DPANIDIS Δημοσιεύτηκε November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 17, 2004 Έχω αγοράσει το ΜΑ-620 και ενώ το έχω κάνει εγκατάσταση και είναι μόνιμα συνδεδεμένο στον Η/Υ μου όταν ενεργοποιώ τις υπέρυθρες στο κινητό μου SE T610 δεν το πιάνει πάντα & αναγκάζομε να κάνω επανακκίνηση τον Η/Υ μου αρκετές φορές μέχρι να το δει. ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citty Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Προσπάθησε να μειώσεις την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων. Από 115 κάτι που είναι αρχικά σε 37 και κάτι. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα και έτσι διορθώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αυτή η συσκευή είναι πολύ προβληματική. Πολύ συχνά εμφανίζονται topics με παράπονα, χρησιμοποίησε την Αναζήτηση, ίσως βρεις κάτι χρήσιμο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPANIDIS Δημ. November 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Προς citty: Η αλλαγή αυτή πως γίνετε; (από 115 σε 37) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts