Jump to content

NASA World wind

salinas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάω να κατεβάσω και εγώ το keyhole :), θα ψάξω και για λύση :p

Πάω να κατεβάσω και εγώ το keyhole :), θα ψάξω και για λύση :p

Αν τη βρείς(τη λύση) :lol: please στείλε μου ενα ΡΜ.Οσο και αν έψαξα δεν βρήκα τίποτα.

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Εχω εγκαταστήσει το WW της Nasa πριν αρκετούς μήνες (ver.1,2b) τότε που είχε πράγματι παιδικές αρώστειες (αργή σύνδεση που κοβόταν συχνά) και έπαθα πλάκα με τις δυνατότητες του. Η καινούργια έκδοση (1.3) το έχει κάνει ακτύπητο για κάποιον που έχει σύνδεση DSL . Δεν ξέρω τι κάνει το KeyHole αλλά το να πετάς πάνω απο την Ελλάδα σε ύψος 10χιλ. σαν βρίσκεσαι σε αεροπλάνο η δυνατότητα να πετάς μέσα από την χαράδρα του Αινιπέα να περνάς πάνω από τον Μύτικα και στην συνέχεια να βολτάρεις πάνω από την Θεσσαλονικη σαν νάσαι σε αερόστατο είναι μοναδική. Ωρισμένοι που παραπονούνται για την ανάλυση όσον αφορά την Ελλάδα, τους δίνεται η ευκαιρία να πετάξουν πάνω από την Ευρώπη και την Αμερική σε αναλύσεις που κόβουν την αναπνοή(δοκιμάστε με Το Λος Αντζελές η πετάξτε πάνω απο την ΝΥ μετά πείται μου τις εντυπώσεις σας, σκεφτείται ότι θέλεται να πάτε στην Λίμνη Πλαστήρα τότε πετάξτε πάνω απο την περιοχή και όταν μετα την επισκεφτείται με το αυτοκίνητο θα κινείσται σαν να γενηθήκατε στην περιοχή αυτή. Και μόνο η περιέργεια για το πως είναι το Ελ Πασο( όπου γυρίστηκε η ομόνυμη ταινία) η Τουσόν,Το ΓκρανΤ Κανυον, οι Λιμνές Του Καναδά, Το Εβερεστ και όλος ο κόσμος είναι αρκετό για κάποιον να κατεβάσει το πρόγραμμα, που υπόψιν το έχουν κατεβάσει εκατομύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και η Nasa το προσφέρει δωρεάν. Μην το σνομπάρεται και σύντομα θα υπάρχουν καλύτερες αναλύσεις και για την χώρα μας
sinapidisantonis.spaces.live.com

ths nasa einai kalo kai free......

to keyhole einai apsogo alla prepei na plhroseis........

eilikrina eida ton khpo sto spiti mou......kati me to opoio sto programma ths nasa oute kan 8oloura khpou den eblepa....

Εχω εγκαταστήσει το WW της Nasa πριν αρκετούς μήνες (ver.1,2b) τότε που είχε πράγματι παιδικές αρώστειες (αργή σύνδεση που κοβόταν συχνά) και έπαθα πλάκα με τις δυνατότητες του. Η καινούργια έκδοση (1.3) το έχει κάνει ακτύπητο για κάποιον που έχει σύνδεση DSL . Δεν ξέρω τι κάνει το KeyHole αλλά το να πετάς πάνω απο την Ελλάδα σε ύψος 10χιλ. σαν βρίσκεσαι σε αεροπλάνο η δυνατότητα να πετάς μέσα από την χαράδρα του Αινιπέα να περνάς πάνω από τον Μύτικα και στην συνέχεια να βολτάρεις πάνω από την Θεσσαλονικη σαν νάσαι σε αερόστατο είναι μοναδική. Ωρισμένοι που παραπονούνται για την ανάλυση όσον αφορά την Ελλάδα, τους δίνεται η ευκαιρία να πετάξουν πάνω από την Ευρώπη και την Αμερική σε αναλύσεις που κόβουν την αναπνοή(δοκιμάστε με Το Λος Αντζελές η πετάξτε πάνω απο την ΝΥ μετά πείται μου τις εντυπώσεις σας, σκεφτείται ότι θέλεται να πάτε στην Λίμνη Πλαστήρα τότε πετάξτε πάνω απο την περιοχή και όταν μετα την επισκεφτείται με το αυτοκίνητο θα κινείσται σαν να γενηθήκατε στην περιοχή αυτή. Και μόνο η περιέργεια για το πως είναι το Ελ Πασο( όπου γυρίστηκε η ομόνυμη ταινία) η Τουσόν,Το ΓκρανΤ Κανυον, οι Λιμνές Του Καναδά, Το Εβερεστ και όλος ο κόσμος είναι αρκετό για κάποιον να κατεβάσει το πρόγραμμα, που υπόψιν το έχουν κατεβάσει εκατομύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και η Nasa το προσφέρει δωρεάν. Μην το σνομπάρεται και σύντομα θα υπάρχουν καλύτερες αναλύσεις και για την χώρα μας

egw exw to World_Wind_1.3_Full

alla otan to egka8istw bgazei to eksis sfalma

NSIS Error

The installer you are trying to use is corrupted or incomplete.

This could be the result of a damaged disk, a failed download or a virus.

You may want to contact the author mpla mpla mpla...

It may be possible to skip this check using the /NCRC command line switch (NOT RECOMMENDED).

a little help

Mic is always on line!

egw exw to World_Wind_1.3_Full

alla otan to egka8istw bgazei to eksis sfalma

NSIS Error

The installer you are trying to use is corrupted or incomplete.

This could be the result of a damaged disk, a failed download or a virus.

You may want to contact the author mpla mpla mpla...

It may be possible to skip this check using the /NCRC command line switch (NOT RECOMMENDED).

a little help

Νομίζω ότι εδώ θα βρείς λύση στο πρόβλημα

http://worldwind.arc.nasa.gov/forums/index.php?act=Search&CODE=simpleresults&sid=d0a711cb578b5c841f88e99c9a49f33c&highlite=NSIS

kai pali phobos den mou kanei tin egkatastasi. mou bgazei

Error in script "C:\utils\Dor\Install\dor.nsi" on line 8 -- aborting creation process

i opoia grammi 8 einai fixed. kai to keyhole mou bgazei sfalma (ekeino pou leei na stalei i' na min stalei)... kserei kapoios kapoia lisi...?

Mic is always on line!

kai pali phobos den mou kanei tin egkatastasi. mou bgazei

Error in script "C:\utils\Dor\Install\dor.nsi" on line 8 -- aborting creation process

i opoia grammi 8 einai fixed. kai to keyhole mou bgazei sfalma (ekeino pou leei na stalei i' na min stalei)... kserei kapoios kapoia lisi...?

Δυστυχώς δεν γνωρίζω πως θα λύσεις αυτα τα προβλήματα. Εγώ έχω κάνει αρκετες φορές εγκατάσταση το WW και δεν μου παρουσίασε τίποτα. Αψογο.

όπως και το KeyHole επίσης...