manostaz Δημοσιεύτηκε March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 23, 2015 καλησπερα. μπορει να μου πρωτειενι καποιος αγορα κινητου απο εδω ελλαδα. μεχρι 150 ευρο αξιοπιστο,οθονη 5,5' + μπαταρια να αντεχει μια,μια μιση μερα γρηγορο, και να εχει ανταλλακτικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 καλησπερα. μπορει να μου πρωτειενι καποιος αγορα κινητου απο εδω ελλαδα. μεχρι 150 ευρο αξιοπιστο,οθονη 5,5' + μπαταρια να αντεχει μια,μια μιση μερα γρηγορο, και να εχει ανταλλακτικα.. Kαλησπέρα. Δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάποιο τρελό VFM που να έχει βγει τώρα τελευταία... Αλλά νομίζω ότι στα χρήματα που θέλεις, δεν υπάρχει κάτι στην Ελλάδα και από γνωστές εταιρίες... Ενδεικτικά για αυτά που ζητάς (5.5 οθόνη και max 150) το skroutz βγάζει τα: Doogee DG580, Huawei G730, Alcatel one touch pop, ZTE q705u... Tα οποία είναι κινέζικα που μπορείς να βρεις από τα γνωστά κινεζομάγαζα ακόμα φτηνότερα (υποθέτω)... Στο δια ταύτα τώρα... Και 5.5 ίντσες και μέχρι 150 και γρήγορο, δε νομίζω ότι υπάρχει από Ελλάδα... Απ' έξω, ίσως βρεθούν μερικές καλές προτάσεις, αν και πάλι τα χρήματα για αυτά που ζητάς είναι λίγα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manostaz Δημ. March 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Kαλησπέρα. Δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάποιο τρελό VFM που να έχει βγει τώρα τελευταία... Αλλά νομίζω ότι στα χρήματα που θέλεις, δεν υπάρχει κάτι στην Ελλάδα και από γνωστές εταιρίες... Ενδεικτικά για αυτά που ζητάς (5.5 οθόνη και max 150) το skroutz βγάζει τα: Doogee DG580, Huawei G730, Alcatel one touch pop, ZTE q705u... Tα οποία είναι κινέζικα που μπορείς να βρεις από τα γνωστά κινεζομάγαζα ακόμα φτηνότερα (υποθέτω)... Στο δια ταύτα τώρα... Και 5.5 ίντσες και μέχρι 150 και γρήγορο, δε νομίζω ότι υπάρχει από Ελλάδα... Απ' έξω, ίσως βρεθούν μερικές καλές προτάσεις, αν και πάλι τα χρήματα για αυτά που ζητάς είναι λίγα. :) κινεζομαγαζα ειναι αξιοπιστα? αν μας στατησει το κιν το το τελωνειο τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Είναι...αρκεί να μη σου κάτσει στραβή με ελαττωματική συσκευή. vickmall και to2c αγοράζεις άνετα. Τελωνείο, αν κυλάει Μητσοτακικέικο αίμα στις φλέβες σου, μπορεί να σε πιάσει.....:lol: :lol: To jiayu S3, αλλά κάργα επιφυλακτικός, μπορεί να το σκεφτόμουν για τα χρήματα που διαθέτεις, αν και "κινεζιά"....ο μόνος λόγος είναι ότι διαβάζω ότι προσπάθησαν και διόρθωσαν προβλήματα που είχαν στις αρχικές τους συσκευές, οι οποίες είχαν κάποια καλά στοιχεία. Παίζει και στις σωστές συχνότητες για Ελλάδα, αν ισχύουν αυτά που διαβάζω σε διάφορα sites και δε γράφουν μπούρδες. Θα σε συμβούλευα να ανέβεις κανα 50-ρικο και να πάρεις κινητό σχεδόν της προκοπής. Το meizu M1 Note θα ήταν καλή πρόταση, αλλά δεν παίζει όλες τις συχνότητες του 4G στην Ελλάδα. Το zte v5 max και κάποια άλλα αρκετά ακόμα, αλλά έχουν το θέμα με τις συχνότητες όπως το προηγούμενο. Από Ελλάδα για ασφάλεια, δε σκέφτεσαι? Huawei ascend g7 ή g750 για παράδειγμα, αν και ξεφεύγουν λίγο στην τιμή...σοβαρή εταιρία....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Τα σοβαρά γνωστά μαγαζιά είναι αξιόπιστα... Ενδεικτικά τα to2c και vickmall που ανέφερε ο φίλος από πάνω, είναι άψογα (έχω αγοράσει συσκεύες και από τα 2 και όλα πήγαν τέλεια)... Όσον αφορά το τελωνείο, σχεδόν κανείς δεν έχει αναφέρει θέμα ποτέ, καθώς δηλώνονται ως πράγματα μικρής αξίας από τα μαγαζιά και περνάνε άνετα... Τώρα αν είσαι τόσοοοοο γκαντέμης που είπε και ο φίλος, τι να πω... Σχετικά με επιλογή συσκευής, στα χρήματα που λες, εγώ θα έπαιρνα το Gionee Elife E7 από Vickmall πx στα 160 κάτι ευρώ... Το hands on εδώ και κάποια σχόλια στο θέμα του, είναι θετικά... Από specs είναι τούμπανο.... Βέβαια αυτό προσωπική άποψη είναι και μη σε πάρω στο λαιμό μου, το ανέφερα ενδεικτικά... Jiayu S3 και Μeizu Note (ειδικά το 2ο) καλές επιλογές από άποψη specs, αλλά ανεβαίνουν λίγο έως πολύ... Στο to2c πάντως και με αναζήτηση για 5.5 ιντσών παίζουν διάφορες αξιόλογες επιλογές είτε μέχρι 150, είτε μέχρι λίγο παραπάνω (κάποια Lenovo, Coolpad F2, Ulefone be pro αλλά και άλλα)... Επίσης τώρα που το σκέφτομαι σε αυτά τα χρήματα καλή επιλόγη είναι και το Xiaomi Redmi Note αλλά και τo Coolpad 7320 που έχω εγώ (καλύτερα Redmi Note), αν και παλιότερα μοντέλα... Απλά πλέον δεν υπάρχει stock στα 2 μαγαζιά που είπαμε, οπότε αν σε ενδιαφέρει ένα από τα 2, θα πρέπει να το βρεις από αλλού (δες το Kimovil που κάνει price comparison για κινέζικα)... Από Eλλάδα το βασικό πρόβλημα είναι ότι θες 5.5... Αν σου κάνε 5άρι, θα σου πρότεινα με κλειστά μάτια το Moto G, που είναι μια χαρά (163 euros)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 http://www.merimobiles.com/lg-f240k-quadcore-32gb-version-smartphone_p/meri8008.htm νομίζω ότι αυτό είναι ακριβώς αυτό που ζητάς. Ο αδερφός μου το έχει εδώ και πολύ καιρό πάντως και είναι σούπερ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 http://www.merimobiles.com/lg-f240k-quadcore-32gb-version-smartphone_p/meri8008.htm νομίζω ότι αυτό είναι ακριβώς αυτό που ζητάς. Ο αδερφός μου το έχει εδώ και πολύ καιρό πάντως και είναι σούπερ ευχαριστημένος. Kαλή περίπτωση, αν και λίγο παλιά συσκευή... :) Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν παίζει τίποτα (refurbished ή τίποτα τέτοιο εκτός του ότι είναι η Κορεάτικη έκδοση η οποία απ´όσο είδα δουλεύει κανονικά Ελλάδα) επειδή η τιμή για Lg κλπ είναι χαμηλή και δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμο σε άλλα μαγαζιά...Αν είναι απλά stock που έχει ξεμείνει, είναι καλή περίπτωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 ulefone be pro to2c.com , vickmall.com Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manostaz Δημ. March 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 θα πρεπει να ερθω πρωτα σε επικοινωνια με το κινεζομαγαζι? θα εχεει εληνικο μενου? η γνωμη σας για αυτοποια είναι ? https://www.deals365.gr/proionta-technologias/6132-smartphone-qew-k12-diamond-55-intson-se-prosfora-me-apostoli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 θα πρεπει να ερθω πρωτα σε επικοινωνια με το κινεζομαγαζι? θα εχεει εληνικο μενου? η γνωμη σας για αυτοποια είναι ? https://www.deals365.gr/proionta-technologias/6132-smartphone-qew-k12-diamond-55-intson-se-prosfora-me-apostoli Αν εννοείς αν είναι απαραίτητο να επικοινωνήσεις μαζί τους, οχι... Κάνεις την παραγγελία σου, δηλώνεις τα στοιχεία σου, διεύθυνση κλπ και είσαι κομπλέ... Αν φυσικά θες να επικοινωνήσεις και να ρωτήσεις κάτι πχ, μπορείς να το κάνεις... Τα περισσότερα σοβαρά κινεζομάγαζα μάλιστα, σαν αυτά που σου ποστάραμε παραπάνω, έχουν chat στη σελίδα τους, όπου μπορείς να ρωτήσεις ότι θέλεις... Ελληνικό menu θα έχει η συσκευή... Μην αγχώνεσαι... Όσον αφορά το κινητό που που έβαλες στο τέλος, αφενός δεν έχω ιδέα, αφετέρου δε βλέπω λόγο να μπλέξεις με κάτι παντελώς άγνωστο, τη στιγμή που τα παιδιά σου ανέφεραν εδώ, πολύ αξιόλογες προτάσεις... Από εκεί και πέρα, ότι θέλεις κάνεις προφανώς... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Που πας να μπλέξεις? Θες να τα κλαις τα 150 ευρώ ένα προς ένα? Αυτό που προτείνεις είναι Κινέζικο για τους Κινέζους!!!!!!! :lol: :rotfl: :rotfl: :lol: Πάρε jiayu S3 2GB από to2c....λίγο παραπάνω από το μπάτζετ σου. Δες το ulefone be pro που λέει ο φίλος παραπάνω και δες και το elephone p6000 γύρω στα 150. Τα παραπάνω παίζουν όλες τις μπάντες 3g και 4g στην Ελλάδα. Τα περισσότερα Κινέζικα πάλι όχι.....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manostaz Δημ. March 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 τελικα κατέληξα εδώ!!!! Sony Xperia Z Ultra C6833 LTE ελπιζω να δικαιωθώ σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 τελικα κατέληξα εδώ!!!! Sony Xperia Z Ultra C6833 LTE ελπιζω να δικαιωθώ σας ευχαριστω στο αρχικο σχολιο ψαχνεις συσκευη μεχρι 150 ευρω. το z ultra ειναι 260 ευρω. περιπου σε αυτα τα χρηματα ειναι και το honor 6 αλλα εαν σου αρεσε το z ultra, καλοριζικο, εσυ αποφασιζεις :) Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Και σκεφτόμουνα να ανέβεις κανα 20άρικο για να έχεις καλύτερες επιλογές αλλά εσύ το παράκανες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manostaz Δημ. March 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 ενας απο τους λογους που ειχα επιλεξει το Ζ ειναι το αδιαβροχο και παλι με το ιδιο κριτιριο κατεληξα εδω... αμα ψαρευεις απο βαρκα.......αστα να πανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 ενας απο τους λογους που ειχα επιλεξει το Ζ ειναι το αδιαβροχο και παλι με το ιδιο κριτιριο κατεληξα εδω... αμα ψαρευεις απο βαρκα.......αστα να πανε ψαρεμα? dg700 €125 αλλα οχι 5.5" :p Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts