Jump to content

Ποιο εχει καλυτερη καμερα?

rataplann
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αναμεσα σε xiaomi redmi 2-coolpad f1. Ποιο αποδιδει καλυτερα κυριως στη καμερα? ξερω πως το ενα εχει 8 μεγαπιξελ και το αλλο 13,ομως αυτο δεν εχει καμια σημασια στη ποιοτητα των φωτογραφιων, το xiaomi εχει πολυ καλη οκταρα καμερα. Επισης αν υπαρχει αλλη επιλογη σε αυτα τα χρηματα δεκτη.. Edited by rataplann

Αναμεσα σε xiaomi redmi 2-coolpad f1. Ποιο αποδιδει καλυτερα κυριως στη καμερα? ξερω πως το ενα εχει 8 μεγαπιξελ και το αλλο 13,ομως αυτο δεν εχει καμια σημασια στη ποιοτητα των φωτογραφιων, το xiaomi εχει πολυ καλη οκταρα καμερα. Επισης αν υπαρχει αλλη επιλογη σε αυτα τα χρηματα δεκτη..[ Δεν βλεπω απαντηση..

μην περιμενης απο κινεζικα κινητα να εχουν καλη καμερα το μονο αρνητικο παντα ειναι αυτο
Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb

μην περιμενης απο κινεζικα κινητα να εχουν καλη καμερα το μονο αρνητικο παντα ειναι αυτο

την αντίθετη άποψη απο σένα έχει το............ huawei p7, mate 7. oppo find 7/7a, one plus one, mezu mx4, mezu mx4 pro, xiaomi m4, xiaomi mi note, zte z7 mini ίσος και να ξεχνάω καποιο

τα άλλα που αναφέρει ναι έχουμε μέτρια camera και κάτω απο μέτρια........... γενικός φτηνή συσκευη και καλή camera μόνο στα παραμύθια μπορείς να βρεις

την αντίθετη άποψη απο σένα έχει το............ huawei p7, mate 7. oppo find 7/7a, one plus one, mezu mx4, mezu mx4 pro, xiaomi m4, xiaomi mi note, zte z7 mini ίσος και να ξεχνάω καποιο

τα άλλα που αναφέρει ναι έχουμε μέτρια camera και κάτω απο μέτρια........... γενικός φτηνή συσκευη και καλή camera μόνο στα παραμύθια μπορείς να βρεις

ενταξει δεν ελεγα για ναυαρχιδες μιλαγα για mid-range συσκευες και κινεζιες σαν την coolpad

Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb

ενταξει δεν ελεγα για ναυαρχιδες μιλαγα για mid-range συσκευες και κινεζιες σαν την coolpad

ε καλα σε Midrange γενικός (οχι μόνο απο κίνα) δεν θα βρεις καλη camera...........γιατι καλη camera κανει κάνα 20 25 ευρω......... και αυτό είναι και μαμο τα χρήματα όταν μιλάμε για μια συσκευη, ετσι μειώνετε δραματικά το κέρδος

Σε τόσο χαμηλα budget τι ψάχνεις να βρεις καλή κάμερα; Δεν παίζει. Πρέπει να ανέβεις άνω των 200 ευρώ για κάτι τέτοιο από Κίνα, αλλά και πάλι δε θα είσαι στο επίπεδο των μεγάλων εταιριών.

TQi™ 2.4GHz Transmitter and 5-Channel Receiver

Extended chassis, heavy-duty chassis braces, and transmission skid plate

Σε τόσο χαμηλα budget τι ψάχνεις να βρεις καλή κάμερα; Δεν παίζει. Πρέπει να ανέβεις άνω των 200 ευρώ για κάτι τέτοιο από Κίνα, αλλά και πάλι δε θα είσαι στο επίπεδο των μεγάλων εταιριών.

από κίνα και καλη camera μόνο όσα ανέφερα.... και αυτά από 300 ξεκινάνε (άντε 280) όχι οτι δεν τα αξίζουν απλός μερικοί νομίζουν με 150 200 θα βρουν camera της προκοπής

υπάρχει και το vivo x-shot το οποίο απο οτι έδειξαν δοκιμές έχει απο τα καλύτερα camera phone (στα android) αλλα........... και κανει τρελλα λεφτά και ειναι δυσεύρετο

• 2 weeks later...
Παιδια δεν ζηταω την καμερα του meizu mx4! αναμεσα σε αυτα τα δυο ψαχνω απαντηση..

Σύμφωνα με το Kimovil, του F1 είναι καλύτερη (της οποίας παρεπιπτόντως ο sensor είναι Sony)... Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο η ετυμηγορία του Kimovil είναι έγκυρη, ωστόσο είναι το μόνο που βρήκα... Επίσης όσους κατόχους F1 ξέρω, απόλυτα ικανοποιημένοι είναι και από την κάμερα και από το κινητό γενικότερα... Μπορείς επίσης να ψάξεις για sample pictures που έχουν ληφθεί από τα δύο τηλέφωνα και να δεις πως φαίνονται στον υπολογιστή σου... Ίσως σε βοηθήσει και αυτό στην επιλογή σου... :)

Edited by SpyrosR

Σύμφωνα με το Kimovil, του F1 είναι καλύτερη (της οποίας παρεπιπτόντως ο sensor είναι Sony)... Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο η ετυμηγορία του Kimovil είναι έγκυρη, ωστόσο είναι το μόνο που βρήκα... Επίσης όσους κατόχους F1 ξέρω, απόλυτα ικανοποιημένοι είναι και από την κάμερα και από το κινητό γενικότερα... Μπορείς επίσης να ψάξεις για sample pictures που έχουν ληφθεί από τα δύο τηλέφωνα και να δεις πως φαίνονται στον υπολογιστή σου... Ίσως σε βοηθήσει και αυτό στην επιλογή σου... :)

Φίλε στο kimovil είναι εντελώς άκυρες οι βαθμολογίες τους... Και ειδικά στην κάμερα..παράδειγμα μπες να δεις την βαθμολογία στην κάμερα στο ZTE Nubia z7 mini και μετά μπες να δεις του Coolpad f1..

Δηλαδή οι βαθμολογίες τους είναι ότι να ναι.. Και τα δύο τα κινητά τα έχω στην κατοχή μου και ξέρω..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Φίλε στο kimovil είναι εντελώς άκυρες οι βαθμολογίες τους... Και ειδικά στην κάμερα..παράδειγμα μπες να δεις την βαθμολογία στην κάμερα στο ZTE Nubia z7 mini και μετά μπες να δεις του Coolpad f1..

Δηλαδή οι βαθμολογίες τους είναι ότι να ναι.. Και τα δύο τα κινητά τα έχω στην κατοχή μου και ξέρω..

Δεν είπα το αντίθετο φίλε μου... Εξάλλου ανέφερα "Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο η ετυμηγορία του Kimovil είναι έγκυρη, ωστόσο είναι το μόνο που βρήκα... "... Από τη στιγμή που έχεις στην κατοχή σου και τα δύο κινητά, μάλλον μπορείς να βοηθήσεις καλύτερα τον φίλο, για το ποιο έχει καλύτερη κάμερα, οπότε πες του μια γνώμη επ' αυτού... :)

Δεν είπα το αντίθετο φίλε μου... Εξάλλου ανέφερα "Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο η ετυμηγορία του Kimovil είναι έγκυρη, ωστόσο είναι το μόνο που βρήκα... "... Από τη στιγμή που έχεις στην κατοχή σου και τα δύο κινητά, μάλλον μπορείς να βοηθήσεις καλύτερα τον φίλο, για το ποιο έχει καλύτερη κάμερα, οπότε πες του μια γνώμη επ' αυτού... :)

Εννοείτε φίλε μου ότι το ανέφερες και εσύ , απλά απάντησα σε εσένα(επειδή έθιξες το ζήτημα) για να δουν και τα αλλά παιδιά ότι δεν χρειάζετε να έχουν γνώμονα το kimovil..Γι αυτό και έθεσα και παράδειγμα.. Εννοείτε ότι το z7 mini έχει ανώτερη κάμερα αλλά κοστίζει και 100+ παραπάνω από το coolpad f1..

O φίλος είναι ανάμεσα στο xiaomi redmi 2s και το coolpad f1.. Το xiaomi redmi 1s το είχα δοκιμάσει πιο παλιά και για τα χρήματα του ήταν καλή η κάμερα σε φως ημέρας και γενικά για τα χρήματα του ήταν καλές.. για το redmi 2s δεν γνωρίζω.. Τώρα στο coolpad f1 με τη μαμά rom δεν θα μείνεις και τόσο ευχαριστημένος από φωτογραφίες , πρέπει να παίξεις με custom ΚΚ rom .. Άμα δεν έχεις θέμα με τις αλλαγές rom στο προτείνω για τα χρήματα του γιατί έχει και 2GB ram και γενικά είναι πολύ σβέλτο κινητό με custom rom ειδικά.. Έχει και πιο δυνατό ηχειάκι σε σχέση με το xiaomi redmi 1s.. Στο redmi 2s δεν ξέρω άμα έχουν αλλάξει τα πράγματα ..Άμα είναι να διαλέξεις το redmi 2s με το 1GB ram καλύτερα να πας στο coolpad f1 .. Για τα χρήματα τους είναι πάντως σίγουρα αξιόλογα κινητά και προσπαθούνε από θέμα κάμερας ..Βγάζουν αρκετά καλές φωτογραφίες την ημέρα ..Στα σκοτάδια δυσκολεύονται ..Το coolpad f1 έχει πιο δυνατό φλας πάντως ..Τώρα άμα θες κινητό που θα δώσεις βάση στην κάμερα του θα πας σε κάτι πιο ακριβό ..Από ελλάδα μπορείς να πάρεις to huawei p7 αλλά πέρνει μια κάρτα sim και ο επεξεργαστής του είναι πιο αδύναμος , ειδικά από το coolpad f1 ..Κοίτα και το zte blade s6 με 200 ευρώ ..δείχνει πολύ καλό για τα χρήματα του και σίγουρα θα έχεις καλύτερη απόδοση στην κάμερα από το xiaomi και το coolpad.. Ελπίζω να σε κάλυψα ..

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974