MAFIA Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 wifi & data internet Μια χαρα και απο μενα, κανενα προβλημα Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Δεν εχει κατι το ρουτερ ξεκολα.το ρουτερ δουλευει αψογα Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Από την στιγμή που το έκανα root αλλάζει κανονικά ταπετσαρία σην αρχική οθόνη και δεν ξανακόλλησε. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Με το king root Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Αν με ρωτάς, ναι. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Οκ ευχαριστω Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Καλησπερα, υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω την εμφανιση των εισερχομενων μηνυματων απο την οθονη κλειδωματος; Δηλαδη οταν μου ερχεται μηνυμα να μην εμφανιζεται το περιεχομενο του στην οθονη, απλα να μου δειχνει οτι εχω μηνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Καλησπερα, υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω την εμφανιση των εισερχομενων μηνυματων απο την οθονη κλειδωματος; Δηλαδη οταν μου ερχεται μηνυμα να μην εμφανιζεται το περιεχομενο του στην οθονη, απλα να μου δειχνει οτι εχω μηνυμα. Ρυθμίσεις, ήχος και ειδοποίηση, ειδοποίηση, απόκρυψη ευαίσθητου περιεχομένου. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Ρυθμίσεις, ήχος και ειδοποίηση, ειδοποίηση, απόκρυψη ευαίσθητου περιεχομένου. Ευχαριστω για την απαντηση, θα το δοκιμασω αυριο γιατι το τηλεφωνο το εχει ο αδερφος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Καλημέρα! Με το φόντο στην οθόνη κλειδώματος βρήκε κάνεις καμιά λύση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Με ποια rom σας ήρθε το κινητό? Εμένα έχει την G316_H6_Blackview_Breeze_20150506 Και απ'οτι βλέπω έχουν βγει νεότερες αναβαθμίσεις όπως: G316_H6_Blackview_Breeze_20150520 http://www.needrom.com/download/blackview-breeze-5-0/ Και τώρα τελευταια 20150629 http://blog.geekbuying.com/index.php/2015/06/30/blackview-breeze-mtk6582m-smartphone-upgrade-to-android-5-0-firmware-185666-20150629/ Βέβαια από OTA δεν βλέπω τίποτα :p μόνο με sp flashtools :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Με ποια rom σας ήρθε το κινητό? Εμένα έχει την G316_H6_Blackview_Breeze_20150506 Και απ'οτι βλέπω έχουν βγει νεότερες αναβαθμίσεις όπως: G316_H6_Blackview_Breeze_20150520 http://www.needrom.com/download/blackview-breeze-5-0/ Και τώρα τελευταια 20150629 http://blog.geekbuying.com/index.php/2015/06/30/blackview-breeze-mtk6582m-smartphone-upgrade-to-android-5-0-firmware-185666-20150629/ Βέβαια από OTA δεν βλέπω τίποτα :p μόνο με sp flashtools :cool: Εμένα φοράει την 20/05/2015 περιμένω αλλά 2 ίδια τηλέφωνα τις επόμενες μέρες θα δείξει τι φοράνε εκείνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Παιδια καποιος φιλος που να θελει να το δωσει????Εμεινα ξαφνικα χθες απο τηλ και επειδη το σκεφτομουν το συγκεκριμενο ειπα να ρωτησω .:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Κανεις πλακα ετσι.Σιγα μην το δινει κανεις τωρα που απο κινα γιοκ οι αγορες Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Τελικα απο GPS και απο μπαταρια, το τηλεφωνακι πεταει!!!!!! :D Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Έχετε και εσείς αυτό το θέμα ότι κάπου κάπου κόβει το σήμα από το δίκτυο? Στο needrom διάβασα ότι είναι από την έκδοση 5.0 στην 4.4 δεν υπήρχε αυτό το θέμα. Κατέβασα την έκδοση 20/05/15 και την 29/06/15 δεν έκανα ακόμη εγκατάσταση στο κινητό αλλά αποσυμπίεσα τα δυο αρχεία που κατέβασα και δεν έχουν απολύτως καμιά διαφορά πέρα από το όνομα όταν είναι ζιπ. Θα δοκιμάσω για εγκατάσταση τις επόμενες μέρες. Για δείτε στο σήμα τα τόσα κόκκινα σημεία: [ATTACH]62807[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Έχετε και εσείς αυτό το θέμα ότι κάπου κάπου κόβει το σήμα από το δίκτυο? Στο needrom διάβασα ότι είναι από την έκδοση 5.0 στην 4.4 δεν υπήρχε αυτό το θέμα. Κατέβασα την έκδοση 20/05/15 και την 29/06/15 δεν έκανα ακόμη εγκατάσταση στο κινητό αλλά αποσυμπίεσα τα δυο αρχεία που κατέβασα και δεν έχουν απολύτως καμιά διαφορά πέρα από το όνομα όταν είναι ζιπ. Θα δοκιμάσω για εγκατάσταση τις επόμενες μέρες. Για δείτε στο σήμα τα τόσα κόκκινα σημεία: [ATTACH]62807[/ATTACH] Οχι το δικο μου δεν εχει τετοιο προβλημα. Ομως μου κανει εντυπωση που γενικα στο σημα, στο δικο σου, υπαρχει πολυ ...πορτοκαλοκοκινιλα ! Μηπως εισαι σε δυσκολη απο πλευρας σηματος περιοχη? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Ναι τα περίχωρα εδώ στην περιοχή των Γιαννιτσών το έχουμε αναφέρει ότι δεν τα πάει και πολύ καλά με το σήμα πέρα από την πόλη. Το θέμα είναι ότι το ξέρω για τα πορτοκαλί τα είχα και μόνιμα με το s duos, εδώ βλέπεις και λίγο πράσινο τουλάχιστον! Τα κόκκινα όμως είναι και κατανάλωση μπαταρίας και τότε(την τύχη μου μέσα) με παίρνουν τηλ και λέει κλειστό ή ότι δεν είμαι διαθέσιμος, δεν έτυχε πολλές φορές και είπα θα έτυχε και μετά το παρακολούθησα το θέμα και είδα αρκετά κόκκινα. Και το χάνει διαδοχικά μια στην μια σιμ και μετά στην άλλη και πάει λέγοντας. Και μπήκα και στο need rom διάβασα και αυτό από άλλους χρήστες και γιαυτό ρώτησα και εδώ να δούμε αν όντος παίζει κάτι από την rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Ούτε το δικό μου έχει πρόβλημα. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Λέτε να είναι από τις πολλές αλλαγές από καθόλου σήμα σε πολλά σημεία στο σπίτι-σε 2g-σε 3g? Γιατί με άλλες συσκευές σε πολλά σημεία στο σπίτι δεν έχω σήμα καθόλου, αλλού έχω 2g και αλλού 3g. Μήπως δηλαδή μένει μερικά δευτερόλεπτα χωρίς δίκτυο μέχρι να αλλάξει μπάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Λέτε να είναι από τις πολλές αλλαγές από καθόλου σήμα σε πολλά σημεία στο σπίτι-σε 2g-σε 3g? Γιατί με άλλες συσκευές σε πολλά σημεία στο σπίτι δεν έχω σήμα καθόλου, αλλού έχω 2g και αλλού 3g. Μήπως δηλαδή μένει μερικά δευτερόλεπτα χωρίς δίκτυο μέχρι να αλλάξει μπάντα. Δεν νομιζω! Μιλας για δευτερολεπτα, ενω η εκταση του κοκινου, δειχνει περισσότερο χρονο εκτος σηματος. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Δεν νομιζω! Μιλας για δευτερολεπτα, ενω η εκταση του κοκινου, δειχνει περισσότερο χρονο εκτος σηματος. Το ξέρω γιαυτό και είπα μήπως κολλάει χωρίς σήμα στις αλλαγές μπάντας. Πήγα να κάνω την αναβάθμιση που είπε και κάποιος χρήσης εδώ ότι βγήκε στις 29/06/15 αλλά δεν ξεκινούσε ή διαδικασία είδα ένα βίντεο στο youtube και θα δοκιμάσω πάλι μόλις μπω από το pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Κατέβασα και flashara την έκδοση από το geek που έδωσε ο dimi_1982 αλλά είναι μούφα γιατί είναι η έκδοση 20/05/15 οπότε μάλλον τότε ανέβασαν την ρομ στο geek γιαυτό και λέει 29/06 οπότε αν νομίζετε πως είναι update μη κάνετε τσάμπα εγκατάσταση! Δοκίμασα και το xposed αλλά με στοκ recovery δεν κάνει εγκατάσταση το zip το flashify.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Κατέβασα και flashara την έκδοση από το geek που έδωσε ο dimi_1982 αλλά είναι μούφα γιατί είναι η έκδοση 20/05/15 οπότε μάλλον τότε ανέβασαν την ρομ στο geek γιαυτό και λέει 29/06 οπότε αν νομίζετε πως είναι update μη κάνετε τσάμπα εγκατάσταση! Δοκίμασα και το xposed αλλά με στοκ recovery δεν κάνει εγκατάσταση το zip το flashify.. Στο σχετικά με το τηλ στον αριθμό έκδοσης,δηλαδή λέει ότι είναι ή rom G316_H6_Blackview_Breeze_20150520 Και ήμουν έτοιμος να την περάσω,καλά που το ειπες για να γλιτώσουμε χρονο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Στο σχετικά με το τηλ στον αριθμό έκδοσης,δηλαδή λέει ότι είναι ή rom G316_H6_Blackview_Breeze_20150520 Και ήμουν έτοιμος να την περάσω,καλά που το ειπες για να γλιτώσουμε χρονο :) Ορίστε:[ATTACH]62840[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts