no_lags Δημοσιεύτηκε March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 15, 2015 Καλησπέρα στην παρεα. Ψάχνω για νεο κινητό 300€ max. Θέλω να έχει τα εξής: - Καλή κάμερα - Να παίρνει sd ή να έχει τουλάχιστον 32 gB χώρο - Να μπορώ να το αγοράσω απο Ελλάδα (όχι Κινέζικο) - 2 gB RAM Είναι το LG G2 (32gB) η καλύτερη επιλογή γι'αυτά που ζητάω? Προτείνετέ μου και κάτι άλλο μήπως μου χει ξεφύγει κάτι. Μπορώ με το πολύ ζόρι να φτάσω 330€ αν πρόκειται για κάτι εξαιρετικό. Παράθεση FlagSHEEP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Καλησπέρα στην παρεα. Ψάχνω για νεο κινητό 300€ max. Θέλω να έχει τα εξής: - Καλή κάμερα - Να παίρνει sd ή να έχει τουλάχιστον 32 gB χώρο - Να μπορώ να το αγοράσω απο Ελλάδα (όχι Κινέζικο) - 2 gB RAM Είναι το LG G2 (32gB) η καλύτερη επιλογή γι'αυτά που ζητάω? Προτείνετέ μου και κάτι άλλο μήπως μου χει ξεφύγει κάτι. Μπορώ με το πολύ ζόρι να φτάσω 330€ αν πρόκειται για κάτι εξαιρετικό. Δες και το Ζ2.στο αυτόματο η κάμερα δεν είναι και η καλύτερη. Αν παίξεις με ρυθμίσεις έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Όποιο κ από τα δύο να διαλέξεις θα μείνεις ευχαριστημένος. Καλύτερα αν μπορείς να τα δεις από κοντά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 lg g3 έχει ολα αυτά που θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_lags Δημ. March 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Αξίζει να κοιτάξω και προς G3? Μπορώ να το βρω πλέον στα 315 περίπου... ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- lg g3 έχει ολα αυτά που θέλεις Πιάσε κόκκινο που λέμε! :D Με πρόλαβες, θα πάω να το τσεκάρω και απο κοντά γιατί με προβληματίζουν λίγο οι 5.5" του. Παράθεση FlagSHEEP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 50 50 είναι ακόμα το g3. Από όσο διαβάζω ακόμα και στις νεότερες παρτίδες υπάρχουν διάφορα προβλήματα. Καλύτερα να κοιτάξεις τα 3gb ram που από όσο έχω δει τρέχει κάπως καλύτερα αλλά ξεφεύγει σε τιμή. Η επιλογή δική σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Αξίζει να κοιτάξω και προς G3? Μπορώ να το βρω πλέον στα 315 περίπου... ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πιάσε κόκκινο που λέμε! :D Με πρόλαβες, θα πάω να το τσεκάρω και απο κοντά γιατί με προβληματίζουν λίγο οι 5.5" του. είναι στις ίδιες διαστάσεις με το Z2 αν και έχει 5.5 ίντσες οθόνη,σε αυτά τα χρήματα είναι εξαιρετική επιλογή,δεν θα έχεις κάποιο θέμα,με lollipop πάει πάρα πολύ καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 one plus one που πλεον ερχεται και ελλαδα........ ολα τα αλαλ σε αυτα τα λεφτα ειναι αρκετα κατοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 one plus one που πλεον ερχεται και ελλαδα........ ολα τα αλαλ σε αυτα τα λεφτα ειναι αρκετα κατοτερα αν έχει θέμα με το μέγεθος του g3 τότε το one αυτομάτως απορρίπτεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 αν έχει θέμα με το μέγεθος του g3 τότε το one αυτομάτως απορρίπτεται τοτε g2 η το alpha (αν και κακος δεν κοιταει το 1+1 δεν εχει φάρδος ετσι ανετα το κρατας με το ενα χερι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tmaxx Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 1+1 θα ήταν εξαιρετικη επιλογη αν δεν ειχε θέμα με διαστασεις. Τοτε το G2 το θεωρω πιο value απο το Alpha. Παράθεση TQi™ 2.4GHz Transmitter and 5-Channel Receiver Extended chassis, heavy-duty chassis braces, and transmission skid plate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 LG G3 16αρι ή LG G2 32αρι. Ελάχιστες συσκευές G3 έχουν θέμα πλέον και γενικά είναι μην σου τύχει όπως με τα πάντα... Το έχω 4 μήνες (με τα 3gb ram) και είμαι ικαναποιημένος πλήρως. Θα ήθελα λίγο καλύτερη μπαταρία. Το μέγεθος είναι μια χαρά ειδικά για 5,5" και δεν θα σου πάρει παραπάνω απο μια ώρα για να το συνηθίσεις. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts