astan1990 Δημοσιεύτηκε March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 22, 2015 (edited) Μετα απο ενα mi3 για μενα και ενα zte red bull για την αδερφη μου, θελω να παρω, για εναν φιλο, high end κινεζο στην κατηγορια του smartphone και οχι του phablet στα 300€, εως 350 αν κατι ειναι πολυ cost effective. 1ον) Αξιζει να περιμενει λιγο μηπως πεσουν οι τιμες; Αναμενεται δηλαδη κυκλοφορια κανενος καινουριου hardware που θα ριξει τις τιμες στα παλια; 2ον) Με προτεραιοτητα την αυτονομια της μπαταριας και εννοειται το να μη laggαρει δευτερολεπτο (σιγουρα 3GB RAM), με υποστηριξη αναβαθμισεων απο τη μητρικη εταιρια τι θα προτεινατε; Καμερα και dual sim θα τον ενδιεφεραν αλλα δεν καιγεται κιολας. Με αυτα ως δεδομενα, εμενα μου ερχεται στο μυαλο mi4, αλλα μαλλον επειδη δεν ξερω κατι αλλο. Συμπαθητικοτατο μου φανηκε και το mx4. Εχετε κατι αλλο να προτεινετε; Ποιο θεωρειτε καλυτερο σε αυτη την κατηγορια; Edited March 22, 2015 by astan1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 mi4 και απο μένα,το mx4 πλησιάζει τα phablet σχεδόν ίδιες διαστάσεις με το lg g3,απο ποιότητα κατασκευής και software είναι πολύ καλό,για τις τιμές το μόνο που μπορείς να περιμένεις είναι να ανέβει το ευρώ γιατί με αυτήν την ισοτιμία πληρώνεις αρκετά παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 JIAYU S3 (3GB) Απλά δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή με τα πάντα όλα (και sd και αποσπώμενη μπαταρία και ράδιο και antutu 40k) με 215€. Όλα τα άλλα είναι συμβιβασμός... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) JIAYU S3 (3GB) Απλά δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή με τα πάντα όλα (και sd και αποσπώμενη μπαταρία και ράδιο και antutu 40k) με 215€. Όλα τα άλλα είναι συμβιβασμός... συμβιβασμός είναι το jiayu,οταν θα έρθει η ώρα των αναβαθμίσεων ή διόρθωση bugs προτιμώ την xiaomi απο κάποια jiayu,είναι και στις 5.5 ίντσες Edited March 22, 2015 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Διαφωνώ 100% με αυτό που γράφεις. "Κάποια jiayu"; Την ήξερες την xiaomi πριν 1-2 χρόνια; Η jiayu είναι ανερχόμενη με κινητά με εξαιρετικό hardware και μέχρι τώρα αξιόπιστα. Αν προτιμάς να πληρώσεις 100€ παραπάνω για να πάρεις 5k antutu λιγότερα, Built-in μπαταρία, χωρίς δυνατότητα sd επειδή μπορεί να πάρεις αναβαθμίσεις, ok.... Εγώ προτιμώ Jiayu και να περάσω την Lolipop μόνος μου (εφόσον δεν την δώσει η Jiayu) και με τα 100+€ που θα περισσέψουν και άλλα 100 που θα μαζέψω σε 1 χρόνο θα πάρω το 2016 την επόμενη ναυαρχίδα της jiayu που θα έχει και επίσημα android 5.χ (επειδή μάλλον το 'χεις έτοιμο το επιχείρημα ότι δεν θες να μπλέκεις με φλασαρίσματα) και θα σου στείλω και pm. Edited March 22, 2015 by gdp77 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Η γραμμή παραγωγής μεγέθους σαλονιού της jiayu μεγάλωσε άραγε; Γιατί στο το thread του g4 είναι γεμάτο με αναφορές για κατασκευαστικα προβλήματα. Xiaomi κι από μένα που έχει μια πολύ μεγάλη κοινότητα από πίσω της και ένα πολύ καλό όνομα Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Διαφωνώ 100% με αυτό που γράφεις. "Κάποια jiayu"; Την ήξερες την xiaomi πριν 1-2 χρόνια; Η jiayu είναι ανερχόμενη με κινητά με εξαιρετικό hardware και μέχρι τώρα αξιόπιστα. Αν προτιμάς να πληρώσεις 100€ παραπάνω για να πάρεις 5k antutu λιγότερα, Built-in μπαταρία, χωρίς δυνατότητα sd επειδή μπορεί να πάρεις αναβαθμίσεις, ok.... Εγώ προτιμώ Jiayu και να περάσω την Lolipop μόνος μου (εφόσον δεν την δώσει η Jiayu) και με τα 100+€ που θα περισσέψουν και άλλα 100 που θα μαζέψω σε 1 χρόνο θα πάρω το 2016 την επόμενη ναυαρχίδα της jiayu που θα έχει και επίσημα android 5.χ (επειδή μάλλον το 'χεις έτοιμο το επιχείρημα ότι δεν θες να μπλέκεις με φλασαρίσματα) και θα σου στείλω και pm. ανερχόμενη μπορεί να είναι,τώρα εγώ προτιμώ την 3 σε πωλήσεις αν και δεν πουλά επίσημα εκτός κινας,δεν μπορεί να συγκρινεις την xiaomi με την jiayu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Διαφωνώ 100% με αυτό που γράφεις. "Κάποια jiayu"; Την ήξερες την xiaomi πριν 1-2 χρόνια; Η jiayu είναι ανερχόμενη με κινητά με εξαιρετικό hardware και μέχρι τώρα αξιόπιστα. Αν προτιμάς να πληρώσεις 100€ παραπάνω για να πάρεις 5k antutu λιγότερα, Built-in μπαταρία, χωρίς δυνατότητα sd επειδή μπορεί να πάρεις αναβαθμίσεις, ok.... Εγώ προτιμώ Jiayu και να περάσω την Lolipop μόνος μου (εφόσον δεν την δώσει η Jiayu) και με τα 100+€ που θα περισσέψουν και άλλα 100 που θα μαζέψω σε 1 χρόνο θα πάρω το 2016 την επόμενη ναυαρχίδα της jiayu που θα έχει και επίσημα android 5.χ (επειδή μάλλον το 'χεις έτοιμο το επιχείρημα ότι δεν θες να μπλέκεις με φλασαρίσματα) και θα σου στείλω και pm. xiaomi εξαρχης ειχε καλες συσκευές χωρις προβλήματα με μεγάλη γραμμή παραγωγής... κάτι που δεν λες για την jiayu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Η γραμμη παραγωγής της Jiayu στα βιντεακια που εχω δει ειναι όντως τριτοκοσμική, δεν ξερω αν εχει αλλάξει κατι. Αλλα αυτο δεν σημαίνει οτι τα κινητα της δεν ειναι καλα ή δεν ειναι vfm . Το s3 εχει όλο το πακετο σε τιμη απίστευτη. Απολυτα smooth, χωρις κραςαριςματα, επιδοςεις που δεν τις προςπερνας, εξαιρετική οθονη, πολυ καλη καμερα, αξιοπρεπή ποιοτητα, δουλεύει απρόσκοπτα , με μπαταρια που βγάζει +5 ωρες οθονη. Ε με 200 ευρω τι αλλο να ζητήσεις? Edited March 22, 2015 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Η γραμμη παραγωγής της Jiayu στα βιντεακια που εχω δει ειναι όντως τριτοκοσμική, δεν ξερω αν εχει αλλάξει κατι. Αλλα αυτο δεν σημαίνει οτι τα κινητα της δεν ειναι καλα ή δεν ειναι vfm . Το s3 εχει όλο το πακετο σε τιμη απίστευτη. Απολυτα smooth, χωρις κραςαριςματα, επιδοςεις που δεν τις προςπερνας, εξαιρετική οθονη, πολυ καλη καμερα, αξιοπρεπή ποιοτητα, δουλεύει απρόσκοπτα , με μπαταρια που βγάζει +5 ωρες οθονη. Ε με 200 ευρω τι αλλο να ζητήσεις? Jiayu συσκευές μέχρι τώρα ήταν σαν λαχείο....... η θα σου κάτσει δεν θα σου κάτσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Μετα απο ενα mi3 για μενα και ενα zte red bull για την αδερφη μου, θελω να παρω, για εναν φιλο, high end κινεζο στην κατηγορια του smartphone και οχι του phablet στα 300€, εως 350 αν κατι ειναι πολυ cost effective. 1ον) Αξιζει να περιμενει λιγο μηπως πεσουν οι τιμες; Αναμενεται δηλαδη κυκλοφορια κανενος καινουριου hardware που θα ριξει τις τιμες στα παλια; 2ον) Με προτεραιοτητα την αυτονομια της μπαταριας και εννοειται το να μη laggαρει δευτερολεπτο (σιγουρα 3GB RAM), με υποστηριξη αναβαθμισεων απο τη μητρικη εταιρια τι θα προτεινατε; Καμερα και dual sim θα τον ενδιεφεραν αλλα δεν καιγεται κιολας. Με αυτα ως δεδομενα, εμενα μου ερχεται στο μυαλο mi4, αλλα μαλλον επειδη δεν ξερω κατι αλλο. Συμπαθητικοτατο μου φανηκε και το mx4. Εχετε κατι αλλο να προτεινετε; Ποιο θεωρειτε καλυτερο σε αυτη την κατηγορια; Οταν κυκλοφορουν στην αγορα επωνυμες και εξαιρετικες προτασεις στα 300-350 ευρω(z2-s5) το να μιλαμε για κινεζικες συσκευες ειναι ακυρο απο εδω εως το Δια. Ουτε καν στα 250 οταν εχεις πχ το g2. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astan1990 Δημ. March 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Εχουν κατι καλυτερο οι πολυεθνικες επωνυμες απο τις κινεζικες επωνυμες δηλαδη που να δικαιολογουν τα χαμηλοτερα specs τους στην ιδια τιμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Οταν κυκλοφορουν στην αγορα επωνυμες και εξαιρετικες προτασεις στα 300-350 ευρω(z2-s5) το να μιλαμε για κινεζικες συσκευες ειναι ακυρο απο εδω εως το Δια. Ουτε καν στα 250 οταν εχεις πχ το g2. το g2 είναι στην κατηγορία του mi3 όχι του mi4,για το s5 καμία σχέση με το mi4,απλά καμία ,για το ζ2 δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 το g2 είναι στην κατηγορία του mi3 όχι του mi4,για το s5 καμία σχέση με το mi4,απλά καμία ,για το ζ2 δεν ξέρω +1 g2 ειναι παλιό ποια.... και ειδικά αν το συνγρινουμε με το απροβλημάτιστο mi4 αμαρτία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 +1 g2 ειναι παλιό ποια.... και ειδικά αν το συνγρινουμε με το απροβλημάτιστο mi4 αμαρτία επειδή είχα και τα 2 (g2,mi3) έχουν τα ίδια specs αλλά απο ποιότητα κατασκευής δεν υπάρχει σύγκριση,το μόνο αρνητικό στο mi3 το μέγεθος κάτι που διόρθωσαν στο mi4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Εχουν κατι καλυτερο οι πολυεθνικες επωνυμες απο τις κινεζικες επωνυμες δηλαδη που να δικαιολογουν τα χαμηλοτερα specs τους στην ιδια τιμη; Για ποια χαμηλα specs μιλας!!! Καμια σχεση,εκτος αν πρωτη φορα αγοραζεις συσκευη. Που τα βλεπεις.;;; http://www.skroutz.gr/s/4503696/Sony-Xperia-Z2-LTE-16GB.html http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z2-6144.php Πες μου εσυ ενα λογο να επιλεξω το mi4 χωρις εγγυηση,χειροτερη αυτονομια στην ιδια τιμη 20-30 ημερες εως παραλαβεις και αν σου ερθει με προβλημα ειτε στην αρχη ειτε στην πορεια στην καλυτερη 1 μηνα χωρις κινητο,χωρια 1 χρονο εγγυηση μονο. Αν το βρεις στα 250 το 64 που μονο αυτο αξιζει να πω ναι,που και παλι το ρισκο το εχεις οπως και να εχει. Edited March 22, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 επειδή είχα και τα 2 (g2,mi3) έχουν τα ίδια specs αλλά απο ποιότητα κατασκευής δεν υπάρχει σύγκριση,το μόνο αρνητικό στο mi3 το μέγεθος κάτι που διόρθωσαν στο mi4 ναι το mi3 ήταν ψιλό γκουμουτσα... αλλά θηρίο κατασκευής (μόνο κάτι lumia high end είχαν τέτοια κατασκευή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Για εμένα πες του να δει το ωραιότατο galaxy alpha στο σκρουτζ, πραγματικά τη samy την απεχθάνομαι αλλα στα note και στο alpha της βγάζω το καπέλο, το απόλυτο value for money στο σκρουτζ ΣΗΜΕΡΑ(οταν βγήκε ήταν φωτιά η τιμή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Πες μου εσυ ενα λογο να επιλεξω το mi4 χωρις εγγυηση,χειροτερη αυτονομια στην ιδια τιμη 20-30 ημερες εως παραλαβεις και αν σου ερθει με προβλημα ειτε στην αρχη ειτε στην πορεια στην καλυτερη 1 μηνα χωρις κινητο,χωρια 1 χρονο εγγυηση μονο. Αν το βρεις στα 250 το 64 που μονο αυτο αξιζει να πω ναι,που και παλι το ρισκο το εχεις οπως και να εχει. Τελικά αυτές οι κινεζιες ειναι με 1 χρονο ή χωρις καθόλου εγγύηση? :lol: Όσο για το alpha ειναι πράγματι vfm αν το πάρεις απο τα σκρουτζομαγαζα με οτι σημαίνει αυτο για τις παρα εισαγωγές και τι καλύπτει η μαμά εταιρεία εδω, γιατι αν το πάρεις απο τα επίσημα μαγαζια της αγορας κοστιζει 399! Παρόλα αυτα και στα 290 που εχει η παραεισαγωγη οι προδιαγραφές του κινητού αντιστοιχούν με ενα κινεζικο των 130-140 ευρω τωρα με το κακο φεγγάρι της ισοτιμίας, 110-120 πριν απο 2 μηνες, δλδ σχεδον 2.5 φορές την τιμη του κινεζου πριν την πτωςη του ευρω για το πιο vfm κινητο παρα εισαγωγής!. Αν αγοραςεις απο Γερμανούς και επίσημα μαγαζια για να εχεις τα 2 χρονια εγγύησης στην τςεπη μιλάμε σχεδον 4πλασια τιμη το φοβερό vfm της Sammy! Edited March 22, 2015 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Τελικά αυτές οι κινεζιες ειναι με 1 χρονο ή χωρις καθόλου εγγύηση? :lol: Όσο για το alpha ειναι πράγματι vfm αν το πάρεις απο τα σκρουτζομαγαζα με οτι σημαίνει αυτο για τις παρα εισαγωγές και τι καλύπτει η μαμά εταιρεία εδω, γιατι αν το πάρεις απο τα επίσημα μαγαζια της αγορας κοστιζει 399! Παρόλα αυτα και στα 290 που εχει η παραεισαγωγη οι προδιαγραφές του κινητού αντιστοιχούν με ενα κινεζικο των 130-140 ευρω τωρα με το κακο φεγγάρι της ισοτιμίας, 110-120 πριν απο 2 μηνες, δλδ σχεδον 2.5 φορές την τιμη του κινεζου πριν την πτωςη του ευρω για το πιο vfm κινητο παρα εισαγωγής!. Αν αγοραςεις απο Γερμανούς και επίσημα μαγαζια για να εχεις τα 2 χρονια εγγύησης στην τςεπη μιλάμε σχεδον 4πλασια τιμη το φοβερό vfm της Sammy! Σε εχασα τελειως, τι λες? Τo soc του mx4 pro φοράει, ποιο κινεζικό φοραει τετοιο soc 20nm σε χαμηλή τιμη? H οθονη στα 720p ειναι ΥΠΕΡαρκετη για τις 4,7 ιντσες, καμερα μια χαρα, μι λεμε οτι θελουμε στα 310 ευρουλακια που το εχει εδω ας πούμε http://www.kaizershop.gr/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1/samsung-65/samsung-galaxy-alpha-g850-blue-logo-gr ειναι πολυ καλυτερο σε αποδοση απο οποιοδηποτε 6752soc και πολυ ποιοτικοτερο απο οποιοδηποτε κινεζικο μεχρι 200ευρω... γιαυτο στο ξαναλεω εσενα συγκεκριμένα, να σκεφτεσαι πριν γραφεις, στο μονο που χανει πολυ ειναι στη μπαταρια αλλα χάρη στα 720p οθονη και 20nm soc τη βγάζει τη μερα με 3-4 ωρες οθονης. Επισης λεει πως ειναι Ελληνικης αντιπροσωπειας οποτε εχεις και εγγυηση. το θεμα ειναι αφου ο ανθρωπος θελει smartphone και οχι phablet (5,5inch) νομίζω οτι ειναι γαντι οι 4,7ιντσες που εμενα μου ειναι λιγες. Κοιτα, και εγω των κινέζικων ειμαι αλλα την αλήθεια να τη λεμε. Edit : Οσο το σκεφτομαι ΤΟΣΟ ειναι ΜΑΚΡΑΝ η καλύτερη επιλογη για κινητό μεχρι 350 ευρω απο οποιοδήποτε μερος του κόσμου(μαζι με το mx4) ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ δεν εχεις θέμα με ιντσες οθόνης και μπαταρία μιας μερας Edited March 22, 2015 by sam28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Σε εχασα τελειως, τι λες? Τo soc του mx4 pro φοράει, ποιο κινεζικό φοραει τετοιο soc 20nm σε χαμηλή τιμη? H οθονη στα 720p ειναι ΥΠΕΡαρκετη για τις 4,7 ιντσες, καμερα μια χαρα, μι λεμε οτι θελουμε στα 310 ευρουλακια που το εχει εδω ας πούμε http://www.kaizershop.gr/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1/samsung-65/samsung-galaxy-alpha-g850-blue-logo-gr ειναι πολυ καλυτερο σε αποδοση απο οποιοδηποτε 6572soc και πολυ ποιοτικοτερο απο οποιοδηποτε κινεζικο μεχρι 200ευρω... γιαυτο στο ξαναλεω εσενα συγκεκριμένα, να σκεφτεσαι πριν γραφεις, στο μονο που χανει πολυ ειναι στη μπαταρια αλλα χάρη στα 720p οθονη και 20nm soc τη βγάζει τη μερα με 3-4 ωρες οθονης. Επισης λεει πως ειναι Ελληνικης αντιπροσωπειας οποτε εχεις και εγγυηση. το θεμα ειναι αφου ο ανθρωπος θελει smartphone και οχι phablet (5,5inch) νομίζω οτι ειναι γαντι οι 4,7ιντσες που εμενα μου ειναι λιγες. Κοιτα, και εγω των κινέζικων ειμαι αλλα την αλήθεια να τη λεμε. το alpha είναι εξαιρετικο για τα χρήματα που κοστίζει πλέον,απλά ζήτησε high end κινέζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 το alpha είναι εξαιρετικο για τα χρήματα που κοστίζει πλέον,απλά ζήτησε high end κινέζικο Ρατσισμός στα ενδοχωρα? Για πρώτη φορα με εκανε κινητό της samsung να το υπερασπιζομαι,και για πρωτη φορα δεν λεω "παρε κινέζικο να σωθείς" και το βγάζουμε εκτος επειδη δεν ειναι απο κινα αλλα πληρεί ολες τις αλες προϋποθέσεις? νιώθω ζαλισμένος μετα απο αυτο, πολλά πρώτα για εμένα. Οπότε εγω προτείνω το μαγευτικό,ίσως το μόνο καλύτερο του alpha στα λεφτά αυτά, mx4 που ειναι σε μέγεθος σχεδον 5ιντσου και αποσειρομαι απο το νημα να πιω δραμαμίνες.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 (edited) Τελικά αυτές οι κινεζιες ειναι με 1 χρονο ή χωρις καθόλου εγγύηση? :lol: Όσο για το alpha ειναι πράγματι vfm αν το πάρεις απο τα σκρουτζομαγαζα με οτι σημαίνει αυτο για τις παρα εισαγωγές και τι καλύπτει η μαμά εταιρεία εδω, γιατι αν το πάρεις απο τα επίσημα μαγαζια της αγορας κοστιζει 399! Παρόλα αυτα και στα 290 που εχει η παραεισαγωγη οι προδιαγραφές του κινητού αντιστοιχούν με ενα κινεζικο των 130-140 ευρω τωρα με το κακο φεγγάρι της ισοτιμίας, 110-120 πριν απο 2 μηνες, δλδ σχεδον 2.5 φορές την τιμη του κινεζου πριν την πτωςη του ευρω για το πιο vfm κινητο παρα εισαγωγής!. Αν αγοραςεις απο Γερμανούς και επίσημα μαγαζια για να εχεις τα 2 χρονια εγγύησης στην τςεπη μιλάμε σχεδον 4πλασια τιμη το φοβερό vfm της Sammy! Θεωρητικά έχεις 1 χρόνο,ουσιαστικα όμως σαν να μην έχεις.:X Μόνο τα πηγαινε έλα με Κίνα θα σου παρει 1-1.5 μήνα βαλε που πληρώνεις τα μεταφορικά. Ξινό σου βγαίνει στην τελική η οποία μικρη έως ανύπαρκτη διαφορά στην τιμή πχ με z2 η Alpha που ειπώθηκε που αποτελούν εξαιρετικές προτάσεις για τα λεφτά τους σήμερα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο Και εγγύηση έχεις κανονικά σε παραεισαγωγης, Αν είναι κινεζικο καλύτερα το Meizu MX4 πχ απο κάνα γαλλικο amazon η εδώ από cosmote που λέγανε θα έρθει. Edited March 23, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Θεωρητικά έχεις 1 χρόνο,ουσιαστικα όμως σαν να μην έχεις.:X Μόνο τα πηγαινε έλα με Κίνα θα σου παρει 1-1.5 μήνα βαλε που πληρώνεις τα μεταφορικά. Ξινό σου βγαίνει στην τελική η οποία μικρη έως ανύπαρκτη διαφορά στην τιμή πχ με z2 η Alpha που ειπώθηκε που αποτελούν εξαιρετικές προτάσεις για τα λεφτά τους σήμερα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο Και εγγύηση έχεις κανονικά σε παραεισαγωγης, Αν είναι κινεζικο καλύτερα το Meizu MX4 πχ απο κάνα γαλλικο amazon η εδώ από cosmote που λέγανε θα έρθει. την εγγύηση της arvato μου θυμίζει χαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 την εγγύηση της arvato μου θυμίζει χαχαχ Το σύνηθες είναι 1-2 εβδομάδες. Η εξαίρεση είναι ο παραπάνω χρόνος. Ξέρεις πολύ καλά ότι αυτοί που παραπονούνται σε φορά,blog κλπ είναι μόνο οι άτυχοι που τους έτυχε οι 20-30 ημέρες. Πολλοί περισσότεροι είναι αυτοί με το σύνηθες χρονικό διάστημα επισκευής που δεν ποσταρουν να γράψουν την εμπειρία τους:rolleyes: Εδώ ένας λόγος παραπάνω να το σκεφτούν 2-3 φορές για Xiaomi http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=413317 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts