Jump to content

Blackview Breeze

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 519
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται ένα update στην rom να μπει μια custom επιλογή να μπορούμε να αλλάζουμε φόντο στην lockscreen τουλάχιστον. Δηλαδή για πιο λόγο το έκανε αυτό το πράγμα η μαμά google και έβγαλε την επιλογή να αλλάζουμε φόντο στην lockscreen στην lollipop? Δεν το ήξερα μέχρι που πήρα το κινητό και δούλεψα πρώτη φορά L και δεν μπορούσα να βρω την επιλογή για αλλαγή φόντου στην lockscreen και έψαξα στο google και είδα ότι έτσι είναι το pure android της L, έχει αφαιρεθεί η δυνατότητα αυτή.. Αν είναι δυνατών δηλαδή!! Edited by GiannisSma

Τελικα παιδια το μονο προβλημα με το κινητο ειναι οτι δεν μπορουμε να αλλαξουμε εικονα ακομα και οταν ειναι root.κατα τα αλλα δουλευει τελεια
Εχω Breeze και ειμαι σουπερ

Και ακόμα κάτι φίλε Erimitis είναι ότι όταν παίρνεις κάποιον τηλ και μιλάει δεν μας λέει αν είμαστε σε αναμονή ή όχι! Εκτός και αν υπάρχει κάπου και δεν το έχω βρει..

Gianni δεν το εχω προσεξει.Γενικα το τηλεφωνο ειναι αψογο απλα πηγαν πολυ γρηγορα σε android 5.

Αυτα τα θεωρω αμελητεα με την ποιοτητα που προσφερει.

Σε μενα για παραδειγμα που εχω εταιρικο παξετο και καλο 5 ψηφιους αριθμους μου βγαζει αγνωστος και δεν τον κραταει στο ιστορικο.

Τελικα παιδια το μονο προβλημα με το κινητο ειναι οτι δεν μπορουμε να αλλαξουμε εικονα ακομα και οταν ειναι root.κατα τα αλλα δουλευει τελεια

το δικο μου ρουτ δεν εγινε ουτε με το kingroot

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Gianni δεν το εχω προσεξει.Γενικα το τηλεφωνο ειναι αψογο απλα πηγαν πολυ γρηγορα σε android 5.

Αυτα τα θεωρω αμελητεα με την ποιοτητα που προσφερει.

Σε μενα για παραδειγμα που εχω εταιρικο παξετο και καλο 5 ψηφιους αριθμους μου βγαζει αγνωστος και δεν τον κραταει στο ιστορικο.

Σαφώς και είναι αμελητέα αυτά αλλά εντάξει εφόσον τα παρατήρησα τα είπα κιόλας είναι λεπτομέρειες αυτά.

το δικο μου ρουτ δεν εγινε ουτε με το kingroot

Από το κινητό δοκίμασες να το κάνεις με το apk ή από τον υπολογιστή? Να πω επίσης ότι εγώ που το κάνω root με το apk που το κάνω εγκατάσταση στο κινητό απευθείας όταν συνδέω το κινητό στο pc το root φεύγει και ξανά τρέχω την εφαρμογή στο κινητό και κάνει πάλι root και είμαι εντάξει.

Μου ήρθε αναβάθμιση συστήματος 7/7/2015

Εγω την εβαλα.Δεν βλεπω κατι προς το παρον.ολα ενταξει

Θα την κατεβάσω και εγώ σε λίγο την αναβάθμιση τώρα που το είπατε έκανα έλεγχο ενημερώσεων και μου έβγαλε διαθέσιμη ενημέρωση.

εγω παρελαβα σημερα το κινητο γιατην πεθερα μου...παιδια πειτε μου κατι πως βγαζω απο την αρχικη οθονη το google search??? στο μενου που πρεπει να παω να το απενεργοποιησω??

@olympiakos το είδα λίγο και είδα ότι δεν υπάρχει επιλογή για να φύγει. Για μένα καλύτερα πέρασε τον nova launcher και τέλος!

Όσο για την αναβάθμιση που βγήκε πήγα να κάνω ινσταλλ και μάλλον λόγο του root δεν με άφησε και τώρα λέει: Το σύστημα σας έχει καταστραφεί, η ασύρματη ενημέρωση έχει απενεργοποιηθεί. Θα περάσω το update όταν βγει η ρομ στο needrom.com και από δευτέρα περιμένω να έρθουν άλλα δυο breeze οπότε σε εκείνα που δεν θα είναι ροοτ λογικά θα το περάσει από ΟΤΑ το update.

Εμένα ρε'σεις δεν μου βγάζει αναβάθμιση,λέτε να φταίει ότι έχει την 6/5/15?

Τελικά πέρασα την 20/5/15 με flashtool και μετά μου έβγαλε κατευθείαν την 7/7/15!

Τελικά πέρασα την 20/5/15 με flashtool και μετά μου έβγαλε κατευθείαν την 7/7/15!

Θέλει και drivers ή απλά τρέχεις το flashtool;

iphone 7 iOS 12.0

@olympiakos το είδα λίγο και είδα ότι δεν υπάρχει επιλογή για να φύγει. Για μένα καλύτερα πέρασε τον nova launcher και τέλος!

Όσο για την αναβάθμιση που βγήκε πήγα να κάνω ινσταλλ και μάλλον λόγο του root δεν με άφησε και τώρα λέει: Το σύστημα σας έχει καταστραφεί, η ασύρματη ενημέρωση έχει απενεργοποιηθεί. Θα περάσω το update όταν βγει η ρομ στο needrom.com και από δευτέρα περιμένω να έρθουν άλλα δυο breeze οπότε σε εκείνα που δεν θα είναι ροοτ λογικά θα το περάσει από ΟΤΑ το update.

Γιαννη και ροοτ να ειναι το κινητο την παιρνει κανε ενα restart

Θέλει και drivers ή απλά τρέχεις το flashtool;

Το συνδεσα με το pc για να το αναγνωρίζει αρχικά ανοιχτό και μετά ακολουθησα την απλή μέθοδο με flashtool(με κλειστό το κινητό έτσι),δεν χρειάστηκε εξτρα drivers!

Γιαννη και ροοτ να ειναι το κινητο την παιρνει κανε ενα restart

Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν restart έκανα και τώρα αλλά..

[ATTACH]62877[/ATTACH]

Και μένα το ίδιο βγάζει, θεωρώ ότι δεν μπαίνει εαν είναι root

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το συνδεσα με το pc για να το αναγνωρίζει αρχικά ανοιχτό και μετά ακολουθησα την απλή μέθοδο με flashtool(με κλειστό το κινητό έτσι),δεν χρειάστηκε εξτρα drivers!

Αυτό φανταζόμουνα και εγώ αλλά ήθελα μια επιβεβαίωση.

Ευχαριστώ.

iphone 7 iOS 12.0

Λοιπον για να αλλαξετε ταπετσαρια βαζετε τον nova αλλαζετε και μετα ξαναγυρνατε στον κλασσικο και εχει αλλαξει.Lockscreen δεν δοκιμασα να αλλαξω

Xτες μου ήρθε και η θήκη:

http://www.aliexpress.com/snapshot/6739815863.html?orderId=67874549359213

Καλή και σε αίσθηση και σε διαστάσεις, καλά για την τιμή δεν το σχολιάζω καν.

iphone 7 iOS 12.0

Πριν λίγο παρέλαβα τα άλλα δυο που περίμενα. Αν και το πρώτο που μου ήρθε το δικό μου δηλαδή ημνια κατασκευής έχει 27/05/15 και φοράει 5.0 τα δυο που ήρθαν σήμερα είναι κατασκευής 29/06/15 και φοράνε 4.4.2 θα τα κάνω μετά update από το pc

Πριν λίγο παρέλαβα τα άλλα δυο που περίμενα. Αν και το πρώτο που μου ήρθε το δικό μου δηλαδή ημνια κατασκευής έχει 27/05/15 και φοράει 5.0 τα δυο που ήρθαν σήμερα είναι κατασκευής 29/06/15 και φοράνε 4.4.2 θα τα κάνω μετά update από το pc

απο το ιδιο μαγαζι η παραγγελια ;

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Ναι από gearbest όπως πήρα και το δικό μου. Τα έκανα και τα 3 εγκατάσταση την 20/05/15 και έκανα και από ΟΤΑ την 07/07/15 και το απόγευμα θα τα δώσω κιόλας και το δικό μου είναι εντάξει τώρα!