Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M9)

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα είδα το τέταρτο εκθεσιακό m9, χρυσό ασημί.

Παιδιά, ήταν το πρώτο τηλέφωνο που είδα με τρομερό λευκό και χωρίς ανομοιομορφιες στην οθόνη. Δυστυχως βλέπω οτι όλοι οι κατασκευαστές είναι για τα πανηγύρια και είναι kinder έκπληξη το τι κομμάτι θα σου τύχει . Τα λέω έχοντας αλλάξει το τελευταίο δίμηνο καμία 15αρια ναυαρχίδες των Samsung , Apple , htc ....

τελικα ειναι τι θα σου κατσει...μαζικες παραγωγες.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παντως στο δικο μου δεν ειδα κιτρινιλα στην οθονη και ενω στο Μ8 το gunmetal θεριζε στο M9 μου αρεσει πολυ καλυτερα το silver-gold βεβαια γουστα ειναι αυτα
Παναγιωτης

Παντως στο δικο μου δεν ειδα κιτρινιλα στην οθονη και ενω στο Μ8 το gunmetal θεριζε στο M9 μου αρεσει πολυ καλυτερα το silver-gold βεβαια γουστα ειναι αυτα

εαν κανω την κινηση αγορα θα την κανω απο το amazon,εχει οτι καλυτερο σε support και 100% unbranded.

εαν κανω την κινηση αγορα θα την κανω απο το amazon,εχει οτι καλυτερο σε support και 100% unbranded.

Ναι και φιλος μου απο εκει ψωνιζει και δεν εχει κανενα προβλημα,Γιωργο πριν το παραγγειλεις ριξε μια ματια και στα δυο χρωματα ισως αλλαξεις γνωμη χαχαχα

Παναγιωτης

Ναι και φιλος μου απο εκει ψωνιζει και δεν εχει κανενα προβλημα,Γιωργο πριν το παραγγειλεις ριξε μια ματια και στα δυο χρωματα ισως αλλαξεις γνωμη χαχαχα

με βαζεις σε σκεψεις...να παρω την βοηθεια του κοινου???αααααχαχαχαχα

με βαζεις σε σκεψεις...να παρω την βοηθεια του κοινου???αααααχαχαχαχα

Ναι κανε δημοψηφισμα να δουμε τα αποτελεσματα,εγω παντως +1 για το gold_silver :happy:

Παναγιωτης

Εγώ σήμερα πήρα το gunmetal gray.όμορφο και σφαιρααααααααα....
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

το δικο μου ειναι σε σκουρο γκρι πραγματικα ειναι κοσμημα

πηρα σημερα και την αυθεντικη θηκη πλατης μαζι με temperd glass και περιμενω λογικα την αλλη βδομαδα την dot view απο e-shop !

Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

δοκιμασε κανεις αυτο που ειπα πριν,, να ζουλιξει την οθονη στο κεντρο του τηλ αριστερα και δεξια να δει αν κανει κυματακια με λιγακι πιεση,
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Να σού πω δεν το εχω κάνει κι ούτε και πρόκειται,δεν βρίσκω λόγο να δοκιμάσω κάτι πού δεν εχει κάποιο λόγο καθώς δεν πιέζουμε την οθόνη κατά την χρήση.

Ο ήχος σαν έντασή μην έχετε ψευδαίσθηση,είναι ενα κλικ κάτω σε έντασή σε σχέση με το m8.

Επίσης στην οθόνη λευκό ομοιόμορφο εχω κι εγώ.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

δοκιμασε κανεις αυτο που ειπα πριν,, να ζουλιξει την οθονη στο κεντρο του τηλ αριστερα και δεξια να δει αν κανει κυματακια με λιγακι πιεση,

και να κανει τι εγινε;

για χρωμα μια και ειναι καλοκαιρι,παμε για gold silver ή full gold.

:D

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Gold silver,πιο ωραίο από το φουλ gold

Παιδιά έχουμε πει ότι όποιος δεν έχει μάθει να ζει με τα λαγκάκια της samsung δεν μένει στις συσκευές της.

Από το galaxy S το 2010 μέχρι σήμερα το πρόβλημα εντοπίζεται στα ίδια. Κακή διαχείριση ram, λάθος πρωτεραιότητες στις επιλογές ρυθμίσεων.

Από την άλλη υπερτερεί σε κάποιους άλλους τομείς.

Είναι θέμα επιλογών και πρωτεραιοτήτων.

Ακόμα και το Μ8 είναι ένα κλικ πιο γρήγορο παντού σε σχέση με το Note edge μου.

Οπότε παίρνω το htc στα χέρια μου χαίρομαι να πηγαίνω από την μια εφαρμογή στην άλλη.

Όμως σε πραγματική χρήση έχει άλλη άνεση το NOTE.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

[ATTACH]60713[/ATTACH]

Πως τα βλέπετε τα πράγματα;; είμαι στην τρίτη φόρτιση

Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

[ATTACH]60713[/ATTACH]

Πως τα βλέπετε τα πράγματα;; είμαι στην τρίτη φόρτιση

Κάτι λίγα θα κερδίσεις ακόμα,λίγη υπομονή.

Το ελπίζω γιατι για την ώρα Δεν με έχει ικανοποιησει

ειναι ενα κινητο που θα ωριμασει...θα παει καλυτερα...

;)

Δημήτρης

XS Max 512gb.

αν θελαμε φιλε μου την ικανοποιηση οσον αφορα την μπαταρια,θα πηγαιναμε προς αλλες συσκευες κι οχι στα s6,m8,m9,g3-4,one plus,note 4.κι αυτες ειναι το g2,z3,z3 compact,κανενα αλλο δεν τα πλησιαζει.τουλαχιστον η εμπειρια μου με τα τηλεφωνα που εχω αλλαξει τελευταια με κανει να ξεχωριζω μονο αυτα και κανενα αλλο,στον τομεα της αυτονομιας,δωσε 3g,4g,wifi,δεν θα σε προδωσουν.

Edited by ταξιδιωτης22

εχοντας εμπειρια με ενα ζ2 οντως η σονυ δεν πιανεται στα της αυτονομιας

τελικα ταξιδιωτη το δινεις;;;

παιδια παντως το κιν τα σπαει σε ταχυτητα και σε ολα αρκετα σμουθ και δεν μασαει τιποτα...μονο η καμερα εχει θεμα. πιστευω σε update να φτιαξει.εχετε ακουσει κατι;
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

παιδια παντως το κιν τα σπαει σε ταχυτητα και σε ολα αρκετα σμουθ και δεν μασαει τιποτα...μονο η καμερα εχει θεμα. πιστευω σε update να φτιαξει.εχετε ακουσει κατι;

Η αλήθεια είναι πως και στο m8 χρειάστηκαν κάποια update για να φτιάξει κυρίως η κάμερα. Ας ελπίσουμε πως και εδώ θα είναι το ίδιο σύντομα.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

εχοντας εμπειρια με ενα ζ2 οντως η σονυ δεν πιανεται στα της αυτονομιας

τελικα ταξιδιωτη το δινεις;;;

ετσι σκεφτομαι αν και ηδη εχω ακυρωσει μια συναλλαγη,ειναι καλο το ατιμο.

Παιδιά έχουμε πει ότι όποιος δεν έχει μάθει να ζει με τα λαγκάκια της samsung δεν μένει στις συσκευές της.

Από το galaxy S το 2010 μέχρι σήμερα το πρόβλημα εντοπίζεται στα ίδια. Κακή διαχείριση ram, λάθος πρωτεραιότητες στις επιλογές ρυθμίσεων.

Από την άλλη υπερτερεί σε κάποιους άλλους τομείς.

Είναι θέμα επιλογών και πρωτεραιοτήτων.

Ακόμα και το Μ8 είναι ένα κλικ πιο γρήγορο παντού σε σχέση με το Note edge μου.

Οπότε παίρνω το htc στα χέρια μου χαίρομαι να πηγαίνω από την μια εφαρμογή στην άλλη.

Όμως σε πραγματική χρήση έχει άλλη άνεση το NOTE.

Ολα αυτα μέχρι το s6, που χρησιμοποιώ εδώ και μια βδομάδα Κώστα, που για πρώτη φορά στα χρονικά της Σάμμυ δίνει άλλη εμπειρία χρήσης. Το μ9 πάντως είναι φανταστικά φτιαγμένο...

Ολα αυτα μέχρι το s6, που χρησιμοποιώ εδώ και μια βδομάδα Κώστα, που για πρώτη φορά στα χρονικά της Σάμμυ δίνει άλλη εμπειρία χρήσης. Το μ9 πάντως είναι φανταστικά φτιαγμένο...

Βαγγέλη τα ίδια λέγονταν και όταν κυκλοφόρησε το NOTE 4.

Δεν φταίει το TW ούτε το sence είναι αυτό που κάνει τα htc να πετάνε.

Η τακτική της samsung να φορτώνει το σύστημα με άχρηστες δυνατότητες για λόγους εντυπωσιασμού δημιουργούν τα lags.

Μπορεί να μειώθηκαν στο S6 αλλά συνεχίζουν να υπάρχουν οι δισταγμοί στα γνωστά.

Από την άλλη η htc έχει κι αυτή εμμονές και προβλήματα.

Δεν μπορώ να δεχτώ το γεγονός ότι με την ίδια ανάλυση οθόνης και ανώτερο στα χαρτιά επεξεργαστή να έχει αυτές τις επιδόσεις και αυτονομία.

Μετά δεν μπορεί τόσα χρόνια να φτιάξει ένα σωστό software για τις κάμερες της.

Ακόμα και η ultra pixel που μου άρεσε και τα πάει καλά σε χαμηλό φωτισμό, κάνει τα χρώματα να φαίνονται διαφορετικά από την πραγματικότητα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,