Sergios Δημοσιεύτηκε September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 25, 2003 Παλιά υπήρχε ένα ρολογάκι πάνω δεξιά που έδειχνε αν παρακολουθούμε ή όχι ένα θέμα. Από εκεί μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε αλλά και να πάψουμε να παρακολουθούμε ένα θέμα. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα τώρα; Εγώ βλέπω μόνο επιλογή παρακολούθηση συζήτησης Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios Παλιά υπήρχε ένα ρολογάκι πάνω δεξιά που έδειχνε αν παρακολουθούμε ή όχι ένα θέμα. Από εκεί μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε αλλά και να πάψουμε να παρακολουθούμε ένα θέμα. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα τώρα; Εγώ βλέπω μόνο επιλογή παρακολούθηση συζήτησης Απ'ότι ξέρω μόνο απ'τον πίνακα ελέγχου* μπορείς να το κάνεις τώρα. Μπαίνοντας εκεί μπορείς να επιλέξεις "εμφάνιση όλων των θεμάτων υπό παρακολούθηση" και να επιλέξεις unsubscribe σε όσα δεν θες πλέον. Η επιλογή βρίσκεται κάτω απ'τον τίτλο του θέματος... *(εικονίδιο με τα εργαλεία πάνω δεξιά όταν είσαι στην αρχική σελίδα) Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον csk4023 Απ'ότι ξέρω μόνο απ'τον πίνακα ελέγχου* μπορείς να το κάνεις τώρα. Μπαίνοντας εκεί μπορείς να επιλέξεις "εμφάνιση όλων των θεμάτων υπό παρακολούθηση" και να επιλέξεις unsubscribe σε όσα δεν θες πλέον. Η επιλογή βρίσκεται κάτω απ'τον τίτλο του θέματος... *(εικονίδιο με τα εργαλεία πάνω δεξιά όταν είσαι στην αρχική σελίδα) το σπασιμο ομως ειναι οτι ακομα και απο τον πινακα ελεγχου δεν μπορεις να διακοψεις την παρακολουθηση σε παραπανω απο ενα θεματα..πρεπει να το κανεις ενα-ενα..χαθηκε να βαλουν κανα τετραγωνακι για να τσεκαρουμε στο συνολο ποια θελουμε να διακοψουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον dpetka2001 το σπασιμο ομως ειναι οτι ακομα και απο τον πινακα ελεγχου δεν μπορεις να διακοψεις την παρακολουθηση σε παραπανω απο ενα θεματα..πρεπει να το κανεις ενα-ενα..χαθηκε να βαλουν κανα τετραγωνακι για να τσεκαρουμε στο συνολο ποια θελουμε να διακοψουμε?? Κάνε δεξί κλικ πάνω στο link και κάνε άνοιγμα σε νέο παράθυρο για κάθε διακοπή ειδοποίησης ;) Έτσι δεν θα χάσεις το κεντρικό παράθυρο. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic Κάνε δεξί κλικ πάνω στο link και κάνε άνοιγμα σε νέο παράθυρο για κάθε διακοπή ειδοποίησης ;) Έτσι δεν θα χάσεις το κεντρικό παράθυρο. ναι το ξερω..κι εγω ετσι το κανω..απλα το ανεφερα οσον αφορα την ευχρηστια..ευχαριστω παντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios Παλιά υπήρχε ένα ρολογάκι πάνω δεξιά που έδειχνε αν παρακολουθούμε ή όχι ένα θέμα. Από εκεί μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε αλλά και να πάψουμε να παρακολουθούμε ένα θέμα. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα τώρα; Εγώ βλέπω μόνο επιλογή παρακολούθηση συζήτησης Εάν σου έρχεται στο email, ειδοποίηση για θέματα που παρακολουθείς... μπορείς να το κάνεις και από κει. Eίναι πιο έυχρηστο i think :cool: Πληροφορίες για τη διακοπή λήψης αυτόματων ειδοποιήσεων Για να μην δεχθείτε άλλες ειδοποιήσεις για το συγκεκριμένο θέμα, επισκεφθείτε την ακόλουθη διεύθυνση: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 26, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Ευχαριστώ όλους για την άμεση και πλήρη απάντηση. Παρ' όλα αυτά εξακολουθώ να πιστεύω ότι το ρολογάκι ήταν πιο εύχρηστο Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios Ευχαριστώ όλους για την άμεση και πλήρη απάντηση. Παρ' όλα αυτά εξακολουθώ να πιστεύω ότι το ρολογάκι ήταν πιο εύχρηστο Με πρόλαβες... Πάνω που πήγαινα να γράψω ότι κι εμένα το ρολογάκι με βόλευε... Απ'ότι διάβασα σε κάποιο άλλο thread το πρόβλημα μ'αυτό είναι τα queries που φορτώνουν τις σελίδες... Ως εκ τούτου, η απουσία του είναι μόνιμη, όχι προσωρινή... έτσι Νικόλα? (μια και πέρασες από 'δω...) Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Ναι, το ρολογάκι απαιτούσε για κάθε φόρτωμα thread το board να κοιτάξει αν το θέμα το παρακολουθεί το μέλος αυτό ή όχι. Και θυμάστε τι γινότανε όταν είχαμε πολλούς χρήστες online. ;) Γενικά το vbulletin είναι πολύ πιο light σε αυτά τα ζητήματα θυσιάζοντας την ευκολία ορισμένες φορές. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 26, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Με κάλυψες πλήρως. Εμείς ζητάμε συνέχεια, αλλά δεν φταίμε! Φταίει το team του myphone που εξυπηρετεί όλα μας τα αιτήματα :) (παράδειγμα) Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Ναι καλά κάνετε και ζητάτε... και μένα μου έχει λείψει αυτή η επιλογή αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχουν λήψει καθόλου τα κολλήματα του server. Απλά αυτό που κάνω τώρα είναι μια φορά το μήνα πάω στις ρυθμίσεις και κάνω εκκαθάριση των threads που δεν θέλω να παρακολουθώ. Όμως όντως μπορεί να μπει αυτό που είπατε παραπάνω με checkbox. MSK ακούς; Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts