Jump to content

format

anastasios1987
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΠΑΙΔΙΆ. ΕΊΜΑΙ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΜΆΘΩ ΠΩ Σ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΚΆΝΩ FORMAT ΣΤΟ LAPTOP ΧΩΡΙΣ CD. ΈΧΩ ΈΝΑ ACER ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΑ WINDOWS 7 HOME PREMIUM. ΑΝ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ. ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΛΙΔΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ FORMAT? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

καλώς ήρθες

και για αρχή να σου θυμίσω να διαβάσεις τους κανόνες του forum σύμφωνα με τους οποίους δεν πρέπει να γράφεις με κεφαλαία.

για να κάνεις format στο laptop σου χωρίς cd

θα πας στο έναρξη -> όλα τα προγράμματα -> Acer -> erecovery managment -> θα επιλέξεις επαναφορά -> πλήρη επαναφορά συστήματος

θα σου σβήσει τα πάντα (αρχεία και προγράμματα που μπορεί να εγκατέστησες αργότερα) και θα είναι σαν την πρώτη μέρα που τον πήρες οπότε φρόντισε να πάρεις τα αρχεία σου ένα αντίγραφο.

η όλη διαδικασία κρατάει λίγη ώρα και κάνει δυο-τρείς φορές επανεκκίνηση

[sIGPIC][/sIGPIC]

My Youtube Channel

GreekTechstruction

καλώς ήρθες

και για αρχή να σου θυμίσω να διαβάσεις τους κανόνες του forum σύμφωνα με τους οποίους δεν πρέπει να γράφεις με κεφαλαία.

για να κάνεις format στο laptop σου χωρίς cd

θα πας στο έναρξη -> όλα τα προγράμματα -> Acer -> erecovery managment -> θα επιλέξεις επαναφορά -> πλήρη επαναφορά συστήματος

θα σου σβήσει τα πάντα (αρχεία και προγράμματα που μπορεί να εγκατέστησες αργότερα) και θα είναι σαν την πρώτη μέρα που τον πήρες οπότε φρόντισε να πάρεις τα αρχεία σου ένα αντίγραφο.

η όλη διαδικασία κρατάει λίγη ώρα και κάνει δυο-τρείς φορές επανεκκίνηση

Αυτο το εχουν ολοι οι acer? Εγω εχω acer aspire και ειχα σκοπο αυριο μεθαυριο να τον δωσω για φορματ αλλά σκεφτόμουν και τα 30€ που θα δώσω γιατι η κατασταση του ειναι χαλια! Αν ειναι ετσι με εσωσες κ εμενα! Θα το δω αυριο και θα επανελθω για τα περαιτέρω. Ούτε κ εγώ δεν έχω το cd επαναφορας. Έχω windows7. Μετά την επαναφορά δεν πιστεύω να μου ζητήσει cd ε?

Edited by lek88

κάτι παρόμοιο έχουν όλα τα laptop, και εγώ acer aspire έχω με windows 7, όποτε χρειάστηκε με αυτό τον τρόπο το έκανα και δεν ζητάει cd

και βάζει τα πάντα όπως την πρώτη μέρα π.χ. office trial, nortontrial k.a. από εκεί και πέρα ότι χρειαστείς το βάζεις μόνος σου και τα trial τα βγάζεις.

είναι πάρα πολύ απλό δεν κάνεις τπτ όλα μόνο του τα κάνει, εσύ το μόνο που θα κάνεις θα είναι να ορίσεις όνομα, γλώσσα-πληκτρολόγιο και να στήσεις την σύνδεση με το internet (επιλογή δικτύου και βάζεις τον κωδικό)

[sIGPIC][/sIGPIC]

My Youtube Channel

GreekTechstruction

ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΠΑΙΔΙΆ. ΕΊΜΑΙ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΜΆΘΩ ΠΩ Σ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΚΆΝΩ FORMAT ΣΤΟ LAPTOP ΧΩΡΙΣ CD. ΈΧΩ ΈΝΑ ACER ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΑ WINDOWS 7 HOME PREMIUM. ΑΝ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ. ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΛΙΔΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ FORMAT? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Kαλησπέρα.

Αν το μεγάλο σου πρόβλημα είναι οι διαφημίσεις στις σελίδες, δε συντρέχει λόγος να κάνεις format... Κάνε εγκατάσταση Firefox ή Chrome αν δεν το έχεις κάνει ήδη και βάλε το ad block plugin και θα είσαι μια χαρά. Eπίσης χρησιμοποιήσε και κάποιο antivirus και spyware (π.χ. windows security essentials & adwcleaner) και κάνε ένα σκαν, γιατί πολλά από αυτά που νομίζεις ότι είναι διαφημίσεις, ίσως είναι malware... Όπως και να έχει για τέτοια ζητήματα, δεν χρειάζεται το format.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτο το εχουν ολοι οι acer? Εγω εχω acer aspire και ειχα σκοπο αυριο μεθαυριο να τον δωσω για φορματ αλλά σκεφτόμουν και τα 30€ που θα δώσω γιατι η κατασταση του ειναι χαλια! Αν ειναι ετσι με εσωσες κ εμενα! Θα το δω αυριο και θα επανελθω για τα περαιτέρω. Ούτε κ εγώ δεν έχω το cd επαναφορας. Έχω windows7. Μετά την επαναφορά δεν πιστεύω να μου ζητήσει cd ε?

Aπό κάποιο σημείο και μετά, οι κατασκευαστές λάπτοπ (οι περισσότεροι αν οχι όλοι) αντί να δίνουν ξεχωριστά cd με το λειτουργικό-drivers κλπ δημιουργούσαν στον δίσκο του λάπτοπ ένα διαμέρισμα που περιέχει τα ίδια αρχεία ας πούμε με αυτά που θα είχαν τα cd και ότι χρειάζεται τέλος πάντων για να επανέλθει ο υπολιστής σου στην κατάσταση που ήταν όταν αγοράστηκε (για αυτό λέγεται και recovery). Όταν μπουτάρεις με κάποιο συνδυασμό πλήκτρων (νομίζω είναι διαφορετικός ανάλογα το μοντέλο ή την εταιρεία γενικά - google it για το μοντέλο σου) - απ΄ότι θυμάμαι έτσι γίνονταν παλιότερα πλέον γίνεται μάλλον όπως είπε ο φίλος παραπάνω μέσα από τα Windows, πρέπει να είσαι σε θέση να ξεκινήσεις το recovery μέσα από το partition που λέγαμε παραπάνω. Η διαδικασία εφόσον ξεκινήσει, υποθέτω αν και δεν το χω κάνει ποτέ (πάντα σβήνω τα recovery partitions και περνάω το λειτουργικό μόνος) είναι απλή. Δοκίμασε (αφού πρώτα κρατήσεις κάπου τα αρχεία σου μη γίνει κάνα λάθος) και αν χρειαστείς κάτι πες μας.

Edited by SpyrosR

Ωραία το δοκιμάζω αύριο κ για οποιοδήποτε θέμα επανέρχομαι!!

Edit: ετοιμο το φορματ χωρις καθολου κοπο!!!! Πηρε ο υπολογιστης τα πανω του!! Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!

Edited by lek88

Σε lenovo Πως το κάνω ξέρει κανεις? Χωρίς cd Και πάλι.

Έχω κ ένα λενοβο μικρό λαπτοπακι... εφεδρικο!!

Edited by lek88

Δοκιμάστε να κάνετε μεσω usb .

Φορτώνεται τα windows εκει , το κάνετε bootable και μετα έτοιμο.

Βεβαια ειναι πιο δύσκολο σε σχέση με το προηγούμενο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε lenovo Πως το κάνω ξέρει κανεις? Χωρίς cd Και πάλι.

Έχω κ ένα λενοβο μικρό λαπτοπακι... εφεδρικο!!

Μπορείς να κοιτάξεις και στο ίντερνετ ,το μοντέλο του και recovery disk.

Δεν ξέρω αν χρειαστεί μετά το cd Για να ξαναβάλω τα Windows όμως σε αυτό....

Aν το Lenovo έχει recover partition, γίνεται όπως στο άλλο... Είτε από μέσα, είτε όταν ξεκινάς τον υπολογιστή σου πατώντας κάποιο μεταξύ των F2, F11 ή άλλο (ανάλογα μοντέλο/εταιρεία, τσέκαρε google για το δικό σου συγκεκριμένα)...

Αν δεν έχει recovery partition, θα πρέπει είτε προφανώς να βρεις ένα bootable cd με τα Windows, είτε να τα περάσεις σε ένα usb stick κάνοντάς το bootable (δες πχ το unetbootin για το πως γίνεται αυτό)... Tώρα που θα βρεις τα Windows είτε σε CD μορφή, είτε φτιάχνοντας usb stick, είναι δικό σου θέμα. :)

Aν το Lenovo έχει recover partition, γίνεται όπως στο άλλο... Είτε από μέσα, είτε όταν ξεκινάς τον υπολογιστή σου πατώντας κάποιο μεταξύ των F2, F11 ή άλλο (ανάλογα μοντέλο/εταιρεία, τσέκαρε google για το δικό σου συγκεκριμένα)...

Αν δεν έχει recovery partition, θα πρέπει είτε προφανώς να βρεις ένα bootable cd με τα Windows, είτε να τα περάσεις σε ένα usb stick κάνοντάς το bootable (δες πχ το unetbootin για το πως γίνεται αυτό)... Tώρα που θα βρεις τα Windows είτε σε CD μορφή, είτε φτιάχνοντας usb stick, είναι δικό σου θέμα. :)

Τα κατεβάζει απο την microsoft.Bεβαια θα πρέπει να βάλει το κλειδί που έχει,δεν ξέρω όμως αν θα το δεχτούν .

Τα recovery που έχουν τα laptop είναι προσαρμοσμένες εκδόσεις με όλους drivers που χρειάζονται και με κάποια προγράμματα επιπλεόν.Αν βάλεις "μαμά" win ίσως να χρειαστει να βρεις τους οδηγους μόνος σου.

Τα κατεβάζει απο την microsoft.Bεβαια θα πρέπει να βάλει το κλειδί που έχει,δεν ξέρω όμως αν θα το δεχτούν .

Τα recovery που έχουν τα laptop είναι προσαρμοσμένες εκδόσεις με όλους drivers που χρειάζονται και με κάποια προγράμματα επιπλεόν.Αν βάλεις "μαμά" win ίσως να χρειαστει να βρεις τους οδηγους μόνος σου.

Nαι δεν έχω ιδέα ούτε εγώ, αν το δεχθούν (μπορεί και ναι πάντως-το λογικό αυτό είναι)... Ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει Win που έχει πάνω το laptop... Win 7 ultimate, μπορείς να φανταστείς από που, αν μιλάμε για Win... :p Για αυτό είπα ότι είναι δικό του θέμα που και ποια θα βρει...

Όντως αν βάλει τα βάλει μόνος του, θα χρειαστεί να περάσει ότι driver χρειαστεί μόνος του... Απλά μετά τα XP, δεν ξέρω αν κάνω λάθος γιατί κυρίως Linux χρησιμοποιώ, σχεδόν το σύνολο του hardware το αναγνωρίζει χωρίς κάτι επιπλέον, με εξαιρέσεις βέβαια... Οπότε δε νομίζω ότι είναι σημαντικό πρόβλημα αυτό... :)

παιδια πριν λιγο καιρο σας ρωτησα για format σε Acer.Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας ηταν πολυτιμη αλλα Εκανα μακακια!!!! δεν αποθηκευσα κατι αρχεια που ειναι πολυ σημαντικα και δεν μπορω να τα ξαναβρω!!! χιλλια sos σας παρακαλω ας μου πει καποιος γιατι θα τρελαθω!!! τι μπορω να κανω για να τα ανακτησω. ευχαριστω.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδια πριν λιγο καιρο σας ρωτησα για format σε Acer.Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας ηταν πολυτιμη αλλα Εκανα μακακια!!!! δεν αποθηκευσα κατι αρχεια που ειναι πολυ σημαντικα και δεν μπορω να τα ξαναβρω!!! χιλλια sos σας παρακαλω ας μου πει καποιος γιατι θα τρελαθω!!! τι μπορω να κανω για να τα ανακτησω. ευχαριστω.

Edited by anastasios1987

παιδια πριν λιγο καιρο σας ρωτησα για format σε Acer. Εκανα μακακια!!!! δεν αποθηκευσα κατι αρχεια που ειναι πολυ σημαντικα και δεν μπορω να τα ξαναβρω!!! χιλλια sos σας παρακαλω ας μου πει καποιος γιατι θα τρελαθω!!! τι μπορω να κανω για να τα ανακτησω. ευχαριστω.

Πφφφφ... Φίλε μου τα προσέχουμε αυτά και αν δεν ξέρουμε ρωτάμε γιατί είναι σύνηθες... Και οχι τίποτα άλλο το ανέφερα και παραπάνω "Δοκίμασε (αφού πρώτα κρατήσεις κάπου τα αρχεία σου μη γίνει κάνα λάθος) ", γιατί ξέρω ότι την πατάνε πολλοί...

Στο δια ταύτα, ας απαντήσει κάποιος που ξέρει σίγουρα από προγράμματα ανάκτησης δεδομένων σε Win, γιατί προσωπικά δεν έχω ιδέα... Δεν ξέρω επίσης, αν θα είσαι σε θέση να ανακτήσεις το 100% των δεδομένων που έχασες, αλλά πιστεύω κάποια θα σαι σε θέση να τα βρεις...

Μέχρι να απαντήσει κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει εγγυημένα κάποιο πρόγραμμα σε Win, τσέκαρε αυτό http://www.easeus.com/resource/recover-files-after-reinstalling-windows.htm , δεν ξέρω αν δουλεύει και με τι αποτελέσματα... Είναι απλά το πρώτο που βρήκα με ένα πρόχειρο Google Search... Good luck...

Ωχ την πάτησες για τα καλά εσύ!! :/

Πάντα πρέπει να κρατάς τα αρχεία που θες είτε σε usb είτε σε κάποιον εξωτερικό δίσκο η cd...... ΠΟΤΕ Δεν κάνεις φορματ Χωρίς να πάρεις τα μέτρα σου.....

Ακόμα και φορματ να μην κάνεις, αφού είναι σημαντικά πρέπει να τα έχεις μεν Στον υπολογιστή αλλά για παν ενδεχόμενο πρέπει να τα έχεις κ σε ένα στικάκι. Μηχάνημα είναι... Δεν ξέρεις πότε θα του την βαρεσει Και θα χαλάσει χωρίς προειδοποίηση και θα πάρει μαζί του όλα σου τα αρχεια..... Μου είχε τύχει παλιά ενώ ήταν μια χαρά ξαφνικά δεν άνοιγε!! τα σημαντικά να τα έχεις πάντα σε δύο μεριές!!! Λάπτοπ και στικ!!! Νομος!

Όσο για το αν μπορείς να βρεις αυτά που έχασες με το φορματ... δεν ξέρω καθόλου εγώ Αλλά μάλλον θα έχεις δρομο!!

Εγώ έκανα φορματ στον acer Έτσι οπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω, και πήγαν όλα τέλεια!!! Πλέον Πεταει!!!!!! Είχε μεγάλα προβλήματα

Edited by lek88

Ωχ την πάτησες για τα καλά εσύ!! :/

Πάντα πρέπει να κρατάς τα αρχεία που θες είτε σε usb είτε σε κάποιον εξωτερικό δίσκο η cd...... ΠΟΤΕ Δεν κάνεις φορματ Χωρίς να πάρεις τα μέτρα σου.....

Ακόμα και φορματ να μην κάνεις, αφού είναι σημαντικά πρέπει να τα έχεις μεν Στον υπολογιστή αλλά για παν ενδεχόμενο πρέπει να τα έχεις κ σε ένα στικάκι. Μηχάνημα είναι... Δεν ξέρεις πότε θα του την βαρεσει Και θα χαλάσει χωρίς προειδοποίηση και θα πάρει μαζί του όλα σου τα αρχεια..... Μου είχε τύχει παλιά ενώ ήταν μια χαρά ξαφνικά δεν άνοιγε!! τα σημαντικά να τα έχεις πάντα σε δύο μεριές!!! Λάπτοπ και στικ!!! Νομος!

Όσο για το αν μπορείς να βρεις αυτά που έχασες με το φορματ... δεν ξέρω καθόλου εγώ Αλλά μάλλον θα έχεις δρομο!!

Εγώ έκανα φορματ στον acer Έτσι οπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω, και πήγαν όλα τέλεια!!! Πλέον Πεταει!!!!!! Είχε μεγάλα προβλήματα

Kάποια αν οχι όλα, μπορεί να τα βρει με διάφορα προγράμματα ανάκτησης δεδομένων μετά από format κλπ... Το θέμα είναι ότι αυτά τα προγράμματα (τουλάχιστον όσα έχω χρησιμοποιήσει εγώ), κάνουν ένα scan το δίσκο και σου πετάνε χύμα ότι αρχείο μπορούν να ανακτήσουν από αυτόν... Οπότε η διαλογή τους μετά, τι χρειάζεσαι και τι θες όντως να κρατήσεις, είναι ψιλοχάος... Πάλι καλά που αρκετά σου έχουν έστω να επιλέγεις τι τύπο αρχείων θες να κάνεις ανάκτηση (πχ μόνο image files etc)... Πάντα επίσης υπάρχει και η πιθανότητα κάποια να μην μπορούν να ανακτηθούν...

Οπότε όπως είπες, πάντα τα σημαντικά αρχεία πρέπει να τα κρατούμε και άλλου, είτε σε άλλο δίσκο/στικάκι είτε ακόμα καλύτερα κάπου online (dropbox, google drive etc τουλάχιστον τα σημαντικότερα από τα σημαντικά καθώς εκεί υπάρχει σημαντικός περιορισμός χώρου)... Το μόνο ασφαλές backup, είναι το online backup... Πάντως όπως και να έχει, δεν τα έχουμε μόνο στον σκληρό δίσκο ενός υπολογιστή που χρησιμοποιούμε... :)

Τι αρχεία είναι;φώτο; ψάξε για το recuva ,αν είσαι τυχερός και κάνεις δουλειά.... Από τα βασικότερα που κάνεις πριν το φορματ,αντιγραφεις ότι χρειάζεσαι,κοινός νους .

datarescuedd,easeus data recovery, σε εξωτερικό flash και κανε ελενχο...καλο ειναι να μην λειτουργει το pc γιατι μειωνεις τις πιθανοτητες

ειναι αρχεια τα περισσοτερα σε word και Power Point. Οποτε θα αρχισω να τα ψαχνω απο τα documents και αν ειμαι τυχερος ισως βρω καποια..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

σε ευχαριστω πολυ SPYROSR για την βοηθεια. με απλο scan δεν βρισκει αυτα που θελω οποτε κανω ενα deep scan μηπως και... το προσπαθησα και χθες αλλα για καποιο λογο εγινε επανεκινηση και το κανω παλι απο την αρχη. οποτε θα περιμενω... ευχαριστω και παλι.

ειναι αρχεια τα περισσοτερα σε word και Power Point. Οποτε θα αρχισω να τα ψαχνω απο τα documents και αν ειμαι τυχερος ισως βρω καποια..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

σε ευχαριστω πολυ SPYROSR για την βοηθεια. με απλο scan δεν βρισκει αυτα που θελω οποτε κανω ενα deep scan μηπως και... το προσπαθησα και χθες αλλα για καποιο λογο εγινε επανεκινηση και το κανω παλι απο την αρχη. οποτε θα περιμενω... ευχαριστω και παλι.

Tίποτε φίλε, να είσαι καλά... Good luck και σου εύχομαι να ανακτήσεις τα αρχεία που θέλεις...

Δοκίμασε και τα προγράμματα που ανέφερε ο φίλος από πάνω με τον τρόπο που είπε (ενώ το pc είναι κλειστό δηλαδή)... :)

παλαιότερα (πριν απο 1-2 χρόνια) σε ένα υπολογιστή στη δουλειά τα είχα καταφέρει (αλλά μου διαφεύγει το πρόγραμμα, θα το βρω όμως και θα σε πω) αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι 1.οτι τα περισσότερα προγράμματα βρίσκουν κυρίως τα αρχεία που ήταν αποθηκευμένα με αγγλικούς χαρακτήρες 2.μην ανοίγοκλείνεις τον υπολογιστή αστον ανοιχτό μέχρι να δοκιμάσεις κάποιο πρόγραμμα γιατί κάθε φορά που τον κλείνεις και τον ξαναανοιγείς λιγοστεύουν οι πιθανότητες για να ανακτήσεις τα αρχεία σου 3.μην κάνεις εγκατάσταση προγράμματα μέχρι να κάνεις την διαδικασία ανάκτησης

Τέλος να σου υπενθυμίσω οτι τα περισσότερα προγράμματα κάνουν scan σου λένε οτι βρήκαν κάτι και ζητάνε να τα αγοράσεις για να ολοκληρωθεί η ανάκτηση

αν θέλεις δοκίμασε αυτό Asoftech Data Recovery αναφέρει οτι βρίσκει αρχεία μετά από format

εγώ τα είχα καταφέρει με μια παλαιότερη έκδοση αυτου Data Recovery (δεν είναι δωρεάν)

καλή επιτυχία

Edited by zaxos2145
πρόσθεσα links

[sIGPIC][/sIGPIC]

My Youtube Channel

GreekTechstruction

καλησπερα στην παρεα. μια ερωτηση θελω να κανω. εχω τα office 2007. τα πηρα πριν πολυ καιρο μεχρι που ξεχασα οτι τα ειχα. θελω να τα εγκαταστησω. πουθενα ομως δεν μπορω να βρω το product key. ουτε στο κουτι του τα εχει ουτε στο πιστοποιητικο γνησιοτητας. μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει?

καλησπερα στην παρεα. μια ερωτηση θελω να κανω. εχω τα office 2007. τα πηρα πριν πολυ καιρο μεχρι που ξεχασα οτι τα ειχα. θελω να τα εγκαταστησω. πουθενα ομως δεν μπορω να βρω το product key. ουτε στο κουτι του τα εχει ουτε στο πιστοποιητικο γνησιοτητας. μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει?

Στα έγγραφα σου δεν υπάρχει κανένας φάκελος με όνομα office 2007 που να έχει μέσα διάφορα αρχεία του office? Μέσα δεν έχει κανένα έγγραφο γουορντ Η κάτι τέτοιο που να έχει μέσα το key?

Αν πατήσεις έναρξη και γράψεις εκεί στην αναζήτηση office ?

οχι τιποτα. εχω φαει τον τοπο να το βρω. τουλαχιστων στο πιστοποιητικο γνησιοτητας του cd επρεπε να το εχει. απο καπου αλλου ξερεισ αν μπορω?