makismc Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Καλησπέρα σε όλους, το κινητό δουλεύει σχετικά καλά. Το θέμα μου είναι οτι δεν έχω καθαρό ήχο στο ακουστικό. Ακούγεται σαν να μιλάει ο συνομιλητής από handsfree ενώ δε μιλάει έτσι. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα ? Διορθώνεται αυτό το πρόβλημα για πιο καθαρό ήχο στο ηχείο ? Ευχαριστώ Παράθεση Τα παιδιά είναι... χαρά ! :hypno: iPhone 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 εκανα και εγω το ιδιο με τον makismc ενοποιηθηκε ο δισκος αλλα μου βγαζει ενα μηνημα το εξεις .να κανω διαμορφωση της καρτα sd.και οτι αν κανω την διαμορφωση θα χαθουν ολα τα δεδομενα. το προβλημα ειναι οτι εγω δεν εχω βαλει ακομα καρτα sd. το μηνημα που μου δειχνει λεει κατεστραμενω στοιχειο αποθηκευσης .οποιος ξερει τι πρεπει να κανω ας με βοηθησει γιατι το μηνημα δεν φευγει αν δεν κανω καποια ενεργεια.......ευχαριστω κανεις διαμορφωση που σου λεει κι ολα κομπλε..μολις το δοκιμασα σε ενα dg750 που παρελαβα και πλεον χωρος για εφαρμογες 5 gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 (edited) κομπλε το κινητακι,σφαιρα παντου η μπαταρια φευγει σφαιρα ομως...μπορουμε να κανουμε τιποτα? Edited July 7, 2015 by kaloudis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smell Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Καλλησπερα, θελω και εγω να ξεκλειδωσω τον αποθηκευτικο χωρο, το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω κανει recovery , ποιο προγραμμα χρησιμοποιειται για το recovery?Σε περιπτωση που brikaρει πως μπορω να το επαναφερω; Παράθεση LATEAM Enjoy Your Life!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 κομπλε το κινητακι,σφαιρα παντου η μπαταρια φευγει σφαιρα ομως...μπορουμε να κανουμε τιποτα? καλησπερα μπορεις αν ειναι ευκολο να κανεις ενα τεστακι με την μπαταρια? το pc mark εχει ενα battery test αρκετα αξιοπιστο απλα θελει αν το εχεις γαι ωρες το κινητο χωρις να κανεις τιποτα ξεκιναει απο το 100% και μεχρι το 20% τρεχει ενα μικρο video και ανοιγμα browser συνεχεια μεχρι να φτασει στο 20% και μετραει ποσες ωρες ετρεχε πχ 100%-20% σε 7 ωρες ετσι μπορει να γινει μια συγκριση με τα υπολοιπα , γιατι ο καθενας κανει διαφορετικη χρηση , αν ομως βαλουμε ολοι το ιδιο προγραμμα τοτε θα ξερουμε τι γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismc Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Καλημέρα, το κινητό σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό (για τα λεφτά του). Το θέμα είναι με τη φωτογραφική μηχανή και τις σκοτεινές λήψεις (πχ. βράδυ). Ξέρει κάποιος τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να βγάζω πιο καθαρές - φωτεινές φωτό σε σκοτεινούς χώρους ? Ευχαριστώ. Παράθεση Τα παιδιά είναι... χαρά ! :hypno: iPhone 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalakus Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Φίλε μου εξαιρετική δουλειά μπράβο ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το τηλεφωνο ηρθε με τη rom 317 που μπορειτε να τη βρειτε και εδω Η εμφανιση του προσωπικα μου αρεσει αρκετα. Το πισω καπακι κουμπωνει πολυ δυνατα και αν θελω να το ανοιξω ανοιγει με δυσκολια. Μπορουμε μεσα απο της ρυθμισεις να επιλεξουμε ποια καρτα θα εχει 3g χωρις να αλλαζουμε θεση στις καρτες sim. Επισης μπορουμε να εχουμε μονο 3g (οχι αυτοματο 2g3g) To μεγαφωνο του στο πισω μερος ισως να δυσκολεψει οταν το εχουμε ακουμπισμενο σε επιπεδη επιφανεια. Το ακουστικο του κατα τη συνομιλια ειναι καλο για τα δικα μου αυτια :lol: και στην αλλη ακρη της γραμμης σε λιγες κλησεις που εκανα δεν μου εκανε κανενας παραπονα οτι δεν με ακουει. Η οθονη υπο γωνιες ειναι στα αρνητικα του, επισης και η ποιοτητα της οθονης δεν ειναι καλη. Αλλο πραγμα η αναλυση οθονης (Screen resolution: 960 x 540) και αλλο η ποιοτητα. Στο gps test ειδα χαμιλο snr - σε σταση εως 7μετρα accuracy και με 10 in view και 7-8 in use. Δoκιμασα με κλειστα τα data/wifi το gps στο αμαξι με την εφαρμογη Offline maps & Navigation , σε στενο δρομο με διωροφα-τριωροφα σπιτια δεν ειδα σοβαρα προβληματα, εχασε 2 φορες την τοποθεσια και την ξαναβρηκε αμεσα. Φωτογραφικη: Υπαρχουν δυο εφαρμογες για φωτογραφιες, η μια ονομαζετε ''φωτογ.μηχανη'' και η αλλη ''camerabox''. Η εφαρμογη cameraboχ εχει καλυτερα αποτελεσματα σε εσωτερικο χωρο. Η εφαρμογη φωτογ.μηχανη σε εσωτερικο χωρο μπορει να βγαλει φωτογραφιες μονο με ρυθμιση νυχτα ή νυχτερινο τοπιο. Αλλιος μαυρα χαλια. Η καμερα σε εξωτερικο χωρο που τη δοκιμασα δυσκολευεται να εστιασει σε πλανο με αποσταση 50 μετρα. Σε κοντινα δεν δοκιμασα. Η μπαταρια του ειναι ~1500mah. Mε 3g και ανοικτη οθονη θα βγαλει περιπου 4ωρες sot απο το πρωι μεχρι το απογευμα root εγινε με το VRoot_1.7.9.11674, βαζει μεσα ενα κινεζικο superuser οποτε κατευθειαν κατεβασα το supersu, εκει αν μας βγαλει το κινεζικο superuser για να δωσουμε προσβαση στο supersu που κατεβασαμε απο το play ''τικαρουμε'' στο κινεζικο παραθυρο που θα εμφανιστει το ''κουτακι'' και επιλεγουμε τη δεξια επιλογη. Μετα κατεβαζουμε το TitaniumBackup και διαγραφουμε το κινεζικο superuser και μια αλλη εφαρμογη που εκανε εγκατασταση ;) TWRP – Custom Recovery δεν εβαλα ουτε partition. Το τηλεφωνο το πηρα για τον κολλητο μου που ειναι απλος χρηστης (κλησεις και λιγα sms), σπανια ανοιγει το wifi και εχει μονο 5-10 εφαρμογες απο το play. Για απλη χρηση τηλεφωνα sms πιστευω οτι ειναι μια χαρα. Για παραπανω συστηματικα καθημερινα χρηση πιστευω πως δεν αξιζει οταν εχει απενατι του το ulefone be x και το thl 4000. Πολύ καλη δουλεια φίλε μου μου ελυσες τα χερια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismc Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Καλημέρα, νομίζω ότι εντόπισα γιατί δε βγάζει καλές φωτός στο σκοτάδι. Δεν είναι σωστα συγχρονισμένο το led με το κλειστρο. Ενώ ανάβει έντονα κ δείχνει το αντικείμενο σωστά φωτισμένο, όταν τραβάει τη φωτό έχει ήδη σβήσει το led ! Κ βγαίνει θολή η εικόνα ! Παρακαλώ αν κάποιος μπορεί να το επιβεβαιώσει κ αν έχει βρει κάποια λύση.... ακούω !!! Ευχαριστώ. Παράθεση Τα παιδιά είναι... χαρά ! :hypno: iPhone 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bourasnik Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Να ρωτήσω και εγώ πως θα ενοποιήσω τον αποθηκευτικό χώρο ή πως θα εγκαθιστώ εφαρμογές στην εξωτερική SD. Το πρόβλημα δηλαδή είναι ότι δεν έχει διαθέσιμο άλλο χώρο για εφαρμογές. Δοκίμασα την ενοποίηση αλλά δεν πέτυχε. Καμμιά λύση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sindar Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Γεια σε όλους με μία ερώτηση παρατήρηση επί του κινητού . Όταν λαμβάνω sms και το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο αργεί πολύ να εμφανιστεί το lock screen (μπορεί και 1 λεπτό) . καμία σκέψη - λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Καλησπέρα σας Πρόσφατα έβαλα TWRP στο Doogee, όταν πάω να φλασάρω κάποια Rom(π.χ. MIUI) μου βγάζει στην αρχή Unable to mount storage και μετά συνεχίζει το φλασάρισμα. Απ ότι παρατήρησα δεν νομίζω να τελειώνει ποτέ, κολλάει το recovery και αφού με τα πολλά το έσβησα έκανα το reboot για να δω μπας και έχει φλασάρει τελικά.....όντως είχε φλασάρει άλλα λάγκαρε πολύυυυ......δοκίμασα να φλασάρω και άλλες Rom άλλα και πάλι το ίδιο, σκέφτηκα ότι μπορεί να φταίει το recovery οπότε έψαξα για άλλο recovery άλλα δεν βρήκα κάτι. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismc Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Παίδες καλησπέρα, στα καλά καθούμενα η πίσω κάμερα (8mp) τέλος. Δεν παίζει και δεν ανάβει ούτε κ το led flash.:( Καμιά ιδέα ?Κατέβασα το droid system info και δεν τη βρίσκει. Παρά μόνο τη μπροστινή αναγνωρίζει. Το φτιάχνουμε κάπως ή πάμε για καινούργιο τηλ ?:blink: Ευχαριστώ ! Παράθεση Τα παιδιά είναι... χαρά ! :hypno: iPhone 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Καλησπερα σας, γνωριζει καποιος γιατι δεν γινεται να μπει μια δικια μας εικονα εκτος του κινητου στην Lockscreen? Εχω Stock KitKat με Root και Xposed Sent from my SM-N910F using Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts