fts77 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Καλημέρα σε όλη την παρέα , Έχω 2 θέματα στο τηλ και θέλω να ρωτήσω αν τα έχει αντιμετώπισει και κάποιος άλλος φίλος , 1) Σε κατάσταση αναμονής με κλειδωμένη οθόνη δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις από το Mail μου, μόλις ξεκλείδωσω τη συσκευή τα λαμβάνω κανονικά ( εννοητε ότι ο συγχρονισμός και οι ειδοποιήσεις είναι τικαρισμενα) 2) Παρατηρώ ότι σε λειτουργεία δικτύου LTE/WCDMA/GSM το σήμα του δικτύου είναι αρκετά πιο ασθενές σε σχέση με το WCDMA/GSM Οποιαδήποτε βοήθεια και συμβουλή καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 παιδια κυκλοφορισε και για αλλες χωρες η 5.1.1 λετε να εχουν κανει καμια αλλαγη η να εχουν διωρθωσει κανενα προβλημα; Αξιζει να την περασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Καλημέρα σε όλη την παρέα , Έχω 2 θέματα στο τηλ και θέλω να ρωτήσω αν τα έχει αντιμετώπισει και κάποιος άλλος φίλος , 1) Σε κατάσταση αναμονής με κλειδωμένη οθόνη δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις από το Mail μου, μόλις ξεκλείδωσω τη συσκευή τα λαμβάνω κανονικά ( εννοητε ότι ο συγχρονισμός και οι ειδοποιήσεις είναι τικαρισμενα) Εισαι με WiFi οταν συμβαινει αυτο; Αν ναι, τσεκαρε μηπως εχεις στις ρυθμισεις WiFi το να αποσυνδεεται οταν κλεινει η οθονη. Βαλτο "Παντα" (διατηρηση wifi στην αδρανεια). Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fts77 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Εισαι με WiFi οταν συμβαινει αυτο; Αν ναι, τσεκαρε μηπως εχεις στις ρυθμισεις WiFi το να αποσυνδεεται οταν κλεινει η οθονη. Βαλτο "Παντα" (διατηρηση wifi στην αδρανεια). Ναι με wifi. Τι ρύθμιση που λες την έχω κάνει αλλά δε γουστάρει!! Μάλλον θέλει να με παιδεύει. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Καλημέρα σε όλη την παρέα , Έχω 2 θέματα στο τηλ και θέλω να ρωτήσω αν τα έχει αντιμετώπισει και κάποιος άλλος φίλος , 1) Σε κατάσταση αναμονής με κλειδωμένη οθόνη δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις από το Mail μου, μόλις ξεκλείδωσω τη συσκευή τα λαμβάνω κανονικά ( εννοητε ότι ο συγχρονισμός και οι ειδοποιήσεις είναι τικαρισμενα) 2) Παρατηρώ ότι σε λειτουργεία δικτύου LTE/WCDMA/GSM το σήμα του δικτύου είναι αρκετά πιο ασθενές σε σχέση με το WCDMA/GSM Οποιαδήποτε βοήθεια και συμβουλή καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ βαλε το gsm μονο και οτα θες data 3G η LTE!!ποιο καλυτερη ρυθμιση απο αυτην δεν υπαρχει..και καλυτερη αυτονομια θα εχεις! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Παίδες μάλλον έχω θέμα με την μπαταρία εγώ. Χάνω πάνω από 10% την ώρα. Το βράδυ σε airplane mode χάνει σε 7 ώρες πάνω από 20%. Κάτω απο 70% στρώνει κάπως η πτώση. Δεν τρέχει τίποτα μυστήριο στο παρασκήνιο. Σύνολο άντε να μου βγάλει 4 ώρες και κάτι οθόνη αλλά χωρίς παιχνίδια, τηλέφωνα και κυρίως λειτουργία σε WiFi. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η ρομ? Έχω κάνει και factory reset αλλά τίποτα. Αν έχει θέμα ή μπαταρία, ακόμα δεν το πήρα πρέπει να το στείλω να το ανοίξουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 εχω μια απορία. όταν είσαι λέει σε περιβάλλον με full φωτεινότητα, το auto brightness στο φουλ πρέπει να δείχνει πολύ πιο φωτεινό από το ότι το τέρμα αλλά χωρίς τσεκαρισμένη την επιλογή auto. γιατί δεν έχω δει την οθόνη πιο φωτεινή στο auto όταν είμαι έξω από ότι όταν απλά αφήσω την οθόνη χωρίς τσεκαρισμένη την επιλογη auto στο φουλ? βγηκα έξω και έπαιζα με το auto. καμια διαφορά στην φωτεινότητα.... δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος που είναι έξω και έχει και άλλο καλό κινητό να μου δείξει σε βίντεο αν όντως στην επιλογή auto φωτίζει παραπάνω από το manual..... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 εχω μια απορία. όταν είσαι λέει σε περιβάλλον με full φωτεινότητα, το auto brightness στο φουλ πρέπει να δείχνει πολύ πιο φωτεινό από το ότι το τέρμα αλλά χωρίς τσεκαρισμένη την επιλογή auto. γιατί δεν έχω δει την οθόνη πιο φωτεινή στο auto όταν είμαι έξω από ότι όταν απλά αφήσω την οθόνη χωρίς τσεκαρισμένη την επιλογη auto στο φουλ? βγηκα έξω και έπαιζα με το auto. καμια διαφορά στην φωτεινότητα.... δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος που είναι έξω και έχει και άλλο καλό κινητό να μου δείξει σε βίντεο αν όντως στην επιλογή auto φωτίζει παραπάνω από το manual..... Για κάτι τέτοιες ιδιοτροπίες στο Auto Brightness επέστρεψα το Edge μέσα σε 2 ημέρες και απαίτησα να βγει (και βγήκε τελικά) DOA. Το είχα αναφέρει αρκετές σελίδες πριν ότι το Auto Brightness στο Edge ΔΕΝ δουλεύει σωστά γεγονός απαράδεκτο φυσικά για μία συσκευή τέτοιων προδιαγραφών και φυσικά τέτοιας κατηγορίας τιμής.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 (edited) το auto brightness δουλευει σωστα απλα πρέπει να ανεβάσεις την ελάχιστη φωτεινότητα γιατί αλλιως ειναι πολυ σκοτεινό. δηλαδή στο τέρμα το slider και στο auto μια χαρα ανιχνεύει το φως. απλά το πρόβλημα ειναι στο bug του auto και του manual. τελικά δοκίμασα κάτι ποιο φωτεινό για να προσομοιώσω τον ήλιο. ανεβάζει το brightness lux υπερβολικά υψηλά,(αφού δείτε το islap στην αρχή του βίντεο κάπου στη μέση δείχνει το lux στον ήλιο) (1000+ lux και μάλιστα το edge έχει μεγαλύτερη φωτεινότητα απο το s6.) όμως χαλάει τα χρώματα η τεράστια φωτεινότητα, και ιδιαίτερα σκουρόχρωμα φόντα που τα κάνει να μπλεδίζουν, η το μαύρο που το κάνει σαν ξεθωριασμένο.(όχι ότι σε τέτοιο φως θα καταλάβει κανεις την διαφορά) μπορείτε να κάνετε το τεστ αν σε μια πολύ φωτεινή λάμπα (όχι φακό δεν πετυχαίνει θέλει υπερβολικό φως ή κόντρα απο τον ήλιο) βάλετε πολύ κοντά τον αισθητήρα φωτός. εδώ ανέβασα ένα βιντεάκι (με την επιλογή auto και χωρίς να το επιλέξω να δείτε το σκαμπανέβασμα) με λίγα λόγια δεν ισχύει αυτό που λένε ότι μονο στο auto το κινητό μπορεί και ανεβάζει την φωτεινότητα κάτω από τον ήλιο πάνω από 750nits. λόγω του bug. δεν τρελάθηκα κιολας με αυτο, ας φτιάξουν το multitasking και όλα καλα Edited June 27, 2015 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Παρατηρησε κανεις το s health στην 5.1.1 εχει αλλαξει? δεν μπορω να βρω με τιποτα πως μετραει παλμους ενω κοιταω βημα βημα απ το ιντερνετ πως το κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Μηπως χρειαζεται αναβαθμιση η εφαρμογη? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Παίδες μάλλον έχω θέμα με την μπαταρία εγώ. Χάνω πάνω από 10% την ώρα. Το βράδυ σε airplane mode χάνει σε 7 ώρες πάνω από 20%. Κάτω απο 70% στρώνει κάπως η πτώση. Δεν τρέχει τίποτα μυστήριο στο παρασκήνιο. Σύνολο άντε να μου βγάλει 4 ώρες και κάτι οθόνη αλλά χωρίς παιχνίδια, τηλέφωνα και κυρίως λειτουργία σε WiFi. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η ρομ? Έχω κάνει και factory reset αλλά τίποτα. Αν έχει θέμα ή μπαταρία, ακόμα δεν το πήρα πρέπει να το στείλω να το ανοίξουν.. Αν εισαι DOA απαίτησε αντικατάσταση αν και υπόψη η μπαταρία στρώνει μετα 4-5 πλήρους κύκλους φόρτισης(αν το εχεις φτάσει και συνεχίζει το θέμα μην το ψάχνεις παραπάνω και μαλιστα μετα factory reset) Προσωπικά εχω επιστρέψει συσκευη με τέτοια συμπεριφορά μπαταρίας. δεν δικαιολογείται να καταναλώνει σε αναμονή η airplane mode τέτοια ποσοστά ακόμα και τις πρώτες ημέρες χρήσης της συσκευης. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Εγω παντως περα απο το θεμα με την κακη αυτονομια δεν εχω κατι αλλο. Το κινητο ειναι σφαιρα και απροβληματιστο. Σαφως υπαρχει ενα μικρο θεμα με το reload των εφαρμογων αλλα δεν ειναι κατι το τραγικο. Το εβαλα πλαι πλαι με iphone 6 plus ανοιγοντας τα ιδια πραγματα. Σε καποια εκανε reload το iphone και σε καποια αλλα το s6. Τελεια συσκευη δεν υπαρχει και ουτε προκειται να υπαρξει. Το θεμα ειναι η εμπειρια χρησης να ειναι αριστη και σε αυτη δεν εχω παραπονο απο το s6 εκτος απο το γεγονος οτι με εχει κρεμασει 2 φορες η μπαταρια του. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Με την περιπέτεια που περνάει η χώρα μας, δυστυχώς φοβάμαι να στείλω πλέον οπουδήποτε το κινητό. Θα περιμένω μήπως περάσει η καταιγίδα και ας αλλάξουν την μπαταρία και όχι ολόκληρο το κινητό, μιας και είναι το μοναδικό θέμα που έχω. Πάντως χθες που το άφησα το βράδυ στο 54% ξύπνησα στο 53%. Το θέμα το έχω από το 100-80 και μόνο εκεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Στην αυτοματη διακοπη εφαρμογων γιατι δεν μου βγαζει το facebook,messenger,instagram και μου τις δειχνει ως εφαρμογες συστηματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Με την περιπέτεια που περνάει η χώρα μας, δυστυχώς φοβάμαι να στείλω πλέον οπουδήποτε το κινητό. Θα περιμένω μήπως περάσει η καταιγίδα και ας αλλάξουν την μπαταρία και όχι ολόκληρο το κινητό, μιας και είναι το μοναδικό θέμα που έχω. Πάντως χθες που το άφησα το βράδυ στο 54% ξύπνησα στο 53%. Το θέμα το έχω από το 100-80 και μόνο εκεί.. Αν το εχεις μονο εκει δεν αποτελεί σοβαρό θέμα. Παιζει με το καιρό να στρώσει και εκει. Ισως αν δοκιμαζες να φλασαρεις μια αλλη official rom άλλης χώρας να ειχες ενδεχομένως καλύτερη συμπεριφορά. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Με την περιπέτεια που περνάει η χώρα μας, δυστυχώς φοβάμαι να στείλω πλέον οπουδήποτε το κινητό. Θα περιμένω μήπως περάσει η καταιγίδα και ας αλλάξουν την μπαταρία και όχι ολόκληρο το κινητό, μιας και είναι το μοναδικό θέμα που έχω. Πάντως χθες που το άφησα το βράδυ στο 54% ξύπνησα στο 53%. Το θέμα το έχω από το 100-80 και μόνο εκεί.. φλάσαρε με το odin την ελληνική EUR rom, και δες το πάλι. δεν νομίζω να είναι θέμα μπαταρίας αν έχεις το πρόβλημα μόνο μέχρι το 80%. 10 λεπτά υπόθεση είναι. αξίζει να το δοκιμάσεις. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Εχει παρει κανεις με CSC code: EUR την 5.1.1 μεσω ΟΤΑ; Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Εχει παρει κανεις με CSC code: EUR την 5.1.1 μεσω ΟΤΑ; δεν βγήκε ακόμα. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Εχει παρατηρησει κανεις οτι στην ασυρματη φορτιση κραταει λιγοτερο η μπαταρια; Με την ιδια ακριβως χρηση εχω 1 ωρα διαφορα ανοιχτης οθονης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Εχει παρατηρησει κανεις οτι στην ασυρματη φορτιση κραταει λιγοτερο η μπαταρια; Με την ιδια ακριβως χρηση εχω 1 ωρα διαφορα ανοιχτης οθονης... Eτσι ειναι κ σε μενα Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Γεια στην παρεα και θα ηθελα λιγο την γνωμη σας σε κατι. Βασικα σκέφτομαι την αγορα του s6 egde αλλα με παιρνει μονο για το 32αρι. Σε αυτους γενικα που το εχουν τους φτανει; Τωρα οσων αφορα το συγκεκριμενο τηλ αξιζει? Σε σχεση με το G4 μιας και ειχα καποια εμπειρια απο αυτο. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Γεια στην παρεα και θα ηθελα λιγο την γνωμη σας σε κατι. Βασικα σκέφτομαι την αγορα του s6 egde αλλα με παιρνει μονο για το 32αρι. Σε αυτους γενικα που το εχουν τους φτανει; Τωρα οσων αφορα το συγκεκριμενο τηλ αξιζει? Σε σχεση με το G4 μιας και ειχα καποια εμπειρια απο αυτο. Ευχαριστω. την ομορφιά του s6 edge και την ταχύτητα δεν θα το βρεις πουθενα. εχει ακομα ενα θεμα με το multitasking αν ανοιγεις πολλες εφαρμογες μαζί τις κάνει reloading, που αλλους τους ενοχλεί, και άλλους οχι λογω ταχύτητας ανοίγματος. όμως η οθόνη του ειναι καθαρά ανώτερη κατά πολύ απο το g4 και σε φωτεινότητα, και σε χρώματα.... (δικιά μου γνώμη). έχουν αναβαθμίσει την amoled πολύ. αγγίζει το τέλειο. και η κάμερά του πολύ καλή, αν και διαβάζω ότι το g4 υπερέχει στις νυχτερινές φωτό, όμως βγάζουν το s6 καλύτερο overall... γενικα να αναφέρω οτι το OIS ειναι ενεργοποιημένο συνέχεια, και να μην έχετε ενεργοποιημένη την επιλογή στις ρυθμισεις τις κάμερας για video stabilization. εννοεί το software stabilization που δεν κάνει καλή δουλειά. (να ναι καλά η erica the technology Nerd που μου απάντησε). το τέσταρα και είναι πολύ smooth το βίντεο πλέον. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkar5800 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 γενικα να αναφέρω οτι το OIS ειναι ενεργοποιημένο συνέχεια, και να μην έχετε ενεργοποιημένη την επιλογή στις ρυθμισεις τις κάμερας για video stabilization. εννοεί το software stabilization που δεν κάνει καλή δουλειά. (να ναι καλά η erica the technology Nerd που μου απάντησε). το τέσταρα και είναι πολύ smooth το βίντεο πλέον. Και εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο video το τραβάει στα 1080 με 60 fps όπου αυτόματα σταματά το stabilisation Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Και εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο video το τραβάει στα 1080 με 60 fps όπου αυτόματα σταματά το stabilisation εμένα μου φαίνεται ότι στα 1080p και στα 30 fps βγάζει το καλύτερο..... χωρίς κοψήματα, κουνήματα, με τέλεια χρώματα...... έχω την εντύπωση ότι από τα 60fps τα 30 ειναι overall καλύτερο.... δοκίμασέ το και εσύ (αλλά να το δεις μετά στον υπολογιστή τα βιντεο γιατι στο κινητό όλα ωραία φαίνονται) Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts