geo35 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Σήμερα είδα το τέταρτο εκθεσιακό m9, χρυσό ασημί. Παιδιά, ήταν το πρώτο τηλέφωνο που είδα με τρομερό λευκό και χωρίς ανομοιομορφιες στην οθόνη. Δυστυχως βλέπω οτι όλοι οι κατασκευαστές είναι για τα πανηγύρια και είναι kinder έκπληξη το τι κομμάτι θα σου τύχει . Τα λέω έχοντας αλλάξει το τελευταίο δίμηνο καμία 15αρια ναυαρχίδες των Samsung , Apple , htc .... τελικα ειναι τι θα σου κατσει...μαζικες παραγωγες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Παντως στο δικο μου δεν ειδα κιτρινιλα στην οθονη και ενω στο Μ8 το gunmetal θεριζε στο M9 μου αρεσει πολυ καλυτερα το silver-gold βεβαια γουστα ειναι αυτα Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Παντως στο δικο μου δεν ειδα κιτρινιλα στην οθονη και ενω στο Μ8 το gunmetal θεριζε στο M9 μου αρεσει πολυ καλυτερα το silver-gold βεβαια γουστα ειναι αυτα εαν κανω την κινηση αγορα θα την κανω απο το amazon,εχει οτι καλυτερο σε support και 100% unbranded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 εαν κανω την κινηση αγορα θα την κανω απο το amazon,εχει οτι καλυτερο σε support και 100% unbranded. Ναι και φιλος μου απο εκει ψωνιζει και δεν εχει κανενα προβλημα,Γιωργο πριν το παραγγειλεις ριξε μια ματια και στα δυο χρωματα ισως αλλαξεις γνωμη χαχαχα Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Ναι και φιλος μου απο εκει ψωνιζει και δεν εχει κανενα προβλημα,Γιωργο πριν το παραγγειλεις ριξε μια ματια και στα δυο χρωματα ισως αλλαξεις γνωμη χαχαχα με βαζεις σε σκεψεις...να παρω την βοηθεια του κοινου???αααααχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 με βαζεις σε σκεψεις...να παρω την βοηθεια του κοινου???αααααχαχαχαχα Ναι κανε δημοψηφισμα να δουμε τα αποτελεσματα,εγω παντως +1 για το gold_silver :happy: Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Κι εγώ ψηφίζω ασημί χρυσό. Πανέμορφο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Εγώ σήμερα πήρα το gunmetal gray.όμορφο και σφαιρααααααααα.... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 το δικο μου ειναι σε σκουρο γκρι πραγματικα ειναι κοσμημα πηρα σημερα και την αυθεντικη θηκη πλατης μαζι με temperd glass και περιμενω λογικα την αλλη βδομαδα την dot view απο e-shop ! Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 δοκιμασε κανεις αυτο που ειπα πριν,, να ζουλιξει την οθονη στο κεντρο του τηλ αριστερα και δεξια να δει αν κανει κυματακια με λιγακι πιεση, Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Να σού πω δεν το εχω κάνει κι ούτε και πρόκειται,δεν βρίσκω λόγο να δοκιμάσω κάτι πού δεν εχει κάποιο λόγο καθώς δεν πιέζουμε την οθόνη κατά την χρήση. Ο ήχος σαν έντασή μην έχετε ψευδαίσθηση,είναι ενα κλικ κάτω σε έντασή σε σχέση με το m8. Επίσης στην οθόνη λευκό ομοιόμορφο εχω κι εγώ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 δοκιμασε κανεις αυτο που ειπα πριν,, να ζουλιξει την οθονη στο κεντρο του τηλ αριστερα και δεξια να δει αν κανει κυματακια με λιγακι πιεση, και να κανει τι εγινε; για χρωμα μια και ειναι καλοκαιρι,παμε για gold silver ή full gold. :D Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Gold silver,πιο ωραίο από το φουλ gold Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Παιδιά έχουμε πει ότι όποιος δεν έχει μάθει να ζει με τα λαγκάκια της samsung δεν μένει στις συσκευές της. Από το galaxy S το 2010 μέχρι σήμερα το πρόβλημα εντοπίζεται στα ίδια. Κακή διαχείριση ram, λάθος πρωτεραιότητες στις επιλογές ρυθμίσεων. Από την άλλη υπερτερεί σε κάποιους άλλους τομείς. Είναι θέμα επιλογών και πρωτεραιοτήτων. Ακόμα και το Μ8 είναι ένα κλικ πιο γρήγορο παντού σε σχέση με το Note edge μου. Οπότε παίρνω το htc στα χέρια μου χαίρομαι να πηγαίνω από την μια εφαρμογή στην άλλη. Όμως σε πραγματική χρήση έχει άλλη άνεση το NOTE. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 [ATTACH]60713[/ATTACH] Πως τα βλέπετε τα πράγματα;; είμαι στην τρίτη φόρτιση Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 [ATTACH]60713[/ATTACH] Πως τα βλέπετε τα πράγματα;; είμαι στην τρίτη φόρτιση Κάτι λίγα θα κερδίσεις ακόμα,λίγη υπομονή. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Το ελπίζω γιατι για την ώρα Δεν με έχει ικανοποιησει Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Το ελπίζω γιατι για την ώρα Δεν με έχει ικανοποιησει ειναι ενα κινητο που θα ωριμασει...θα παει καλυτερα... ;) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) Το ελπίζω γιατι για την ώρα Δεν με έχει ικανοποιησει αν θελαμε φιλε μου την ικανοποιηση οσον αφορα την μπαταρια,θα πηγαιναμε προς αλλες συσκευες κι οχι στα s6,m8,m9,g3-4,one plus,note 4.κι αυτες ειναι το g2,z3,z3 compact,κανενα αλλο δεν τα πλησιαζει.τουλαχιστον η εμπειρια μου με τα τηλεφωνα που εχω αλλαξει τελευταια με κανει να ξεχωριζω μονο αυτα και κανενα αλλο,στον τομεα της αυτονομιας,δωσε 3g,4g,wifi,δεν θα σε προδωσουν. Edited May 12, 2015 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 εχοντας εμπειρια με ενα ζ2 οντως η σονυ δεν πιανεται στα της αυτονομιας τελικα ταξιδιωτη το δινεις;;; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 παιδια παντως το κιν τα σπαει σε ταχυτητα και σε ολα αρκετα σμουθ και δεν μασαει τιποτα...μονο η καμερα εχει θεμα. πιστευω σε update να φτιαξει.εχετε ακουσει κατι; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 παιδια παντως το κιν τα σπαει σε ταχυτητα και σε ολα αρκετα σμουθ και δεν μασαει τιποτα...μονο η καμερα εχει θεμα. πιστευω σε update να φτιαξει.εχετε ακουσει κατι; Η αλήθεια είναι πως και στο m8 χρειάστηκαν κάποια update για να φτιάξει κυρίως η κάμερα. Ας ελπίσουμε πως και εδώ θα είναι το ίδιο σύντομα. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 εχοντας εμπειρια με ενα ζ2 οντως η σονυ δεν πιανεται στα της αυτονομιας τελικα ταξιδιωτη το δινεις;;; ετσι σκεφτομαι αν και ηδη εχω ακυρωσει μια συναλλαγη,ειναι καλο το ατιμο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Παιδιά έχουμε πει ότι όποιος δεν έχει μάθει να ζει με τα λαγκάκια της samsung δεν μένει στις συσκευές της. Από το galaxy S το 2010 μέχρι σήμερα το πρόβλημα εντοπίζεται στα ίδια. Κακή διαχείριση ram, λάθος πρωτεραιότητες στις επιλογές ρυθμίσεων. Από την άλλη υπερτερεί σε κάποιους άλλους τομείς. Είναι θέμα επιλογών και πρωτεραιοτήτων. Ακόμα και το Μ8 είναι ένα κλικ πιο γρήγορο παντού σε σχέση με το Note edge μου. Οπότε παίρνω το htc στα χέρια μου χαίρομαι να πηγαίνω από την μια εφαρμογή στην άλλη. Όμως σε πραγματική χρήση έχει άλλη άνεση το NOTE. Ολα αυτα μέχρι το s6, που χρησιμοποιώ εδώ και μια βδομάδα Κώστα, που για πρώτη φορά στα χρονικά της Σάμμυ δίνει άλλη εμπειρία χρήσης. Το μ9 πάντως είναι φανταστικά φτιαγμένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Ολα αυτα μέχρι το s6, που χρησιμοποιώ εδώ και μια βδομάδα Κώστα, που για πρώτη φορά στα χρονικά της Σάμμυ δίνει άλλη εμπειρία χρήσης. Το μ9 πάντως είναι φανταστικά φτιαγμένο... Βαγγέλη τα ίδια λέγονταν και όταν κυκλοφόρησε το NOTE 4. Δεν φταίει το TW ούτε το sence είναι αυτό που κάνει τα htc να πετάνε. Η τακτική της samsung να φορτώνει το σύστημα με άχρηστες δυνατότητες για λόγους εντυπωσιασμού δημιουργούν τα lags. Μπορεί να μειώθηκαν στο S6 αλλά συνεχίζουν να υπάρχουν οι δισταγμοί στα γνωστά. Από την άλλη η htc έχει κι αυτή εμμονές και προβλήματα. Δεν μπορώ να δεχτώ το γεγονός ότι με την ίδια ανάλυση οθόνης και ανώτερο στα χαρτιά επεξεργαστή να έχει αυτές τις επιδόσεις και αυτονομία. Μετά δεν μπορεί τόσα χρόνια να φτιάξει ένα σωστό software για τις κάμερες της. Ακόμα και η ultra pixel που μου άρεσε και τα πάει καλά σε χαμηλό φωτισμό, κάνει τα χρώματα να φαίνονται διαφορετικά από την πραγματικότητα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts