Jump to content

onDSL by Otenet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να περιμενουμε και αυτη την εβδομαδα.. :mad: υπομονη λοιπον εν αναμονη των νεων τιμω τις Οτενετ.
http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ε όχι και τίποτα.. Αν η μείωση είναι για την 384 μιλάμε για μείωση της τάξης του 20%. Τι περιμένετε? Να γίνει τσάμπα από τη μια μέρα στην άλλη? Βλέπετε τι γίνεται τον τελαυταίο μήνα. Καταιγισμός από προσφορές. Όταν ξεκινήσει και η ιστορία με το φοιτητικό πακέτο να δείτε τι θα γίνει..

Φιλε μου αν η μειωση ειναι 4 € τοτε χονδρικα ειναι 13% αρκετα λιγοτερη απο αλλους provider.Εγω απο pstn ειμαι στην ΟΤΕΝΕΤ αλλα το εχει παρακανει με τις τιμες και ο μονος λογος που ακομα καθομαι ειναι οτι δεν θελω να αλλαξω email.Ας ελπισουμε η μειωση να ειναι μεγαλυτερη

Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

Ξέρει μήπως κάποιος πως σετάρουμε το Modem της Sagem Που δίνει η ΟΤΕΝΕΤ στο ondsl kit για να βάλουμε άλλη σύνδεση;

Απλά αλλάζουμε κωδικούς ή πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο;

Ξέρει μήπως κάποιος πως σετάρουμε το Modem της Sagem Που δίνει η ΟΤΕΝΕΤ στο ondsl kit για να βάλουμε άλλη σύνδεση;

Απλά αλλάζουμε κωδικούς ή πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο;

Απλα αλλαζεις username και κωδικο. Το εχω δοκιμασει με HOL και δουλεψε κανονικα.

Otenet σήμερα το πρωί, περιοχή Θεσσαλονίκης δεν παίζει.. Τουλάχιστον μέχρι τώρα

Otenet σήμερα το πρωί, περιοχή Θεσσαλονίκης δεν παίζει.. Τουλάχιστον μέχρι τώρα

http://www.adslgr.com/news.php?newsid=1515

Προγραμματισμένη διακοπή λειτουργίας λόγω εργασιών στο δίκτυο. ;)

http://www.adslgr.com/news.php?newsid=1515

Προγραμματισμένη διακοπή λειτουργίας λόγω εργασιών στο δίκτυο. ;)

Όντως, μόνο που αντί για 7:30 άρχισε να λειτουργεί και πάλι στις 12:)

Όντως, μόνο που αντί για 7:30 άρχισε να λειτουργεί και πάλι στις 12:)

Δε λες πάλι καλά; :p Βλέπετε καμιά διαφορά; Εννοείται πως έγινε αναβάθμιση... Voip κλήσεις μπορείτε να κάνετε; Διορθώθηκε το θέμα;

Δε λες πάλι καλά; :p Βλέπετε καμιά διαφορά; Εννοείται πως έγινε αναβάθμιση... Voip κλήσεις μπορείτε να κάνετε; Διορθώθηκε το θέμα;

OMG, κατεβάζω από softpedia τώρα με 46 σταθερό!

minovg με ποιο πρόγραμμα κάνεις Voip κλήσεις?

OMG, κατεβάζω από softpedia τώρα με 46 σταθερό!

minovg με ποιο πρόγραμμα κάνεις Voip κλήσεις?

Έκανα θες να πεις μέχρι να μου τα μπλοκάρει ο πΟΤΕ, όπως και στους περισσότερους. Στο Voipbuster φυσικά, που είναι free για όλα τα σταθερά ανά την Ευρώπη (δημοφιλέστερες χώρες) καθώς και ΗΠΑ. :D

Κι εγώ με αυτό έκανα. Δεν το πολυδουλεύω να σου πώ την αλήθεια, αλλά προχτές που το δοκίμασα για να το δείξω σε ένα φίλο, έπαιζε νορμάλ.

Δείτε και αυτό

Τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζονται σε ορισμένους χρήστες ADSL καθυστερήσεις και ιδιαίτερα υψηλοί χρόνοι απόκρισης , τα αποτελέσματα των οποίων γίνονται ιδιαιτέρως αισθητά σε εφαρμογές που λειτουργούν με χρήση πρωτοκόλλων VoIP & Multicast.

Τα συγκεκριμένα προβλήματα φαίνεται πως παρουσιάζονται ανεξαρτήτως παροχέα υπηρεσιών Internet. Η FORTHnet σε συνεργασία με τον ΟΤΕ (και εξωτερικούς του συνεργάτες) προσπαθούν να εντοπίσουν τα αίτια του προβλήματος ώστε τυχόν δυσλειτουργίες να εξαλειφθούν το συντομότερο δυνατόν.

http://www.forthnet.gr/templates/support.aspx?c=10003817

Ρε παιδια αυτο το VoipBuster ειναι αξιοπιστο? Ισχυει αυτο που λεει? Οτι δηλαδη μπορει να καλεσεις απο το τηλ σου οποιοδηποτε σταθερο τηλ στην Ελλαδα τσαμπα?!! Πως το καταφερνουν? Μιλαμε για τρελη επανασταση?

Ρε παιδια αυτο το VoipBuster ειναι αξιοπιστο? Ισχυει αυτο που λεει? Οτι δηλαδη μπορει να καλεσεις απο το τηλ σου οποιοδηποτε σταθερο τηλ στην Ελλαδα τσαμπα?!! Πως το καταφερνουν? Μιλαμε για τρελη επανασταση?

Εδώ επαναστάτης. :p Διάβασε εδώ τα λέμε για το Voipbuster. Ναι είναι εντελώς τζάμπα, με άριστη ποιότητα. Απλά τις τελευταίες μέρες, ο ΟΤΕ έκανε πάλι το θαύμα του και κάνοντας αναβάθμιση μας χάλασε τις Voip κλήσεις. Ελπίζουμε να επαναφέρει την αρχική ηρεμία στις Voip κλήσεις.

Επίσης να τι θα ήθελα να ρωτήσω:

1) το μοντεμάκι που έχει το πακέτο ONDSLKIT είναι μόνο usb? Δεν μπορώ άρα να συνδέσω 2 πσ πάνω χωρίς το παλιοδίκτυο των xp (sharing)?

2) Αν θέλω άρα να έχω ethernet πρέπει να αγοράσω άλλο modem... και αν θέλω 2 πσ πάνω πρέπει να εχει και 2 τουλάχιστον ethernet ports. Σωστά;

3) Αν θέλω gigabit δικτυάκι, θα πρέπει να πάρω και ένα 1000ρι switch και να το ρίξω πάνω στο ρουτεράκι που θα πρέπει να αγοράσω όπως λέω παραπάνω στο 2) ερώτημα;

4) Δεν με ενδιαφέρει ασύρματο δίκτυο. ΟΜΩΣ: το linksys που δίνει δώρο ο Γερμανός έχει και 4ρι switch. Mε συμφέρει λοιπόν να το πάρω και να το χρησιμοποιήσω ως μοντεμ/ρουτερ (και να αφησω εκτός αυτό που δίνει η οτενετ). Στη συνέχεια μπορώ αν θέλω να του καρφώσω ένα 1000ρι switch και να έχω έτσι γιγαμπιτ μεταξύ των 2 πσ μου. Σωστό;

5) Τώρα με το νετμοντ έχω την εξής "πατέντα" την οποία προφανώς ξέρετε: Εχω γεφυρώσει την επιστροφή που έχει το νετμοντ έτσι ώστε: το νετμοντ συνδέεται στην πρώτη τηλ. πρίζα του σπιτιού και ξαναγυρίζει στην ίδια έτσι ώστε και όλες οι υπόποιπες τηλ. πρίζες του σπιτιού (που είναι εν σειρά με την πρώτη) να χρησιμοποιούν την μια τηλεφωνική γραμμή του νετμοντ. Την άλλη την παίρνω κατευθείαν απο το νετμοντ και έχω και στο γραφείο διπλα στο πσ ένα τηλέφωνο.

Τώρα με το splitter που θα μπει στην πρίζα θα γυρίζει ΟΚ η επιστροφή απο το νετμοντ ή θα χάσω την δυνατότητα χρήσης των άλλων τηλ. πριζών;;;

Sorry για τις πολλές ερωτήσεις. Σας ζάλισα...

pira xtes to on dsl kit ithela na rotiso gia to modem aksizi na to kratisis esto kai gia ligo i prepi na paro allo giati den mou gemise kai poli to mati

kai kati akoma exo isdn se oles tis prizes sto spiti kai bazo to net mod eki pou thelo

boro na balo ena spliter se mia priza kai na balo to netmod kai se alli priza allo spliter kai na balo eki to modem

sas eyxaristo

Εδώ επαναστάτης. :p Διάβασε εδώ τα λέμε για το Voipbuster. Ναι είναι εντελώς τζάμπα, με άριστη ποιότητα. Απλά τις τελευταίες μέρες, ο ΟΤΕ έκανε πάλι το θαύμα του και κάνοντας αναβάθμιση μας χάλασε τις Voip κλήσεις. Ελπίζουμε να επαναφέρει την αρχική ηρεμία στις Voip κλήσεις.

Όχι τις τελευταίες μέρες.

Το πρόβλημα υπάρχει μήνες, αναγκάζοντας πολλούς χρήστες παρ' όλες τις αναφορές στον ΟΤΕ, μη βλέποντας καμία λύση, σε αλλαγή ταχύτητας από τα 384 σε μεγαλύτερη, χωρίς να είναι σύγουρο εκεί αν θα παραμείνει χωρίς πρόβλημα η γραμμή τους.

Επίσης να τι θα ήθελα να ρωτήσω:

1) το μοντεμάκι που έχει το πακέτο ONDSLKIT είναι μόνο usb? Δεν μπορώ άρα να συνδέσω 2 πσ πάνω χωρίς το παλιοδίκτυο των xp (sharing)?

2) Αν θέλω άρα να έχω ethernet πρέπει να αγοράσω άλλο modem... και αν θέλω 2 πσ πάνω πρέπει να εχει και 2 τουλάχιστον ethernet ports. Σωστά;

3) Αν θέλω gigabit δικτυάκι, θα πρέπει να πάρω και ένα 1000ρι switch και να το ρίξω πάνω στο ρουτεράκι που θα πρέπει να αγοράσω όπως λέω παραπάνω στο 2) ερώτημα;

4) Δεν με ενδιαφέρει ασύρματο δίκτυο. ΟΜΩΣ: το linksys που δίνει δώρο ο Γερμανός έχει και 4ρι switch. Mε συμφέρει λοιπόν να το πάρω και να το χρησιμοποιήσω ως μοντεμ/ρουτερ (και να αφησω εκτός αυτό που δίνει η οτενετ). Στη συνέχεια μπορώ αν θέλω να του καρφώσω ένα 1000ρι switch και να έχω έτσι γιγαμπιτ μεταξύ των 2 πσ μου. Σωστό;

5) Τώρα με το νετμοντ έχω την εξής "πατέντα" την οποία προφανώς ξέρετε: Εχω γεφυρώσει την επιστροφή που έχει το νετμοντ έτσι ώστε: το νετμοντ συνδέεται στην πρώτη τηλ. πρίζα του σπιτιού και ξαναγυρίζει στην ίδια έτσι ώστε και όλες οι υπόποιπες τηλ. πρίζες του σπιτιού (που είναι εν σειρά με την πρώτη) να χρησιμοποιούν την μια τηλεφωνική γραμμή του νετμοντ. Την άλλη την παίρνω κατευθείαν απο το νετμοντ και έχω και στο γραφείο διπλα στο πσ ένα τηλέφωνο. Τώρα με το splitter που θα μπει στην πρίζα θα γυρίζει ΟΚ η επιστροφή απο το νετμοντ ή θα χάσω την δυνατότητα χρήσης των άλλων τηλ. πριζών;;;

Sorry για τις πολλές ερωτήσεις. Σας ζάλισα...

Αν πάρεις το switch θα λύσεις όλα τα προβλήματά σου. Και θα έχει πάνω από μία Ethernet ports για να συνδέσεις PCs με πρόσβαση στο Internet μέσω της DSL line και θα έχεις και τα PCια σου συνδεδεμένα σε LAN ώστε να μπορείς να μεταφέρεις αρχεία μεταξύ τους.

I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D

Όχι τις τελευταίες μέρες.

Το πρόβλημα υπάρχει μήνες, αναγκάζοντας πολλούς χρήστες παρ' όλες τις αναφορές στον ΟΤΕ, μη βλέποντας καμία λύση, σε αλλαγή ταχύτητας από τα 384 σε μεγαλύτερη, χωρίς να είναι σύγουρο εκεί αν θα παραμείνει χωρίς πρόβλημα η γραμμή τους.

Μαζί σε αυτούς και εμένα γιατί μετά και την τελευταία αναβάθμιση στην γραμμή μου (με αφήσαν χωρίς DSL 24 ώρες) μάλλον χειρότερα παρά καλύτερα είναι τα πράματα... Πάω ολοταχώς για 512 (μόνο πρόσβαση). :O

loipon εκανα το μεγαλο βημα και απο ISDN παω(εκανα σημερα την αιτηση) σε ADSL 384.οταν ενεργοποιηθει θα σας "πρηξω"λιγο με ερωτησεις!το διμηνο μπου ερχοταν 70 ευρω ιντερνετ οποτε νομιζω με συμφερει που εβαλα adsl,ε?

loipon εκανα το μεγαλο βημα και απο ISDN παω(εκανα σημερα την αιτηση) σε ADSL 384.οταν ενεργοποιηθει θα σας "πρηξω"λιγο με ερωτησεις!το διμηνο μπου ερχοταν 70 ευρω ιντερνετ οποτε νομιζω με συμφερει που εβαλα adsl,ε?

Τώρα με Οτενέτ που έκανες (υποθέτω από το τόπικ που γράφεις) η τελική τιμή θα είναι 41,42€ το μήνα, δηλαδή 82,84€ το δίμηνο. Χαλαρά σε συμφέρει. :)

Τώρα με Οτενέτ που έκανες (υποθέτω από το τόπικ που γράφεις) η τελική τιμή θα είναι 41,42€ το μήνα, δηλαδή 82,84€ το δίμηνο. Χαλαρά σε συμφέρει. :)
η τιμη που λες ειναι με φαπα ετσι?ελπιζω... :confused: βασικα οι ερωτησεις μου θα ειναι (επειδη πηρα ρουτερ) στο πως συνδεεται με το λαπτοπ που εχει θυρα ethernet,και κατι που λεγεται port forwarding το οποιο με τρομαξε ως προς το τι ειναι και τι χρειαζεται.εγω μονο με το λαπτοπ θα το συνδεσω μονον ενα κομπιουτερ δηλαδη.αυτα....τα 70 ευρω ειναι χωρις φαπα οποτε αν τα 82,84 που λες ειναι με φαπα τοτε οντως με καρα...συμφερει :D

η τιμη που λες ειναι με φαπα ετσι?ελπιζω... :confused: βασικα οι ερωτησεις μου θα ειναι (επειδη πηρα ρουτερ) στο πως συνδεεται με το λαπτοπ που εχει θυρα ethernet,και κατι που λεγεται port forwarding το οποιο με τρομαξε ως προς το τι ειναι και τι χρειαζεται.εγω μονο με το λαπτοπ θα το συνδεσω μονον ενα κομπιουτερ δηλαδη.αυτα....τα 70 ευρω ειναι χωρις φαπα οποτε αν τα 82,84 που λες ειναι με φαπα τοτε οντως με καρα...συμφερει :D

Με ΦΑΠΑ είναι...

μιας και δεν βρήκα τίποτα αντίστοιχο σε φάπα στα smilies, βρήκα να πλησιάζει σε αυτό μόνο το μαστίγιο... :whip:

:D :D :D