sadiagraxa Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Παιδια, τι εγινε; Κατεβασα το CDex 1.5.1 και μου βγαζει μια πανεμορφη Μπλε οθονη οταν το ξεκιναω !!! :confused: Εχω WIN98 S.E μηπως δεν ειναι για 98;;;; :worry: EDIT - EDIT : Αφηστε το ! Κατεβασα το EAC !!! Αν χρεαιστω κατι θα γραψω... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 Πρόγραμμα για μετατροπή από mp3 σε cda υπάρχει; Ανάποδο ... ξέρω .. :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 13, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον manoz Πρόγραμμα για μετατροπή από mp3 σε cda υπάρχει; Ανάποδο ... ξέρω .. :o Απ' όσο ξέρω τα αρχεία cda έχουν νόημα μόνο στο cd audio αφού ουσιαστικά είναι κλειδωμένα wav και δε παίζουν από το σκληρό. Αν εννοείς πρόγραμμα μετατροπής από mp3 σε wav υπάρχουν πολλά που το κάνουν όπως και το cd-ex. Αν εννοείς να γράφεις τα mp3 σε cd σε μορφή cda (audio cd δηλαδή) τότε αυτή τη δουλειά κάνουν τα προγράμματα εγγραφής cd όπως το Nero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kostas@sl45i Αν εννοείς να γράφεις τα mp3 σε cd σε μορφή cda (audio cd δηλαδή) τότε αυτή τη δουλειά κάνουν τα προγράμματα εγγραφής cd όπως το Nero Αυτό ακριβώς εννοώ. Θέλω να γράψω κάποια cd, για ν' ακούει η γυναίκα μου στο αυτοκίνητο. Δυστυχώς δεν παίζει mp3 :( Εκτός του Nero; Κάτι πιο μικρό/ελαφρύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 μπορεί να την κάνουν και τα ίδια τα xp. Έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic μπορεί να την κάνουν και τα ίδια τα xp. Έχει δοκιμάσει κανείς; με media player 9 ειναι μια χαρα , με πολυ λιγο χασιμο στην ποιοτητα :D Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 13, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 Με το πρόγραμμα εγγραφής των xp γίνεται αλλά η ταχύτητα είναι κάπως αργή. Δηλαδή πιο αναλυτικά: Βάζοντας άδειο δισκάκι στο cd recorder σου αναγνωρίζεται αυτόματα από τα xp ως κενός δίσκος. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τα mp3 που θες να γράψεις στο cd σε μορφή audio cd και να τα "ρίξεις" μέσα στο δισκάκι. Αφού επιλέξεις πόσα τραγούδια θες να γράψεις και τη σειρά, πατάς κάπου στο παράθυρο εγγραφή των αρχείων στο cd και επιλέγεις να είναι audio cd ΟΧΙ σε μορφή mp3. Πάντος δε τη συνιστώ καθόλου την συγκεκριμένη διαδικασία κι ούτε θυμάμαι επακριβώς τα βήματα της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 Τελικά το έκανα με το RecordNow Max της Veritas. Πολύ απλά κι εύκολα. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. :) Μάνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον manoz Τελικά το έκανα με το RecordNow Max της Veritas. Πολύ απλά κι εύκολα. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. :) Μάνος ωχ ναι.. πώς το ξέχασα αυτό. Έρχεται δώρο με πολλά cd-r ειδικά στα laptops και είναι πολύ γρήγορο και απλό. Μειονέκτημα είναι ότι δεν είναι παραμετροποιήσιμο αλλά για αυτό υπάρχει το nero! Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis3510 Δημ. November 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2003 ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΤΗΝ ΡRΟΤΕCΤΕD ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΣΕ ΜΡ3 ΑΠΟWMA ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ DMP POWER AMP POWER CONVERTER Παράθεση http://natassa-flowers.50webs.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Να ρωτήσω σε τι βοηθάει το να κάνεις Mp3 με vbr; :stupid: Εγώ χρησιμοποιώ το Cool Edit Pro. Τι λέει από ποιότητα; Δεν έχω δοκιμάσει άλλα. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 19, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον t300 Να ρωτήσω σε τι βοηθάει το να κάνεις Mp3 με vbr; :stupid: Εγώ χρησιμοποιώ το Cool Edit Pro. Τι λέει από ποιότητα; Δεν έχω δοκιμάσει άλλα. Το vbr κατανέμει το bitrate ανάλογα με την ηχητική πληροφορία κάθε σημείου ενός τραγουδιού. Για να το πω πιο απλά όπου υπάρχει "ησυχία" στο τραγούδι δίνει λίγα bits/s μειώνοντας το μέγεθος του αρχείου ενώ σε σημεία με πολλά όργανα και ήχους δίνει περισσότερη ηχητική πληροφορία κι έτσι το τελικό αποτέλεσμα είναι μικρά αρχεία με πολύ καλή ποιότητα ήχου, καλύτερη φυσικά από ένα αρχείο με σταθερό bitrate (cbr) παρόμοιου μεγέθους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Ρε παιδιά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αυτά τα presets και τισ εντολές; Που μπορώ να τα βρω. Έχω το EAC και δεν καταλαβαίνω χριστό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Α και κάτι ακόμη. Το ρώτησε και κάποιος ακόμη αυτο... Γιατι όταν πάω να τρέξω το CDex μου βγάζει μπλε οθόνη; Win98 έχω κι εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mousi Α και κάτι ακόμη. Το ρώτησε και κάποιος ακόμη αυτο... Γιατι όταν πάω να τρέξω το CDex μου βγάζει μπλε οθόνη; Win98 έχω κι εγώ Μάλλον πρέπει να εγκαταστήσεις τους aspi drivers. Θα τους βρεις δωρεάν στο σάιτ της adaptec (επειδή είναι πολύ ιδιόρυθμος ο τρόπος εγκατάστασης ψάξε στο computing, κάπου περιγράφεται αναλυτικά η διαδικασία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. November 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον akis3510 ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΤΗΝ ΡRΟΤΕCΤΕD ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΣΕ ΜΡ3 ΑΠΟWMA ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ DMP POWER AMP POWER CONVERTER Βρήκα έναν τρόπο! Έχω το Easy CD Creator ver5.3.5.10 και μ' αυτό αντέγραψα τα "κλειδωμένα" wma σε audio CD. Από κει και μετά είναι εύκολο... Από το audio CD τα ξαναέκανα encode σε mp3 και έτσι "ξεκλειδώθηκαν". Το update για το Easy CD Creator 5.3.5.10 θα το βρεις Εδώ.Για να κάνεις update σ' αυτήν την έκδοση όμως πρέπει να έχεις μία από τις εκδόσεις 5.x. Δεν ξέρω αν το κάνει και κάποια άλλη έκδοση ή κάποιο άλλο πρόγραμμα (πχ Nero) αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. November 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2003 Αυτό το Bandwidth που γράφει στο Kazaa τι είναι; Έχει καμιά σχέση με το mp3 ή είναι τίποτε άσχετο του Kazaa; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 29, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mousi Αυτό το Bandwidth που γράφει στο Kazaa τι είναι; Έχει καμιά σχέση με το mp3 ή είναι τίποτε άσχετο του Kazaa; Kαμία σχέση με τα τραγούδια. Έχει σχέση με την ταχύτητα του άλλου χρήστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. December 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2003 Θέλω ενα προγραμματακι ευκολο και καλο για να κανω mp3 χρησιμοποιω τη λειτουργια αυτη απο musicmatch και δεν ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Θέλω να βαζω το ΑudioCD και να το κανω mp3 απευθείας, το vbr με ενδιαφέρει. 'Εχετε να προτεινετε κατι? Ακομα το mp3PRΟ ειναι καλύτερο απο το mp3??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. December 1, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον evripidis Θέλω ενα προγραμματακι ευκολο και καλο για να κανω mp3 χρησιμοποιω τη λειτουργια αυτη απο musicmatch και δεν ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Θέλω να βαζω το ΑudioCD και να το κανω mp3 απευθείας, το vbr με ενδιαφέρει. 'Εχετε να προτεινετε κατι? Ακομα το mp3PRΟ ειναι καλύτερο απο το mp3??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ακριβώς αυτό ήθελα κι εγώ και με κάλυψε απόλυτα το cdex. :cool: Πέρα από την αρχική δύσκολη ρύθμιση του (διαβάζοντας το ποστ είναι παιχνιδάκι) κατά τα άλλα είναι εξαιρετικό εργαλείο :) Το mp3 pro είναι απαράδεκτο φορμάτ όσον αφορά τα υψηλά bitrates και αν μου ήταν πρόχειρο θα δινα λινκ να διαβάσεις γι αυτό. Αν κάποιος έχει ας ποστάρει. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 Εγώ χρησιμοποίω το audio catalyst πολύ γρήγορος! Κάνει κανένα πρόγραμμα mp3 από copy controlled/protected cd? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 ξέρει κανένας κανένα πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να κόβω mp3 αρχεία απευθείας? δηλαδη να μην χρειάζεται να αποσυμπιέζει και να συμπιέζει ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 ποια ειναι η τελευταια εκδοση του ΕΑC?? η 0.95 prebeta?? ποια θα ηταν καλυτερα να χρησιμοποιησω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Exact Audio Copy V0.95 prebeta 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. December 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2003 φιλε μια ερωτηση..τον lame encoder τον κατεβασα αλλα δεν ξερω πως να τον εγκαταστησω..ακομα θα πρεπει να προσεξω κατι ιδιαιτερο στις επιλογες του EAC?? τον lame πως θα ξερω οτι εγκαταστηθηκε?? θα πρεπει να φαινεται κατι στα Audio Codecs?? ο Fraunhoffer φαινεται εκει..οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη..ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts