Jump to content

Samsung Galaxy S5 Mini η Samsung Galaxy A3

spirtos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θελω για τη γυναικα μου. Το Α3 ειναι ομορφοτερο αλλα τα 2 τελευταια κινητα βγηκαν off απο νερο. ( Το ενα επεσε στη λεκανη :wacko: ). Να πιεσω για το Α3 η μικρο το κακο ? Για απλα πραγματα το θελει... Αλλα θελει samsung

Αφού έχει προϊστορία με πνιγμούς κινητών πάρτης το αδιάβροχο s5 mini να γλιτώνεις την αγορά νέου κινητού κάθε τρεις και λίγο.

Αφού έχει προϊστορία με πνιγμούς κινητών πάρτης το αδιάβροχο s5 mini να γλιτώνεις την αγορά νέου κινητού κάθε τρεις και λίγο.

χα χα χα χα...έγραψες....

Ο άνθρωπος απ' ότι κατάλαβα δεν έχει ανάγκη από καινούριο κινητό.....ναυαγοσώστη χρειάζεται!! :lol: :lol:

χα χα χα χα...έγραψες....

Ο άνθρωπος απ' ότι κατάλαβα δεν έχει ανάγκη από καινούριο κινητό.....ναυαγοσώστη χρειάζεται!! :lol: :lol:

Σωστός ο φίλος. Με βγαλατε από το δίλημμα. Ευχαριστώ

Δεν υπολογίσατε ότι οι γυναίκες θέλουν πρώτα το ομορφότερο και μετά όλα τα άλλα οπότε μάλλον δε θα της κάνει το αδιάβροχο...

Ειχα το ιδιο διλημμα οταν διαλεγα αναμεσα στα δυο για μενα.

Το S5 mini εχει καλυτερη αναλυση οθονης,αφαιρουμενη μπαταρια,η οποια δινει και καλυτερη αυτονομια και ειναι αδιαβροχο.

Το Α3 εχει πιο ποιοτικη κατασκευη ,ειναι πιο λεπτο και ειναι πολυ ευχαριστο στο χερι. Διαβαζοντας προσεκτικα καποια benchmarks διαπιστωσα οτι ειναι καπως καλυτερο σε επιδοσεις ενω εχει και καλυτερες καμερες. Ισως αναβαθμιστει γρηγοροτερα σε android 5.0 . Eγω διαλεξα με κριτηριο ποιο μου αρεσε περισσοτερο εκεινη την περιοδο,δηλ. ανετα θα μπορουσα να ειχα παρει το S5 mini τελικα.

Το Α3 ταιριαζει παρα πολυ σε γυναικες λογω εμφανισης και αισθησης στο χερι. Θα της επαιρνα το S5 mini επειδη ειναι ανθεκτικο στα νερα και θα φροντιζα να μη μαθει για την υπαρξη του Α3 γιατι σιγουρα αυτο θα ηθελε.

@Wendigo πρέπει να απαντήσεις....θα είναι το μοναδικό θέμα, από τα τελευταία δέκα που χω δει, που δε θα έχεις το τελευταίο σχόλιο..:lol: :p :lol: :p :lol:

Ειχα το ιδιο διλημμα οταν διαλεγα αναμεσα στα δυο για μενα.

Το S5 mini εχει καλυτερη αναλυση οθονης,αφαιρουμενη μπαταρια,η οποια δινει και καλυτερη αυτονομια και ειναι αδιαβροχο.

Το Α3 εχει πιο ποιοτικη κατασκευη ,ειναι πιο λεπτο και ειναι πολυ ευχαριστο στο χερι. Διαβαζοντας προσεκτικα καποια benchmarks διαπιστωσα οτι ειναι καπως καλυτερο σε επιδοσεις ενω εχει και καλυτερες καμερες. Ισως αναβαθμιστει γρηγοροτερα σε android 5.0 . Eγω διαλεξα με κριτηριο ποιο μου αρεσε περισσοτερο εκεινη την περιοδο,δηλ. ανετα θα μπορουσα να ειχα παρει το S5 mini τελικα.

Το Α3 ταιριαζει παρα πολυ σε γυναικες λογω εμφανισης και αισθησης στο χερι. Θα της επαιρνα το S5 mini επειδη ειναι ανθεκτικο στα νερα και θα φροντιζα να μη μαθει για την υπαρξη του Α3 γιατι σιγουρα αυτο θα ηθελε.

Χαίρομαι που βρήκα κάποιον με το ίδιο δίλημμα. Οι επιδόσεις δε με νοιαζουν τόσο - η γυναίκα μου αποκλείεται να καταλάβει διάφορα. Το θέμα είναι αν το Α3 έχει το ελαφρύτερο touchwiz και ρολαρει καλύτερα. Αυτό θα μου δώσει ηρεμία. Τώρα για εμφάνιση τι να λέμε.. Σαφώς καλύτερο για δώρο το Α3.

Οντως πρεπει να εχει το πιο προσφατο και ελαφρυτερο touchwiz,ειναι πιο καινουριο μοντελο,επισης εχει android 4.4.4 ενω το s5 mini 4.4.2 νομιζω. Παντως δεν εχω παραπονο,ειναι παρα πολυ γρηγορο,αρκετα ταχυτερο απ το tab pro 10.1 που εχω. Βοηθα αρκετα ο προσφατος επεξεργαστης που εχει,τον ιδιο εχει και το ace 4 που προτεινα και πηραν δυο φιλοι μου και παει σφαιρα και αυτο.

δες και τα τελευταια σονυ. ειναι και αυτα αδιαβροχα...εκτος και αν εχει τοσο μεγαλο θεμα με την σαμμυ, οποτε το a3 και κανεις την προσευχη σου.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Τελικά μάλλον θα κάνω αυτό που λέει ο φίλος teotsi. Θα πάρω το mini και θα παρακαλαω να μη δει Α3. Δε ρισκάρω να ξαναγίνει μπλουμ. Θα φρικάρω. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας

η αδιαβροχοποιηση,υποτιθεμενα βεβαια,της samsung ειναι ολιγον τι για γελια,αν παρατηρησεις το τηλεφωνο απο κοντα,βγαλεις και το καπακι θα καταλαβεις ισως τι εννοω.

το a3 ειναι πανεμορφο και πολυ smooth.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εκεί που είχα αποφασίσει και ο ταξιδιώτης 22 αλλά και ο spazoklabanias με ξανά έβαλαν σε σκέψεις. Τι να πω... Το Α3 και το σταυρό μου. Σας ευχαριστώ όλους πάντως