NikosChandolias Δημοσιεύτηκε March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 9, 2015 Τα τελευταία χρόνια ήμουν χρήστης Ubuntu στο pc του σπιτιού μου. Είπα να δοκιμάσω win 8.1, αφού μου άρεσε το metro ui και εγκατέστησα το Σάββατο τα win 8.1 pro. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ με τίποτα να "σερβίρω" περιεχόμενο σε άλλα μηχανήματα στο ίδιο δίκτυο. Έχω ένα media player της Dune, καθώς και android κινητό. Όσο είχα εγκατεστημένη κάποια έκδοση του ubuntu μπορούσα με ένα απλό share folder να σερβίρω περιεχόμενο στα μηχανήματα στο ίδιο δίκτυο για να στριμαρω από εκεί. Τώρα έχω φάει ώρες να ψάχνω στο internet και αποτέλεσμα μηδέν. Ούτε με share folder γίνεται κάτι, ούτε με map network drive ούτε τίποτα. Εννοείται έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις για public share κλπ. Έχει κανείς καμιά ιδέα;! Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 προφανώς τα είδες αλλά μπας και...δες εδώ Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts