gdamprxp Δημοσιεύτηκε March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 2, 2015 (edited) Ψάχνω ένα κινητο με οθόνη 5,2” + κοντά στα 400 ευρώ. Android και για χρήση games movies σημειωματάριο. Η μπαταρία να μπορεί να βγάζει 2 μέρες περίπου με μέτρια χρήση. Το note 4 αξίζει σε σχέση με το 3 ? Ακούω προτάσεις. Ευχαριστώ Edited March 2, 2015 by gdamprxp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Σίγουρα αξίζει το 4. Θα σε βγάλει άνετα το LG g 2. Υπάρχει και από Κίνα το πολύ δημοφιλές στο forum Meizu MX4. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. March 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Πρώην κάτοχος note 2 είμαι. Θα ξενερώσω με το G2 ? Εννοείτε πως θέλω κάτι καλύτερο (από το NOTE 2) για το Meizu MX4 νομίζω πως είναι πολλά τα χρήματα για κινέζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Πρώην κάτοχος note 2 είμαι. Θα ξενερώσω με το G2 ? Εννοείτε πως θέλω κάτι καλύτερο (από το NOTE 2) για το Meizu MX4 νομίζω πως είναι πολλά τα χρήματα για κινέζικο αν τα βάλεις δίπλα δίπλα mx4,g2 κινέζικο θα σου φαίνεται το g2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 ενα ειναι το vfm στις 5,5 ιντσες αυτη την στιγμη,lg g3 32gb. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. March 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 ενα ειναι το vfm στις 5,5 ιντσες αυτη την στιγμη,lg g3 32gb. Νομίζω πως υστερεί σε μπαταρία απο αυτά που διαβάζω ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Xperia z2 ή xperia z3 compact Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. March 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Xperia z2 ή xperia z3 compact Σε σχέση με το note 4 πως τα πάει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Νομίζω πως υστερεί σε μπαταρία απο αυτά που διαβάζω ..... Αν θες μπαταρία θα πας μόνο σε sony. Ότι άλλο κι αν πάρεις μέχρι 5-5:30 ώρες οθόνη θα δεις με το ζόρι.την ίδια απόδοσή έχει και το g3. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 (edited) To Moto X 2014 είναι απίστευτο...λειτουργικά, ποιοτικά και εμφανισιακά. Το μόνο "μεονέκτημα" είναι η έλλειψη κάρτας μνήμης. συμφωνω.μονο για την μεγαλη εκδοση αξιζει ομως να παει καποιος. η μικρη δεν ειναι καθολου vfm. Edited March 4, 2015 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. March 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Εάν δεν είχα περιορισμό τα 400 και έλεγα για 550 τότε το νότε 4 θα ήταν η πιο καλή επιλογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Κάνα oneplus one ίσως? Έγινε διαθέσιμο και Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. March 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Δηλαδή αυτά που μου λέτε είναι πιο καλά από το νότες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Το nexus 6 τε έχεις δει από κοντά? Έλεος είναι,σαν βατραχοπεδηλο. Αν είχες το χρήμα θα σού έλεγα note 4. Το motorola moto x 14,σαφώς και δεν στο προτείνω. εντάξει,ποιοτικό είναι και όμορφο,όμως με 11 σχεδόν gb μνήμης και με σχετικά καλή κάμερα,πού πας. Το g3 32gb είναι πραγματικά πλέον πολύ καλό,πολύ καλή κάμερα,πολύ καλή οθόνη,τηλεκοντρόλ,κομψό,το μικρότερό σε αυτές τις ίντσες,γρήγορες αναβαθμίσεις,αυτονομία στα πλαίσια των περισσότερων κινητών πού κυκλοφορούν. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Κι όμως δεν είναι καθόλου κακό σαν ποιότητα το g3,αν μου έλεγες το s5 να έλεγα ναι,σαν κινεζικό μοιάζει. Τέλος πάντων,γούστα είναι αυτά και σαφώς δεν προτείνω τις παραπάνω συσκευές. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Το nexus 6 τε έχεις δει από κοντά? Έλεος είναι,σαν βατραχοπεδηλο. Αν είχες το χρήμα θα σού έλεγα note 4. Το motorola moto x 14,σαφώς και δεν στο προτείνω. εντάξει,ποιοτικό είναι και όμορφο,όμως με 11 σχεδόν gb μνήμης και με σχετικά καλή κάμερα,πού πας. Το g3 32gb είναι πραγματικά πλέον πολύ καλό,πολύ καλή κάμερα,πολύ καλή οθόνη,τηλεκοντρόλ,κομψό,το μικρότερό σε αυτές τις ίντσες,γρήγορες αναβαθμίσεις,αυτονομία στα πλαίσια των περισσότερων κινητών πού κυκλοφορούν. σε όλα σύμφωνο αλλά όχι και καλή οθόνη του g3, να έλεγες g2 ναι αλλά όχι και του g3 που φορτίζει λες και έχει χαλασμενες λάμπες (πρώην κάτοχος του g3 που το έδωσα λόγο οθόνης και αυτονομίας) όσο για συσκευή ας δει το one plus one 64gb black που είναι διαθέσιμο πλέον στην Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts