγαλω μερα θα καων κωλοτουμπες απο τη χαρα μου... Κοίτα να δεις ,έως 95% πέφτει σχετικά γρήγορα η μπαταρία, μετά είναι Οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Δε χρειάζεται, 15% με 20% να το φορτίζεις έως 100% ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοίτα να δεις ,έως 95% πέφτει σχετικά γρήγορα η μπαταρία, μετά είναι Οκ Αυρο που ανεφερα εγινε στο 39% Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 ''ακρα του ταφου σιωπη στον καμπο βασιλευει" , τι εγινε, που πηγατε ολοι; μηπως τα πουλησατε τα εργαλεια; καμια αναβαθμιση για εμας παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Εμείς οι κάτοχοι του Μ8 ακούσαμε πολλές φορές το "σύντομα", την πήραμε όμως την αναβάθμιση. Ίσως το παρακάτω να σε ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Χτες πηρα κι εγω στο αγγλικο M8 μου την ΜΜ. Για το Μ9 τιποτα ακομα;;; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 εεεε οπου να΄ναι θα σκασει μυτη !!! :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Εμείς οι κάτοχοι του Μ8 ακούσαμε πολλές φορές το "σύντομα", την πήραμε όμως την αναβάθμιση. Ίσως το παρακάτω να σε ενδιαφέρει. Το σύντομα δε ξέρουμε πόσο χρόνος είναι γι αυτούς :cool: Χτες πηρα κι εγω στο αγγλικο M8 μου την ΜΜ. Για το Μ9 τιποτα ακομα;;; Τι λέει φίλε αξίζει; εεεε οπου να΄ναι θα σκασει μυτη !!! :lol::lol: Αντε να δούμε πότε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oistrakh Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 ''ακρα του ταφου σιωπη στον καμπο βασιλευει" , τι εγινε, που πηγατε ολοι; μηπως τα πουλησατε τα εργαλεια; καμια αναβαθμιση για εμας παιζει; ε όχι και να το πουλήσουμε! :) εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό! :D Μπαταρία, λειτουργικό, μνήμη, όλα σουπερ! Αντε να πάρουμε και την αναβάθμιση... Παράθεση Nokia 8310, Nokia 6270, HTC TyTn II, HTC One X, HTC One M9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts